Attentie voor de Disclaimer Narcisme.blog en zijn auteurs.

Attentie voor de Disclaimer Narcisme.blog en zijn auteurs.

Deze blog over zelfgenezing is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die worstelen met psychische problemen en streven naar traumaherstel. Vandaar dat we hier ook een disclaimer plaatsen. Immers informatie kan nooit de consultatie voor een medisch probleem vervangen. We gebruiken op feiten gebaseerde inhoud en publiceren materiaal dat is onderzocht, geciteerd, bewerkt en beoordeeld door professionals.

De informatie die we publiceren is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Gebruik deze blog niet in plaats van het advies van jouw arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener.

Neem in een medisch noodgeval onmiddellijk contact op met de hulpdiensten.

disclaimer
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren
  • Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  • Narcisme.blog en zijn auteurs werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.
  • Narcisme.blog en zijn auteurs geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.
  • Narcisme.blog en zijn auteurs biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.
  • Narcisme.blog en zijn auteurs is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt;
  • Narcisme.blog en zijn auteurs verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent;
  • Narcisme.blog en zijn auteurs kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website;
  • Narcisme.blog en zijn auteurs zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Narcisme.blog en zijn auteurs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website;
  • Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees