Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De gelukkigste mensen over gelukkig zijn. +video

Alles wat je wilt, is reeds in je! Gelukkig zijn.

De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Ze maken het beste van alles!

De gelukkigste mensen hebben niet altijd de grootste financiële rijkdom. Bovendien hebben de gelukkigste mensen altijd de grootste spirituele rijkdom! De gelukkigste mensen wonen niet altijd in de beste voorsteden.

Ze leven altijd in de beste staten!

Geluk is een mindset.

Geluk is iets wat we allemaal kunnen hebben. Omdat echt geluk nooit buiten ons wordt gevonden. Het wordt niet gevonden in bezittingen of rijkdom. Geluk is altijd en alleen in ons te vinden. Het is een gemoedstoestand.

De gelukkigste mensen zeggen dat geluk het hoogste niveau van succes is.

Dat kan niet meer dan waar zijn, omdat alles wat we doen is, omdat we geluk willen.

Het najagen van financiële rijkdom, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn en dat meer mensen van ons houden als we rijk zijn. Het najagen van relaties, is alleen omdat we denken dat we gelukkiger zouden zijn als we de ideale partner zouden hebben.

Zeker, er is niets mis met deze dingen, maar niets kan je vergelijken met echt geluk.

NIETS kan vergelijken met de innerlijke vrede die je voelt als je niets nodig hebt volgens de gelukkigste mensen.

De ironie is dat wanneer je op de plaats komt waar je niets extern nodig hebt, je die geweldige dingen in je leven aantrekt.

De magie is dat wanneer je gelukkig bent, je meer gelukkig wordt.

Alles valt dan niet op zijn plaats en dan word je gelukkig. Het tegenovergestelde is waar. Eerst vind je geluk en vrede, dan valt alles op zijn plek. Je kunt nooit de gebeurtenissen in het leven beheersen, maar je kunt altijd je reactie daarop controleren. Altijd kun Je leren je emoties te beheersen.

Je kunt altijd de betekenis controleren die je aan elke situatie geeft.

Wees het goede dat je in je eigen leven wilt zien. Laat het eerst uit je vloeien en dan zal het weer naar je terugvloeien.

Vergeet nooit: je grootste mate van succes is altijd het niveau van geluk dat je consequent voelt. Geen geld, geen auto’s, geen dingen. Geluk.

Hoe gelukkig ben je op een samenhangende basis? Geluk zal komen, zoals al het andere, het zal komen als je het beoefent.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Een kleine positieve gedachte in de ochtend kan je hele dag veranderen.

Begin je dag goed met positiviteit! Vul je dag met positiviteit. Breng tijd door in dankbaarheid. Doe een poging anderen op te tillen. Wees vriendelijk zonder reden. Niets maakt je gelukkiger dan anderen op te tillen.

Geluk komt wanneer je een positieve verwachting hebt voor je toekomst, als je het verleden kunt loslaten. Je bedoeling is volledig te leven in dit krachtige huidige moment. Om het beste uit deze dag te halen! Onthoud dit altijd: niets is waard, als het je niet gelukkig maakt.

Op een dag ben je weg. Niets waar je over piekert, zal er uiteindelijk toe doen. Wees vrij van angst, zorgen en twijfel.

Het enige dat telt, is je innerlijke vrede, je innerlijke geluk.

Dus lach groot!

Droom groots!

Wees dankbaar voor de magie in je leven en niet alleen dat,  verwacht dat er nog meer komt, maar wanneer uitdagingen opduiken, verwacht ze met moed, kracht en een krachtige glimlach!

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

Techniek om je beter te voelen. deel 2

Verander de invloed van narcistische ouders. Zal ik ooit goed genoeg zijn?

Slachtoffers van narcistisch misbruik, u hebt rust en vrede nodig.

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg!

De narcistische wereld kan geen vrede produceren. Zelfzorg wel.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees