Dr Nicole Lepera: de ongelooflijke kracht van lichaam en geest! +audio

Dr Nicole is pas 190 weken op Instagram, ze is een psycholoog met een eigen praktijk in Philadelphia. Ze ging naar Cornell University. Ze was gefascineerd door de kracht van lichaam en geest.

Ongeveer 5 jaar geleden had ze wat gezondheidsproblemen.

Ze begon willekeurig flauw te vallen. Afgezien hiervan had ze enkele vreselijke angsten, problemen met de spijsvertering en vreselijke hersenmist. Een keer was ze in een sessie met een cliënt en ging ze reageren op een verhaal dat ze deelden. Haar hoofd werd totaal leeg. Ze kon het niet eens verbergen. Daarna moest ze uitleggen dat ze haar gedachtegang volledig had verloren en haar excuses aanbieden. Het was een donkere periode in haar leven.

Tijdens haar zoektocht om erachter te komen wat er in vredesnaam met haar aan de hand was, begon ze alles te bestuderen over voeding, bewustzijn, slaap, darmgezondheid, beweging en epigenetica. Met tijd en toewijding genas ze haarzelf. En ze werd gepassioneerd over het delen van alles wat ze had geleerd.

lichaam en geest
@zelfzorgHelp

Het is voor haar een risico geweest om de manier waarop zij therapie beoefent te veranderen.

Het opgeven van de psychoanalytische achtergrond was een langzaam proces. Om nederig toe te geven dat het aan haar opleiding zo veel ontbrak en opnieuw te leren met een open geest. Om buiten een doos te stappen en collega’s het niet te laten “snappen”.

Haar instagram en haar blog zijn het resultaat van haar waarheid: mensen kunnen genezen van het label ‘psychische aandoeningen’. De afgelopen 3 jaar had ze ideeën in haar hoofd over hoe ze dit zou presenteren. Het enige dat ze echt wist, is dat ze een gemeenschap van zelfgenezers wilde creëren.

Ze wilde mensen de ongelooflijke kracht van lichaam en geest leren. Ze wilde een oud schoolmodel achterlaten om een ​​nieuw model te maken dat de hele persoon aanspreekt met je hulp.

Het holistisch denken van Dr. Nicole Lepera

Wat er in het dagelijks leven gebeurt, heeft weinig effect op je. De gedachten en de toegewezen betekenissen aan die gedachten creëren de ‘realiteit’.
De meeste mensen oefenen niet met het creëren van ruimte tussen elke gedachte en reactie. Dus het geloof wordt “IK BEN mijn gedachten”. Dit is een zware last.

Gedachten zijn meestal geprogrammeerde onderbewuste reacties. Door te handelen alsof ze waar zijn, of door de emotie die ze naar boven brengen toe te wijzen aan je huidige moment, blokkeer je de genezing. Om een nieuwe versie van jezelf te creëren, betekent dat je gedachten begrijpt als los van jezelf. Dit geeft je de keuze in de reactie en emoties die elke gedachte met zich meebrengt.

Een voorbeeld

Een paar dagen geleden plaatste dr. Nicole via verhalen een foto van haar koude douche vlak voordat ze erin sprong. Ze vertelde hoeveel haar geest haar zegt om het niet te doen. Ook al heeft ze het ontelbare keren gedaan,

ELKE keer dat ze in haar gedachten springt, loopt het uit op excuses. Je zou denken dat omdat ze haar daarna altijd zo goed voelt en omdat haar lichaam hier een ton van profiteert, haar geest haar zou overtuigen en zou zwijgen. Maar dat is niet zo. Dus oefent ze in het negeren van die gedachten.

Wat bedoelde ze met het negeren van de geest?

Dit is de uitleg: je brein is een orgaan. Een ongelooflijk egoïstisch orgaan dat veel energie vraagt. Omdat de hersenen meer energie verbruiken dan enig ander orgaan, bevinden ze zich in een constante conserveringsmodus.

Als je een koude douche neemt, worden je hersenen alleen door de zintuiglijke kou gedwongen aanwezig te zijn. Dan huiver je en begin je met het proces om jezelf mentaal onder de kou te houden. De hersenen weten dat dit energie kost.

Dus natuurlijk komen er gedachten naar boven om de hersenen te helpen je te verhinderen dat je dat doet. Je realiseert je gewoon dat je niet naar ze hoeft te luisteren. Het negeren van gedachten aan weerstand is een oefening waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn.


Hoe kom je door gedachten van verzet heen?

Zij hoopt je alle tools te geven die je nodig hebt, evenals heel veel ondersteuning. Je bent het waard.

Tot slot

Het maakt niet uit of de narcist in je leven in staat is om “onmenselijke” te zijn, je weet dat de dingen in de relatie NIET goed zijn en ze NIET normaal zijn. Ik hoop dat je begrijpt dat hoe meer je reageert op het ongeordende gedrag, hoe meer kracht, energie en levenskracht je weggeeft. Besef dit en daar gaat het om!

De voeding van je energie krijgen, omdat een narcist geen energie uit zijn eigen emotionele levenskracht kan genereren. Ze MOETEN parasieten zijn en zich voeden met andere mensen. Dat is voor hen waar ELKE relatie ECHT over gaat.

Nederlandse editie How to do the work dr. Nicole LePera
Klik op de foto voor meer info
Engelstalig How to meet your self dr. Nicole LePera
Klik voor meer Info

De enige manier om deze mensen te “treffen” is door je volledig los te maken.

De grootste belediging voor een narcist is: “Je bent niet langer mijn realiteit.”

Als dit je heeft geholpen wakker te worden voor wat er werkelijk aan de hand is, dan is het tijd voor jou om deze nachtmerrie te verlaten en te genezen. Ik kan niet genoeg aanbevelen om het Engelstalige Narcistische Misbruik Herstel Programma (NARP) te bekijken.

Je hebt misschien veel mensen horen praten over de verbazingwekkende resultaten die ze hebben gehad op NARP. Dit komt doordat het de emotionele band met een narcist krachtig en snel verbreekt en je terug in de bestuurdersstoel van “jezelf” laat landen, zodat je je ziel, gezond verstand en leven terugkrijgt. Zoals altijd kijk ik erg uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe de grootste liefde van hun leven een trauma bonding wordt.

Een nieuwe gewoonte installeren om jezelf te bekrachtigen. (taak)

Wat is somatisch werk?

Wandelbetalingen: Betaald om te wandelen?

dr. Nicole LePera holistic-psychologist
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees