Disclaimer narcisme.blog en aanverwante . Ervaring met narcisme.

Degenen van jullie die een narcistische vrouw of ex-echtgenoot hebben gehad, of die gewond zijn door een narcistische zakenpartner, vader of moeder weten in hun gebeente dat zulke mensen ongezond leven. Maar aangezien we geen psychiater of zo zijn, hebben we geen diagnose. Onze ervaring met narcisme kan echt zijn, maar toch is een disclaimer gewenst. Elke vermoedelijke narcist is immers uniek, in een specifieke context, net als elk slachtoffer. Sommige personen kunnen meerdere persoonlijkheidsstoornissen hebben zonder er zich van bewust te zijn.

 

Mijn website bevat mijn ervaringen en mijn begrip van het leven.

Zoals ook op mijn Facebook bij info wordt vermeld ben ik geen psychiater, geen psycholoog en geen therapeut. Ik heb wel wat ervaring met narcisme.

Hier doe ik dus een poging om de dynamiek van narcistische relaties te beschrijven. Ook demonstreer ik wat er gebeurt met de relaties van een vermoedelijke narcist uit mijn ervaring met narcisme. In het bijzonder interesseert me de kwaadaardige narcistische vader en moeder. Daarmee wil ik vooral mensen bereiken die weinig of geen ervaring met de aandoening hebben.
Mensen zonder kennis van narcisme worden overgelaten aan de onverwachte gevolgen van betrokkenheid met een narcist omdat ze geen ervaring met narcisme hebben.

Voor degenen die betrokken worden met één of meerdere kunnen ze de steun ondervinden die afkomstig is uit de wetenschap dat je niet alleen bent.

Ik ben geen professionele geestelijke gezondheidszorger. Daarom mag niets op deze website worden opgevat als een opinie van een expert.

Dit is mijn ervaring met narcisme, waarnemingen en meningen, niets meer.

VKoN en zijn community groepen op Facebook is een steungroep van mensen die lijden of hebben geleden ten gevolge van het misbruik van mensen met narcistische kenmerken.
Daarenboven zijn de auteurs van de VKoN-site  geen erkende beroepsbeoefenaren in de geestelijke gezondheidszorg of aangesloten bij een erkende medische organisatie.
De inhoud in VKoN is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. In het algemeen zijn deze voorstellen ook algemeen als gezonde principes erkent. Meer gaan bewegen, meer gaan slapen, zich niet bewegen op het pad van drugs en alcohol, gezondere voeding, nieuwe vrienden maken, tijd in stilte doorbrengen, u regelmatig laten controleren door een huisarts enz. zijn dat verstandelijk en algemeen erkende principes?  Ja, toch ? Daarom moet de inhoud dienovereenkomstig worden behandeld.
Uiteindelijk is de inhoud  gebaseerd op onze eigen ervaring met narcisme en wordt te goeder trouw gedeeld.
De hierin vervatte informatie mag echter niet worden gebruikt om de diagnose of behandelingsaanbevelingen van een erkende professionele zorgverlener of arts te vervangen of te wijzigen. Het mag duidelijk zijn dat slechts een vermoeden dat bevestigd wordt door een psychiater kan beschouwd worden als een diagnose.

Raadpleeg uw arts, therapeut of geestelijke gezondheidswerker voordat u ideeën van VKoN gaat toepassen op uw eigen situatie.

De auteurs van VKoN (Johan Persyn & Annemie Declercq van  johanpersyn.wordpress.com/johanpersyn.com/johanpersyn.blog, narcisme.blog zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik of misbruik van de informatie die zich binnenin bevindt.
Zelfs mijn eigen ervaring met narcisme is hier geen vervanging voor het advies van of de diagnose en behandeling door een professionele geestelijke gezondheidszorger.

Je kunt niet vertrouwen op de informatie op deze site als een vervanging voor het advies van een gekwalificeerde professionele geestelijke gezondheidszorger.

Sommige links op deze site leiden tot informatie of bronnen die worden onderhouden door derden. Deze website geeft geen enkele garantie met betrekking tot juistheid, integriteit of enig ander aspect van de gekoppelde middelen: dus u gebruikt die op eigen risico.

Daarbij zijn namen en identificatie gegevens gewijzigd om de privacy van de “schuldigen” te beschermen. Dit is evenzeer zo voor de onschuldigen.

Ik wil er ook nog op wijzen, dat ik ervan hou om de narcisten te beroven van de glorie van het zien van hun namen of verhalen op het internet.

Uitstekende Psychotherapie.

Sommige volwassen kinderen van narcisten vinden dat uitstekende psychotherapie hen kan helpen om aan de resterende problemen te werken.

Als u besluit dat psychotherapie een mogelijkheid is, raad ik u aan om meerdere van hen te interviewen.

Ik heb geconstateerd dat er fijne therapeuten zijn. Maar er zijn slechts een heel klein deel dat narcistisch is. Zoals in elke sector zijn er sommigen die vooral een geldmotief hebben. Zij zorgen ervoor dat u daardoor afhankelijk van hen wordt.  Helaas hebben weinig therapeuten ervaring met slachtoffers van NPD, de narcistische persoonlijkheid stoornis.

Creatieve therapie.

Gebruik je creatieve talenten – je hebt ze.

Dat wil zeggen, wees ontvankelijk om te weten wat ze zijn.

Boven alles, gebruik altijd je intuïtie want je hebt dat meer dan gemiddeld.

Onze intuïtie vertelt ons de waarheid en is een compagnon gedurende elk moment van ons leven.

Slachtofferhulp België.

CAW opvang

Leven in overeenstemming met de verlangens van je ziel.

Opnieuw leren leven met je leven, je ware waarde accepteren, overgaan naar je doel. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, is er EEN vraag die je jezelf zou moeten stellen. En als je deze vraag stelt, als je eerlijk antwoordt, heb je een goed startpunt om te weten of je “op schema” bent.

Als u een doel of een specifiek resultaat heeft, wilt u dat doel bereiken. En als je niets specifieks hebt waaraan je werkt … zal het je helpen nu te starten om aandachtig te luisteren en alles hier te bekijken tot op het einde.

 

Over Johan.

johanpersyn.com avatarIk ben Johan Persyn, geen psychiater,  geen psycholoog en geen therapeut.

Een out-reacher die hier is om je te helpen onoverwinnelijk te worden en je interne BS enblokkades te overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken dat jij wilt!

Ik schrijf  over persoonlijke ontwikkeling, manifesteren & meer voor slachtoffers van narcisme.

 

Echt bruikbare suggesties.

Als je naar beneden scrolt, is er een plek om je beste e-mail te plaatsen, en we willen je goede informatie geven die je gaat helpen je leven op een nieuwe manier op te bouwen, toch? Alleen al het nemen van deze ene doorbraak van gewoon loslaten van je dwangmatige behoefte aan een relatie zal je meer geluk brengen dan je je kunt voorstellen als je de dingen op de juiste manier doet.

Dus, op dit moment, scrol naar beneden, zet je beste e-mail erin. Klik op de knop met de tekst ‘Schrijf me in‘ en we zullen van je misschien ook op Facebook horen omdat we je elke dag waarde gaan aanbieden en je leven helpen veranderen. Download ook de audio en pdf versie van deze tekst om alles goed te laten inzinken zodat je net als anderen resultaat bereikt.

Je kunt mijn Podcast en MP3 steeds opnieuw beluisteren om de boodschap van dit artikel te versterken. Ik kijk ernaar uit je weer te zien. Mijn naam is Johan Persyn en ik geloof in jou!

Aanverwante boeken.

 

Van kwetsuur naar litteken. Hulpverlening aan kinderen met complex trauma. Paperback.

 

Handboek bipolaire stoornissen / druk 1.
Manisch-depressief gids voor patiënten, familie en hulpverleners.
The Relationship Between Narcissism and Bipolar Disorder Distinctions, similarity and synergy between narcissism and bipolar grandiosity.
Our Family Wizard Features Clear communication in one central location.
Conflictueus ouderschap na scheiding en in nieuw samengestelde gezinnen.
Kinderen op de eerste plaats.

Vindt u mijn teksten het lezen waard? Bevatten ze voor u verrassende inzichten? Wil u deze pen van wat inkt voorzien? Heeft ons gesprek u verder geholpen? Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht? Laat het me weten. Dank u ! Delen is om het bewustzijn aan te scherpen en solidariteit te organiseren.

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.