Boek E-boek DVD CD over narcisme veerkracht transformatie en trauma. Deel 2

Reading Time: 11 minutes

   De EMDR-revolutie, Verander je leven herinnering na herinnering : een gids voor cliënten.

Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training Inspanningsfysiologie, oefentherapie en training.

(Psycho)motorische begeleiding bij kinderen een praktische gids bij de proces- en taakgerichte interventie   (Psycho)motorische begeleiding bij kinderen. Een praktische gids bij de proces- en taakgerichte interventie.

Bedrieg mij EBOOK Tooltip Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt Bedrieg mij. EBOOK. Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt.

Pokerface EBOOK Tooltip ik steel, lieg en bedrieg   Pokerface. EBOOK. ik steel, lieg en bedrieg.

Verliefd, Verloofd, Verlaten. Bedrieg Je Je Nieuwe Liefde Als Je Met Je Ex-vriend Slaapt?

List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden List en leugen. De psychologie van bedriegen en bedrogen worden.

 

 

Geweldloos verzet in gezinnen een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en adolescenten Geweldloos verzet in gezinnen een nieuwe benadering van gewelddadig en zelfdestructief gedrag van kinderen en

  Het narcistisch ideaal .  Opvoeden in een tijd van zelfverheerlijking.Het narcistisch ideaal Opvoeden in een tijd van zelfverheerlijking

Een ander deel van mijn missie is het verzamelen van bronnen die je zullen helpen – of ik ze nu heb gemaakt of niet.

Grootse patienten, kleine therapeuten - Narcisme en psychotherapie narcisme en psychotherapie   Psychoanalytisch Actueel 1 – Grootse patiënten, kleine therapeuten narcisme en psychotherapie.

hedendaags narcisme HEDENDAAGS NARCISME.

In gesprek met Lucifer graaicultuur, machtsmisbruik, manipulatie en massamoord kenmerken van agressief narcisme In gesprek met Lucifer graaicultuur, machtsmisbruik, manipulatie en massamoord. Kenmerken van agressief narcisme.

Verlaten leven in een wereld van narcisme   Verlaten leven in een wereld van narcisme.

Toch in mijn achtertuin Over bipolariteit, Asperger en narcisme Toch in mijn achtertuin. Over bipolariteit, Asperger en narcisme.

De tuin van inzicht De tuin van inzicht.

Sigmund Freud Nederlandse editie 1: Formuleringen over de twee principes van het psychisch gebeuren ;Sigmund Freud Nederlandse editie 1: Formuleringen over de twee principes van het psychisch gebeuren ; Ter introductie van het narcisme ; Rouw en melancholie ; Aan gene zijde van het lustprincipe ; Het masochisme als economisch probleem.

 The Narc Decoder Understanding the Language of the NarcissistThe Narc Decoder. Understanding the Language of the Narcissist.

 AUGUSTINUS MYSTICUS mystiek, narcisme en echoisme bij Augustinus, geillustreerd aan Confessiones en Enarrationes in PsalmosAUGUSTINUS MYSTICUS. mystiek, narcisme en echoïsme bij Augustinus, geillustreerd aan Confessiones en narrationes in Psalmos.

Narcs and Wreckreation The Unedited Version   Narcs and Wreckreation. The Unedited Version.

Hoe maak ik van een olifant weer een mug? rationele effectiviteitstraining voor gevorderden Begrijpen en omgaan met narcisme. Hoe maak ik van een olifant weer een mug?

Gefeliciteerd met je burn-out in 7 stappen weer stralen Gefeliciteerd met je burn-out in 7 stappen weer stralen

Narcisme de ontkenning van het ware zelf.

Ik zie het weer zitten stap voor stap van je depressie af   Ik zie het weer zitten. Stap voor stap van je depressie af.

Stress en burn-out voorkomen ervaar weer flow in je leven Stress en burn-out voorkomen ervaar weer flow in je leven.

Fietsen voor je leven En morgen gaan we weer verder Fietsen voor je leven. En morgen gaan we weer verder.

Psychologisch handboek voor de niet zo perfecte vrouw over vallen en weer opstaan Psychologisch handboek voor de niet zo perfecte vrouw. Over vallen en weer opstaan.

Je wordt weer gelukkig positief scheiden. zet je leven weer op de rit  Je wordt weer gelukkig.  Positief scheiden. Zet je leven weer op de rit.

Loslaten en genezing ervaren in twaalf stappen weer gezond worden   Loslaten en genezing ervaren. In twaalf stappen weer gezond worden.

Handboek weerbaarheid van theorie naar toepassing Handboek weerbaarheid van theorie naar toepassing.

Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?   Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

Dat moet mij weer gebeuren ... Zwartkijkers, zeurpieten en pechvogels Dat moet mij weer gebeuren … Zwartkijkers, zeurpieten en pechvogels.

Relaties die stukmaken hoe zorg je voor jezelf en maak je je relaties weer gezond? Relaties die stukmaken. Hoe zorg je voor jezelf en maak je je relaties weer gezond?

De draad weer oppakken trauma- en rouwverwerking De draad weer oppakken trauma- en rouwverwerking.

Children of the Self-absorbed A Grown-up's Guide to Getting over Narcissistic Parents Children of the Self-absorbed. A Grown-up’s Guide to Getting over Narcissistic Parents.

Gewetenloos de wereld van een psychopaat   Gewetenloos. De wereld van een psychopaat.

De psychopaat in mij De persoonlijke reis van een neurowetenschapper door de donkere kant van het brein De psychopaat in mij . De persoonlijke reis van een neurowetenschapper door de donkere kant van het brein.

De lessen van de psychopaat Levenslessen van heiligen spionnen en seriemoordenaars De lessen van de psychopaat. Levenslessen van heiligen spionnen en seriemoordenaars.

Gegijzeld door een psychopaat Hoe Een Ex-Tbs'Er De Moordenaar Van Melanie Sijbers Kon Worden Gegijzeld door een psychopaat. Hoe Een Ex-Tbs’Er De Moordenaar Van Melanie Sijbers Kon Worden.

Adult Children of Parental Alienation Syndrome Breaking the Ties That Bind Adult Children of Parental Alienation Syndrome. Breaking the Ties That Bind.

Surviving Parental Alienation A Journey of Hope and Healing Surviving Parental Alienation . A Journey of Hope and Healing.

High-Conflict Custody Battle Protect Yourself and Your Kids from a Toxic Divorce, False Accusations, and Parental Alienation High-Conflict Custody Battle. Protect Yourself and Your Kids from a Toxic Divorce, False Accusations, and Parental Alienation.

Bevrijd jezelf van de narcist in je leven door boeken over narcisme te lezen.

Ik maak me sterk een boek voor de leerkracht over zelfvertrouwen en weerbaarheid Ik maak me sterk. Een boek voor de leerkracht over zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Van overleven naar zinvol leven de draad weer oppakken na ziekte of ongeval Van overleven naar zinvol leven. De draad weer oppakken na ziekte of ongeval.

Handboek Voor Spiritueel Neuro-Linguistisch Programmeren nieuwe technieken om gevoel en verstand op harmonieuze wijze te verbinden, weerbaarheid te verhogen en positieve gevoelens te verdiepen Handboek Voor Spiritueel Neuro-Linguistisch Programmeren. Nieuwe technieken om gevoel en verstand op harmonieuze wijze te verbinden, weerbaarheid te verhogen en positieve gevoelens te verdiepen.

Ho, tot hier en niet verder…! werkboek voor ouders en opvoeders training in psychosociale weerbaarheid voor kinderen op basis van spel en beweging Ho, tot hier en niet verder…! werkboek voor ouders en opvoeders training in psychosociale weerbaarheid voor kinderen op basis van spel en beweging.

Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest   Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest.

Als het licht weer aan gaat  Als het licht weer aan gaat.

ik wil weer aan de slag  Ik Wil Weer Aan De Slag, Hoe Doe Ik Dat? Een gids voor thuisblijfmoeders die willen herintreden.

De kracht van zelfliefde Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden De kracht van zelfliefde. Met de Selfin Way in 11 stappen (weer) van jezelf houden.

De geheimen van meditatie een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie De geheimen van meditatie een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie.

Kern-transformatie Nlp als weg naar je innerlijke bron Kern-transformatie. NLP als weg naar je innerlijke bron.

Verander je overtuigingen Technieken van de amerikaanse nlp goeroe Verander je overtuigingen Technieken van de Amerikaanse nlp goeroe.

VERANDEREN KAN LEUK ZIJN VERANDEREN KAN LEUK ZIJN met NLP.

Je ongekende vermogens Nlp: de weg van excellentie  Je ongekende vermogens Nlp: de weg van excellentie.

Wanneer koesteren hoop betekent de helende kracht van het kind in jezelf Wanneer koesteren hoop betekent. De helende kracht van het kind in jezelf.

het complete nlp werkboek Het complete NLP werkboek. Leer de technieken van het Neuro-linguïstisch Programmeren praktisch toepassen.

   Het ABC van NLP neuro-linguistisch programmeren.

Terror in the Name of God Why Religious Militants Kill Terror in the Name of God. Why Religious Militants Kill.

Not in God's Name Confronting Religious Violence Not in God’s Name. Confronting Religious Violence.

Violence and the Sacred Violence and the Sacred.

The Myth Of Religious Violence Secular Ideology and the Roots of Modern Conflict The Myth Of Religious Violence.

Domestic Violence and the Islamic Tradition Ethics, Law, and the Muslim Discourse on Gender Domestic Violence and the Islamic Tradition Ethics, Law, and the Muslim Discourse on Gender.

American Psychiatry After World War II (1944-1994) (1944-1994 American Psychiatry After World War II (1944-1994)

De gezonde samenleving psychopathologie van demokratie en kapitalisme De gezonde samenleving. Psychopathologie van democratie en kapitalisme.

Een spiegel voor narcisten   Een spiegel voor narcisten.

   Hij/zij was de liefste maar ook de ergste.Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

 Zorgen voor jezelf – Ik ben geweldig! of toch niet? over gezond en problematisch narcisme.zorgen voor jezelf ik ben geweldig of toch niet over gezond problematish narcisme

Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is... Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is….

Je bent wat je doet EBOOK Tooltip Van zelfkennis naar gedragsverandering Je bent wat je doet  E-BOOK.  Van zelfkennis naar gedragsverandering.

De moed van imperfectie EBOOK Tooltip Laat gaan wie je denkt te moeten zijn  De moed van imperfectie.  E-BOOK. Laat gaan wie je denkt te moeten zijn.

De kracht van kwetsbaarheid EBOOK Tooltip Heb de moed om niet perfect te willen zijn De kracht van kwetsbaarheid. E-BOOK. Heb de moed om niet perfect te willen zijn.

Plan Boost de 68 recepten die mijn leven veranderden Plan Boost. De 68 recepten die mijn leven veranderden.

Beste Van Mezelf, Het Het beste van mezelf.

 

 

 

Laat Me Zingen Laat me zingen.

Kijk achter het masker van de narcist door boeken over narcisme te lezen.

 Transformatieve yoga. yoga op basis van een cursus in Wonderen.Transformatieve yoga yoga op basis van een cursus in Wonderen

Catharsis, integratie en transformatie handboek transpersoonlijke regressietherapie Catharsis, integratie en transformatie handboek transpersoonlijke regressietherapie.

Koendalini en transformatie Koendalini en transformatie.

ik zwijg Ik zwijg.

 

 

 

Blauwe Plekken / LuisterboekBlauwe Plekken / Luisterboek.

 

 

 

Van pesten naar samenwerken de supportgroep: oplossingsgerichte aanpak bij pestgedrag in school Van pesten naar samenwerken. De supportgroep: oplossingsgerichte aanpak bij pestgedrag in school.

Alles over pesten Voor kuddedieren, buitenbeentjes en iedereen die met pesten te maken heeft Alles over pesten Voor kuddedieren, buitenbeentjes en iedereen die met pesten te maken heeft.

Omgaan met pesten Omgaan met pesten.

Als je wordt buitengesloten hoe ouders en leraren een einde kunnen maken aan pesten op school Als je wordt buitengesloten hoe ouders en leraren een einde kunnen maken aan pesten op school.

Agressie bij kinderen Agressie bij kinderen.

Trauma ervaringen Verhalen van mensen met ptss en hun naasten Trauma ervaringen Verhalen van mensen met ptss en hun naasten.

Leven met ptss het ware verhaal van een Bosnie-veteraan   Leven met ptss het ware verhaal van een Bosnie-veteraan.

Hoe mijn jongensdroom een nachtmerrie werd ik heb PTSS Hoe mijn jongensdroom een nachtmerrie werd. Ik heb PTSS.

Handboek psychotherapie na seksueel misbruik Onder redactie van Handboek psychotherapie na seksueel misbruik.

 Destructieve relaties op de schop.Destructieve relaties op de schop EBOOK Tooltip psychopathie herkennen en hanteren

 

   Ben ik nou gek? – narcisme De invloed van de narcistische ouder op het kind.Ben ik nou gek? De invloed van de narcistische ouder op het kind - narcisme De invloed van de narcistische ouder op het kind

Verder na seksverslaving Herstel van vertrouwen en intimiteit Verder na seksverslaving. Herstel van vertrouwen en intimiteit.

Hoe dan ook, kijk tijdens het lezen van de boeken over narcisme en hun recensies wat het meest bij u resoneert.

De 10 essenties bij persoonlijke transformatie geen organisatie transformatie zonder persoonlijke transformatie De 10 essenties bij persoonlijke transformatie. Geen organisatie transformatie zonder persoonlijke transformatie.

Psychologie Van De Ontwaking Boeddhisme, psychotherapie, persoonlijke en spirituele transformatie Psychologie Van De Ontwaking: Boeddhisme, psychotherapie, persoonlijke en spirituele transformatie.

De Doorbraak Een revolutionaire nieuwe aanpak tot persoonlijke transformatie De Doorbraak. Een revolutionaire nieuwe aanpak tot persoonlijke transformatie.

Ervaringsdeskundige zorg- en dienstverleners stigma, verslaving & existentiële transformatie Ervaringsdeskundige. zorg- en dienstverleners stigma, Verslaving & existentiële transformatie.

Het proces van zelf-transformatie onderzoek van ons hogere potentieel om effectief te levenHet proces van zelf-transformatie. Onderzoek van ons hogere potentieel om effectief te leven.

 Liefdes Stille Transformatie het einde van je spirituele zoektochtLiefdes stille transformatie. Het einde van je spirituele zoektocht.

Het Wetende Hart de weg van de soefi: verdieping en transformatie Het Wetende Hart. De weg van de soefi: verdieping en transformatie.

Pad Van TransformatieHet pad van transformatie.

Waarom Hij? Waarom Zij? Begrijp je persoonlijkheidstype en vind de juiste partner Waarom Hij? Waarom Zij? Begrijp je persoonlijkheidstype en vind de juiste partner.

Waarom hij waarom hij test de persoonlijkheid Waarom Hij? Waarom Zij? Test je persoonlijkheid en vind de ware liefde.

De Antwoorden Van Louise Hay op uw levensvragen over gezondheid, spiritualiteit, verslavingen en relaties De Antwoorden Van Louise Hay op uw levensvragen over gezondheid, spiritualiteit, verslavingen en relaties.

Dubbeldiagnose, Als Verslaving En Psychische Problemen Samengaan Dubbeldiagnose, Als Verslaving En Psychische Problemen Samengaan.

Als je partner Asperger-syndroom heeft een praktische gids met relatieadvies Als je partner Asperger-syndroom heeft een praktische gids met relatieadvies.

Hulpgids Asperger-syndroom de complete gids Hulpgids Asperger-syndroom de complete gids.

Boom Hulpboek - Borderline Boom Hulpboek – Borderline.

Omgaan met borderline Een praktische gids voor naastbetrokkenen Omgaan met borderline Een praktische gids voor naastbetrokkenen.

Het verwende kind-syndroom Jongens en meisjes verwaarloosd door verwenning Het verwende kind-syndroom. Jongens en meisjes verwaarloosd door verwenning.

Gevangen in mijn binnenwereld Het Verhaal Van Een Jonge Vrouw Met Het Locked-In Syndroom Gevangen in mijn binnenwereld. Het Verhaal Van Een Jonge Vrouw Met Het Locked-In Syndroom.

 

Besluit dat u wilt leren en groeien, als een gelukkige en emotioneel gezonde persoon door het lezen van boeken over narcisme en veerkracht.

Deze blog is niet bedoeld als medisch advies of diagnose. Daardoor mag deze blog op geen enkele wijze het overleg met een medische professional vervangen. Als u soms advies probeert en het niet voor u werkt, kunt u mij niet aanklagen. Dit is alleen mijn mening, gebaseerd op mijn achtergrond, opleiding en ervaring als persoon.

Johan Persyn.

 

Vervolg lijst boeken ebooks CD DVD over narcisme.Vervolg lijst boeken e-books CD DVD over narcisme.

GELIEVE me te helpen om deze uitgebreide hulpbron te maken door de namen van je favoriete boeken over narcistische mishandeling te delen in het commentaargedeelte.

Alvast bedankt!  Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn narcistisch mishandelde slachtoffers te helpen overleven en daarna hun dromen helpen te realiseren.  In het bijzonder is een deel van de manier waarop ik dat doe met deze website.

Echter, vind je ook  een paar pagina’s op Facebook, m

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.