Waarom kun je niet winnen van een narcist als je er bij blijft?

 

Zoals we weten, gedragen narcisten zich vaak op manieren die elke definitie van “normaal” tarten.

Ze overtreden regelmatig de regels. Ze  vertellen leugens. Bovendien breken ze beloftes. Ze degraderen, verlagen en vertonen onrechtvaardig gedrag. Het is dan ook volledig verkeerd als we verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Daarbij zijn ze agressief. Ze hebben grof gedrag dat ongepast, kinderachtig, zonder spijt en totaal onmenselijk is.

Precies omdat jij zo niet bent kun je niet winnen, zelfs al zou je dat wil veranderen.

 

 

Verlaat en stop met deelnemen. Focus je volledig op het creëren van wat je wilt.

Stop met verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Als deze video met je resoneerde, zouden we graag zien dat je met ons meegaat voor het volgende webinar van mijn mentor Melanie Tonia Evans, genaamd de 3 sleutels tot bloeien na narcistische mishandeling.

Zij deelt haar genezingssysteem, Quanta Freedom Healing dat duizenden mensen uit meer dan 50 verschillende landen heeft toegestaan ​​zich te bevrijden van narcistische mishandeling en nieuwe levens te beginnen gevuld met overvloed, vrijheid en vreugde.

We hopen dat deze video je heeft geholpen te beseffen hoeveel schade het vechten om verantwoordelijkheid te krijgen bij  je veroorzaakt.

De volgende keer dat je iemand beoordeelt of zijn acties als ‘fout’ beschrijft, onthoud dan in plaats daarvan aanvaarding.

Iedereen doet zijn eigen reis op zijn eigen manier, gezien zijn kaart van de wereld.

Stel jezelf nu vrij om je waarheid te kiezen, ongeacht wat deze persoon wel of niet doet, en als zijn waarheid niet overeenkomt met die van jou, dan hoeft het zeker geen rol meer te spelen als jouw waarheid. Je moet geen verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

 

 

loslaten kun je leren

e-book

hedendaags narcisme

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig).

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door hier op de link te klikken.

QUANTUM HEALING STARTER PACK

Ik zou van harte willen dat dit artikel je vandaag heeft geholpen om je hoop, vertrouwen en troost te geven dat er opluchting, kracht en wederopbouw is van de ervaring van narcistisch misbruik.

Ik weet al lang dat ons grootste goud uit de diepste duisternis wordt gedolven.

Als wat ik geschreven heb diep met je resoneert, zou ik graag zien dat je NARP bekijkt, het pad dat ikzelf en zoveel anderen hebben gevolgd om te evolueren en onszelf te bevrijden.

Als Bol.com-partner ontvang ik een kleine commissie op aankopen zonder dat het jou iets kost om de kosten van onze website te kunnen dragen. Steunen kun je door te klikken op de bol.com publiciteit.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.