Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent zelfgenezing

Geen logische oorlog die je voert tegen de narcist

Er is geen logica achter narcistisch misbruik, noch is er een logische manier om het te bestrijden. En je logische geest alleen zal je niet leiden naar je bevrijding van misbruik. Herstel komt door actie te ondernemen om emotioneel, psychologisch, fysiek en spiritueel vlak.

Ik, en talloze anderen, hebben de cognitieve route geprobeerd, maar zonder succes omdat dit de oude manier is om een narcist te bestrijden en het werkt gewoon niet. Het helpt ook niet aan de groei van jezelf.

Dit is een spirituele strijd waar je in zit. Dit is geen logische oorlog die je voert, dus je moet hier op een contra-intuïtieve manier naar kijken.

Stap uit je angst en doe doelbewust het innerlijke werk dat ik deed en doe de groeitaken op “narcisme.blog”, zodat je je kunt bevrijden. Je vindt de link in de bio.

Jouw niveau van spiritueel bewustzijn bepaalt de kracht die je krijgt tegen een narcist of niet, en het verankeren van spiritueel licht is niet alleen je grootste verdediging, maar ook je bevrijding van misbruik.

#zelfgenezer #zelfgenezing #zelfgenezendvermogen #narcismeblog #trauma #mindbody #innerlijkekind

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Een oplichtster in de kringen van christenen en boedhisten.

Trauma en traumazorg in Europa

Voorbeeldfunctie ouder in informatie gebruik

Een oude complottheorie om te verwijzen naar Openbaringen

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren