Jij bent goed genoeg!

 

Digitale out-reaching voor slachtoffers van narcisme.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken. Annemie doet dit professioneel als armoede consulente bij de VDAB in de regio Roeselare – Menen.

Zij doet dit zowel in het reële contact als met digitale out-reaching en met presentie attitude, technieken en methoden. Naast haar studie orthopedagogie maar ook haar 11-jarige ervaring leidde tot de toepassing en persoonlijke ontwikkeling van out-reaching en presentie concepten en praktijk.

Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschapdrivemotivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Niet alleen stelt ze vast dat veel van haar klanten in hun leven zijn vast komen te zitten door alle vormen van misbruik in hun jeugd, maar ook doordat de gebruikelijke hulpverlening tekort schiet of een deel van deze mensen niet bereikt. Deels door het niet opbouwen van de juiste relatie, deels door de plaats en de drempels.

De meeste slachtoffers van narcisme zijn in het bezit van een mobilofoon.

Zij kunnen dus in principe bereikt worden als de juiste online marketing voor  narcisme.blog wordt uitgevoerd. Het opbouwen van de blijvende relatie ontstaat, als de toepassing van digitale out-reaching en presentie concepten, attitude en methodes.

Op die manier hebben we al veel mensen via de digitale platforms bereikt.

Leven in overeenstemming met de verlangens van je ziel.

Leren leven met je leven, je ware waarde accepteren, overgaan naar je doel. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, is er EEN-vraag die je jezelf zou moeten stellen.

En als je deze vraag stelt, als je eerlijk antwoordt, heb je een goed startpunt om te weten of je “op schema” bent.

Als u een doel of een specifiek resultaat heeft, wilt u dat doel bereiken. En als je niets specifieks hebt waaraan je werkt … zal het je helpen nu te starten om goed te luisteren en alles hier te bekijken tot op het einde.

Dit is een GRATIS digitale out-reaching en presentie en oplossingsgerichte coaching – relatie.

Zoals hierboven aangeduid met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessies zij we bereikbaar. Op die manier onderhouden we een vriendschapsrelatie met  slachtoffers van narcisme.

Johan Persyn assisteert haar daarbij. Hoewel we oplossingsgericht zijn, is de attitude waarmee we te werk door een langtermijn vriendschapsrelatie op te bouwen met slachtoffers van narcisten.

Als vrienden willen we er te zijn in goede en slechte momenten. Aan de andere kant door de juiste vragen te stellen om klaarheid bij de gesprekspartner en onszelf te bewerkstelligen willen we de transformerende relatie bevorderen naar geluk en welzijn. Daarbij gaan we uit van de waarden van het slachtoffer van narcisme.

Wens je gecontacteerd te worden, hebt u een idee, suggestie, commentaar enz. Laat het ons weten!

Jij en ik vechten dezelfde interne strijd.

Een deel van ons zegt ja, terwijl de ander nee zegt.

Een deel van ons wil hard werken om het doel te bereiken, maar we willen liever herhalingen van Thuis bekijken.

Vandaag heb ik geleerd om voor eens en voor altijd te stoppen met vechten voor die strijd … en te werken aan mijn doel want dat is vrijheid.  Dat kun je ook gratis door nu te beslissen een juiste actie te nemen. Keer dagelijks 15 min terug naar deze website en sluit je aan bij onze fijne gemeenschap en je zult je leven onmiddellijk vinden.

Over Johan & Annemie.

Echt bruikbare suggesties.

Als je naar hoofding scrolt, is er een plek om je beste e-mail te plaatsen, en we willen je goede informatie geven die je gaat helpen je leven op een nieuwe manier op te bouwen, toch? Alleen al het nemen van deze ene doorbraak van gewoon loslaten van je dwangmatige behoefte aan een relatie zal je meer geluk brengen dan je je kunt voorstellen als je de dingen op de juiste manier doet.

Dus, op dit moment, scrol naar boven, ja, ik wil verbetering, zet je beste e-mail erin. Klik op de knop met de tekst ‘Schrijf me in‘ en we zullen van je misschien ook op Facebook horen omdat we je elke dag waarde gaan aanbieden en je leven helpen veranderen. Download ook de audio en pdf versie van deze tekst om alles goed te laten inzinken zodat je net als anderen resultaat bereikt.

Want ik geloof in jou!

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling.

Bekijk dan eerst de video reeks door in te schrijven op de nieuwsbrief als je van plan bent alles te doen wat mogelijk is om als persoon uit deze situatie te groeien.

Facebook: https://www.facebook.com/Forward.Orga

Instagram: https://www.instagram.com/persynjohan/

Onderschrijf ons  videokanaal en zorg dat je onze video-reeks ontvangt : https://forms.aweber.com/form/00/1376

Je wenst het laatste boek van Melanie Tonia Evans aan te schaffen via Bol.com als Paperback of als E-book zodat je heel snel de essentie begrijpt van haar herstelprogramma of je kunt dit boek iemand kado doen om hen te helpen.

1 Feedback on “Jij bent goed genoeg!”

  1. Ik kwam toevallig op pinterest , de stukken tegen over narcisme , zelf ben ik 37 jaar getrouwd geweest met een narcist, het was een lange zware pijnlijke strijd ,die ik heb moeten leveren , en toen ik eenmaal de keuze maakte na een heel moeilijk besluit , heeft het mij alles gekost wat ik liefhad, er was een zin die mij raakte , en wat ook klopt , dat slachtoffers heel vaak emphatisch zijn, ook ik heb me op mijn manier ingezet ,om mensen iets aan te reiken. wat voor mij heel belangrijk is geweest , de stem in mij , die mij aangaf ,Ook mijn stem mag gehoord worden. de titel van mijn boek ,het zat in mijn koppie ,het zit nog altijd in mijn koppie, je hebt me geraakt met al die stukken ,eigenlijk wilde ik ze niet meer lezen ,maar toch de herkenning van al die pijn vernederingen en verdriet ,alles ben ik kwijt geraakt , niks maar had ik precies zoals je om schrijft.zelfs nu heb ik het gevoel alsof hij me nog vasthoudt door polissen te verstoppen ,die na zijn overlijden kwijt waren, maar ik sta stevig nu ,mijn krachtbron is altijd heel sterk geweest ,mijn hsp zijn heeft me onbewust geholpen . heel hartelijk dank voor al die mooie stukken ,heb alweer iets mogen loslaten bedankt lieve groet Annemarie

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.