Innerlijke kind laten integreren om sterk te worden. Deel 2 +video

Innerlijke kind laten integreren om sterk te worden. Deel 2 +video

Hoe genezen empaten zichzelf?

Dus voordat ik hier in detail op inga, omdat je al hebt bedacht dat de manier waarop de empaat kan genezen, is dat ze de vier beschermingsmechanismen moeten omkeren die hen hielpen om als kind te overleven. Daarbij speelt het re-integreren van het innerlijke kind een belangrijke rol.

Dus die vier beschermingsmechanismen veranderen als je opgroeit in je gif en ze saboteren je leven.

Om te genezen moet je dus echt elk van die vier omkeren. Ik ga straks in detail ingaan op hoe je dat moet doen, maar ik wil hier een kanttekening achterlaten, want als we bij het gedeelte over genezing komen, zijn veel empaten echt bang, oké?

En de reden dat we bang zijn om te genezen, om echt te genezen als empaten, is omdat we intuïtief begrijpen: “Om als empaten te genezen, moet ik de confrontatie aangaan. Ik moet voelen. Bovendien moet ik bepaalde gebeurtenissen opnieuw beleven. Ik moet bepaalde spullen uit mijn verleden naar boven laten komen.”

En dat is echt beangstigend voor een empaat.

Omdat we weten hoe gevoelig we zijn, en dus is de angst letterlijk. Ik heb empaten horen tegen me zeggen, voordat we dit werk begonnen te doen, ik heb empaten tegen me horen zeggen: Ik ben echt bang dat als ik met dit werk begin, ik dood ga. Zie je hoe visceraal dit is? De empathische psyche beschouwt dit werk eigenlijk als zo gevaarlijk dat het kan leiden tot de dood.

Het is iets wat empaten uit hun kindertijd meebrengen.

(wat dus een onvolwassen houding is) Het is een angst die ze van kinds af aan meebrengen. Dus ik wil hier een kanttekening achterlaten voordat je met dit genezingswerk begint, gewoon om je een beetje te steunen en je te helpen, om je te helpen begrijpen wie je bent, oké?

Er zijn twee elementen die je moet begrijpen over een empaat zijn die je zullen helpen vooruit te komen en met meer kracht te genezen.

Het eerste is dat je buitengewoon veerkrachtig bent.

Je bent in hoge mate veerkrachtig. Bekijk dit vanuit een breder perspectief. Je ziel zou er nooit voor kiezen om te incarneren als een empaat als het niet ook bijdroeg aan de veerkracht van je gereedschapskist, oké? Kun je zien waarom?

Je ziel zou stom zijn als ze dat deed. Stel je voor, waarom zou je ziel empathische vermogens combineren met zwakte, met energetische zwakte? Dat zou nergens op slaan, want dat zou er letterlijk voor zorgen dat je niet zou overleven.

De ziel doet dat niet, dus wat de ziel doet als ze haar kenmerken kiest voor een specifiek leven, is dat zodra ze ervoor kiest om te incarneren met empathische vermogens, ze ook de veerkracht in de gereedschapskist gooit, oké? Dus jij, mijn vriend, bent geen kwetsbare muurbloem in welke vorm dan ook. Je bent buitengewoon veerkrachtig.

Je bent zo veerkrachtig dat je je jeugd daadwerkelijk hebt overleefd als een empaat. Denk erover na. Hoe heb je je jeugd met al zijn onrust, met alle pijn en al het trauma overleefd? Hoe heb je dat overleefd als je niet veerkrachtig was, toch? Je was veerkrachtig. Krijg dit in je hoofd en in je hart. Je kunt dit werk doen, oké?

Het tweede dat ik wil dat je onthoudt, is dat je een energiecentrale bent, oké?

Dat is iets anders dat de ziel doet. Als de ziel ervoor kiest om te incarneren met empathische vermogens, dan gebeurt dat niet omdat het gewoon is: “O, ik ga gewoon de empathie erin gooien, gewoon voor de hel, gewoon voor de hel.“

Nee, de ziel, gooit de empathische karakteristiek in haar kleine doosje, in haar kleine gereedschapskist voor een specifiek leven, wanneer ze een missie heeft om de planeet en de mensheid te dienen.

Dus je weet dat als je een empaat bent, je ook met 100% zekerheid weet dat je hier bent om de mensheid en de planeet te helpen bij het transmuteren, verschuiven van energie. Dat is wat je hier doet. Dus als je ziel in een specifiek leven empathische vermogens kiest, zal ze ook binnenkomen met een groot energiesysteem.

Je bent een energie-krachtpatser.

Je aura is enorm. Het is krachtig. Waarom is dat zo? Want als het niet krachtig was, denk dan na hierover. Als uw doel is om hier in dienst van de mensheid te komen en te helpen de energie op aarde te veranderen en te verplaatsen, zou u dan in staat zijn om die veranderingen teweeg te brengen met een klein, onbeduidend energiesysteem?

Nee. Op een planeet met zeven miljard mensen? Je zou nergens heen gaan. Je zou gewoon verdrinken.

Dus wat de ziel doet, is dat je binnenkomt als een empaat. Je bent buitengewoon veerkrachtig. Je komt ook binnen met een krachtig energiesysteem. Het is dat enorme energiesysteem dat echt helpt bij het transformeren.

Een empaat die kracht heeft, kan de wereld echt transformeren.

Ik ben er zeker van. Dus stel je voor hoeveel duizenden mensen, hoeveel duizenden empaten hiernaar kijken. Je wordt een bekrachtigde empaat. Dat zijn duizenden van ons met enorme energiesystemen die helpen om deze planeet om te zetten in liefde, mededogen en vreugde.

Laten we nu eens kijken naar echt praktisch, uitvoerbaar advies over hoe je kunt beginnen met het omkeren van de vier beschermingsmechanismen.

De eerste: de voortijdige egovorming.

Hoe draai je dat nu als volwassene om? Nu je weet dat dit geen beschermingsmechanisme meer is. Dat het je echt saboteert, hoe kun je dit omkeren? Welnu, als je ego echt de controle heeft, als het voortijdig is gevormd, is het controlerend. De manier waarop je dat omkeert, dan moet je dit ego kalmeren, oké?

Je zult gewoon manieren moeten vinden om je ego te kalmeren.

Ik gebruik graag kalmerende mantra’s. Ik gebruik graag meditatie. Meditatie was zo belangrijk in mijn leven om mijn geest tot rust te brengen, oké? Je kunt alle soorten meditatie gebruiken. Bewegingsmeditatie, allerlei verschillende meditaties. Zoek met de zoekfunctie of in categorie naar meditatie.

Je zou kunnen mediteren en bewegen. Je zou kunnen doen aan kunst of schilderen, of wat dan ook in je leven zoals sportoefeningen. Sommige mensen houden bijvoorbeeld van “extreme” sporten, omdat dat de geest kalmeert. Je gaat in je eigen leven een manier vinden om oefeningen en activiteiten in je leven te doen die de geest tot rust brengen, oké?

Hoe meer de geest tot rust komt hoe beter.

Het ego zal zich beginnen over te geven. Hij zal de controle gaan loslaten. Hoe meer het ego de controle loslaat, hoe meer kracht je ziel kan krijgen, oké? Dus zo begin je een beetje de voortijdige egovorming die je overkwam toen je een kind was om te keren.

Nu naar het tweede beschermingsmechanisme.

Hoe keer je zielsfragmentatie om? De manier waarop ik dit deed, ik deed het werk van soul retrieval. Het is een sjamanische praktijk die soul retrieval wordt genoemd. Als je niet weet wat dat is, zoek het dan op via de zoekfunctie. En het terughalen van de ziel, eigenlijk als een oefening, is dat het je zielfragmenten naar je terug roept, oké?

Het roept je zielfragmenten naar je terug. Het maakt echter niet uit hoe vaak je ziel een klein beetje van zijn essentie eruit heeft getrokken. Het maakt niet uit. Je gaat ze terugroepen en ze zullen op een gezonde en genezen manier in je lichaam integreren.

Soul retrieval kan op twee manieren worden gedaan.

Ik heb zelf mijn ziel teruggehaald, maar dat is omdat trancemeditatie gemakkelijk voor me is. Wat reizen wordt genoemd, wat sjamanen reizen noemen, het is gemakkelijk. Ik ga zelf gemakkelijk in trancemeditatie, dus ik heb dit genezingswerk zelf gedaan, maar sommige mensen zullen dit niet alleen kunnen. Het hangt ervan af. Je zult het moeten proberen.

Ik zou dus willen dat je zielherstelmeditaties gaat opzoeken. Er zijn wat zielherstelmeditaties. Als u de oordopjes in uw oren stopt, moet u dan gaan zitten en naar de geleide meditatie luisteren en kijken of u die alleen kunt doen.

Als je dit werk niet alleen kunt doen, als je merkt dat je echt geen succes alleen hebt, dan raad ik je aan om online te gaan. Om op zoek te gaan naar een sjamaan bij je in de buurt die de beoefening van soul retrieval kan doen bij je.

Je gaat naar de sjamaan. Je gaat het ze vragen. Je gaat zeggen dat je een empaat bent. Heb je veel trauma’s gehad in je jeugd? Bovendien heb je het gevoel dat je ziel gefragmenteerd is, en je hebt hulp nodig om die zieldelen terug te brengen, oké?

Zoek een sjamaan bij je in de buurt die je ziel terugvindt als je niet weet hoe je dit zelf moet doen.

Ik heb het alleen gedaan, maar het was niet echt helemaal alleen. Bovendien waardeer ik de geweldige leraar Alberto Villoldo. Ik wil dat je zijn boeken opzoekt. Als je de soul retrieval zelf wilt doen, laat ik hieronder een paar van zijn boeken achter, zodat je zijn boeken kunt bekijken.

Alberto Villoldo heeft twee boeken die me echt hebben geholpen bij het ophalen van de delen van mijn ziel. Een van hen heette eigenlijk Soul retrieval, dus dat laat ik je weten. De andere heet Sage Healer en Shaman, dit zijn de twee boeken die me hebben geholpen om soul retrieval op een dieper niveau te begrijpen. Ik laat daar links naar hieronder.

Maar hoe je dit ook probeert, de manier om de zielsfragmentatie om te keren is door de zielfragmenten die je hebben verlaten te integreren, ze weer in je leven te integreren.

Nu op naar een ander beschermingsmechanisme, en dat is hoe je hartsluiting omkeert.

Dus je keert de hartsluiting om, je moet je hart openen, toch? Hoe open je je hart? Er zijn talloze manieren om het hart te openen. Ik ga wat suggesties geven, maar je wordt ook creatief.

Eén van de manieren is verbinding maken, in diepe verbinding komen met en toewijding aan je lichaam, omdat je lichaam en je hart nauw met elkaar verbonden zijn. Als je verbonden bent met je lichaam, ben je automatisch verbonden met je hart.

Dus elk type dans, elk type lichaamswerk zoals massage. Als je van tantra houdt, werkt tantrische aanraking goed. Dat waarbij je je bewustzijn in je lichaam brengt, is ook hartwerk, oké? Je kunt je ook aan de kunsten wijden.

Elke vorm van artistieke activiteit heelt.

Een pottenbakkersles of een schilderles heelt. Omdat wanneer je zich toelegt op creatievere activiteiten, je hart zich opent. Dat is je creatieve portaal. Dit is een andere manier. O, mijn God, er zijn zoveel manieren. Meditatie is dat ook.

Hart mantra’s.

Ik werk graag met mantra’s. Hartmantra’s bijvoorbeeld, ze leren gewoon hoe je tot je hart kunt spreken en echt zeggen: “Ik ben klaar om mijn hart te openen. Laat me alsjeblieft zien hoe.” Echt praten tegen je hart. Je hart is zo wijs en mooi. Het is naar mijn mening het krachtigste centrum in je lichaam.

Andere spirituele leraren denken dat de kracht helemaal hier in het derde oog en het kruinchakra en zo is. Iedereen wil hier naar boven. Ondertussen geloof ik echt dat het hartcentrum het krachtigste energiepunt is dat we in het lichaam hebben.

Leer dus hoe je met je hart kunt communiceren.

Vraag het om je te laten zien hoe: Hoe ga ik me openen? Wat wil je dat ik doe om je te helpen openen? Begin deze gesprekken met je hart te voeren, oké? Een andere oefening die ik graag gebruik, heet de hartlichtoefening. Dit was een oefening die ik heb geleerd van het Institute of Heart Math, dus wil je ze opzoeken.

Zoek “Heart Light Meditation” op en je zult er een paar video’s vinden. Het is een geweldige meditatie die je helpt een licht te visualiseren. Dit licht zal zich openen. Het is een geweldige oefening om je hart te openen.

Balance your Chakras – Heart light meditation

Een ander ding om het hart te openen is mededogen trainen.

Het zijn eigenlijk geleide meditaties en geleide oefeningen. Het zijn visualisatieoefeningen. Ze helpen je aan compassie te werken, en als je aan compassie werkt, open je automatisch het hart, want dat is het portaal van compassie.

Hoe meer compassie je kunt voelen voor jezelf en voor anderen, hoe meer je hart zich opent. Dit zijn dus alleen maar enkele van de hartdingen die je kunt doen om je hart te openen.

Hoe meer je je hart opent, hier is wat er gaat gebeuren.

Wanneer je je hart opent, onthoud dan dat ik hierover sprak, je verbinding met het emotionele lichaam van je aura. Hier is de aurawinst, alleen om je eraan te herinneren dat de verbinding met je emotionele lichaam in je aura zichzelf zal herstellen. Dit betekent dat je het gaat voelen, heel veel zelfs.

In het begin, wanneer je je hart begint te openen, zijn de gevoelens niet geweldig, omdat dit de overgebleven energie uit je traumatische jeugd kan zijn die nog steeds in je aura circuleert.

Want wat denk je? Energie verdwijnt niet.

Het kan niet worden vernietigd. Dus wanneer je de verbinding met je emotionele lichaam in je auraveld herstelt, kan dat emotionele lichaam in eerste instantie veel emoties overbrengen die verwerkt moeten worden, zoals woede, verdriet en angst, oké?

En je moet echt moedig zijn om gewoon open te blijven en die emoties in je hart te laten verwerken. Nogmaals, je gaat niet dood. Je hart weet wat het doet, oké? Dus laat het gewoon dit werk doen, oké? Het laatste is hoe je mentale dissociatie helpt omkeren.

Het mentale dissociatiegedeelte, de manier waarop je dit omkeert, is dat je echt veel innerlijk kinderwerk doet, oké?

Het doel is dat je dat innerlijke kind uit de diepten van je psyche moet halen. Dat innerlijke kind moet zich verenigen. Je psyche moet zich verenigen en samenvoegen. Dus je moet dat innerlijke kind gaan zoeken en haar weer opvoeden.

Ik doe veel innerlijk kinderwerk. Je kunt dit alleen doen, je kunt dit met iemand anders doen, maar als je innerlijke kindermeditaties opzoekt, zul je wat innerlijke kindermeditaties gaan zien. Luister naar die meditaties. Doe dat werk zelf. Eigenlijk wil ik je hier niet achterlaten, omdat veel mensen dit snappen.

Ze komen naar me toe en ze zeggen: “mijn innerlijke kind, ik heb mijn innerlijke kindmeditaties gedaan. Ze wil nog steeds niet met me praten. Het innerlijke kind wil niet in integreren. ” Omdat wanneer je deze innerlijke kindmeditaties begint te doen, je zult merken of het kind wil verenigen of niet. Als het innerlijke kind wegrent of bijvoorbeeld komt ze naar je toe.

Je zult dit goed doen als je deze meditaties doet. Dus zullen mensen tegen me zeggen dat ze 10 meditaties hebben gedaan en dat mijn innerlijke kind niet wil verenigen. De reden dat dit gebeurt, is dat je eerder iets belangrijks moet doen. Hier is de professionele tip voor je om dit werk te doen.

the soul retrieval meditation

Het innerlijke kind dissocieerde omdat ze volwassenen niet vertrouwt, nietwaar?

Het innerlijke kind voelde zich onveilig door wat haar in haar jeugd was overkomen. Ze dissocieerde omdat ze zich onveilig en ongehoord voelde. Dus om dat innerlijke kind terug te laten komen, moet ze de volwassene je vertrouwen.

En raad eens? Als je nog steeds een emotioneel onvolwassen puinhoop bent, denk je dan dat je innerlijke kind je zult vertrouwen? Niet.

Het innerlijke kind zal je niet vertrouwen.

Dus voordat je deze innerlijke kindmeditaties gaat doen en probeert je innerlijke kind te verenigen, is mijn grootste aanbeveling en de grootste pro-tip hier dat je eraan moet werken om een ​​hele volwassene te worden, een emotionele volwassene.

En als dat betekent dat je tegen jezelf moet praten en zegt: Nee, ik sta open. Ik sta open om op te groeien, open voor integratie. Ook sta ik open voor genezing, open om deze volwassen spiritueel leraar te worden.

Hoe meer je dit werk doet, hoe meer het innerlijke kind die volwassenheid in je voelt. Ze zal je steeds meer vertrouwen, want uiteindelijk, als je dat innerlijke kind gaat halen, om haar te verenigen, kun je haar gaan halen. Je moet haar het gevoel van veiligheid geven. Dat ze gehoord wordt. Dat krijgt ze alleen van een volwassen volwassene die aan het genezen is, oké? Het innerlijke kind zal je van een mijl afstand opmerken als je naar haar toe komt als een hete puinhoop.

Ga niet naar je innerlijke kind als een hete puinhoop.

Het innerlijke kind zal niet verenigen. Ze zal je niet vertrouwen, oké? Dus begin met wat van dit andere genezingswerk voordat je de genezing van het innerlijke kind doet, want dat zal het een stuk gemakkelijker maken. Dus dat is een kleine professionele tip voor je.

Maar als je dit eenmaal hebt gedaan, begin dan met je innerlijke kind meditaties te doen. Innerlijke kindmeditaties, het innerlijke kind naar je toe brengen en luisteren naar wat ze te zeggen heeft. Je kunt enkele van de herinneringen herbeleven die ze heeft en die ze met je wil delen.

Schrijf ze op, maak een dagboek, en uiteindelijk zul je voelen dat het innerlijke kind zich herenigt met je.

Het is een prachtig gevoel. Je weet wanneer je er bent. Je weet wanneer je innerlijke kind herenigd is. Bovendien weet je wanneer het innerlijke kind heel is.

En op het moment dat dat gebeurt, vanaf dat moment, moet je dat deel van je beloven dat je, de volwassene, de show gaat overnemen. Zodat het innerlijke kind geen beslissingen meer hoeft voor je te nemen omdat je nu de volwassene bent, oké?

Je moet het innerlijke kind hiervan geruststellen, maar dat is het werk van integratie. Ik weet dat je daar zult komen. Nu wil ik hier van je horen.

Welke van deze tips die ik je heb gegeven, welke van deze tips ga je vanaf vandaag toepassen?

Laat het me weten in de reacties hieronder. Als je een vraag voor mij hebt om te beantwoorden, laat ze dan ook achter in de reacties.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees