De gelukkigste mensen over gelukkig zijn.

Alles wat je wilt, is Al in je! Gelukkig zijn.

De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Ze maken het beste van alles!

De gelukkigste mensen hebben niet altijd de grootste financiële rijkdom.

De gelukkigste mensen hebben altijd de grootste spirituele rijkdom!

De gelukkigste mensen wonen niet altijd in de beste voorsteden.

Ze leven altijd in de beste staten!

Geluk is een mindset.

Geluk is iets wat we allemaal kunnen hebben.

Omdat echt geluk nooit buiten ons wordt gevonden.

Het wordt niet gevonden in bezittingen of rijkdom.

Geluk is altijd en alleen in ons te vinden.

Het is een gemoedstoestand.

De gelukkigste mensen zeggen dat geluk het hoogste niveau van succes is.

Dat kan niet meer waar zijn, omdat alles wat we doen is, omdat we geluk willen.

Het najagen van financiële rijkdom, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn en dat meer mensen van ons houden als we rijk zijn.

Het najagen van relaties, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn als we de ideale partner zouden hebben.

Zeker, er is niets mis met deze dingen, maar niets kan je vergelijken met echt geluk.

NIETS kan vergelijken met de innerlijke vrede die je voelt als je niets nodig hebt volgens de gelukkigste mensen.

De ironie is dat wanneer je op de plaats komt waar je niets extern nodig hebt, je die geweldige dingen in je leven aantrekt.

klik voor meer info

De magie is dat wanneer je gelukkig bent, je meer gelukkig bent.

Alles valt dan niet op zijn plaats en dan word je gelukkig. Het tegenovergestelde is waar. Eerst vind je geluk en vrede, dan valt alles op zijn plek.

Je kunt nooit de gebeurtenissen in het leven beheersen, maar je kunt altijd je reactie daarop controleren. Altijd kun Je leren je emoties te beheersen.

Je kunt altijd de betekenis controleren die je aan elke situatie geeft.

Wees het goede dat je in je eigen leven wilt zien. Laat het eerst uit je vloeien en dan zal het weer naar je terugvloeien.

Vergeet nooit: je grootste mate van succes is altijd het niveau van geluk dat je consequent voelt. Geen geld, geen auto’s, geen dingen. Geluk.

Hoe gelukkig ben je op een samenhangende basis? Geluk zal komen, zoals al het andere, het zal komen als je het beoefent.

Een kleine positieve gedachte in de ochtend kun je hele dag veranderen.

Begin je dag goed met positiviteit! Vul je dag met positiviteit. Breng tijd door in dankbaarheid. Doe een poging anderen op te tillen.

Wees vriendelijk zonder reden. Niets maakt je gelukkiger dan anderen op te tillen.

Geluk komt wanneer je een positieve verwachting hebt voor je toekomst, als je het verleden kunt loslaten. Laat en je bedoeling is volledig te leven in dit krachtige huidige moment.

Om het beste uit deze dag te halen!

Onthoud dit altijd: niets is waard, als het je niet gelukkig maakt.

Op een dag ben je weg. Niets waar je over piekert, zal er uiteindelijk toe doen. Wees vrij van angst, zorgen en twijfel.

Het enige dat telt, is je innerlijke vrede, je innerlijke geluk.

Dus lach groot!

Droom groots!

Wees dankbaar voor de magie in je leven en niet alleen dat,  verwacht dat er nog meer komt, maar wanneer uitdagingen opduiken, verwacht ze met moed, kracht en een krachtige glimlach!

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%