Reguleer eerst je zenuwstelsel, eerst de pijnlijke gevoelens voelen

Reguleer eerst je zenuwstelsel, eerst de pijnlijke gevoelens voelen

Hoe iets te manifesteren, met andere woorden – trauma-geïnformeerde manifestatie, stap voor stap.
Merk op wat er in je lichaam opkomt als je denkt aan wat je wilt manifesteren.
Als er vernauwing, spanning en sterke emoties optreden – merk dit op; dit betekent niet dat je je niet kunt manifesteren.
Het is normaal dat we angst, verdriet en woede voelen rond iets wat we echt willen, omdat het alle keren naar voren brengt dat we niet kregen wat we wilden.

Pauzeer en reguleer eerst je zenuwstelsel – nuttige oefeningen zijn onder meer je voeten op de grond voelen en je je favoriete vredige plek voorstellen terwijl je dat in het lichaam voelt.
Voel nu de moeilijke emoties: concentreer je er echt op in je lichaam.
Voel de opluchting als ze er doorheen gaan; je komt thuis bij jezelf, je openhartige authentiekste staat.
Concentreer je op wat je wilt van deze staat – voel alle emoties om het te hebben, ervan te genieten, het te zijn.
Dit wordt vaak geleerd als de eerste stap, maar het is echt de laatste (maar niet als je wilt omzeilen)
Ik kom uit de ruimte voor zelfontwikkeling, waar ons vaak wordt verteld om gewoon de emoties te voelen, en dan kunnen we ALLES manifesteren.

pijnlijke gevoelens voelen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Er wordt ons zo zelden verteld dat we EERST de pijnlijke emoties moeten voelen die zich in ons lichaam bevinden, om die te verwerken voordat we toegang krijgen tot de goedheid.

Schaduw, dan licht. Breng je schaduwen in het licht. Stop met ze te omzeilen. Stop met verbergen. Ze zitten in je en gaan nergens heen, zelfs niet als je je probeert te verstoppen.

Ik heb zoveel in mijn leven kunnen manifesteren door dit proces: toegang te krijgen tot de ware goedheid in mijn lichaam, door te neigen naar de pijn en het plezier, beide!

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer