Jij bent goed genoeg!

annemie johan

Digitale out-reaching en presentie voor slachtoffers van narcisme.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken . Annemie doet dit professioneel als armoede consulente bij de VDAB in de regio Roeselare – Menen.  Zij doet dit zowel life als met digitale out-reaching en presentie attitude, technieken en methoden. Naast haar studie orthopedagogie maar ook haar 11 jarige ervaring leidde tot de toepassing en persoonlijke ontwikkeling van ourt-reaching en presentie concepten en praktijk.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Niet alleen stelt ze vast dat veel van haar klanten in hun leven zijn vast komen te zitten door alle vormen van misbruik in hun jeugd, maar ook door dat de reguliere hulpverlening tekort schiet of een deel van deze mensen niet bereikt. Deels door het niet opbouwen van de juiste relatie, deels door de locatie en de drempel.

De meeste slachtoffers van narcisme zijn in het bezit van een mobile phone.

Zij kunnen dus in principe bereikt worden mits de juiste online marketing voor de narcisme.blog. Het opbouwen van de blijvende relatie ontstaat mits de toepassing van digitale out-reaching en presentie concepten, attitude en methodes.

Op die manier hebben we al veel mensen via de digitale platforms bereikt.

Dit is een GRATIS digitale out-reaching en presentie en oplossingsgerichte coaching – relatie.

Zoals hierboven aangeduid met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies zij we bereikbaar. Op die manier onderhouden we een vriendschapsrelatie met  slachtoffers van narcisme. Johan Persyn assisteert haar daarbij. Hoewel we oplossingsgericht zijn, is de attitude waarmee we te werk door een lange-termijng vriendschapsrelatie op te bouwen met slachtoffers van narcist(e)en. Als vrienden willen we er te zijn in goede en slechte momenten. Anderzijds door de juiste vragen te stellen om klaarheid bij de gesprekspartner en onszelf te bewerkstelligen willen we de transformerende relatie bevorderen naar geluk en welzijn. Daarbij gaan we uit van de waarden van het slachtoffer van narcisme.

Annemie & Johan

Wens je gecontacteerd te worden, hebt u een idee, suggestie, commentaar enz. Laat het ons weten !

narcist(e)en sneden een breed, warrig figuur door de wereld. Aan het ene uiteinde van het zelfbevindende spectrum bevindt zich de charismatische leider met een overdaad aan charme, wiens enige ondeugd zijn of haar opgeblazen amour-propre kan zijn. Aan het uiteinde van het spectrum bevinden zich individuen met een narcist(e)ische persoonlijkheidsstoornis, van wie de grootsheid zo hoog oprijst dat ze manipulatief en gemakkelijk boos zijn, vooral wanneer ze niet de aandacht krijgen die ze als hun geboorterecht beschouwen. Hier leest u hoe u weet of de grote prater in uw kantoor echt zijn of haar eigen hype gelooft.
In narcisme blog vind je verschillende teksten waar je zult leren over de signalen dat iemand een narcist(e) is. Met digitaal ‘outreachend werken’ worden laagdrempelige werkvormen aangeduid waarbij sociale professionals buiten de muren van de organisatie gaan werken, in de leefwereld van mensen. Het gaat om een actieve manier van contact leggen met mensen die hier niet altijd zelf om vragen. Outreach kan zich afspelen op straten en pleinen, in huiskamers of in andere organisaties of instellingen. De presentiebenadering gaat over het simpelweg er zijn voor de ander, zodat een vertrouwensrelatie wordt opgebouwd.  De ander voelt zich gezien en gehoord en voelt zich volwaardig mens als slachtoffer van narcisme. Door de ander onvoorwaardelijk te accepteren, ontstaat er ruimte voor wat zich niet laat maken of afdwingen.

Advertisements

1 Feedback on “Jij bent goed genoeg!”

  1. Ik kwam toevallig op pinterest , de stukken tegen over narcisme , zelf ben ik 37 jaar getrouwd geweest met een narcist, het was een lange zware pijnlijke strijd ,die ik heb moeten leveren , en toen ik eenmaal de keuze maakte na een heel moeilijk besluit , heeft het mij alles gekost wat ik liefhad, er was een zin die mij raakte , en wat ook klopt , dat slachtoffers heel vaak emphatisch zijn, ook ik heb me op mijn manier ingezet ,om mensen iets aan te reiken. wat voor mij heel belangrijk is geweest , de stem in mij , die mij aangaf ,Ook mijn stem mag gehoord worden. de titel van mijn boek ,het zat in mijn koppie ,het zit nog altijd in mijn koppie, je hebt me geraakt met al die stukken ,eigenlijk wilde ik ze niet meer lezen ,maar toch de herkenning van al die pijn vernederingen en verdriet ,alles ben ik kwijt geraakt , niks maar had ik precies zoals je om schrijft.zelfs nu heb ik het gevoel alsof hij me nog vasthoudt door polissen te verstoppen ,die na zijn overlijden kwijt waren, maar ik sta stevig nu ,mijn krachtbron is altijd heel sterk geweest ,mijn hsp zijn heeft me onbewust geholpen . heel hartelijk dank voor al die mooie stukken ,heb alweer iets mogen loslaten bedankt lieve groet Annemarie

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.