Categorieën
Co-afhankelijkheid Nederland België Nederlandstalig Recent video zelfgenezing

Waarom kun je niet winnen van een narcist als je er bij blijft? video

Zoals we weten, gedragen narcisten zich op manieren die elke definitie van “normaal” tarten.

Ze overtreden regelmatig de regels. Ze  vertellen leugens. Bovendien breken ze beloftes. Ze degraderen, verlagen en vertonen onrechtvaardig gedrag. Het is dan ook volledig verkeerd als we verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Daarbij zijn ze agressief. Ze hebben grof gedrag dat ongepast, kinderachtig, zonder spijt en totaal onmenselijk is.

Precies omdat jij zo niet bent kun je niet winnen, zelfs al zou je dat willen veranderen.

Verlaat en stop met deelnemen. Focus je volledig op het creëren van wat je wilt.

Stop met verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Als deze video met je resoneerde, zouden we graag zien dat je met ons meegaat voor het volgende webinar van mijn mentor Melanie Tonia Evans, genaamd de 3 sleutels tot bloeien na narcistische mishandeling.

Ze deelt haar genezingssysteem, Quanta Freedom Healing dat duizenden mensen uit meer dan 50 verschillende landen heeft toegestaan ​​zich te bevrijden van narcistische mishandeling en nieuwe levens te beginnen gevuld met overvloed, vrijheid en vreugde.

We hopen dat deze video je heeft geholpen te beseffen hoeveel schade het vechten om verantwoordelijkheid te krijgen bij  je veroorzaakt.

De volgende keer dat je iemand beoordeelt of zijn acties als ‘fout’ beschrijft, onthoud dan in plaats daarvan aanvaarding.

Iedereen doet zijn eigen reis op zijn eigen manier, volgens zijn kaart van de wereld.

Stel jezelf nu vrij om je waarheid te kiezen, het maakt niet uit wat deze persoon wel of niet doet. Als zijn waarheid niet overeenkomt met die van jou, dan hoeft het zeker geen rol meer te spelen als je waarheid. Je moet geen verantwoordelijkheid nemen voor de narcist.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren