Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Kun je vandaag starten met je groeiproces na narcistisch misbruik? +video

Als je ziet hoe eenvoudig de 5 stappen zijn, kun je het niet geloven, maar echt, meer op een dag kun je niet doen voor je emotionele groei na narcistisch misbruik.

Bovendien is het de samenwerking van de kleine dingen die een grote synergie brengen.

Dit is echt! Start nog vandaag.

Nu gaan we nog even naar de kern van je groei.

Zonder twijfel dat is zelfreflectie over je gevoelens en gedachten, om je valse overtuigingen over jezelf en je omgeving te ontdekken.

Daarbij kun je dit opschrijven of inspreken.

Je kunt dit in allerlei formaten brengen via elke kunstvorm.

Met dans, met beeldhouwwerk, schilderkunst, muziekkunst gedichten, in boek, film, video of webpagina.

Voor jezelf, voor een geselecteerd publiek of openbaar.

Onderneem actie om te starten met je groeiproces na misbruik!

Je actie dat je onderneemt onafhankelijk wat het formaat is dat je kiest, helpt je bij het veranderen van je denkpatronen en het verhaal dat je jezelf vertelt en naar buiten brengt.

De ontwikkeling van dit verhaal is de belangrijkste activiteit in je 5 groeisystemen.

Wanneer je dit verhaal kunt maken in het formaat dat je verkiest gaat dit verhaal jezelf veranderen, zeker als je ook 1 iemand kunt vinden die je vertrouwt en actief kan luisteren.

Maar dat kunnen ook verschillende mensen zijn, een gemeenschap, een online community. Maar vergeet niet alle aspecten van het 5 groeisystemen toe te passen.

starten met je groeiproces na misbruik
@zelfzorgHelp

Je kunt namelijk geobsedeerd worden door online activiteit te starten met je groeiproces na misbruik.

Een obsessie waarmee je ego echte zelfreflectie wil vermijden. Doe het daarom dagelijks in kleine haalbare stappen voor je. Juridisch is het echter belangrijk dat je experten snel contacteert om je met de juiste personen in contact te brengen, zoals slachtofferhulp, je huisarts, maatschappelijk werkster bij de politie! !

Door zelfreflectie kun je beginnen met je verhaal te schrijven van herstel van narcistisch misbruik en waar je emotionele groei begon. Het is een verhaal met ups en downs.

Van verlieservaringen, schaamte overwinnen, overwinningen, leerervaringen en nieuwe mogelijkheden.

Het is een verhaal van zoeken, boodschappers ontmoeten, inspiratiebronnen en verraders ontdekken. Voor je toekomst is dat een win situatie als je nu kleine stappen zet en juridisch experten je laat begeleiden.

Het begin is pathetisch, maar naarmate je de werktuigen en de experten gebruikt wordt het een krachtig verhaal.

Van de persoon waarmee ze in de familie lachten word je een inspirerende persoon. Heb je dat ook meegemaakt dat je hysterisch lag te wenen in bed om het misbruik dat je meemaakte? Ik ook, en dat is nodig en gewoon! Je hoeft dat te laten gebeuren zonder jezelf te veroordelen.

Je had toen een beeld van jezelf alsof je niemand was.

Dat gaat volledig veranderen als je begint te starten met je groeiproces na misbruik. Echt waar, als je dat doet kom je er veel sterker uit!

Maar in plaats van het op te geven deed ik iets wat 1000 keer krachtiger was en dat was boos worden.

Ik nam een kop koffie, opende mijn laptop, en zocht de informatie die ik nodig had op dat moment. Ik ging naar de officiële sites die misbruik behandelen. Ik stelde een vragenlijst op! Je zoekt dan dieper naar antwoorden hoe je kunt starten met je groeiproces na misbruik.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees