Categorieën
Nederland België Nederlandstalig symptoom van een stoornis

Dissociatie is een vrij algemeen CPTSS-symptoom.

Zoals de meeste, zo niet alle overlevenden van narcistisch of sociopathisch misbruik, heb we het absoluut slechtste dat de mensheid te bieden heeft gezien. We zien niet in hoe ons nu nog iets kan choqueren. Helaas weten we nu hoe het is om seksueel mishandeld en psychologisch geschonden te worden en weten wat dissociatie is.

We weten hoe het nu is om een punt te bereiken waarop de psychologische mishandeling zo extreem is dat je zelfs niets meer kunt voelen. Je wordt zo gevoelloos dat je een punt bereikt waarop je niet eens 100% zeker weet dat je echt bent.

De klinische term hiervoor is dissociatie en het is een beangstigend maar een vrij algemeen CPTSD-symptoom.

Laat me in de reacties weten als je ook dissociatieve symptomen hebt ervaren.

Jouw niveau van spiritueel bewustzijn bepaalt de kracht die je krijgt tegen een narcist of niet, en het verankeren van spiritueel licht is niet alleen je grootste verdediging, maar ook je bevrijding van misbruik. Doe de emotionele, psychologische, fysieke en spirituele groeitaken die je vindt in de bio om te stappen naar zelfgenezing.

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Borderline empathie en ruimte scheppen voor jezelf.

Borderline empathie en ruimte scheppen voor jezelf.

Trauma en traumazorg in Europa

Evolutie weg van narcisme is maatschappelijk nodig. Deel 1

Bewijs van bedrog van de narcist!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren