Wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring

Bevrijding van toxische familie patronen

Kunnen we dieper gaan?

Als resultaat van het werken via het Narcistisch Misbruik Herstel Programma, zul je je realiseren dat veel van je pijnlijke overtuigingen en programmering uit je jeugd kwamen. Daarom bespreken we het programma “wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring.”

Welkom bij deze video op narcisme.blog.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/440002

Na de tweede narcistische misbruikervaring van Melanie Tonia Evans, realiseerde ze zich hoe belangrijk het is om de pijn en angst op de diepste onderbewuste niveaus op te ruimen.

Het is enorm belangrijk om echt  de programmering en het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring aan te pakken die bij ons tot narcistisch misbruik leidde.

NARP pakt deze patronen  absoluut aan. Als je bent zoals ik — toegewijd aan een diepe zelf-revolutionaire reis — voel je misschien intuïtief dat je een directe focus  op verwondingen bij kinderen nodig hebt om er  echt voor te  zorgen dat je je vorige generatiepatronen voor eens en voor altijd opruimt.

Ik weet  intiem  dat zelfs nadat je je herstelt en vrij voelt en alles weet wat je moet weten over een narcist, dat dit niet garandeert dat je een andere verleiding van een narcist niet zult doorstaan.

Na Melanie’s Tonia Evans eerste narcistische misbruikervaring, denkend dat ze zich geweldig voelde, en dat ze alles wist over narcisten en narcistisch misbruik, raakte ze nog steeds  verslaafd aan een ander.

In het begin was ze volledig geschokt. Maar nu nadat ze haar reis naar een veel dieper niveau had genomen, begreep ze de waarheid.

We hadden nog meer innerlijke verwondingen te bevrijden!

Melanie is zo opgewonden dat ze zich rechtstreeks richtte op haar jeugdwonden.

Ze liet haar jeugdverwondingen los. Bovendien kon ze haar leven vrijgeven en verbeteren naar een veel meer uitgebreide en vreugdevolle versie dan ze ooit  eerder had gekend.

Misschien heb je net als ik meer dan één narcistische misbruikervaring meegemaakt. Dit ondanks het gevoel dat je dacht dat je klaar was met narcisme. Ook had je genoeg kennis om er nooit meer voor te vallen.

De waarheid is deze: wanneer we onbewuste schaduwdelen in ons hebben,  verschijnen ze  buiten ons, in The Field (onze ervaring van “leven”), per gebeurtenissen en individuen om ons bewust  te maken  van deze delen.

Dat is de reden waarom ik erg gepassioneerd ben over de genezingen en processen target=”_blank” rel=”noopener noreferrer sponsored nofollow”in deze cursus. De reden is dat ze onze onderbewuste wonden uit de kindertijd rechtstreeks aanspreken en verbeteren.

Je kunt worden bevrijd van je familie fouten in het verleden.

De reden waarom Melanie dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring heeft gemaakt, is, omdat ze begrijpt hoeveel mensen in de gemeenschap intense innerlijke wonden hebben opgelopen als gevolg van hun opvoeding.

Zelfs ouders met de beste bedoelingen droegen hun eigen wonden. Ze gaven gewoon door wat ze van hun rolmodellen hadden geleerd.

Dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring richt zich op mensen die zijn misbruikt door hun ouders. Het is ook zeer relevant voor iedereen die wenst te ruimen eventuele  verwondingen opgelopen in de kindertijd.

De waarheid is:  we hebben allemaal  tot op zekere hoogte pijnlijke programmering ontvangen.

Begrijp alsjeblieft dat dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring geen op zichzelf staand programma is.

Het programma “het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring” is een add-on (supplement) voor het narcistisch herstelprogramma voor misbruik. Het is van essentieel belang dat je NARP hebt doorgewerkt voordat je dit programma verfijnd.

Dit programma is een uitvergrote focus, om allereerst te identificeren, en vervolgens heel diep en DIRECT je wonden te helen van je familie van herkomst.

Onwetend, creëerden we al als kinderen onze pijnlijke resultaten voor wanneer we volwassenen werden.

Als kinderen waren we onschuldig en ongelooflijk vatbaar voor emotionele programmering.

We waren open kleine sponzen die geen cognitief redenerend brein hadden dat ons beschermde tegen het aannemen van krachtige, pijnlijke berichten. Deze berichten werden direct opgenomen in ons onderbewustzijn.

Moeder- en Vaderwonden kunnen enorm groot zijn, zelfs als je ouders geen narcist waren.

Deze wonden hebben als gevolg hoe effectief we in staat zijn om van onszelf te houden, te accepteren en goed te keuren.

Als we de berichten overnamen dat we voorwaardelijk geliefd waren om wat we wel of niet deden, hoe we er wel of niet uitzagen, of wat we wel of niet hadden — in plaats van te  weten dat  we onvoorwaardelijk lief en acceptabel waren voor Wie we zijn. Dan werden we mede-afhankelijk, wat we kennen onder de term co-dependentie.

Dit zette ons aan om onbewust liefde, goedkeuring en aanvaarding buiten onszelf te zoeken.

We waren gedreven vanuit ons jonge ongenezen gewonde innerlijke centrum.

We hebben ook specifieke  mannelijke en vrouwelijke verwondingen opgelopen. Hoe de geslachten die met ons te maken hadden, ons ertoe brachten diep ingebedde overtuigingen te hebben, die niet alleen onze interacties met mensen van hetzelfde en andere geslacht beïnvloedden.

Deze energieën en verwondingen gaven ons wel of niet het vermogen om onszelf tot ‘moeder’ of ‘ vader te maken. Op die manier konden we anderen gezond, liefdevol en ondersteunend beïnvloeden.

Mijn relatie met mijn ouders veranderde onherkenbaar.

Toen Melanie de uitgangspunten en genezingen in deze cursus creëerde en toepaste, werkte ze enkele weken stevig aan het verplaatsen van de nog gewonde delen uit haar kindertijd.

Ze wist dat ze dat moest doen, omdat er GEEN MANIER was dat ze ooit nog één van haar programmeringen gevoelig zou laten voor niet-liefhebbende, beledigende en rampzalige relaties.

Melanie werkte buitengewoon ijverigen buitengewoon verfijnd, waarbij ze al haar moeder- en Vaderwonden vond en ze uit haar lichaam verplaatste.

Terwijl ze dat deed, bracht ze goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie in haar Innerlijke Kind.

Dit was de energie van ‘wat ze echt toen wilde.

Als gevolg daarvan was ze in staat om rechtstreeks verbinding te maken met de Bron voor de energie die ze miste.

Ze was niet gehecht aan het veranderen van haar ouders. Ze was eenvoudigweg gericht op het genezen en bevrijden van zichzelf.

Toen gebeurden er ongelooflijke veranderingen.

Haar relaties met haar ouders, die niet-narcistisch zijn, veranderden van de ene dag op de andere.

Haar vader en zij hadden eerder “opgeslorpte” relatie.

Ze voelde zich angstig, gecontroleerd en micro-beheerd in zijn energie.

In plaats daarvan ging er een mooie ruimte open om gezonde liefde en steun te geven, te ontvangen en deze relatie begon dan ook te bloeien.

Hij begon Melanie voor het eerst emotioneel te ondersteunen zonder voorwaarden.

Haar moeder en zij waren altijd afstandelijk geweest en hadden geen verbinding meer.

Ze voelde zich altijd veroordeeld, niet geaccepteerd en niet door haar ondersteund.

Nu zijn ze bezig met de mooiste relatie tussen moeder en dochter die ze zich ooit zou kunnen voorstellen. Ze houden van, communiceren en verbinden nu als “vrienden”.

Dat hadden ze nooit  eerder bereikt.

Dit alles gebeurde onmiddellijk na het doen van deze verschuivingen, en ze bedoelt echt onmiddellijk.

Deze veranderingen begonnen op ongelooflijke GEBEURTENISSEN te gebeuren op dezelfde dag dat ze de problemen oploste waaraan ze werkte!

Melanie en haar ouders zijn nu samen in een ontwikkelde relatie.

Het is zo mooi om nu wederzijdse wederkerigheid van eerlijkheid, authenticiteit en groei samen te ervaren – met haar voorop. Ook haar moeder en haar vader staan er verheugd op om Melanie te ontmoeten bij deze hogere vibratie van liefde.

Ik kan je niet vertellen wat een zegen het is om nu zo’n speciale relatie met je ouders te hebben na al die jaren van voorafgaande angst en pijn.

Echt dat is een wonderbaarlijk bijproduct.

Het belangrijkste aspect van dit alles was, dat ze eindelijk  in staat was om zichzelf te bevrijden uit haar pijnlijke jeugd programma’s door het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring.

Ik ben me er zeer van bewust dat je misschien een narcistische ouder hebt.

Ik kan me alleen maar voorstellen hoe pijnlijk het zou zijn om geen authentieke ontwikkelde relatie met hem of haar te hebben, want narcisme is narcisme. Mijn hart gaat uit naar je uit.

Je zult echter in staat zijn om jezelf te genezen en vrede en sereniteit in jezelf te claimen.

Als gevolg hiervan hebt u betere grenzen. U kunt zelfs openstaan ​​voor een gezonde en veilige goedkeuring en compassie voor hen, wetende dat ze ook gewonde volwassen kinderen zijn.

Het doel van deze genezingen is om een ​​geïntegreerd mannelijk / vrouwelijk wezen te worden.

Onze Moederenergie is het vermogen om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben, te accepteren, te voeden, te ondersteunen en te kalmeren. Het is het deel van ons dat bloeit met creativiteit, inspiratie, liefde, intuïtie. Dat deel heeft verbinding met het energetische veld van het leven.

Deze energie stelt ons in staat onze waarde en capaciteiten te kennen om te groeien en te verschijnen. Bovendien helpt deze energie te creëren in de fysieke wereld.

Onze Vader-energie stelt ons in staat om ons zelfverzekerd en moedig te voelen.

Wanneer we in staat zijn om onze waarde te verkrijgen via ons hart, weten we dat we in staat zijn om onze eigen voedende en bloeiende situatie co-creëren.

Dan zijn we vrij om te verankeren in overtuigingen van verdiendheid, capaciteiten en vertrouwen om ons uit te breiden naar ons ware doel, missies en leven.

Door onze mannelijke en vrouwelijke delen in elkaar te passen, kunnen we een volledig functionerend wezen worden. Dan werken we op onze hoogste capaciteiten, dan kunnen we onze grootste liefde en vreugde schenken en ontvangen.

Deze cursus is perfect voor jou als je wilt

Wat zal deze cursus voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring voor u doen?

 • Hiermee kunt u uw familie van herkomstwonden lokaliseren en direct bereiken.
 • TFOOW stelt u in staat om elke pijn of wond los te laten, die u nog steeds vasthoudt vanuit uw familie en opvoeding, hoe diep of pijnlijk ook.
 • Geeft prachtige kansen om de relaties met uw niet-narcistische familieleden en andere mensen in uw leven te transformeren.
 • Biedt de kracht om grenzen te stellen en gemodificeerd contact of geen contact met narcistische individuen te doen. Dat stelt u in staat aanvaarding te bereiken voor de mensen die u niet kunt veranderen.
 • Vult je met de liefde en zelfacceptatie die je in je jeugd hebt gemist.
 • Hiermee kunt u een compleet wezen van gezonde mannelijke en vrouwelijke energie worden. Daardoor kunnen uw niet-genezen wonden op authentieke manier genezen in plaats van onbewuste en ongezonde keuzes te blijven maken.

Deze cursus is een compleet systeem voor het genezen van kinderwonden.

De bedoeling van Melanie met deze cursus was om een ​​systeem te vinden om verwondingen te lokaliseren. Dit niet alleen van moeders en vaders, maar ook van invloedrijke of gezaghebbende figuren die je als kind hebt ervaren.

Dit omvat iedereen waarvan je onderbewustzijn nog steeds pijnlijke overtuigingen en emotionele energie vasthoudt — zoals een grootouder, broer of zus, leraar, familielid, buurman, etc.

Melanie heeft dit allemaal samengevoegd, als het exacte proces dat  ik gebruikte om mijn jeugdwonden te verschuiven. Deze cursus heeft sindsdien bewezen ook ongelooflijke resultaten aan anderen te verlenen.

De cursus bevat een informatieboekje waarin de genezing van uw familie van herkomstwonden wordt uitgelegd.

Ook inbegrepen is een instructieboekje met stapsgewijze instructies voor het vinden en identificeren van uw onderbewuste programmering.

Dan begint het echte werk met de twee krachtige Quanta Freedom Healing Mp3’s (één voor vrouwelijke en mannelijke energie) die je onderbewuste programmering richten op, vrijgeven en opwaarderen naar goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie.

klik voor meer info

Quanta Freedom Healing — Transforming Female Energy

 • Hiermee kunt u de wonden loslaten en genezen die u heeft opgelopen door uw vrouwelijke familieleden en vorige generaties.
 • Geeft je een diep gevoel van liefde en waardering, waardoor je jezelf en anderen onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie kunt geven.
 • Geeft je goddelijke vrouwelijke energie die je emotionele wonden verzorgt, verzorgt en geneest.
 • Hiermee kun je via je hart expansie maken voor jezelf, het “Field of Life” en alle andere wezens.
 • Hiermee kun je meer liefhebbende, oprechte en verzorgende vrouwen in je leven aantrekken.

Quanta Freedom Healing — Veranderen van de mannelijke energie.

 • Hiermee kunt u de wonden loslaten en genezen die u heeft opgelopen door uw mannelijke familieleden en vorige generaties.
 • Geeft je een sterk gevoel van zelfvertrouwen, waardoor je vol vertrouwen je doelen kunt bereiken.
 • Biedt je goddelijke mannelijke energie, waardoor je assertiever en authentieker kunt zijn.
 • Hiermee kun je meer authentieke, ondersteunende en liefdevolle mannen in je leven aantrekken.

Wat mensen zeggen over de cursus “Family of Origin” dat zorgt voor de transformatie van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring

“Ik ben opgegroeid met een moeder die erg mede-afhankelijk was en ik heb veel van haar eigenschappen aangetrokken. Het was zowel mijn moeders als mijn plicht om daar te zijn voor mijn vader en tegemoet te komen aan zijn behoeften.

Mijn behoeften werden van minder belang geacht. Dit zette me aan het patroon om de behoeften van anderen (vooral mannen) boven die van mij te stellen.

Ik had het gevoel dat ik onzichtbaar moest zijn om te overleven.

Bovendien vermeed ik ten koste van alles de boot te doen schommelen.

Ik zou niet terug durven spreken of tegen de regels van mijn vader ingaan. Elke keer dat ik iets voor mezelf deed, had ik het gevoel dat ik iets verkeerd deed.

Deze dynamiek zorgde ervoor dat ik misbruik meemaakte in twee langdurige relaties, evenals seksueel misbruik door een baas toen ik 18 was en in een ander land woonde.

De nawerkingen, vooral agorafobie en depressie, werden door mijn familie gezien als dat ik niet genoeg voor anderen deed of ongehoorzaam was. Ik wilde heel graag iets doen aan het vrijgeven van mijn mede-afhankelijke eigenschappen. Dan zou kon ik stoppen met het patroon van misbruik in mijn leven te leven.

Pijn en woede loslaten

Sinds het begin van 6 weken geleden met Melanie’s Transforming Family of Origine Healings, heb ik minder contact met mijn familie van herkomst. Ik heb enorm veel pijn en woede kunnen loslaten.

Bovendien heb ik nu het gevoel dat ik vrede in mezelf heb gesloten met de vrouwelijke / mannelijke energieën die ik van mijn familie heb gemist. Ik voel me meer één met mezelf. De goddelijke vrouwelijke en mannelijke genezingen van Melanie zijn nu mijn genezingen.

Ze omvatten alles wat ik nodig heb bij genezing.

Ik kan niet alleen werken aan mijn familie van herkomstwonden. Bovendien heb ik ook ontdekt dat ik kan beginnen met elk patroon dat ik in mijn leven wil loslaten. De genezingen brengen me terug naar vroegere familiewonden van mijn voorouders. Het verschuivingsproces ruimt bagage op uit vorige levensjaren. “

Kate uit Nieuw-Zeeland

“Met Melanie’s Transforming Family of Origin Wounds Course was ik in staat om alle problemen aan het licht te brengen en op te lossen die deel uitmaakten van mijn familiale. Bovendien kon ik ook de voorouderlijke programmering die de pijn trok die ik in mijn leven ervoer verschuiven.

Ik was in staat om enkele interessante ontdekkingen te doen, vooral tijdens het werken met de mannelijke energie module.

En door dit fenomenale genezingsprogramma, was ik in staat om de mannelijke en vrouwelijke energieën terug te winnen die ik in mijn leven had gemist toen ik opgroeide.

Hoewel ik net ben begonnen met het oplossen van de problemen met mijn familie van herkomst, heb ik gemerkt dat mijn leven al een opleving heeft doorgemaakt. Ik ben bezig mijn “misbruik” huwelijk op te lossen. Nu kijk ik uit naar een heel nieuw en fantastisch leven voor me!

Bovendien bewandel ik nieuwe paden en ga naar plaatsen waar ik nog nooit eerder ben geweest! Ik kan dit genezingsprogramma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring of één van Melanie’s zelfgenezings-programma’s niet genoeg aanbevelen! Alle zelfgenezingsprogramma’s van Melanie zijn krachtpatsers! “

~ Neringa, VS.

De programma’s voor  het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring van Melanie hebben me de kracht gegeven die ik nodig had om te stoppen met praten met mijn tante en oom, en beide neven.

Ik wist dat ik dit lang moest doen, maar de” klik “gebeurde eindelijk en ik deed het echt! Dat was ongeveer 8 maanden geleden, en in het begin was het buitengewoon pijnlijk, maar het wordt steeds beter.

Toen ik hoorde over Melanie’s Transforming Family of Origin Wonden-cursus, wist ik dat dit de volgende stap was in het veranderen en echte vooruitgang boeken in mijn leven.

Het narcistische misbruikherstelprogramma bracht me bewustheid en vrijheid van een individu, maar de goddelijke mannelijke en vrouwelijke genezingen veranderen mijn hele leven. Ik doe al enkele weken de Healings en ik weet dat ik ze moet blijven doen.

Angst loslaten

Bovendien heb ik verschuivingen in bewustzijn ontvangen die me in staat stellen om de angst los te laten die ik had over mijn relaties. Ik ben nu in staat om de oude relaties binnen mijn familie van herkomst los te laten.

Daarbij sta ik nu meer open voor mensen in mijn leven die me willen helpen. Ook kan ik gemakkelijker hun hulp accepteren. Tevens streef ik nu ook actief naar nieuwe, authentieke relaties.

Ik kijk nu uit naar de rest van mijn leven, in plaats van er bang voor te zijn. Bovendien weet ik ook dat volledige genezing mogelijk is als ik ervoor werk. “

~ Sasha, VS.

“De Transforming Family of Origine Wounds” programma heeft me enorm geholpen! Enkele weken geleden deed ik in totaal zes sessies van Goddelijke mannelijke en Goddelijke vrouwelijk energie Mp3’s gedurende twee zaterdagen. Het gevolg van die 6 sessies was dat ik meteen de resultaten voelde.

Ik was al een tijdje in therapie en hoewel ik aan het verbeteren was, kon ik nog steeds niet af van de negatieve emoties die verband hielden met mijn relatie met mijn narcistische vader en mijn emotioneel onstabiele opvoeding.

Bovendien was ik geobsedeerd door hem en alle pijn die ik had geleden.

Ik kon niet uit met mannen omdat ik geen vertrouwen had. Nou, na die sessies was er een ongelooflijke verschuiving in me waardoor ik dingen vanuit een heel ander perspectief zag!

De obsessie verdween. Ik begon meer in contact te komen met mijn emoties en gevoelens. Ook werd ik beter in staat om mijn gevoelens te beheersen. En mijn interacties met mannen veranderden ook radicaal. In plaats van bang en teruggetrokken te zijn voor mannen, werd ik ontspannen en zelfverzekerd!

En niet alleen dat: ik ga nu al een maand met een man uit! Ik voel me op mijn gemak bij hem en kan op een volledig normale manier communiceren, zonder dat negatieve emoties in de weg zitten, zonder angst om te worden neergezet, beledigd of vernederd.

Vroeger had ik iemand aangetrokken die erg op mijn vader leek: emotioneel niet beschikbaar en pesten; nu heb ik iemand aangetrokken die emotioneel gezond is. “

~ Berta B., VK

“Na het voltooien van de NARP-cursus en het grote voordeel en de onmiddellijke verlichting te hebben gekregen, wist ik dat ik wilde doorgaan met de TFOOW-cursus te werken. Ik ben me al lang bewust van mijn jeugdwonden, maar ik vond het moeilijk om los te laten sommige van de problemen die ik heb, vooral met mijn moeder.

Dit werk is diepgaand, effectief en helend, en ik merkte een onmiddellijke verbetering op in mijn relatie met mijn moeder. De dingen zijn veel harmonischer tussen ons. Ik merk dat er veel minder kosten voor mij zijn in onze interacties, en ik ben veel minder reactief.

Wanneer er iets naar boven komt, kan ik het naar de genezingen brengen. Ik raad deze cursus ten zeerste aan als een effectief hulpmiddel voor iedereen die de empowerende reis wil maken om verantwoordelijkheid te nemen voor hun genezing, maar niet noodzakelijkerwijs weet hoe het moet.

Dit is echt zielswerk. De voordelen gingen niet alleen naar mij, maar ook naar mijn moeder en mijn dochters. Ik ben er erg dankbaar voor en voor hoe het werk van Melanie Tonia Evans me heeft geholpen. “

~ Sophie P., VK

“Door mijn laatste narcistische ervaring, realiseerde ik me dat de patronen die ik herhaalde verband hielden met het misbruik dat ik in de kindertijd had meegemaakt.

Hoewel ik, voordat ik volledig uit de verf kwam van narcistisch misbruik en codependentie, wist ik niet dat wat ik had ervaren tijdens het opgroeien abnormaal was. Ook wist ik niet hoe mijn opvoeding invloed had op mijn volwassen leven.

Related Post

Door verschillende relatie-ervaringen met psychopaten, sociopaten en narcisten, realiseerde ik me dat mijn moeder een persoonlijkheidsstoornis heeft en dat mijn vader codependent is.

Eerst Narp dan TFOOW

Na het voltooien van het NARP-programma, wat een godsgeschenk was en letterlijk mijn leven redde, kocht ik het TFOOW-programma ( transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring). Ik kan niet genoeg zeggen over de waarde van dit programma. De kosten zijn volledig niet synchroon met de ongelooflijke waarde.

Ik moet zeggen, als je problemen hebt uit de kindertijd, is er geen excuus om het NIET te kopen! Mijn kijk en emotioneel welzijn zijn aanzienlijk verbeterd.

Ik was al vele jaren in de traditionele therapie. Nu kan ik zeggen dat ik eerlijk gezegd het gevoel heb dat ik nooit in contact zou zijn gekomen met de problemen, noch de diepe emotionele wonden zou hebben genezen en losgelaten zonder dit programma.

Ik ben Melanie voor altijd dankbaar dat ze zichzelf heeft genezen en haar eigen authentieke pad heeft gevolgd om het bewustzijn van haar geliefden en de mijne te helpen veranderen! Dank u uit de grond van mijn hart! “

~ Tami USA

VOLLEDIGE GELD TERUG GARANTIE.

De “Transforming Family of Origin Wounds”-cursus wordt ondersteund door een belofte dat als je geen ongelooflijke en echte levensveranderende resultaten ontvangt binnen 30 dagen na het doorlopen van de cursus, je geld wordt terugbetaald, geen vragen en zeker geen harde gevoelens.

Dat betekent dat u de volledige 30 dagen hebt om de cursus zonder risico te proberen!

Het enige wat u hoeft te doen is  binnen 30 dagen een e-mail te sturen naar  support@melanietoniaevans.com om uw volledige geld-terug-terugbetaling te ontvangen.

Heb je nog vragen?

Ik antwoord ze graag.

Quantum Healing Starter Pack

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%