excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Plannen en documenteren om gedragspatronen te herkennen.

Of je nu pas co-ouderschap of parallel ouderschap hebt en onnodige problemen ondervindt met je co-ouder met veel conflicten of je hebt te maken met een extreem geval van oudervervreemding, planning en documenteren kan je helpen om het hele verhaal op een gemakkelijk te volgen en feitelijke manier te vertellen. gedragspatronen (en de echte problemen) die geen enkele professional kan ontkennen.

Elimineer de mogelijkheid van een toekomstig emotioneel conflict met uw kind, bescherm uw kind tegen het worden van een wapen in uw dynamische conflicten en vermijd zelfs de rechtbank. Het doel van het documenteren en het plannen is om een ​​schikking te treffen wanneer uw co-ouder met veel conflicten hun duidelijke patronen van disfunctioneel gedrag ziet en, indien nodig, effectieve rechterlijke bevelen krijgt, waardoor uiteindelijk familiebanden worden beschermd, en in extreme omstandigheden van pathogeen ouderschap worden vermeden, en bescherming tegen psychologische kindermisbruik te bieden.

plannen en documenteren
Groeitaken voor zelfgenezing bij trauma

Als je een zaak hebt met veel conflicten (of iemand die u kent), kunt u zich zorgen maken dat de rechtbanken of andere professionals de ernst van het disfunctionele gedrag van de andere ouder niet zullen begrijpen.

Hier bij VKoN weten we dat een rechter of een professional in de geestelijke gezondheidszorg het minst weet over de gezinsdynamiek van uw cliënt en de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd.

Vaak krijgen ze maar een heel klein kiekje, gefocust op slechts een of twee gebeurtenissen, uitsluitend gebaseerd op getuigenverklaringen, en horen ze een verdraaiing van de feiten rondom de zaak. Deze momentopname, niet gebaseerd op bewijs en patronen op de lange termijn, biedt geen realistisch begrip en het vermogen om belangrijke en effectieve beslissingen te nemen met betrekking tot het gezinssituatie. Dit is erg gevaarlijk en kan resulteren in het voortduren van intiem partnergeweld, misbruik en zelfs het verlies van een relatie tussen een ouder en hun kind.

Je dient talrijke belangrijke documenten te organiseren en te categoriseren.

Sms-berichten, e-mails, politierapporten, rapporten van therapeuten, bankafschriften, medische rapporten en ander belangrijk materiaal dien je te plannen en te documenteren in een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke indeling die iedereen effectief en snel kan interpreteren.

Markeer op een tijdlijn (zo’n template vind je bij Word) de specifieke momenten van uw conflict met de narcist op basis van aanbevelingen van de beste professionals in de geestelijke gezondheidszorg in het veld, waaronder Dr. Craig Childress ‘diagnostische indicatoren van psychologische kindermisbruik, Dr. Richard Gardner’s identificatie van veelvoorkomend kindergedrag, en Dr. Amy Baker’s gedocumenteerde strategieën die worden gebruikt door pathogene ouders in gevallen van “ouderverstoting”.

Gebruik de zoekfunctie op narcismeblog om hun inzichten te leren kennen over hoe te plannen en te documenteren.

Met deze kennis en goed voorbereide tijdlijn kunt u een enkel incident en alle gerelateerde documenten of meerdere incidenten samen op de tijdlijn bekijken om een ​​gedragspatroon te markeren.
Patronen van beledigend gedrag of valse beschuldigingen kunnen worden getoond, inclusief datums, mogelijke activerende gebeurtenissen (zoals gerechtsdata) en de ernst van het misbruik. Alles dient u zo te organiseren op een tijdlijn zodat het gemakkelijk toegankelijk wordt.

Zo hoeft u niet door stapels papieren te schuiven om belangrijke documenten te vinden wanneer u ze nodig heeft. Groepeer dus uw documenten op categorie, maak een visuele tijdlijn compleet met gedragssymbolen en bekijk met de typische kenmerken van narcistisch gedrag, ouderverstoting en symptomen van ptss bij uw kinderen hoe deze kan worden georganiseerd om gedragspatronen het beste aan professionals en rechtbanken te demonstreren.

Uw digitale tijdlijn kan eenvoudig worden bekeken door een advocaat en / of uzelf

Daardoor kun je de juiste organisatie ervan toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen voor presentatie aan anderen, inclusief de rechtbank. Zoals hierboven vermeld, willen we dat uw tijdlijn zo nauwkeurig en gemakkelijk te begrijpen is dat uw co-ouder ermee instemt om buiten de rechtbank een schikking te treffen als gevolg van het zien van patronen van hun eigen negatieve gedrag.

Omdat de uiteindelijke verantwoordelijkheid bij u en uw advocaat ligt bij het presenteren van uw zaak op de meest nauwkeurige en georganiseerde manier terwijl u navigeert door de vijandige omstandigheden van het rechtssysteem, is de beste oplossing een digitale presentatie van feiten en gedragspatronen met behulp van een tijdlijn. Zoals gemeld kunt u dit vinden bij de templates van “Word”.

Ik weet dat is enorm veel werk en ook pijnlijk, maar voorbereiding samen met mentale versterking zal je de beste uitkomst bieden.

Mentale gezondheid & psychologie is genuanceerd. Deel 2

Online inkomsten: belangrijke juridische informatie.

Gratis bronnen

Wat is de beste houding bij co-ouderschap met een narcist?

Hoe uw angst verminderen wanneer je in isolatie bent? Deel 2

Narcistische mensen plannen laster vanaf de eerste dag

Klaar voor de rechtbank met een anti-narcistisch juridisch programma?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees