Categorieën
trauma video

Hoe word je een wijs en geheeld zelf na trauma? video

Resensibilisatie: terugkomen tot leven na trauma. (ENG)

Deze presentatie bevat afbeeldingen die werden gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

https://videos.files.wordpress.com/NPtbim3x/hoe-word-je-een-wijs-en-geheeld-zelf-na-trauma-deel-1.mp4
@narcismeHelp
https://videos.files.wordpress.com/0ns6wBIM/hoe-je-emoties-en-je-verstand-in-een-lijn-brengen-deel-2-a.mp4

Trauma ontregelt het lichaam. Het verplaatst het energieniveau weg van de basislijn naar extremen van hyperarousalisme (‘te veel’, paniek, overweldiging) en soms hypoarousal (‘laag’, lethargie, leegte), niet alleen afwisselend, maar soms vast komen te zitten in beide buitengewone situaties.

8 manieren om een ​​positief leven na een trauma opnieuw op te bouwen.(ENG)

“Trauma is de glimp van de waarheid die ons een leugen vertelt, de leugen dat liefde onmogelijk is dat vrede een illusie is.” – David Morris, auteur

Het woord  ‘trauma’ is een afgeleide van het Griekse woord voor ‘wond’. Dit omvat natuurlijk fysieke, psychologische en emotionele beproevingen. Een gemeenschappelijkheid tussen alle soorten trauma is dat het interfereert met het dagelijks functioneren van het leven van een persoon, soms in ernstige mate.

Je leven na een trauma: hoe je angst kunt overwinnen bij PTSS (ENG)

In vijf jaar dat ik met mensen praatte over het omgaan met angsten, heb ik veel redenen gehoord om bang te zijn.

Gebrek aan ervaring,  angst  voor negatieve uitkomsten, ongemak met ongemak, komen vaak voor en zijn onoverkomelijk.

Maar de overtuigendste (en moeilijk te bestrijden) reden is  trauma.

Verre van abstracte angsten van wat er zou kunnen gebeuren, is trauma echt. Trauma is het bewijs dat de wereld niet veilig is, en om ons ervan te weerhouden onszelf opnieuw bloot te stellen, grift het zichzelf naar onze  herinneringen  en vertelt ons bij het eerste teken van onzekerheid om te STOPPEN.

Voor een ongeval of  misdaad slachtoffers, overlevenden van ziekte of verlies, angst kan leiden tot een vecht – of – vluchtreactie met een klap en ons vangen waar we zijn.

Het idee van een groot, moedig leven in de toekomst lijkt misschien vergezocht.

De 5 fasen van traumaherstel werken na narcistisch misbruik. (ENG)

Wanneer mensen denken aan trauma’s, hebben ze de neiging te denken aan geïsoleerde gebeurtenissen zoals natuurrampen of auto-ongelukken.

Maar trauma kan vele vormen aannemen.

Narcistisch misbruik is een ziel verpletterende vorm van trauma, omdat het langzaam opbouwt als een lawine. In veel gevallen beïnvloedt het je identiteit op een zeer diep niveau gedurende meerdere jaren.

Dat is de reden waarom de genezing van narcistisch misbruik  een doorlopend proces is — niet een onmiddellijke gebeurtenis.

Genezing van complexe trauma en PTSS van narcistisch misbruik vereist een heel andere aanpak dan het herstellen van geïsoleerde traumatische gebeurtenissen.

Ik voel me getraumatiseerd. 

Omgaan met een traumatische gebeurtenis kan heel moeilijk zijn, omdat deze gebeurtenissen ons vaak kunnen overweldigen en ons vermogen aantasten om de stress die ze veroorzaken te verminderen.

Daarbij komt nog de lange levensduur van de traumatische reacties die in sommige gevallen maanden of zelfs jaren na de gebeurtenis gevoeld kunnen worden.

Afhankelijk van het type trauma dat u heeft opgelopen, kunt u zich vrij snel beter gaan voelen, met slechts af en toe een stressvolle terugval.

Bij ernstige trauma’s is het echter belangrijk om te herkennen hoe het uw leven beïnvloedt en om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Als je je getraumatiseerd voelt, kan deze informatie over trauma helpen.

Interview: Hoe ga je om met een trauma?

BOEKEN of INTERVIEWS De recente terreuraanslagen houden iedereen in de ban. Veel mensen voelen zich ongerust, of ze hebben echt schrik. Maar wie het van dicht bij meemaakte en het geluk had te overleven, zal getraumatiseerd achterblijven …
Wat doet een trauma met een persoon, hoe verwerk je het en hoe help je iemand om het te verwerken?

Hoe moet het verder na een traumatiserende gebeurtenis?

In maart maakte België een zwarte dag mee. Wat werd gevreesd, is ook gebeurd: mensen kwamen om, anderen raakten verminkt en velen waren geschokt. Hier en ergens anders in de wereld.

Enkele weken na die aanslagen kunnen we gerust spreken van een heus maatschappelijk trauma dat nog versterkt wordt door het gegeven dat het niet gaat om een ongeluk of een natuurramp, maar om moedwillige daden van geweld.

Welke symptomen zijn het gevolg van dergelijke gebeurtenissen? Hoe moeten ze worden behandeld? Hoe moeten de familieleden en collega’s die het hebben meegemaakt worden ondersteund?

HIER KUN JE LOSKOMEN VAN DE NARCISTISCHE CONDITIONERING.

DEEL 1

Dit is een oefening die je dagelijks kunt doen om de narcistische conditionering te doorbreken. Je leert terug wat mensen zonder PTSS doen om problemen te overwinnen op natuurlijke manier.

Eerst leer je wat je niet meer weet, dan leer je hoe het werkt om te veranderen, door herhaling wordt het een patroon om alle problemen die je in je leven gehad hebt met narcisme op te kuisen.

Lees meer

WAT IS HET TRAUMA IN DE KINDERTIJD DAT JE GEVOELIG MAAKT VOOR NARCISME? DEEL 2

Wat is trauma?

Trauma is het onvermogen om een ​​bepaalde stressvolle situatie aan te pakken, waardoor je overweldigd en machteloos wordt.

Trauma, kortom, is niet in staat om moeilijke emoties tot een goed einde te brengen en vervolgens de oplossing uit te werken.

Dit is wanneer trauma wordt geïnternaliseerd en een eigen leven heeft in onze hersenen en zenuwstelsel.

Het beïnvloedt onze emoties, ons denken en vaak elk deel van ons leven.

Begrijp alsjeblieft dat de traumacentra en functies van je hersenen die te maken hebben met stress zich in je rechterhersenhelft bevinden.

Trauma wordt gemaakt in uw emotionele en zenuwstelselcentra.

Trauma wordt daarom opgeslagen in en beïnvloedt bovendien uw lichaam.

Lees meer

DE OPLOSSING VOOR JEUGDTRAUMA EN AANHOUDEND VOLWASSEN TRAUMA. DEEL 6

Heeft Melanie je genoeg uitgelegd dat het probleem, de zetel hiervan, te maken heeft met je rechterhersenhelft en zenuwstelsel?

Ik hoop het, want hier gaan zoveel mensen vreselijk fout.

Ze proberen te genezen en zichzelf te herstellen met tactieken van het linkse brein.

Je healing zal niet effectiever zijn met onderzoek, cognitieve therapie, en leren over narcisme. Het was namelijk precies door raadgevingen als “stop daar, maar mee”  dat je ontwikkeling van de rechterhersenhelft als kind werd gestopt.

Ik heb gemerkt dat de oplossing ligt in het naar binnen keren, naar je gevoelens, verbinden met je innerlijke zelf, het trauma loslaten door transformatie te ervaren, die worden uitgevoerd door directe visualisatie, en dan somatisch de daaropvolgende genezing voelen.

Lees meer

IS DENKEN DE BESTE MANIER OM EMOTIONELE WONDEN TE GENEZEN?

Mijn grootste missie in ons werk dat we doen, is mensen helpen deze ongelofelijke emotionele pijn los te laten. Zo kunnen ze hun leven herbouwen en zich aanpassen aan de creatie van een leven dat niet alleen werkt, maar ook de gruwel van narcistische mishandeling ver achter zich laat.

Deze video gaat over het directste en krachtige pad om emotionele wonden te genezen.

lees en kijk meer

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren