Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Je bent goed genoeg! Er is iemand die in je gelooft! +video

Digitale out-reaching voor slachtoffers van narcisme.

Annemie Declercq coacht individuen en teams (met digitale out-reaching) die persoonlijke en maatschappelijke doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken. Annemie doet dit professioneel als armoede consulente in de regio Roeselare en als vrijwilliger op VKoN.

Zij doet dit zowel in het reële contact als met digitale out-reaching en met presentie attitude, technieken en methoden.

Naast haar studie orthopedagogie, maar ook haar 12-jarige ervaring leidde tot de toepassing en persoonlijke ontwikkeling van out-reaching en presentie concepten in de praktijk.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Niet alleen stelt ze vast dat veel van haar klanten in hun leven zijn vast komen te zitten door alle vormen van misbruik in hun jeugd, maar ook doordat de gebruikelijke hulpverlening tekort schiet of een deel van deze mensen niet bereikt. Deels door het niet opbouwen van de juiste relatie, deels door de plaats en de drempels.

De meeste slachtoffers van narcisme zijn in het bezit van een mobilofoon.

Zij kunnen dus in principe bereikt worden als de juiste onlinemarketing voor “narcisme.blog” wordt uitgevoerd. Het opbouwen van de blijvende relatie ontstaat, als de toepassing van digitale out-reaching en presentie concepten, attitude en methodes.

Op die manier hebben we al veel mensen via de digitale platforms bereikt.

Leven in overeenstemming met de verlangens van je ziel.

Leren leven met je leven, je ware waarde accepteren, overgaan naar je doel. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, is er 1 vraag die je jezelf zou moeten stellen.

En als je deze vraag stelt, als je eerlijk antwoordt, heb je een goed startpunt om te weten of je “op schema” bent.

Als u een doel of een specifiek resultaat heeft, wilt u dat doel bereiken.

En als je niets specifieks hebt waaraan je werkt zal het je helpen nu te starten om goed te luisteren en alles hier te bekijken tot op het einde.

Dit is een GRATIS digitale out-reaching en presentie en oplossingsgerichte coaching – relatie.

Zoals hierboven aangeduid met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies ze we meestal bereikbaar. Op die manier onderhouden we een vriendschapsrelatie met  slachtoffers van narcisme.

Johan Persyn assisteert haar daarbij. Hoewel we oplossingsgericht zijn, is de attitude waarmee we te werk door een langtermijn vriendschapsrelatie op te bouwen met slachtoffers van narcisten.

Als vrienden willen we er zijn in goede en slechte momenten. Aan de andere kant door de juiste vragen te stellen om klaarheid bij de gesprekspartner en onszelf te krijgen willen we de transformerende relatie bevorderen naar geluk en welzijn. Daarbij gaan we uit van de waarden van het slachtoffer van narcisme.

Wens je gecontacteerd te worden, hebt u een idee, suggestie, commentaar enz. Laat het ons weten!

Jij en ik vechten dezelfde interne strijd.

Een deel van ons zegt ja, terwijl het andere deel nee zegt.

Een deel van ons wil hard werken om het doel te bereiken, maar we willen liever herhalingen van Thuis bekijken.

Vandaag heb ik geleerd om voor eens en voor altijd te stoppen met vechten voor die strijd … en te werken aan mijn doel want dat is vrijheid.  Dat kun je ook gratis door nu te beslissen een juiste actie te nemen. Keer dagelijks 15 min terug naar deze website en sluit je aan bij onze fijne gemeenschap en je zult je leven vinden.

Ik hoop dat dit bericht je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Je commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling.

Abonneer je gratis!

Echt bruikbare suggesties.

Je wenst het laatste boek van Melanie Tonia Evans aan te schaffen via Bol.com als Paperback of als E-book zodat je heel snel de essentie begrijpt van haar herstelprogramma of je kunt dit boek iemand cadeau doen om hen te helpen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle teksten over het persoonlijk verhaal van Annemie en Johan

Reacties

2 reacties op “Je bent goed genoeg! Er is iemand die in je gelooft! +video”

 1. avatar
  Anoniem

  Ik kwam toevallig op pinterest , de stukken tegen over narcisme , zelf ben ik 37 jaar getrouwd geweest met een narcist, het was een lange zware pijnlijke strijd ,die ik heb moeten leveren , en toen ik eenmaal de keuze maakte na een heel moeilijk besluit , heeft het mij alles gekost wat ik liefhad, er was een zin die mij raakte , en wat ook klopt , dat slachtoffers heel vaak emphatisch zijn, ook ik heb me op mijn manier ingezet ,om mensen iets aan te reiken. wat voor mij heel belangrijk is geweest , de stem in mij , die mij aangaf ,Ook mijn stem mag gehoord worden. de titel van mijn boek ,het zat in mijn koppie ,het zit nog altijd in mijn koppie, je hebt me geraakt met al die stukken ,eigenlijk wilde ik ze niet meer lezen ,maar toch de herkenning van al die pijn vernederingen en verdriet ,alles ben ik kwijt geraakt , niks maar had ik precies zoals je om schrijft.zelfs nu heb ik het gevoel alsof hij me nog vasthoudt door polissen te verstoppen ,die na zijn overlijden kwijt waren, maar ik sta stevig nu ,mijn krachtbron is altijd heel sterk geweest ,mijn hsp zijn heeft me onbewust geholpen . heel hartelijk dank voor al die mooie stukken ,heb alweer iets mogen loslaten bedankt lieve groet Annemarie

 2. Christiane Descamps avatar
  Christiane Descamps

  Als ik het woord ‘verrijken’ lees, dat is de naam van mijn ex, denk ik eraan hoe ik financieel totaal verarmd ben. Hij heeft mij bij de scheiding gemanipuleerd met mijn hond, zodat ik getekend heb voor zeer weinig geld. Maar anderzijds denk ik eraan hoe totaal verrijkt ik ben: ik ben genezen na 20 jaar chronisch vermoeidheidssyndroom, ik heb een eigen identiteit, in ben bevrijd van een angstsyndroom, ik heb een vrije keuze. Bij hem had ik geen keuze: wat ik ook koos, het was altijd fout. Na één jaar ben ik in het verwerkingsstadium van onverschilligheid tegenover hem.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees