De gelukkigste mensen over gelukkig zijn.

 

Alles wat je wilt, is Al in je! Gelukkig zijn.

De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Ze maken het beste van alles!

De gelukkigste mensen hebben niet altijd de grootste financiële rijkdom.

De gelukkigste mensen hebben altijd de grootste spirituele rijkdom!

De gelukkigste mensen wonen niet altijd in de beste voorsteden.

Ze leven altijd in de beste staten!

Geluk is een mindset.

Geluk is iets wat we allemaal kunnen hebben.

Omdat echt geluk nooit buiten ons wordt gevonden.

Het wordt niet gevonden in bezittingen of rijkdom.

Geluk is altijd en alleen in ons te vinden.

Het is een gemoedstoestand.

De gelukkigste mensen zeggen dat geluk het hoogste niveau van succes is.

Dat kan niet meer waar zijn, omdat alles wat we doen is, omdat we geluk willen.

Het najagen van financiële rijkdom, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn en dat meer mensen van ons houden als we rijk zijn.

Het najagen van relaties, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn als we de ideale partner zouden hebben.

Zeker, er is niets mis met deze dingen, maar niets kan je vergelijken met echt geluk.

NIETS kan vergelijken met de innerlijke vrede die je voelt als je niets nodig hebt volgens de gelukkigste mensen.

De ironie is dat wanneer je op de plaats komt waar je niets extern nodig hebt, je die geweldige dingen in je leven aantrekt.

Veerkracht - een ongeluk zit in een klein hoekje, geluk in de rest! de gelukkigste mensen
klik voor meer info

De magie is dat wanneer je gelukkig bent, je meer gelukkig bent.

Alles valt dan niet op zijn plaats en dan word je gelukkig. Het tegenovergestelde is waar. Eerst vind je geluk en vrede, dan valt alles op zijn plek.

Je kunt nooit de gebeurtenissen in het leven beheersen, maar je kunt altijd je reactie daarop controleren. Altijd kun Je leren je emoties te beheersen.

Je kunt altijd de betekenis controleren die je aan elke situatie geeft.

Wees het goede dat je in je eigen leven wilt zien. Laat het eerst uit je vloeien en dan zal het weer naar je terugvloeien.

Vergeet nooit: je grootste mate van succes is altijd het niveau van geluk dat je consequent voelt. Geen geld, geen auto’s, geen dingen. Geluk.

Hoe gelukkig ben je op een samenhangende basis? Geluk zal komen, zoals al het andere, het zal komen als je het beoefent.

Een kleine positieve gedachte in de ochtend kun je hele dag veranderen.

Begin je dag goed met positiviteit! Vul je dag met positiviteit. Breng tijd door in dankbaarheid. Doe een poging anderen op te tillen.

Wees vriendelijk zonder reden. Niets maakt je gelukkiger dan anderen op te tillen.

Geluk komt wanneer je een positieve verwachting hebt voor je toekomst, als je het verleden kunt loslaten. Laat en je bedoeling is volledig te leven in dit krachtige huidige moment.

Om het beste uit deze dag te halen!

Onthoud dit altijd: niets is waard, als het je niet gelukkig maakt.

Op een dag ben je weg. Niets waar je over piekert, zal er uiteindelijk toe doen. Wees vrij van angst, zorgen en twijfel.

Het enige dat telt, is je innerlijke vrede, je innerlijke geluk.

Dus lach groot!

Droom groots!

Wees dankbaar voor de magie in je leven en niet alleen dat,  verwacht dat er nog meer komt, maar wanneer uitdagingen opduiken, verwacht ze met moed, kracht en een krachtige glimlach!

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.