Bijleren over Zelfliefde.

Bijleren over Zelfliefde.

Mirror, Mirror E — BOOK The Uses and Abuses of Self-Love.

Iedereen betreurt het narcisme, vooral in anderen. De resultaten zijn vervelend of absurd, of ze zijn zich niet bewust van of trots op hun gedrag. Maar je kunt bijleren over zelfliefde en het verschil met narcisme.

miror miror cover ebook

Maar zijn narcisme en ijdelheid echt zo slecht als ze lijken?

Kunnen we ze vermijden, zelfs als we het proberen?

In Mirror, Mirror, Simon Blackburn, de auteur van dergelijke best verkochte filosofie boeken als “Denk Goed zijn, en Lust”, zegt dat narcisme, ijdelheid, trots en zelfrespect complexer zijn dan het op het eerste zicht lijkt. Ze hebben talloze goede en slechte vormen.

Op basis van de filosofie, psychologie, literatuur, geschiedenis en populaire cultuur, laat Blackburn ons bijleren over zelfliefde op een verhelderende en onderhoudende manier. Je verkent er eigenliefde, van de mythe van Narcissus en het christelijke verhaal van de zondeval van vandaag.

Een sprankelende mix van bijleren over zelfliefde met humor en stijl.

“Mirror, Mirror “onderzocht welke grote denkers hebben gesproken over zelfliefde. Van Aristoteles, Cicero, en Erasmus Rousseau, Adam Smith, Kant en Iris Murdoch zijn er prachtige teksten over zelfliefde.

Zij vindt dat vandaag” me” – gerelateerde obsessies, zoals de “selfie,” plastische chirurgie en cosmetische verbeteringen de verbonden fenomenen weerspiegelt zoals de fatale vermarkting van het sociale leven en de tragische overmoed van George W. Bush en Tony Blair.

Uiteindelijk laat Mirror, Mirror zien waarom zelfrespect een nodig en gezond onderdeel van het leven is.

Maar het suggereert ook dat we het vermogen om onderscheid te maken hebben verloren. Daarbij hebben we ook het vermogen verloren een balans te vinden tussen goede en slechte vormen van eigenbelang.

changing your life through mindfulness cover ebook

Self Love: Changing Your Life Through Self-Love and Mindfulness. (2 Books in 1), Learn How to Love Yourself More, Calm Your Mind, Reduce Your Stress and Live a Happier Life!

Leer hoe je jezelf meer kunt liefhebben, je geest kunt kalmeren, je stress kunt verminderen en een gelukkiger leven kunt leiden!

(2 Books In 1): Self Love and Mindfulness.

Boek 1: zelfliefde.

In dit boek leer je over:

Zelfliefde en hoe het je zult helpen om in het leven van de wereld te leven. Bovendien leer je de oorzaken van gebrek aan eigenliefde kennen. De redenen waarom je zelfwaardering zou moeten beoefenen en bijleren over zelfliefde.

Het belang van zelfvertrouwen. Hoe u uw leven in eigen hand kunt nemen. Hoe u uw uniciteit kunt omarmen en uw individualiteit kunt vieren.

Daarbij ook hoe u uw sterke punten kunt identificeren. Daarnaast hoe u die sterke punten kunt gebruiken in uw voordelen. Ten slotte, de verschillende sterke punten dagelijks activeren om weer lief te hebben.

Sta jezelf niet toe om voor eeuwig vast te zitten in zelfvernietigende gedachtenNeem die onmisbare stap naar het leven dat je echt verdient. We zijn allemaal geboren met het potentieel om groot te zijn. Opnieuw kunnen we een naam maken voor onszelf en het is gewoon een kwestie van kiezen.

Boek 2: Mindfulness.

Ben je ooit overweldigd geraakt door het leven?  Weer je niet waar je moet afslaan? Als je dat denkt, dan is mindfulness voor jou.

the heart of selflove cover ebook

The Heart of Self-Love E — BOOK How to Radiate with Confidence Ebook Paperback

Dit mooie boek geeft je de belangrijkste taak van liefde: van jezelf houden.

Lees het en wees aangemoedigd.

Met aandacht kun je het opnemen.

Daphne Rose Kingma, de auteur van “wanneer je denkt dat je niet genoeg bent”: de vier levensveranderende stappen om van jezelf te houden en de toekomst van liefde.

De essentie van God en leven is liefde.

Liefde is onze natuur.

Van liefde komen we terug naar liefde van wie we terugkeren. Levensreis naar ons “Soulful Purpose” en onze unieke uitdrukking van Goddelijke Liefde.

Heather Hans weet waar het allemaal over gaat. Het hart van eigenliefde is er voor iedereen die worstelt met eigenwaarde. In essentie is het bijleren over zelfliefde, zodat je klaar bent om in je leven je leiderschap op te nemen.

Norman Wolfe, auteur van “The Living Organization”: bedrijf transformeren om buitengewone resultaten te creëren. Liefde is onze natuur.

Liefde is waar we zijn en waar we naar toe gaan

Niets kan de liefde breken. Liefde geneest, liefde schept. Liefde is de krachtigste kracht van allemaal. Zonder liefde lijdt de mens – fysiek, emotioneel en spiritueel.

Wanneer mensen zichzelf niet kunnen liefhebben, komen ze in een dodelijk gif. Wanneer deze giftige gedachten, gevoelens en gedragingen één persoon grijpen, wordt iedereen beïnvloed.

Het hart van “bijleren over zelfliefde is een combinatie van instructie, inspiratie en memoires en goddelijke liefde.

Wonen in zelfliefde, inclusieve zelfliefde, is een grote foto en een kleine klus. Hans neemt problemen over van verslavingangstverlies, geluk, gezondheid en sociale rechtvaardigheid.

Gezonde zelfliefde Waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen

Gezonde zelfliefde: Waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen.

‘Gezonde zelfliefde’ is een door Hans Knibbe ontwikkelde werkvorm om de liefde die in ieder mens besloten ligt vrij te maken.

Deze werkvorm leert ons ontspannen en weer aanwezig te zijn bij de lege plekken in onszelf. Hierdoor ontwikkelen we compassie voor onszelf en voor anderen. Dat is bijleren over zelfliefde.

Niet door te streven, maar juist door vertrouwend te rusten in jezelf, kan de liefde en helderheid van je aard toegang tot jou krijgen. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen die het leven ons iedere dag stelt.

Gezonde zelfliefde is niet vanzelfsprekend.

Onze westerse leefstijl en de emotionele tekorten uit onze jeugd maken dat we wegkijken van onszelf en vervulling zoeken in iets buiten ons.

Deze zoekende houding zet zich door in onze omgang met geliefden. Dat is het te bespeuren op het werk en in de psychologische of spirituele ontwikkeling die we doormaken.

In essentie blijven we zo van onszelf verwijderd. Gezonde zelfliefde is daarom geen luxe, maar een noodzaak net zoals bijleren over zelfliefde dat is voor elk slachtoffer van narcisme.  Dit boek biedt een schat aan inzichten en praktische methoden om deze kunst te ontwikkelen.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

cover  boek
Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de puurste vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback:https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Tot Slot

Ik wil dat je jezelf op de eerste plaats zet en ik weet dat velen van jullie rondrennen en je probeert Superwoman en Superman te zijn voor je kinderen en je familie en je vrienden of wat dan ook, maar ik wil je eraan herinneren om aardig voor jezelf. En ik wil dat je de verwachtingen of de verplichtingen die je misschien voelt, laat varen.

Ik zeg je, de corona-crisis, de energiecrisis en klimaatcrisis heeft ons zoveel geleerd. Sommigen zeggen: “Vanaf nu maak ik andere keuzes. Ik ga sommige van de mensen die ik vroeger zag, niet echt zien. ik ga niet. Ik zal in de buurt zijn van mensen die mij vieren en eren, “omdat ze heeft geleerd zichzelf te vieren.

En ik denk echt dat velen van ons zich in deze periode hebben gerealiseerd/ of nog zullen wie onze vriend is en wie niet, en het gaat er niet om in alles hetzelfde te zijn, maar het gaat er echt om de intentie te zetten om nu een liefdevol hart voor jezelf en anderen te hebben in al je bijeenkomsten en als er mensen zijn waar je het gewoon niet mee eens bent of die kleinerende of gemeen of veroordelend waren, ga dan niet.

Wees lief voor jezelf. Wees bij mensen die van je houden, die aardig en fatsoenlijk zijn. Ik vind dat echt belangrijk. En als je je plannen in de toekomst moet wijzigen, wil ik je echt helpen om je toestemming te geven om je niet schuldig te voelen. Bekijk ook het menu.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop meer info