Ego razernij stoppen

Ego razernij stoppen

Een paar dagen geleden liep ik een winkel binnen. Ik wist dat ik enkele verschillende dingen ging bestellen en begon vragen te stellen. Ze was niet vriendelijk. Ze beantwoordde mijn vragen alsof ze liever ergens anders was.

Toen ze begon de kaas af te snijden, draaide ze zich naar me toe van achter de toonbank en zei op afgekapte toon: “Dit gaat even duren, dus geef me een minuutje.” Daar schoten mijn ego vooroordelen in mijn gedachten.

Mijn ego begon zijn gebruikelijke razernij.

“Ze is onbeleefd.” “Ik ben een klant die geld uitgeeft, wat is haar probleem”. “Ik had hier niet eens moeten komen.” Ik ben er gewoon getuige van dat het gebeurt.

Dit is de beste tijd om het werk te oefenen.

Want als ons ego zo geactiveerd wordt, projecteren we dit naar buiten. We matchen de energie en wanneer de andere persoon op dezelfde manier blijft reageren, wordt ons ego gerechtvaardigd: “Zie je wel!”

Kijk – ze is zo onbeleefd. Mensen zijn tegenwoordig gewoon onbeschoft.”
In deze ruimte worden we machteloos. Een andere emotionele toestand creëert de onze. We kunnen niet zien dat ook wij deelnemen aan elke uitwisseling die we hebben.

Ik ben dus getuige van mijn ego razernij.

Geïrriteerd raken. Ik zie mijn ego een verhaal maken over deze volslagen vreemde. Ervan uitgaande dat. Betekenis toekennen. Ik pauzeer. Ik blijf beleefd. Ademen door interne frustratie – het is moeilijk omdat ik haar wil tonen dat ze ongelijk heeft. Ik wil haar mijn frustratie laten weten.

Dit is wat ego razernij: proberen of gelijk hebben en zijn zaak bewijzen.

Onze vrede verlaat ons elke keer dat we deze keuze maken. En onze ego vooroordelen veralgemenen op één situatie waarin we betrokken zijn.

Terwijl ik vanuit een andere energie blijf reageren, wordt ze zachter. Ik ben daar binnen enkele minuten getuige van. Elke keer dat ze een kaasje inpakt, bedank ik haar oprecht terwijl ze me helpt. Al snel vraagt ​​ze waar ik de kazen voor haal, en we raken in gesprek. Tegen het einde geeft ze me suggesties van haar favorieten. Ze is betrokken en vriendelijk.

Dit is egowerk – reflecteren over je ego razernijen, het stelt ons in staat om onze kracht om situaties te creëren volledig te zien.

Het stelt ons in staat om vrede op te eisen.

Slotbedenking over ego razernij

Samenvattend, dit zijn de geheimen die de narcist voor je heeft verborgen, en waar het echt om gaat is dit … dit is de waarheid: “Ik heb nooit om jou en je leven gegeven. Je was gewoon een object dat ik kon gebruiken om te krijgen wat ik wilde. Ik zei en deed wat ik wilde. Je hebt er niet mee omgegaan.

Je hebt me niet passend gediend, dus nu moet ik van je af en je de schuld geven van alle dingen die ik nooit onder ogen had willen zien en in mezelf moesten oplossen.’

Dat is de waarheid. Dat is het. Dat is de waarheid. Stel je voor dat je dat vanaf het begin wist. Je zou er nooit heen zijn gegaan. Nu weet je het wel. Nu weet je hoe je hierop moet letten.

Nog krachtiger dan dat, nu weet je wat je in jezelf moet helen om los te komen en nooit meer een innerlijke match voor dat “spul” te zijn.

@zelfzorgHelp

Ik wil dat je dit meer dan wat dan ook weet.

Om nooit meer door een Vals Zelf te worden meegesleept, moet je een Waar Zelf zijn. Je moet jezelf helen. Een Echt Zelf hebben. Dat betekent dat je het innerlijke werk aan je Innerlijke Wezen doet. Dan zul je door het leven gaan en nooit meer met deze ego razernij en deze zielsvernietiging te maken krijgen.

Hoe ikzelf en zoveel anderen die upgrade bereikten, was met het Engelstalige NARP en tips uit How to do the work. Alle bronnen vind je in het menu. Het is de krachtigste manier die ik ken om onze eerdere pijnlijke programma’s te genezen, zodat we echte en bevredigende relaties kunnen aangaan.

Ik weet dat je ego razernij heel moeilijk was om te erkennen en ermee in het reine te komen, maar ik wil dat je de waarheid kent om je te bevrijden. Ik kijk zo uit naar het gesprek met u en de opmerkingen en uw vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

knop voor alle groeitaken
online programma's van Melanie Tonia Evans

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees