Contact met je ex-narciste is schade voor jou. Deel 2

Contact met je ex-narciste is schade voor jou. Deel 2

Contact met de politie houden als er gevaar is.

Als jij bang bent bij contact met jouw ex-narciste dan moet je zeker de politie verwittigen. Maar als er geen echt gevaar is kan dat de situatie nog verder doen escaleren. Echter, als de narcist schade toebrengt aan je bezitting of dieren dan is dat wel een voorteken dat de narcist in zijn volgende stap geweld zal uitoefenen op jou.

Je hoeft niet veel te doen behalve een vage verwijzing uitspreken, een onheilspellende toespeling maken, een mogelijke ommekeer aangeven. De narcist(e) doet de rest voor je.

Hij of zij is als een klein kind in het donker, en maakt precies dezelfde monsters die hem met angst verlammen. Toch zijn ze heel alert om zelf geen slachtoffer te worden.

Ook bestaan er beveiligingsagenten die gespecialiseerd zijn om stalking tegen te gaan.

Stalking door jouw ex-narcist.

Stalking is een term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar ongewenste of obsessieve aandacht van een persoon of een groep tegenover een andere persoon. Stalkingsgedrag houdt verband met intimidatie en kan bestaan ​​uit het volgen van het slachtoffer in eigen persoon of het controleren van hen.

Het woord stalking wordt gebruikt, met enkele verschillende betekenissen, in de psychologie en psychiatrie en ook in sommige rechtsgebieden als een term voor een strafbaar feit. Stalkers kunnen bedreigingen en geweld gebruiken om hun slachtoffers bang te maken.

Ze kunnen ook vandalisme en materiële schade aanrichten of fysieke aanvallen plegen die vooral bedoeld zijn om bang voor te zijn. “Stalking is een vorm van psychische agressie, waarbij de dader herhaaldelijk, ongewild en ontwrichtend in de levenswereld van het slachtoffer binnendringt, met wie ze geen relatie hebben (of niet meer hebben).

contact met mijn ex-narciste
De juiste groeitaken voor stimulering van uw zelfgenezendvermogen bij trauma!

De stalker kan ook de bedoeling hebben om jouw reputatie online aan te vallen.

Om tijdig nieuwe informatie over je op internet te vinden kun je Google Alerts instellen.

Bovendien kunnen de afzonderlijke handelingen die de inbreuk uitmaken, op zich niet leiden tot psychische mishandeling, maar wel samen (oplopend effect).

“Volgens een studie richten vrouwen zich vaak op andere vrouwen, terwijl mannen over het algemeen alleen vrouwen stalken. Een ex die al jouw vrienden bezoekt en daar belastert, valt ook onder de noemer stalking. Via een strafzaak kan een contactverbod opgelegd worden aan een stalker.

Blijf bij No Contact en je zult voor eens en altijd op het pad van genezing, herstel en groei komen.

Ik wil ook nog benadrukken dat al de activiteiten die je doet om het contact te verbreken legaal moeten worden nagestreefd, bij voorkeur door de goede diensten van advocatenkantoren en op klaarlichte dag. Gebruik zeker ook geen geweld maar verwen ze ook niet.

Er is natuurlijk niets mis mee om jouw deuren beter te kunnen vergrendelen. Ook is een logboek (bijvoorbeeld via notities op je gsm of records) bijhouden van alle activiteiten belangrijk voor een reconstructie, zo ook de e-mails en sms bijhouden op een veilige plaats.

Als ze op de verkeerde manier worden gedaan, kunnen ze afpersing of chantage, intimidatie en veel andere strafbare feiten zijn.

Als je regelmatig terugkomt naar mijn website kan de kennis gebruikt worden in jouw leven. Daardoor is mij volgen aan te raden. Daar hou ik van. Toegepaste kennis is macht. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Bovendien zijn andere lezers nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Laat me weten of je ideeën uit dit artikel creatief kon toepassen. Wat zijn jouw bevindingen over jouw contacten met je ex-narcist?

Bovendien bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Heb je nog bijkomende adviezen en ervaringen hoe je een stalker narcist moet behandelen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees