empaat

Een kunstmatig grandioze, positieve wereldbeeld weerspiegelen.

Giftige positiviteit is een eigenschap die wordt getoond door de persoon die een relatie heeft met een narcist. Giftige positiviteit is het geloof dat een positieve mindset de beste manier is om met narcistische problemen om te gaan, zelfs als je wordt belogen of bedrogen. Dit leidt ertoe dat ze vast blijven houden aan een kunstmatig, positief en grandioos wereldbeeld.

Narcisten kunnen ook toxisch positief zijn en dit is waar dingen echt gevaarlijk kunnen worden.

Omdat narcisten de neiging hebben om grandioos te zijn en in een wereld te leven waarin ze alles geweldig vinden, hebben ze weinig tijd voor de problemen van anderen.

Veel narcisten zullen er aanstoot aan nemen dat je een slechte dag hebt en je grijze wolk naar hun zonnige dag brengt. Een narcist zou tegen je kunnen zeggen: Waarom ben je altijd zo somber? Ik ben in een goed humeur. Ik wil je negativiteit niet bij me in de buurt.’

Narcistische mensen houden ervan om de emotionele thermostaat in de kamer te zetten. Ze willen dat alles altijd geweldig is. Ze willen dat mensen hun kunstmatig grandioze, positieve wereldbeeld weerspiegelen.

Als ze je vragen hoe het met je gaat, willen ze waarnemen dat alles geweldig is. Dat is het enige antwoord dat ze acceptabel vinden. In een narcistische relatie is de enige persoon die de vrijheid heeft om enige vorm van negatieve emotie te uiten, de narcist.

kunstmatig grandioze positieve wereldbeeld
Groeitaak

De ultieme controle met een kunstmatig grandioze positieve wereldbeeld.

Als iemand zijn eigen problemen uit, kan een narcist (die zijn eigen geluk of voordeel niet kan zien) die persoon de schuld geven van zijn eigen pech, door te zeggen dat hij niet positief denkt.

En dit is niet exclusief voor romantische relaties: het gebeurt ook in gezinnen, vriendschappen en op het werk. Narcisten zijn vaak verantwoordelijk voor het leed dat hen omringt, maar ze zien de stormen die ze veroorzaken niet.

Ze wandelen dus met een vrolijke stemming door de wereld en zijn ervan overtuigd dat het goed en eerlijk is, en gewoon, vooral omdat ze mensen graag tot onderwerping dwingen.

Enkele waarheden die een superieure narcist niet vertelt.

Giftige positiviteit en dankbaarheid

8 Beste boeken over geest-lichaam genezing

Misbruik amnesie & minimalisering van fysiek geweld bij slachtoffer narcisme.

Hoe omgaan met het verlies van een pleegkind? tools

Wie is er klaar om stapje per stapje de groeitaken te doen? Laat het ons weten in de commentaren. Geef deze post een like en vertel me in welke streek je woont.

https://videos.files.wordpress.com/VNhfmazh/toxische_personen_willen_je_gedachten_controleren_met_leugens.mp4

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees