Zoals we weten, gedragen narcisten zich vaak op manieren die elke definitie van “normaal” tarten.

Ze overtreden regelmatig de regels. Ze  vertellen leugens. Bovendien breken ze beloftes. Ze degraderen, verlagen en vertonen onrechtvaardig gedrag. Het is dan ook volledig verkeerd als we verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Daarbij zijn ze agressief. Ze hebben grof gedrag dat ongepast, kinderachtig, zonder spijt en totaal onmenselijk is.

Precies omdat jij zo niet bent kun je niet winnen, zelfs al zou je dat wil veranderen.

 

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

 

Verlaat en stop met deelnemen. Focus je volledig op het creëren van wat je wilt.

Stop met verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Als deze video met je resoneerde, zouden we graag zien dat je met ons meegaat voor het volgende webinar van mijn mentor Melanie Tonia Evans, genaamd de 3 sleutels tot bloeien na narcistische mishandeling.

Je hebt niet voldoende vrijheidsniveaus om deze video te bekijken. Ondersteun gratis software en upgrade.

Zij deelt haar genezingssysteem, Quanta Freedom Healing dat duizenden mensen uit meer dan 50 verschillende landen heeft toegestaan ​​zich te bevrijden van narcistische mishandeling en nieuwe levens te beginnen gevuld met overvloed, vrijheid en vreugde.

We hopen dat deze video je heeft geholpen te beseffen hoeveel schade het vechten om verantwoordelijkheid te krijgen bij  je veroorzaakt.

De volgende keer dat je iemand beoordeelt of zijn acties als ‘fout’ beschrijft, onthoud dan in plaats daarvan aanvaarding.

Iedereen doet zijn eigen reis op zijn eigen manier, gezien zijn kaart van de wereld.

Stel jezelf nu vrij om je waarheid te kiezen, ongeacht wat deze persoon wel of niet doet, en als zijn waarheid niet overeenkomt met die van jou, dan hoeft het zeker geen rol meer te spelen als jouw waarheid. Je moet geen verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

 

 

e-book

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig).

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door de link te klikken in het menu.

QUANTUM HEALING STARTER PACK

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!