Hou je van het documenteren van je groei, dan is dit iets voor je?

Het kan belangrijk zijn om op een gezonde manier je sociale media en een blog te maken.

Je kunt je groeiproces documenteren en op die manier nieuwe contacten leggen. De bedoeling is niet dat je gedurende je genezingsproces gaat daten, maar wel dat je je zo goed voor jezelf zorgt dat je geen tijd meer hebt voor mensen die je groei niet steunen.

De nieuwe contacten zijn mensen die opbouwend met je omgaan.

Deze sociale media dienen je te helpen bij je groei en je kennissenkring te helpen uitbreiden. Deze vijf punten werken samen, eventueel aangevuld met het extra punt. Dat extra punt is voor mensen die graag online bezig zijn en dit nu op een meer productieve manier wensen te doen.

Dit is een simpel groeisysteem.

Met dit extra punt geef je ook waarde aan andere mensen die de kracht van zelfgenezing wensen te ervaren met de juiste werktuigen en zorg je voor je credibiliteit. Zoals in de disclaimer uitgelegd is er geen garantie dat het de resultaten zal geven zoals diegene die je wenst. Dit systeem werkt wel voor mij en voor veel duizenden anderen.

Aan de manier hoe dit groeisysteem in mijn leven werkt kan het als voorbeeld helpen te begrijpen hoe het kan werken voor je.

De reden waarom je deze simpele taken wenst te doen is omdat je het snel, zonder veel kosten, resultaat kan geven.  Je hoeft je er ook niet voor te verplaatsen, en in principe heb je dit groeisysteem (of een gelijkaardig zoals NARP en THRIVE) 24/7 bij de hand.

@zelfzorgHelp

Je persoonlijke groei documenteren is daarbij ook coronaproof!

Natuurlijk is het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden live met mensen die om je geven, zoals in enkele online groepen die verder gaan dan “klagen”. Maar we hebben ook geleerd dat in combinatie we via videochat ook veel kunnen bereiken. Bij het correct en dagelijks gebruik van dit groeisysteem kun je snel innerlijk rust bekomen. Het is een geschenk als dit bij je het licht aansteekt en je hoop geeft.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees