Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
het lichaam zegt nee

Genezing gaat over vloeiend worden in de taal van het lichaam.

De taal van het lichaam is: emoties, sensaties, gevoelens, symptomen en alles daartussenin.
Genezing is het ervaren, accepteren, omarmen en loslaten van de behoefte om iets goed of slecht te labelen.
Genezing begint met de geest die beseft dat genezing mogelijk is. We gaan dan het lichaam binnen. Bovendien reizen we heen en weer totdat er iets beweegt, verschuift en verandert.
Genezing is naar de bron gaan van het emotionele, fysieke, mentale en spirituele pijnpunt en ervan leren. Naar de bron gaan was wat het al die tijd nodig had.
Genezing is voor iedereen anders op alle niveaus.
Ieders reis is uniek.

taal van het lichaam
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Zodra we de luide kreten van ons lichaam beginnen te begrijpen, leren we ons af te stemmen op het gefluister.

Die fluisteringen leiden ons terug naar onszelf.
Op de terugweg naar huis beginnen we ons af te stemmen op ons innerlijke kompas en leren we wat we willen en wat we niet willen en dit in authenticiteit te eren. Bovendien wordt dit ook wel het volgen van je intuïtie of buikgevoel genoemd.
Verbinding maken met onze intuïtie betekent dat we het geconditioneerde (trauma) zelf helen.

Ons lichaam voelt zich gehoord, gezien en ondersteund.

Het voelt alsof er aan zijn behoeften (jouw behoeften) wordt voldaan.
Dit betekent dat we aan het genezen zijn.
Ons intuïtiever voelen en actie ondernemen in authenticiteit betekent dat we ons veilig beginnen te voelen in het lichaam.
Wanneer dit gebeurt, beginnen we onze waarde los te koppelen van de verwachtingen van andere mensen. Dan leren we een perspectief te hebben, terwijl we ons op ons gemak voelen bij het vasthouden van die van een ander.

We leren dat we waardig en genoeg zijn.

Doe de groeitaken om je symptomen te genezen en je zenuwstelsel te reguleren, het leven te creëren dat je wilt en vloeiend te worden in de taal van het lichaam. De link vind je in het menu.
Het leren van de taal van het lichaam is hoe we genezen.

Somatiek en het lichaam is waar we veel antwoorden kunnen vinden op onze onbeantwoorde vragen over onze symptomen. Het lichaam is waar we de communicatie met delen van de hersenen (die geen taal begrijpen) kunnen vergemakkelijken en het kunnen leren zich veilig te voelen.

Ik herinner je er aan om je te abonneren op mijn YouTubekanaal hieronder als je dat nog niet hebt gedaan, en mijn video’s ook te delen met andere mensen waarvan je denkt dat ze door hen kunnen worden geholpen. Ik zou dat erg op prijs stellen omdat het helpt om deze missie te verspreiden – dat we echt kunnen genezen van narcistisch misbruik op ongelooflijk krachtige manieren en in bij veel mensen door het gebruik van zelfgenezingstools.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over Oekraïne

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees