De taal van een narcist herkennen? Naar welke facetten kijk je?

Communiceren met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) kan verwarrend zijn omdat de taal van een narcist anders gebruikt wordt dan door niet narcisten. Gezichtsuitdrukkingen komen niet altijd overeen met de situatie.

Geschatte leestijd: 15 minuten

Zelfs wat gecommuniceerd wordt door woorden kan irrelevant of gekmakend aanvoelen. Taal is één van de belangrijkste instrumenten voor manipulatie voor iemand met de diagnose NPD.

Sommigen zijn oplichters, serie-moordenaars, verstokte leugenaars enz. In feite zijn 1 op de 25 mensen in België naar schatting narcisten.

Narcisten, degenen die voldoen aan de normen voor de narcistische persoonlijkheidsstoornis en psychopaten spreken een gekmakende taal:

van projectie, met een woordsalade, van gaslighting en pathologische jaloezie.

Deze mensen zijn niet in staat zich in te leven in anderen en maken vaak misbruik van anderen voor hun eigen agenda.

Je kunt mensen hebben met narcistische trekken, maar aan het uiteinde van het spectrum heb je de psychopaat.

De narcist(e) houdt zich bezig met chronische manipulatie en devaluatie van hun slachtoffers.

Ze kunnen dit doen door een hele schare van de familie en vrienden mee te sleuren in hun leugens en manipulatie, zodat er een verder toename van het gevoel van waardeloosheid, angst en suïcidaal gedrag ontwikkelt als het slachtoffer niet sterk staat.

Je hebt ondersteuning van een kleine groep van empathische en eerlijke vrienden nodig als een belangrijke stap naar verbetering.

Er is een voortdurende manipulatie die begint bij idealisering met lovebombing, die overgaat in devaluatie om te eindigen in een breuk.

Bij de breuk gooien ze verder met modder om het trauma terug te reactiveren en te verergeren.

Het is niet ongebruikelijk dat een lastercampagne gevoerd wordt tegen het slachtoffer zelfs op een zeer persoonlijk moment zoals geboorte, huwelijk, sterven van ouders enz.

Narcistische partners met een antisociale persoonlijkheidsstoornis houden zich bezig met de chronische manipulatie en devaluatie van hun slachtoffers. Daardoor krijgt het slachtoffer het gevoel waardeloos, angstig en zelfs suïcidaal te zijn.

Hun manipulatie is psychologisch en emotioneel verwoestend. Hun manipulatie is zeer gevaarlijk, zeker gezien de hersenen circuits voor emotionele en fysieke pijn één en dezelfde zijn.

Hoe een slachtoffer zich voelt als ze in de maag worden gestampt kan vergelijkbaar zijn met de pijn die een slachtoffer voelt wanneer ze verbaal en emotioneel misbruikt zijn.

De effecten van narcistisch misbruik verlammen en kunnen langdurig zijn, zelfs, zodat ze leiden tot symptomen van PTSS of Complex PTSS.

Onnodig te zeggen dat deze vorm van misbruik psychologische en emotionele littekens nalaat die een levenslang kan duren. Dat is dan ook de reden waarom ik deze artikels schrijf.

Maar wat narcistisch misbruik zo gevaarlijk maakt, is dat het vaak niet als misbruik wordt herkend.  Slachtoffers voelen zich verlamd, kunnen hun potentieel niet volledig gebruiken, maar komen altijd vast te zitten.

In dat geval zitten ze vast in een gevoel dat ze nog niet onder woorden kunnen brengen.

De Geestelijke Gezondheidszorg is nu pas begonnen te onderzoeken en te begrijpen wat het Narcist Slachtoffer Syndroom  is, hoewel overlevenden zich daarover al jaren uitspreken.

Narcistisch misbruik is vooral psychologisch en emotioneel, hoewel slachtoffers kunnen ook lijden onder fysieke mishandeling.

Omdat deze misbruikers gebruik maken van zeer geheime en verraderlijke methoden om hun partners te misbruiken, zijn ze in staat om aan hun verantwoordelijkheid te ontsnappen voor het misbruik.

De valse persona van de narcist.

Zij kunnen ontsnappen als gevolg van de valse persona die zij voor de buitenwereld opzetten wat meestal een charmant masker is dat hun wreedheid verbergt.

Door hun uitgebreid netwerk meestal ook in narcistische kringen kunnen ze hun valse persona opzetten.

Overlevenden geven vaak zichzelf de schuld voor het misbruik.

Ze lijden onder het niet kunnen onder woorden brengen van wat ze hebben meegemaakt.

Zodra ze de woordenschat van narcistisch misbruik leren, zijn ze gewapend met de instrumenten, de inzichten, en de middelen om te genezen.

Het leren van de taal en de technieken van deze roofdieren betekent dat we beter voorbereid zijn om de rode vlaggen te identificeren in de omgang met mensen die kwaadaardige narcisme of antisociale kenmerken vertonen.

Door onze nieuwe kennis over narcisme kunnen we ons beter beschermen tegen uitbuiting en misbruik.

Het betekent dat we de juiste grenzen stellen met anderen, en weloverwogen beslissingen nemen over wie we in ons leven wel of niet houden.

Inzicht in de aard van deze giftige interacties en hoe ze invloed hebben op ons heeft een enorme invloed op ons vermogen om deel te nemen in zelfzorg.

Ik persoonlijk weet hoe verwoestend deze vorm van misbruik kan zijn, vooral als de overlevenden niet in staat zijn van hun ervaringen in het traditionele discours over wat misbruik inhoudt uit te spreken.

Slachtoffers van narcisten zijn vaak vervreemd en ontkracht door hun eigen vrienden, familieleden, en zelfs de geestelijke gezondheidszorg professionals die niet getraind zijn in dit soort misbruik.

Opleiding in de effecten van narcistisch misbruik.

Als een overlevende, een auteur en een ervaringsdeskundige van herstelling van het misbruik door een narcist heb ik de missie gesteld het publiek op te leiden over de effecten van narcistisch misbruik.

Ook de technieken van narcistische verslaafden komen aanbod in mijn gesprekken en artikels.

Gezien ik het persoonlijk ondervind, weet ik dat voor velen genezing mogelijk is van dit soort misbruik ook voor diegenen die jaren al de hoop hebben opgegeven.

Deze pathologische individuen lopen onder ons elke dag in hun valse maskers.

Vaak zijn ze ongezien en onopgemerkt, want ze kunnen griezelig normaal doen. Sommigen zijn verborgen narcisten.

Ze kunnen van elk geslacht, achtergrond, en sociaal-economische status zijn.

Vaak zijn ze charmant, charismatisch en zeer communicatief in staat om hun slachtoffers uit te kiezen.

Ze bedriegen het publiek moeiteloos.

Het is heel goed mogelijk dat je in je leven al hebt gewerkt met een familielid of dat je een vriend hebt met narcistische persoonlijkheidsstoornis of de antisociale persoonlijkheidsstoornis.

Het leren van hun emotionele taal betekent erkennen dat hun wreedheid niet alleen uitdrukkelijk is, maar impliciet en diep geworteld in de nuances van hun mimiek, gebaren, toon, en vooral, de tegenstrijdige mismatch tussen hun woorden en daden.

Hun wreedheid is een bewuste keuze en is ontworpen om te controleren en uiteindelijk hun slachtoffers te vernietigen.

Deze soorten misbruikers passen vloeiend manipulatie toe.

Ze zijn goed thuis in sadistische controle en woede.

Het is verwant aan psychologische en emotionele verkrachting want dat is een smerige overtreding van de persoonlijke grenzen en van het vertrouwen dat het slachtoffer zijn of haar misbruiker heeft gegeven.

Narcistische misbruikers kunnen aanvallen op elk (on)gewenst moment met hun taal van de narcist(e).

Ze gebruiken daarbij  hun keuze aan wapens.

Narcisten gebruiken sarcasme, neerbuigende opmerkingen, scheldpartijen, en de schuldverschuiving methode wanneer ze je zien als een bedreiging of wanneer ze entertainment nodig hebben in de vorm van een emotionele reactie.

Ze kunnen ook hun non-verbale taal gebruiken in de vorm van een sadistische grijns, de koude doodsheid in hun ogen, terwijl ze hun liefde belijdende aan u, hun verveelde uiterlijk of hun wrede lach als ze je graag pesten.

In alle geval, na een tijdje laten ze je geloven dat je inferieur aan hen bent.

Overlevenden besteden een groot deel van hun energie gedurende de devaluatie fase.

In de onrechtmatige cyclus van de narcist is de devaluatie fase de fase waar het slachtoffer systematisch van zijn voetstuk wordt gebracht door te vernederen en te degraderen.

In die periode loopt het slachtoffer constant op haar of zijn tenen, maken ze zo goed als geen geluid, opdat zij de toorn van de narcist zou kunnen meebrengen. Of omdat ze zichzelf verbergen.

Maar op eieren lopen helpt niet.

De narcist kan en zal alles en alles wat je hebt gezegd of gedaan tegen u gebruiken.

Er zijn drie belangrijke stukjes informatie die narcisten vaak verzamelen in de idealisering fase van de relatie.

Tijdens deze lovebombing fase verzorgen ze je met overvloedig aandacht.

Wat je dan vertelt, wordt later in de devaluatie fase tegen u gehanteerd en verandert in een speciale verdorven taal.

1. De gebreken, tekortkomingen, onzekerheden en geheimen die je hebt toevertrouwd aan de narcist.

De narcistische misbruiker verheugt zich wanneer u uw wonden, uw strijd, en je triggers van vroeger met hem of haar deelt.

Het is dan dat veel makkelijker voor hen onder je huid en de binnenkant van je geest te kruipen, en een bewijs te leveren van hun ’empathie’ die ze faken. In werkelijkheid starten ze dan met hun conditioneringsprogramma.

Tijdens de vroege stadia van de relatie, hebt u waarschijnlijk zoveel vertrouwen gehad en open geweest tegenover een narcist dat je alles met hem of haar wenst te delen: je verleden, je gekwetstheid of wat jezelf waarneemt dat uw gebreken zijn.

U kunt dit zien als een manier om rapport te leggen, een verbinding met je partner te verkrijgen, een manier van zijn of haar kwetsbaarheid en intimiteit te delen. Maar de narcist drong daar ook op aan.

Een narcistische misbruiker ziet het als het diner zelf dat op tafel dient gelegd.

Daardoor geef je hem of haar de code van je persoonlijk leven, zodat hij of zij toegang heeft tot al je resources.

Ze zullen doen alsof ze u ondersteunen en meeleven met u wanneer u deze in eerste instantie aan hen openbaart. Dat betekent dat ze later daarvan gebruik zullen maken om u te lokken. Met die kennis in gedachten zullen ze u kleineren  en vernederen tijdens de devaluatie fase.

Denk eraan: De narcist(e) heeft geen grenzen aan wat hij of zij zal gebruiken. Immers ze gedijen op het feit dat u wordt getraumatiseerd.

Hun vermogen om je terug in het oorspronkelijke trauma te brengen met alleen een wending geeft hen het gevoel krachtig te zijn.

Hoewel ze leven voor die kracht, is dat de enige macht die ze hebben als jij dat toestaat door emotionele betrokkenheid.

Aan een ​​narcist(e) vertellen over een open kwetsuur is een uitnodiging om dieper te snijden.  Het valt te vrezen dat de narcist(e) kan en zal altijd een kwetsuur nog dieper aanbrengen dan de eerste.

2. Uw sterktes en prestaties, vooral degene waarop ze pathologisch jaloers zijn.

In eerste instantie wanneer je nog op een voetstuk werd geplaatst kon de narcist niet genoeg krijgen van uw sterke punten en prestaties.

Ze konden niet enthousiast genoeg zijn over u, uw familie en vrienden.

Overal werd je getoond.

De narcist(e) behandelt je als een trofee dat is een onmisbaar onderdeel van hen.

Hun associatie met je maakte onvermijdelijk dat ze zich superieur voelen en belangrijk. Het versterkt hun valse beeld van een normaal mens die een “prijs” kon krijgen als jij

In de devaluatie fase zal een narcist(e) letterlijk al uw sterke punten vertalen naar vermeende gebreken.

Vroeger  was je “zelfverzekerd en sexy”, maar nu ben je “eigenwijs en ijdel.”

Vroeger was je “intelligent en gedreven,” en nu ben je gewoon een “bemoeial”.

Ze laten je geloven dat je waarde niet echt en niet de moeite is.

Ondertussen projecteren ze hun eigen minderwaardigheidsgevoel op jou.

Zij of hij zal wat je hebt bereikt degraderen, minimaliseren en negeren.

Nu doen ze alsof het niets voor hen betekent.  Alsof het van weinig belang of waarde  voor de wereld is.

De narcisten zullen u onzekerheid voeden over uw gebrek aan competentie en bekwaamheid.

De dader zal beweren dat ze beter zijn dan jij en dat je al die tijd hun ideeën hebt gestolen.

Narcisten zullen u beschimpen en willen dat je gelooft dat je niet in staat bent om de kleinste taken uit te voeren. Het doet er niet toe of  uw persoonlijke competentie professioneel is.

Ze zullen dreigen om uw reputatie te ruïneren.

Op grote evenementen van familie, vrienden of werk zullen ze u saboteren.

Narcisten zullen proberen om iedereen tegen je te keren.

Ze zullen je dromen, je ambities, je overtuigingen, je persoonlijkheid, je doelen, je beroep, je talenten, je uiterlijk, je levensstijl – die ze al die tijd hebben verheerlijkt nu vertrappen.

Hun plotselinge draai van het verhaal legt een grote tol op het slachtoffer:

Het is traumatiserend, schokkend en onverwacht vicieus.

Alles wat ze ooit geprezen hebben zal onvermijdelijk worden gedraaid en veranderd tot een zwakte.

Dit komt, omdat ze je niet kunnen laten ​​“winnen”. Ze vinden dat ze beter zijn dan jij.

Voor hen, is alles een wedstrijd en een spel dat ze moeten winnen ten koste van alles.

De daders proberen je te vernietigen op alle mogelijke manieren.

De narcist(e) valt je kinderen lastig tijdens hun examenperiodes.

Ze saboteren en proberen je te vernietigen. Terwijl leunen ze zelf de gehele tijd achterover en ontspannen zich. Ondertussen bekijken ze porno en vertoeven in gore bars en massage salons.

Ze genieten ervan als alles waaraan je hebt hard gewerkt ontrafeld wordt.

3. Uw behoefte om hen te behagen en de behoefte van de narcist(e) om voortdurend ontevreden zijn.

De narcist(e) heeft uw behoefte aan zijn of haar validatie en goedkeuring in het begin van de idealisering fase gecultiveerd.

Door te maken dat je afhankelijk bent geworden van zijn of haar lof, hebben ze je geconditioneerd op de buitensporige bewondering. Daarom dat je daar nu naar zoekt.

Terwijl ze u devalueren, gebruiken ze uw behoefte aan validatie in hun voordeel door regelmatig terug te trekken, door bij elke gelegenheid nors te verschijnen.

Het omzetten van alles wat je doet voor hen in een mislukking van uw kant die niet voldoet aan hun belachelijke verwachtingen is een vaste methode.

Niets kan aan hun hoge normen voldoen. Alles wat dan ook daaraan niet beantwoord zal worden afgewezen.

In feite, worden zelfs de dingen die de narcist(e) verkeerd doet aan jou toegeschreven.

Hun schuldverschuiving taal, passief-agressieve gedrag en narcistische woede bij de geringste verwonding wordt een alles verterende pijn voor het slachtoffer.

Als het slachtoffer probeert om zijn of haar pogingen om de normen van de narcist(e) te behalen zal het slachtoffer onvermijdelijk het gevoel van mislukking versterken bij haarzelf.

Hierdoor wordt elke ontmoeting met de narcist(e) een ontmoeting met verbaal geweld, beschuldigingen en oneerlijke vergelijkingen.

Dit alles heeft het slachtoffer nog meer een doordringend gevoel dat hij of zij waardeloos is en nooit genoeg.

Als het slachtoffer ooit probeert de narcistische misbruiker verantwoordelijk te stellen om een fatsoenlijk mens te worden, niet te faken, geen snelle bevrediging te zoeken, te stoppen met lovebombing  zullen ze uithalen in woede, en de schuld geven voor het misbruik en de tegenwerking  door het slachtoffer zelf.

Ze houden ervan om het laatste woord te hebben, dat is een belangrijk aspect van de taal van de narcist. Vooral voor de taal die ze hebben gebruikt tegenover u. Onder het motto de ‘Winnaar neemt alles.”

De weg naar herstelling van misbruik door de taal van de narcist(e).

Het terugnemen van onze controle en de macht van een narcistische misbruiker betekent oorlog met de taal die ze gebruiken tegen ons eigen denken.

Dit betekent dat je dient op zoek te gaan naar het aanvaarden en erkennen van het lijden onder het misbruik.

Professionele hulp met kennis van het narcistische misbruik die we hebben geleden is nodig.

Bouw aan een kleine kring van vrienden die begrip hebben voor wat je doormaakt.

Leer meer over de technieken en de taal van de narcist.

Vind ondersteunende netwerken.

Schrijf je verhaal op en deel het om bewustwording bij het publiek te bereiken.

Zoek naar de juiste healing modaliteiten.

Hoe ontspan je het best? Wandelen, muziek beluisteren, koken, yoga, infrarood cabine, paardrijden, relaxatieoefeningen?

Het misbruik overstijgen en uw leven tot een succes opbouwen is mogelijk na misbruik. Anderen hebben dat gedaan, u kunt dat ook.

Er zijn ontzettend veel voorbeelden om te geloven dat het mogelijk is ook voor jou.

We kunnen deze ervaring van misbruik kanaliseren voor ons hoogste goed en voor het grotere goed.van allen.

Uw verhaal kan een verhaal worden die anderen helpt, waarin ze hun situatie erkennen en herkennen.  Het kan hen motiveren tot genezing.

Dikwijls is het een aaneenschakeling van kleine beslissing waarbij je je twijfel stil zet door af te tellen van 5 tot 1, en de actie te doen die een heel proces in werking zet.

Ben je bereid om opnieuw creatief te worden en de taal van de narcist los te laten?

Ben je bereid om je verhaal te herschrijven met een nieuwe taal. In plaats van de snijdende woorden van de narcist(e) die in u werden gepland kunt u een nieuw verhaal schrijven voor de gevoelens die je hebt meegemaakt?

Je hebt uw eigen krachtige waarheid dat het mogelijk is om te herleven.

Als je vragen hebt, contacteer me dan op Facebook.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses.

Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer  te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren.  Commentaar geven en delen, graag a.u.b.

Ik zou graag uw opmerkingen over dit artikel horen.  Ik zou het ook erg op prijs stellen als u deze informatie doorgeeft om mensen te helpen narcisten in de toekomst te vermijden, zodat ze een bloeiend leven kunnen leiden.

Echt, er zijn te veel relaties die giftig worden en eindigen, wanneer dat echt niet nodig is.

Immers niet bij alle relaties met een persoon met narcistische trekken is er sprake van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

We zijn ook verantwoordelijk voor onze eigen narcistische trekken en vooral voor het gebrek aan zelf-liefde.

We zijn ervan overtuigd dat elke relatie een grote kans biedt om te genezen en te groeien. Want echt elke relatie is een ongelooflijk forum dat onze niet-genezen onderdelen blootlegt. En ja, iedereen draagt een stuk bagage.

Elke relatie is een geschenk — helemaal!

Omdat ieder van ons een ongelooflijke maker van energie is. Het belangrijkste deel van het creëren van een gezonde relatie is het verliezen van onze eigen toxiciteit.

Alleen door het verliezen van onze eigen toxiciteit kunnen we het tegemoetkomen aan onze behoeften.

Die toxiciteit bestaat uit de angstpijn. Schrik om verlaten te worden. Angst voor het alleen zijn. Schrik voor het niet goed genoeg te zijn.

Maar eveneens kan er wrok zijn omwille van wat we niet krijgen.

Niet alleen het bewust verwijderen van toxiciteit, maar het gebruiken van het bewuste en  vibrationele creatie van wat het is wat we echt willen kan een boost geven aan onze relatie als ze niet met een NPD is.

Als je Quanta Freedom Healing van Melanie Tonia Evans  doorloopt en nog steeds blokken van pijn, angst en wrok tegenkomt en weet dat deze negatieve emoties een gezondere relatie in de weg staan, dan heb je echt enige hulp nodig.

Quanta Freedom Healing is de meest effectieve manier die ik weet om de verschuivingen te bereiken die je nodig hebt naar geluk. Onafhankelijk  in welke situatie je nu ook bent is het het meest effectief.

Veel geluk met het tonen van de prachtige liefde die je in je hebt. Ook veel geluk met het moeiteloos voldoen aan je behoeften! Het ligt in je bereik. We geloven in jo

thrive membership
klik hier voor Thrive

7 gedachten over “De taal van een narcist herkennen? Naar welke facetten kijk je?

 1. Beste johan, dank je wel voor het helder opschrijven van de taal van de narcist. Zelf ben ik net uit een relatie met een narcist, heb het daar erg moeilijk mee. Nog steeds heb ik het gevoel dat hij de touwtjes in handen heeft dat maakt je angstig 😞. Ik probeer zoveel mogelijk te lezen over narcisten en er word me steeds meer duidelijk , nu beginnen aan mn herstel wat niet snel gaat want ik heb een zware burnout . Blijf vooral schrijven dat hebben we nodig .
  Dank je wel 😢

 2. Dank je voor je lieve woorden. Lees alles dat met veerkracht te maken heeft. Tik dat woord in in de zoekfunctie. Veel beterschap. Groeten Johan

 3. Bedankt, voor het lezen van jouw blog Versterkt mij absoluut, na een 11jarig durende relatie met een narcist te hebben gehad, lees ik zoveel mogelijk als kan over narcisme en werk aan gezonde zelfliefde plus deskundige hulp, wat mij weer terug brengt naar mijn ware ik en weer leven kan! Groet 💞

 4. Heel veel steun, inzicht en begrip voor slachtoffers van Narcistisch misbruik! Nadat je genezen bent van het misbruik, zou het nog handig zijn om een manier te vinden hoe je kan winnen van de Narcist, zonder er zelf eentje te worden op Juridisch vlak.

 5. Dank dat ik dit heb mogen lezen , ben iemand die na 30 jaar huwelijk erachter ben gekomen dat ik met een narcist gehuwd ben door de combinatie mydlife periode dit alles is niet normaal, maar door veel info kom ik er wel door ,er zou meer over gepraat worden in de media , maar is zeer delicaat heb ik ondervonden, is een taboe wereldje blijkbaar voor velen , iets wa moet doorbroken worden want de miserie kan groot zijn en ik kan t weten geloof me !!!!!!!!!!!

 6. Ja Patrick het contact met een narcist kan brutaal, wreed en gewetenloos zijn. Weet dat velen van ons dit hebben ervaren. je weet wat je moet doen, losmaken, geen contact maken en naar binnen gaan om met visualisatie (zie werkwijze via de zoekfunctie) elke innerlijke wond die de narcist geraakt heeft te veranderen, en ik beloof je dat je groter en beter dan ooit zult verschijnen. Sterkte Patrick!

 7. Zo herkenbaar dit allemaal. In mei 2016 een relatie gekregen met een narcist en in febr 2020 via een email bericht te horen gekregen dat ik met mijn 2 minderjarige dochters zijn huis niet meer in kwam.
  Daar stond ik dan met 2 meisjes van 10 en 12 jaar op straat. Deze keuze had hij moeten maken omdat hij door mij ernstig mishandeld werd en hij zijn leven niet meer zeker was. En hij heel erg veel moeite ervoor nodig had om mij uit zijn koopwoning te zetten ! Die vele moeite was met 1 email bericht naar mij toe opgelost. Schreeuwen en schelden tegen mij. Mij na een wekelijkse geruzie rustig 2 weken negeren en zelf in de slachtoffer rol gaan. Want ik vertrouwde hem toch niet ? Nee dat klopt inderdaad als je stiekeme accounts vind zoals fb, Skype, Tinder en Badoo en hem ermee geconfronteerd en dan nog beweren dat ik die informatie bewust heb lopen zoeken en ik degene was die paranoïde was en een gestoord kanker wijf, vuile luie stinkhoer, mijn dochter wakker maken in de nacht om haar uit te gaan leggen hoe haar moeder werkelijk was, verbieden van familie om in zijn huis te komen om mij te bezoeken,liegen en manipuleren, lijsten met tel nummers gevonden van oude Tinder dates en Badhoo. Mij bewust negatief benoemen dat ik zijn woning had uitgewoond, en uitgerookt en ga zo maar door. Van half febr tot 31 maart bij familie van mij in brabant kunnen Ik heb gelukkig samen met mijn dochters een super mooi 4 kamer appartement sinds 31 maart via urgentie gekregen. De rust en het niet meer op mijn tenen te hoeven lopen, geen negatieve vibes meer om ons heen te voelen doet ons zo goed. Heb mijn momenten nog wel dat ik boos en verdrietig ben doordat ik zo respectloos ben behandeld en de liefde van mijn kant echt was en ik door hem 3.5 jaar lang gebruikt ben en misbruikt ben om zijn eigen leegte van binnen en zijn negatieve lage zelfbeeld maar vooral gekrenkte ik op te vullen. Walgelijk dit soort zieke mensen. Mijn spontaniteit en vertrouwen in mannen is door hem kapot gemaakt,
  Nu op naar een fijne toekomst samen met mijn lieve meiden waar het met de week beter mee gaat. Ik hoop dat alle personen net zo de kracht vinden als ik om toch door te gaan al is het met
  momenten zo pokke zwaar ! Veel liefs vanuit het New girls home xxx

Geef een reactie, vraag of antwoord.