Algemene disclaimer en juridische disclaimer narcisme.blog en MTE! +audio

Algemene disclaimer en juridische disclaimer narcisme.blog en MTE! +audio

Alleen voor begeleiding:

Annemie Declercq, Johan Persyn en Melanie Tonia Evans zijn geen gekwalificeerde psychologen, noch gekwalificeerde counselors en bieden hun inzichten en advies alleen voor begeleiding. We bevestigen dit in het kader van een algemene en juridische disclaimer.

Onze kennis van de menselijke conditie is gebaseerd op intuïtie, persoonlijke studie en levenservaring. De informatie die wordt gedeeld op narcisme.blog en op ons forum VKoN is voor het verstrekken van een” community resource”. Als we verwijzen naar MTE bedoelen we Melanie Tonia Evans haar producten, trainingen en bedrijf.

algemene en juridische disclaimer
@zelfzorgHelp

Getuigenissen:

De getuigenissen die zijn gebruikt zijn bedoeld om een nauwkeurig voorbeeld van resultaten voor een grote dwarsdoorsnee van klanten, lezers en programmaleden en forumleden te vertegenwoordigen.

Het is echter niet gegarandeerd dat iedereen die toegang heeft tot deze artikels, tips, goederen en diensten deze resultaten zal ervaren; bij ieder individu worden de resultaten ook bepaald door zijn of haar persoonlijke motivatie en verlangen om te genezen.

Helende Disclaimer!

Alle inhoud van narcisme.blog en verwijzingen naar Melanie Tonia Evans (MTE) zijn alleen voor informatieve doeleinden en is voor eigen persoonlijk gebruik en begeleiding.

Het is niet bedoeld om te diagnosticeren, te behandelen, of te fungeren als een substituut voor professioneel medisch advies.

Het vervangt niet de behoefte aan diensten door medische professionals. Als zodanig dienen eventuele wijzigingen in jouw huidige behandeling worden besproken met je huisarts.

Daarnaast moet de lezer eventuele vragen met betrekking tot medische kwesties aan je arts richten.

Als je ervoor kiest om uitsluitend te vertrouwen op de informatie en middelen die wij je aanbieden, dien je er rekening mee te houden dat herstel van misbruik en pijnlijke innerlijke programma’s kan pijnlijk zijn, moeilijk en verwarrend.

Houd er rekening mee dat als het aangaan van deze cursussen, trainingen, lezen van artikels, uitvoeren van tips, bekijken van video’s en beluisteren van audio’s, het uitvoeren van meditaties van actie, Annemie Declercq, Johan Persyn en Melanie Tonia Evans of Meltonia Enterprises Pty. Ltd (MTE) kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van het ondergaan van deze cursus en andere bronnen van traumatherapie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot depressie, emotionele openbaring, enz.

Tijdens het rijden of bedienen machines!

Luister nooit naar genezingteksten, bekijk nooit video’s van narcisme.blog of meditatie met MP3 tijdens het rijden of het bedienen van machines. Kies altijd een veilige omgeving om te luisteren naar en te werken met de genezingen.

Juridische disclaimer

1.Bij het publiceren van narcisme.blog garanderen de auteurs niet de geschiktheid, effectiviteit of geschiktheid van producten of behandelingen. De auteurs hebben geen medische achtergrond of opleiding; gebruik daarom de informatie, producten en diensten op deze website op eigen risico.

2. De informatie, diensten, producten, berichten en artikelen op onze website en deze van Melanie, individueel en collectief, verstrekken we met de wetenschap dat de auteur niet bezig is met het geven van medisch advies of aanbevelingen.

3. Verklaringen en informatie over boeken en producten die we op deze site noemen, zijn niet geëvalueerd door de “Therapeutic Goods Administration”, of één of andere gezondheidscommissie en zijn niet bedoeld om een ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of te voorkomen.

4. We geven geen garantie, uitgedrukt of geïmpliceerd, gegeven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van alle informatie hier op deze website (narcisme.blog), of een website van Melanie Tonia Evans of een website naar waar we verwijzen voor het verkrijgen van juridisch advies.

In de ruimste mate die krachtens de toepasselijke wetgeving is toegestaan, nemen noch de auteur, noch enige andere partijen die betrokken zijn geweest bij de oprichting, voorbereiding, druk of levering van deze website.

Hetzelfde principe voor elke website waar we naar doorverwijzen.

In de ruimste mate die krachtens de toepasselijke wetgeving is toegestaan, nemen noch de auteur, noch enige andere partijen die betrokken zijn geweest bij de oprichting, voorbereiding, druk of levering de verantwoordelijkheid voor de volledigheid, juistheid, tijdigheid, fouten of omissies van deze informatie.

We nemen geen aansprakelijkheid op zich voor enige directe, incidentele, gevolg, indirecte of bestraffende schade, alsmede elke omstandigheid voor enige complicatie voor enige kwetsuur, verwondingen, bijwerkingen of andere medische ongevallen met persoon of eigendommen van of in verband met het gebruik of de afhankelijkheid van narcisme.blog of de website van Melanie Tonia Evans of websites waar we naar verwijzen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is.

Het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat … Alle links vind je in het menu!

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch zieltrauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn. Dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Medische disclaimer: alle inhoud hier is alleen voor informatieve doeleinden. Deze inhoud vervangt niet het professionele oordeel van je eigen aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Raadpleeg een erkende professional in de geestelijke gezondheidszorg voor alle individuele vragen en problemen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees