Geen logische oorlog die je voert tegen de narcist

Geen logische oorlog die je voert tegen de narcist

Er is geen logica achter narcistisch misbruik, noch is er een logische manier om het te bestrijden. En je logische geest alleen zal je niet leiden naar je bevrijding van misbruik. Herstel komt door actie te ondernemen om emotioneel, psychologisch, fysiek en spiritueel vlak.

Ik, en talloze anderen, hebben de cognitieve route geprobeerd, maar zonder succes, omdat dit de oude manier is om een narcist te bestrijden en het werkt gewoon niet. Het helpt ook niet aan de groei van jezelf.

triggers vermijden, geen logische oorlog narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Dit is een spirituele strijd waar je in zit. Dit is geen logische oorlog die je voert, dus je moet hier op een contra-intuïtieve manier naar kijken.

Stap uit je angst en doe doelbewust het innerlijke werk dat ik deed en doe de groeitaken, zodat je je kunt bevrijden. Je vindt de link in het menu.

Jouw niveau van spiritueel bewustzijn bepaalt de kracht die je krijgt tegen een narcist of niet, en het verankeren van spiritueel licht is niet alleen je grootste verdediging, maar ook je bevrijding van misbruik.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over Oekraïne