Categorieën
groeitaak Programma voor omgaan met narcisme Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Waarom sommige zelfgenezingsmethodes niet helpen?

Ik geloof helaas dat veel van wat ons wordt verteld over hoe te genezen van trauma ons niet helpt. Veel zelfgenezingsmethodes werken niet echt.

Eerder, op mijn eigen reis met genezing van narcistisch misbruik, toen ik dacht dat ik ‘de weg’ had gevonden en deed wat andere mensen me adviseerden, ervoer ik steeds weer een achteruitgang na een tijdje.

De dingen die ik deed, brachten enige tijdelijke verlichting, maar het vreselijke trauma van het gevoel dat de narcist onder mijn huid kroop, evenals de spookachtige obsessies en angst om het trauma te overleven en een nieuwe toekomst te maken, bleef meedogenloos op me afkomen en stopte gewoon niet.

Ik weet dat zovelen van jullie zich voelen, zoals ik me voelde, en dat je het gevoel hebt dat je faalt.

Waarom kun je niet gewoon doorgaan en je leven opnieuw opbouwen?

Zoveel mensen in je leven verliezen hun geduld met je, omdat ze niet begrijpen waarom je niet beter wordt.

Ik hoor de hele tijd van zovelen van jullie dat je je hulpeloos, machteloos voelt en zoveel wanhoop hebt over hoe je niet geneest zelfs soms na jaren en decennia van gescheiden zijn van de narcist.

Daarom wil ik het hier met jou over hebben wat volgens mij de 3 krachtigste uitgangspunten zijn om je herstel van narcistisch misbruik te versnellen.

Zoals je weet vind ik het online programma van Melanie Narp super, als je de Engelse taal goed begrijpt. Dat programma vind je hier. Dat programma als je het dagelijks toepast is voor mij en zovelen de snelste methode voor herstel.

Dat is ook de reden waarom ik het aanbeveel. Het vertrekt trouwens van die 3 uitgangsposities die ik hier ga bespreken. Ze zijn ook bij andere therapieën van toepassing zijn.

Maar ook voor diegenen die dat programma niet kunnen volgen is dit artikel bedoeld.

Deze stappen zijn niet wat de meeste mensen ons vertellen te doen, omdat ze volkomen contra-intuïtief lijken!

Toen ik deze stappen begon toe te passen, was ik eindelijk in staat om beter te worden en verder te ontwikkelen weg van narcistisch misbruik op ongelooflijk zelfverzekerde, hele, krachtige en gezonde manier.

Daarom kan ik niet wachten om deze kennis over zelfgenezingsmethodes met je te delen!

Ik geloof echt dat er zoveel misverstand bestaat, over hoe te genezen van narcistisch misbruik.

De raadgevingen die ons vaak verteld worden te geloven en te doen, zijn precies het advies die ons vasthouden in de staat van niet-genezing.

Ik ontdekte, als gevolg van het Engelstalige Narp, de freedom healing methode van Melanie. Er zijn drie dingen die onmisbaar zijn voor genezing.

Het zijn erg contra-intuïtieve dingen waarvan we in het begin dachten dat ze ons niet zouden helpen beter te worden, maar toch dat precies diepgaand doen.

Ik ga in dit artikel die drie dingen met je delen waarvan je denkt dat ze je niet zullen helpen.

Deze drie dingen zijn van vitaal belang. Je kunt er hoe dan ook niet zonder, of je loopt er tegenaan. Alleen via deze drie dingen is er enige hoop op genezing.

In feite zullen deze drie dingen het succes van je genezingswerk enorm versnellen als je dit toepast.

Laten we beginnen.

Het eerste uitgangspunt is “Probeer niet voorbij de pijn te duwen”. Je moet dus de pijn ontmoeten, niet verloochenen, maar aanvaarden. Erkennen zonder er in te nestelen. Niet in het algemeen, maar specifiek. 

In de uitgangspunten van de wet van aantrekking draait het allemaal om onszelf trainen om te stoppen met het denken aan negatieve gedachten, zodat we kunnen beginnen met verankering in meer positieve manieren van denken.

Op de één of andere manier maakte het ons onhandelbaar, onverteerbaar en onaanvaardbaar. Hoe kunnen we onze negatieve emoties zelfs beginnen te accepteren als we de ervaring hebben gehad dat andere mensen dat ook niet kunnen aanvaarden?

Toch hebben we allemaal het besef gehad vanwege narcistisch misbruik dat onze pijnlijke emoties niet alleen begraven en doorgedrukt konden worden.

Zelfs na grote herprogrammering komen ze onvoorspelbaar terug in nachtmerries, en ten slotte in verschillende pijnpunten in je lichaam.

Voor de meesten van ons werkt de strategie van gewoon ‘opstaan ​​en doorgaan’ duidelijk niet meer na een tijdje.

Op zo’n moment wordt alles anders en kun niet meer gewoon doorgaan.

Ikzelf en zoveel anderen werden geconfronteerd met wat dr. Joe Dispenza een tijd van ‘persoonlijke catharsis’ noemt – wanneer we gewoon niet emotioneel door kunnen gaan met het leven zoals normaal.

Dit gebeurt wanneer we op onze knieën worden gebracht.

Ik ben dol op wat Simone Waddell vertelt dat ‘Kennis is niet het antwoord.’

We weten allemaal wat we moeten doen en logischerwijs weten we wat juiste actie is. We weten zelfs wat we nodig hebben om ons beter te voelen!

Narcistisch misbruik is een spirituele ziekte.

Dit is niet iets waar je gewoon door kunt ‘duwen’. Het is een soort trauma dat cellulair moet worden aangepakt en ‘genezen’, omdat onze hele geest door het trauma is beïnvloed.

De waarheid is dat de meeste mensen nu niet herstellen van narcistisch misbruik. In het beste geval proberen ze de symptomen te beheren en te leven met hun voortdurende trauma. De redenen is, omdat ze vinden dat ze gewoon voorbij de pijn moeten kunnen duwen of een manier kunnen vinden om de pijn te doen stoppen.

Ze blijven voortdurend denken dat het verkeerd is om naar de pijn toe te gaan, omdat ze geloven dat het hen zal breken, ze erger maken en hen als slachtoffer maken.

Toch is de ervaring dat de pijn en de obsessie niet afnemen.

En vaak stopt het gevoel van de narcist die onder je huid kruipt als een vreselijke psychische ziekte ook niet.

Mensen zullen je vertellen om je eroverheen te zetten. Ze vertellen om door te gaan met je leven, want dat is wat hen is geleerd om dit te doen. Dat ga je niet zeggen aan een ander als je zelf narcistisch werd misbruikt. Als je geen ervaring hebt gehad met narcistisch misbruik kun je onmogelijk begrijpen hoe praktisch onmogelijk dat is om het gewoon los te laten.

Zoals Bessel Van Der Kolk in zijn boek zegt”, The Body Keeps The Score “: ‘hoe intenser de viscerale, sensorische input van het emotionele brein, hoe minder vermogen het verstandige brein heeft om er een demper op te zetten.’

En totdat we beseffen dat om ons trauma op te lossen – als we niet naar binnen gaan, waar de pijn zich bevindt – voelen we ons als een mislukking.

Onze hulpeloosheid en de angst en depressie die we lijden verergeren.

We kunnen onze gevoelens of ons leven niet verbeteren, hoe hard we ook proberen ons een weg eruit te vinden.

We voelen ons uitgeput en alsof we een verloren strijd voeren. Dit is waar veel mensen opgeven, omdat het te moeilijk is om door onuitsprekelijke innerlijke trauma’s te dringen, die net als andere trauma’s gewoon niet verdwijnen.

Wat neurologische en kwantumwetenschappers nu ontdekken en onderwijzen, is dat heel weinig mensen emotioneel trauma met logica kunnen oplossen. Jouw trauma heeft een eigen leven totdat het wordt ontmoet en genezen.

Ik ben zo blij om te zeggen dat voor mezelf en anderen die zich naar binnen hebben gekeerd om onszelf (weer) lief te hebben en te genezen, niet alleen onszelf hebben bevrijd van de vreselijke onleefbare wereld van trauma door narcistische misbruik.

We hebben ons ook bevrijd van de angsten en onzekerheden die we hadden ontwikkeld die we hadden onbewust geïntegreerd in ons hele leven als ons ‘normaal’.

Quantum zelfgenezingsmethodes Tools

Door onze wonden volledig te ontmoeten met Quantum Tools met de liefdevolle toewijding van een moeder die voor haar jong zorgt, konden we volledig zelfpartner zijn en onszelf vertrouwen, liefhebben en accepteren. Het gaf ons de ervaring van ‘thuiskomen’ tot volledige innerlijke vrede en volheid.

Het gaf ons de mogelijkheid om eindelijk de waarheid van ‘zo van binnen zo buiten’ te begrijpen – dat liefde eerst tussen de delen in zichzelf moet gebeuren.

Niemand kan ons de onvoorwaardelijke liefde geven die we zo hebben gemist. Het is naar die onvoorwaardelijke liefde waar we zo naar verlangen totdat we ons naar binnen keren om volledig met onze eigen kwetsuren te zijn en zichzelf te reparenten.

Dan stoppen we met onszelf een behandeling te geven van zelfvermijding, verlatenheid en afwijzing, maar in plaats daarvan met liefde.

Narcistisch misbruik dwingt ons om deze zielenles te leren en te belichamen. Als je deze zielenles leert heb je bevrijding, opstanding en die is fenomenaal om te kunnen toepassen.

Ik wil die emancipatie en echte zielenvrijheid voor iedereen.

Stop met proberen de narcist te bestrijden om je beter te voelen.

Ons is geleerd om naar de bron van de problemen te keren en proberen die persoon of mensen te laten veranderen of te doen stoppen met wat ze doen.

In ons normale leven, vóór de enorme Quantum spirituele lessen van narcistisch misbruik die ons vereisen om dieper bewustzijn te begrijpen om vrij te worden en beter te worden, kunnen confrontaties met mensen en dingen in zekere mate voor ons hebben gewerkt.

Mensen met een geweten kunnen spijt hebben en zich verontschuldigen, en hun natuurlijke neiging is om mensen geen pijn te doen.

Narcisten zijn net als onze kinderen en moeilijke mensen in ons leven. Hoe meer we duwen tegen iets wat ze doen, hoe meer ze  terug duwen.

Deze mensen zijn allemaal mensen die ons pijn bezorgen.

Het woordenboek beschrijft een Nemesis als ‘de onontkoombare agent van iemands val.’

Je kunt een narcist beschouwen als een aartsrivaal, een meedogenloze persoon,  een persoon die jouw ondergang veroorzaakt, een Nemesis.

Maar toch zie ik deze mensen nu  als diegenen die komen om onze vorige manier van zijn af te breken om ons in staat te stellen een ongelooflijke innerlijke doorbraak te hebben.

Er is geen grotere impuls om voor “licht” te gaan dan wanneer we in de duisternis afdalen. Er is geen grotere “reden” om een ​​hogere kracht te zoeken dan wanneer we volledig machteloos worden gemaakt.

Wanneer we ons hoofd stoten aan een narcist, staan ​​we machteloos. Je kunt niet gek genoeg doen. Het is niet mogelijk om iemand te laten meewerken, als harmonie en samenwerking nooit hun doel was.

Je zult nooit een oplossing voor een probleem vinden met iemand die een boost krijgt van wat ze van je kunnen wegnemen.

Stel je dan voor dat je van zo iemand wenst dat ze je onvoorwaardelijke liefde geven?  Toch ben je door hen geobsedeerd, en daardoor kunnen ze je pijn doen.

We krijgen de drang om steeds weer naar de narcist te gaan, om fatsoen, begrip, spijt, verantwoording, medeleven, verzoening, liefde, sentimentaliteit of wat we ook nodig hebben van deze persoon te proberen te krijgen.

Toch ontvang je dit helemaal niet, in plaats daarvan omcirkelen ze je en snijden ze je emotioneel in stukken.

Omdat de oplossing die je nodig hebt steeds verder weg glijdt en de zaken erger en wreder en verwoestender worden, wordt de paniek meestal intenser. Daardoor ga je harder je best doen om te krijgen wat je wilt, hoewel het bewijs duidelijk is dat dit niet werkt.

Het zijn onze emotionele drijfveren die ons dit blijven doen. Maar niet als we de controle over hen krijgen, kunnen ze ons helemaal naar onze ondergang brengen.

Het is het meest contra-intuïtieve wat je kunt doen om iets of iemand los te laten, zich los te maken en niet langer te bestrijden dat ons behoorlijk pijn doet.

Maar met giftige mensen, en zelfs degenen die we niet kunnen beïnvloeden en veranderen, is er echt niets anders te doen dan los te laten.

Er zijn twee wetten die diepe, cellulaire, innerlijke organische wijsheid zijn die aangeboren en absoluut van toepassing zijn op herstel van narcistisch misbruik.

Wanneer we beginnen met het opruimen van de innerlijke trauma’s  dan stoppen we met het scheiden van onszelf  van deze waarheden.

Het zijn de trauma’s immers die onszelf gescheiden houden van deze waarheden.

En weet alsjeblieft dat dit van toepassing is op echt ongezonde mensen zoals narcisten en mensen met wie we een conflict hebben, waaronder  soms mensen zoals onze kinderen. Dit kunnen ook mensen zijn die niet pathologisch zijn en waar we veel omgeven, maar die niet vijandig tegenover ons staan.

De eerste is: als we worden aangezet tot diepe angsten en wonden en we proberen iets of iemand te veranderen zonder ons innerlijk gezonder te voelen, of innerlijke vrede en aanvaarding te voelen dan zullen we altijd uitgeput geraken en dus aan het kortste eind trekken.

Vanuit een plaats van innerlijke verwonding, inspireren we mensen niet om op te staan, omdat we niet het voorbeeld geven.

Dus als we onze kinderen willen redden dan kan alleen ons voorbeeld hen inspireren, en via de spiegelneuronen aanzetten op erop te reageren.

Dus als we hen kunnen benaderen vanuit een plaats van onvoorwaardelijke liefde voor onszelf is de kans groot dat ze ook die houding zullen overnemen, en al nemen ze dan ook de houding over van de andere narcistische ouder, dan gaan zij daar groei door meemaken.

Wanneer we niet vertrekken vanuit die positie hebben we ook niet de innerlijke middelen om ons gezond en heel te voelen, als een echte bron voor onszelf ongeacht of mensen al dan niet opkomen. En dat is net wat we nodig hebben.

De reden waarom we niet kunnen loslaten en ons gezonde volledige leven maken zonder hen, is, omdat we onze macht hebben overgedragen aan hen.

We hebben ons leven afhankelijk gemaakt van wat deze persoon wel of niet doet.

Er bestaat geen ergere tijd dan die tijd die het meest onveilig is wanneer we  liefde, veiligheid, zorgzaamheid, geborgenheid verwachten van narcisten, net zoals er geen meer verwoestende tijd is dan wanneer we onze kinderen paden zien afdalen, en we niet willen dat ze naar beneden gaan, omdat we ons machteloos voelen om hen te stoppen.

Het enig wat je kunt doen in zo’n situatie is je macht terug nemen.

Kwantumwaarheid ‘zoals je je van binnen voelt, zo zal het worden’ is het psychologische equivalent van co-afhankelijkheid — wat betekent dat hoe meer je probeert een ander te beheersen om zich in controle te voelen, des te meer je door hen bestuurd zult worden en je jezelf onbeheerst voelt.

Iets is zeker, deze staat van zelfverslechtering is ernstig en kan zelfs dodelijk zijn. Als we beter willen worden, moeten we een andere manier vinden.

De uitweg hieruit is volkomen contra-intuïtief.

De uitweg uit die afhankelijkheid (zo je wil, die verslaving) is om je los te maken van die persoon en situatie. Je kunt los laten en naar binnen keren om samen te werken met de getriggerde pijnlijke emoties in je.

Dit druist in tegen alles wat we denken dat we zouden moeten doen, wat vroeger een reactie op de buitenkant was van wat daar aan de hand is.

En de reden dat dit volkomen tegenstrijdig aanvoelt, is dat ons niet is geleerd om naar binnen te keren of hoe we onze emoties kunnen veranderen, onafhankelijk van wat er aan de buitenkant gebeurt.

Als we dat wel doen, kunnen we een antwoord geven in plaats van reageren.

Jij kunt het goede voorbeeld geven.

We kunnen mensen inspireren om ons gezonder te ontmoeten. Ook kunnen we duidelijke grenzen stellen. Bovendien kunnen we mensen loslaten, en we kunnen ook mensen toestaan ​​hun eigen reizen te maken die ze moeten maken, zelfs als we het niet met hen eens zijn. Dit geldt voor narcisten en onze kinderen.

Hoe is het mogelijk dat we dit kunnen doen?

Omdat we al heel zijn, het maakt niet uit wat andere mensen doen of niet doen. We hebben een relatie direct met ons innerlijke wezen en het  gehele leven.

We geven niet langer macht weg.

Dit is altijd onze grootste missie in ons hele leven – onszelf beheersen, niet andere mensen – omdat we geen macht hebben noch het recht hebben om hen te beheersen.

En dan ontdekken we iets volledig ongelooflijks.

Er zijn mensen die wel over de middelen beschikken om gezond te zijn, hun gedrag aan te passen en zich bij ons aan te sluiten, geïnspireerd door ons solide zelfbekrachtiging, en  er zijn de mensen die niet over de middelen beschikken om gezond te zijn, zoals narcisten en die verlaten dan onze ervaring.

Dus zo binnen zo buiten – wanneer je aandacht besteedt aan ’emotie eerst’ ontdek je de gouden graal van het leven die een absolute kwantumwet is –  mijn uiterlijke ervaring volgt altijd mijn innerlijke ervaring. Nee, laten we naar onze laatste uitgangspunt kijken.

Stop met het identificeren van jezelf als slachtoffer.

Dit lijkt op het eerste gezicht helemaal niet intuïtief voor nummer 1, maar dat is het niet. In het eerste vitale uitgangspunt van ons verwerkingsproces werkten we liefdevol samen met onze wonden om ze te genezen.

Als we onszelf als een slachtoffer beschouwen, wat ons door zoveel mensen is verteld te doen, cementeren we in onszelf dat we beschadigd en hulpeloos zijn en dat iemand anders ons dit heeft aangedaan.

Ik beloof je dat ik weet hoe verleidelijk dit is om te doen. Hoewel het in het begin nodig is om te erkennen dat je slachtoffer bent geworden van narcistisch misbruik, is het zeer verleidelijk om voor onbepaalde tijd in dit stadium te blijven, vooral in het geval van het trauma van narcistisch misbruik op hoog niveau. Maar in slachtofferschap blijven doet ons geen voordelen.

Hoe los je het gevoel van onuitsprekelijk verraad en wreedheden dat de narcist teweeg brengt op?

Mijn eerlijke antwoord was dat je op menselijk niveau deze gevoelens niet logisch kunt oplossen. Hoe kunnen we in vredesnaam als alles wat we als mens kennen “niet eens kunnen begrijpen hoe mensen zo denken”, laat staan ​​”dergelijk ondenkbaar gedrag loslaten op mensen” van wie ze beweren te houden?

Ik geloof echt dat de enige manier om narcistisch misbruik op te lossen, is door hier naar een veel hoger spiritueel beeld te kijken.

Om hierin het doel en de persoonlijke evolutie te zoeken.

Interessant is dat wanneer we het onze missie maken om ons naar binnen te keren en onszelf te bevrijden van onze innerlijke trauma’s, totaal innerlijk weten ontstaat dat aanvoelt als verlichting, vrijheid en waarheid in ons lichaam.

Het is deze Quantum-waarheid van zo binnen, zo zonder.

Dit betekent dat mensen en situaties in onze ervaring naar ons reflecteren om ons te laten zien hoe genezen en geïntegreerd we zijn. Of ze reflecteren naar ons dat we gewond zijn en moeten genezen en onszelf terug integreren in heelheid.

Als we vastbesloten zijn om een ​​slachtoffer te zijn, zullen we dit  standpunt zien als ‘slachtoffer beschaming’  (victim blaming). Ik beloof je dat ik het begrijp, omdat ik dit ook eerst dacht als ik voor het eerst hoorde over het nemen van radicale verantwoordelijkheid.

Maar slachtofferschap hielp me niet en was geen manier voor mij om mijn innerlijke wonden te genezen en er vrij van te komen als ik ze nooit zou erkennen.

Toen ik begon met het genezen van mijn kwetsuren met het Narp programma van Melanie met Quantum-tools, ontdekte ik dat Prema Chodren gelijk had met haar beroemde citaat: ‘Niets verlaat je ervaring totdat het je heeft geleerd wat je moest leren.’

Het trauma van narcistisch misbruik is precies zo.

Het is als een terminator die gewoon niet stopt totdat we genezen wat we moeten genezen. Wat ik ontdekte, waren de manieren waarop de narcist me pijn deed, allemaal te maken hadden met angsten en onzekerheden en onopgeloste wrok die ik altijd had gehad.

Het had te maken met mijn angst voor kritiek, afwijzing, verlatenheid, niet goed genoeg zijn, zwak te zijn, uitgesloten te worden en straf te krijgen waardoor ik niet meer kon praten en grenzen stellen.

Het ging erom dat ik niet wist hoe ik een bron van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving voor mezelf kon zijn en probeerde andere mensen als deze bron aan te wijzen.

Het ging over mijn eigen voorwaardelijke liefde en perfectionisme en nooit ‘goed genoeg’ zijn voor mijn liefde voor mezelf.

En toen ik besefte dat  de narcisten echt de boodschapper van mijn persoonlijke kwetsuren waren en een katalysator om mijn onbewuste bewust te maken, zodat ik deze wonden eindelijk kon genezen, werd de narcist irrelevant.

Toen ik geloofde dat ik een slachtoffer was van narcistisch misbruik, en dat dit zinloos was en geen hogere mogelijkheid gaf om mijn ziel te helen, was mijn innerlijke identiteit totaal een slachtoffer in constante wanhoop, wrok, verlangend naar de fantasie die ik geloofde dat de narcist was (als mijn bron) en kwelling. Ik kon het gewoon gewoon niet loslaten. Het was onmogelijk om verder te genezen, te evolueren of mezelf te bevrijden.

In mijn verschuiving naar een hoger bewustzijn was ik echter in staat om al deze dingen te bereiken en zo dankbaar te zijn dat ik op mijn knieën werd gebracht (zoals mijn ziel zo perfect had gepland) om eindelijk in staat te zijn mijn leven te leven in mijn kracht en waarheid van binnenuit te komen.

Dit zou nooit tot stand zijn gekomen als ik niet gedwongen was om zelfpartner te worden en mijn wonden te genezen. Narcistisch misbruik was precies de katalysator om me naar binnen te dwingen te genezen, zodat ik dat kon doen.

En dat is de bloeien zelfgenezing manier die we op “narcisme.blog” bespreken en toepassen.

Door hypnotische beeld meditatie om de pijnpunten in ons lichaam te identificeren en er contact mee te leggen, kunnen we al de gevoelens en gebeurtenissen die vervolgens in een diepe lichaamsrelaxatie geassocieerd naar boven komen in onze gedachten containen (in een box, torpedo brengen).

Vervolgens uit ons lichaam brengen, de gebeurtenissen aanvaarden zonder overweldigd te worden door de pijn. Immers ze bevinden zich in de torpedo. Je kunt ze de ruimte in schieten, om het zelf van tijdens die situatie liefdevol te omarmen en te verlichten, letterlijk met een lichtbal te vervullen, zodat het niet meer afgescheiden of als een leegte voelt die dient opgevuld. 

Daardoor erkennen we een nieuwe beeldwaarheid over dat trauma. Deze nieuwe waarheid kan ons echt bevrijden.

De plaats die de narcist en zijn aanhangers hebben gehad (of nu hebben) heeft een doel gehad.  Het was geen pech, geen toeval of het lot dat je getroffen had. Velen hadden het kunnen overkomen, maar niet iedereen.  Alleen diegene die beantwoorden aan de normen van de narcist worden binnengezogen.

Wil je dat niet geloven? Het klinkt als een verklaring als iemand zegt het was per toeval dat je verliefd werd op de narcist, dat je er geen verantwoordelijkheid voor draagt om niet meer op die manier je aangetrokken te voelen.

Maar als je dat gelooft kun je niets veranderen om dit in de toekomst te voorkomen. 

Toch kun je genezen van de pijn en de verslaving aan de narcist of zo’n co-dependentie relatie. Immers als het willekeurig is hoe de narcist toesloeg, is er geen reden om te groeien, kun je ook je pijn niet transformeren, kun je alleen hopen dat het met de tijd mindert.

Als je vertrekt van dat uitgangspunt ben ik het volledig eens dat er geen hoger doel te bevinden is.

Het lijkt een straf die we niet verdienen, die we alleen maar kunnen ondergaan.

We kunnen trauma-vrij tevoorschijn komen uit wat ons is overkomen, en zelfs nog zelfverzekerder, stralend, sterker en uitgebreider worden dan we ooit waren, zelfs voordat dit ons overkwam – evenals volledig ingeënt tegen narcisten in de toekomst!

Ik hoop dat de informatie je heeft geholpen. Als je meer wilt weten over hoe je echt kunt genezen van giftige relaties en narcistisch misbruik, kun je volgen. Ga naar het menu en doe de groeitaken.

Is het mogelijk om me toe te voegen op Facebook, als je naar hulp zoekt?
Kun je wat meer context geven over je situatie?
Bekijk ook de hypnotische beeld meditaties (en pas het toe) die je vindt via de zoekfunctie.
Welke teksten heb je al gelezen en over nagedacht die je vindt bij ‘werkwijze’?

Ben je al lid van de ondersteuningsgroep op Facebook?
Hier is de titel van nog een sterke video “Waarom sommige zelfgenezingsmethodes niet helpen?” op YouTube?

Moet je nog eens op zoek naar de specifieke methode hoe je de pijn uit je lichaam kunt krijgen? Als je die methode die we gebruiken wilt toepassen stuur ons dat meer over je situatie naar mijn e-mail.
Als je de Engelse taal goed begrijpt, overweeg dan ook het programma van Melanie aan te schaffen, voor ons is dit de snelste manier om vooruitgang te maken.
Gezien haar programma downloadabel is, kun je gelijk wanneer onafhankelijk van wat je doet dat toepassen zonder verplaatsing gewoon door er naar te luisteren, maar niet, terwijl je aan het rijden bent.

Ik sluit niet uit om je persoonlijk te spreken, maar ik ben ervan overtuigd dat die 4 dingen die ik hierboven suggereer meer invloed in je genezingsproces zullen hebben.

Als je echt diep zit is 2 uur per dag werken aan je herstel een echte noodzaak.

Zonder een goed begrip van wat je moet doen kom je echter niet vooruit. Daarom het belang van die teksten en video’s verbonden aan werkwijze en te leren tot een volledige lichaamsontspanning te komen.

Het kan enkele maanden duren voor je complete innerlijke vrede hebt want je zult versteld zijn wat er allemaal naar boven komt dat je ontkend had. Namelijk het trauma zorgt onder andere voor een gedeeltelijk geheugenverlies over de relatie. Het is als het pellen van een ajuin, onder elke laag zit er een nieuwe laag, tot je bij de kern kunt komen.

Zonder online programma is het heel moeilijk om een snelle transformatie te hebben.

Dit is niet zo als je begrip hebt van de werkwijze, die vind je in de gelinkte teksten en taken als je zoekt met de zoekfunctie op werkwijze en heel veel werkt aan je zelfliefde tekort.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren. Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelfliefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren.

Ik ben gemachtigd om coaching te geven als armoede consulente en als professionele orthopedagoge, maar daarbij werk ik ook nog fulltime. Het is dus niet vanzelfsprekend om elkaar te kunnen spreken, maar ik denk dat het effectiever is als je contact opneemt, nadat je goed hebt bekeken wat je nu kunt doen en me meer context van je situatie hebt gegeven.

Ik wens je ondertussen veel sterkte. Heb je commentaren, suggesties of vragen?

Ik antwoord graag. Blijf echter werken aan jezelf, zodat je snel een bloeiend leven hebt, want hier is niets anders te doen. De links vind je onderaan de pagina. Ik hoop zo dat deze video heeft geholpen.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig. Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren.

Sharing is caring

En als je dit artikel goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met je? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt? Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Waardering: 1 uit 5.

Lees Meer

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren