Wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring! Deel 1 +audio +video

Wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring! Deel 1 +audio +video

Bevrijding van toxische familie patronen!

Kunnen we dieper gaan?

Als resultaat van het werken via het Narcistisch Misbruik Herstelprogramma, zul je je realiseren dat veel van je pijnlijke overtuigingen en programmering uit je jeugd kwamen. Daarom bespreken we het programma “wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring.”

Welkom bij deze video op narcisme.blog.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Na de tweede narcistische misbruikervaring van Melanie Tonia Evans, realiseerde ze zich hoe belangrijk het is om de pijn en angst op de diepste onderbewuste niveaus op te ruimen.

Het is enorm belangrijk om echt de programmering en het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring aan te pakken die bij ons tot narcistisch misbruik leidde.

NARP pakt deze patronen absoluut aan. Als je bent zoals ik – toegewijd aan een diepe zelf-revolutionaire reis – voel je intuïtief dat je een directe focus op verwondingen bij kinderen nodig hebt om er echt voor te  zorgen dat je je vorige generatiepatronen voor eens en voor altijd opruimt.

Ik weet intiem dat zelfs nadat je je herstelt en vrij voelt en alles weet wat je moet weten over een narcist, dat dit niet garandeert dat je een andere verleiding van een narcist niet zult doorstaan.

Na Melanie’s Tonia Evans eerste narcistische misbruikervaring, denkend dat ze zich geweldig voelde, en dat ze alles wist over narcisten en narcistisch misbruik, raakte ze nog steeds verslaafd aan een ander.

In het begin was ze volledig geschokt. Maar nu nadat ze haar reis naar een veel dieper niveau had genomen, begreep ze de waarheid.

We hadden nog meer innerlijke verwondingen te bevrijden!

Melanie is zo opgewonden dat ze zich rechtstreeks richtte op haar jeugdwonden.

Ze liet haar jeugdverwondingen los. Bovendien kon ze haar leven vrijgeven en verbeteren naar een veel meer uitgebreide en vreugdevolle versie dan ze  eerder had gekend.

Misschien heb je net als ik meer dan één narcistische misbruikervaring meegemaakt.Dit ondanks het gevoel dat je dacht dat je klaar was met narcisme. Ook had je genoeg kennis om er nooit meer voor te vallen.

De waarheid is deze: wanneer we onbewuste schaduwdelen in ons hebben,  verschijnen ze buiten ons, in The Field (onze ervaring van “leven”), per gebeurtenis en individuen om ons bewust te maken van deze delen.

Dat is de reden waarom ik erg gepassioneerd ben over de genezingen en processen “in deze cursus. De reden is dat ze onze onderbewuste wonden uit de kindertijd rechtstreeks aanspreken en verbeteren.

boek How to do the work Nederlandse editie Nicole Lepera
Meer info over de Nederlandse editie!

Je kunt worden bevrijd van je familie fouten in het verleden.

De reden waarom Melanie dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring heeft gemaakt, is, omdat ze begrijpt hoeveel mensen in de gemeenschap intense innerlijke wonden hebben opgelopen als gevolg van hun opvoeding.

Zelfs ouders met de beste bedoelingen droegen hun eigen wonden. Ze gaven gewoon door wat ze van hun rolmodellen hadden geleerd.

Dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring richt zich op mensen die zijn misbruikt door hun ouders. Het is ook zeer relevant voor iedereen die wenst te ruimen eventuele  verwondingen opgelopen in de kindertijd.<

De waarheid is:  we hebben allemaal tot op zekere hoogte pijnlijke programmering ontvangen.

Begrijp alsjeblieft dat dit programma voor het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring geen op zichzelf staand programma is.

Het programma “het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring” is een add-on (supplement) voor het narcistisch herstelprogramma voor misbruik. Het is van onmisbaar belang dat je NARP hebt doorgewerkt voordat je dit programma verfijnd.

Dit programma is een uitvergrote focus, om allereerst te identificeren, en vervolgens diep en DIRECT je wonden te helen van je familie van herkomst.

Onwetend, creëerden we al als kinderen onze pijnlijke resultaten voor wanneer we volwassenen werden.

Als kinderen waren we onschuldig en ongelooflijk vatbaar voor emotionele programmering.

We waren open kleine sponzen die geen cognitief redenerend brein hadden dat ons beschermde tegen het aannemen van krachtige, pijnlijke berichten. Deze berichten werden direct opgenomen in ons onderbewustzijn.

Moeder- en Vaderwonden kunnen enorm groot zijn, zelfs als je ouders geen narcist waren.

Deze wonden hebben als gevolg hoe effectief we in staat zijn om van onszelf te houden, te accepteren en goed te keuren.

Als we de berichten overnamen dat we voorwaardelijk geliefd waren om wat we wel of niet deden, hoe we er wel of niet uitzagen, of wat we wel of niet hadden – in plaats van te weten dat  we onvoorwaardelijk lief en acceptabel waren voor Wie we zijn. Dan werden we medeafhankelijk, wat we kennen onder de term co-dependentie.

Dit zette ons aan om onbewust liefde, goedkeuring en aanvaarding buiten onszelf te zoeken.

We waren gedreven vanuit ons jonge ongenezen gewonde innerlijke centrum.

We hebben ook specifieke mannelijke en vrouwelijke verwondingen opgelopen. Hoe de geslachten die met ons te maken hadden, ons ertoe brachten diep ingebedde overtuigingen te hebben, die niet alleen onze interacties met mensen van hetzelfde en andere geslacht beïnvloedden.

Deze energieën en verwondingen gaven ons wel of niet het vermogen om onszelf tot ‘moeder’ of ‘vader’ te maken. Op die manier konden we anderen gezond, liefdevol en ondersteunend beïnvloeden.

Doe de groeitaken voor traumaherstel!

Mijn relatie met mijn ouders veranderde onherkenbaar.

Toen Melanie de uitgangspunten en genezingen in deze cursus creëerde en toepaste, werkte ze enkele weken stevig aan het verplaatsen van de nog gewonde delen uit haar kindertijd.

Ze wist dat ze dat moest doen, omdat er geen manier was dat ze ooit nog één van haar programmeringen gevoelig zou laten voor niet-liefhebbende, beledigende en rampzalige relaties.

Melanie werkte buitengewoon ijverigen buitengewoon verfijnd, waarbij ze al haar moeder- en Vaderwonden vond en ze uit haar lichaam verplaatste.

Terwijl ze dat deed, bracht ze goddelijke vrouwelijke en mannelijke energie in haar Innerlijke Kind.

Dit was de energie van ‘wat ze echt toen wilde.

Als gevolg daarvan was ze in staat om rechtstreeks verbinding te maken met de Bron voor de energie die ze miste.

Ze was niet gehecht aan het veranderen van haar ouders. Ze was eenvoudigweg gericht op het genezen en bevrijden van zichzelf.

Toen gebeurden er ongelooflijke veranderingen.

Haar relaties met haar ouders, die niet-narcistisch zijn, veranderden van de ene dag op de andere.

Haar vader en ze hadden eerder “opgeslorpte” relatie.

Ze voelde zich angstig, gecontroleerd en micro-beheerd in zijn energie.

In plaats daarvan ging er een mooie ruimte open om gezonde liefde en steun te geven, te ontvangen en deze relatie begon dan ook te bloeien.

Hij begon Melanie voor het eerst emotioneel te ondersteunen zonder voorwaarden.

Haar moeder en ze waren altijd afstandelijk geweest en hadden geen verbinding meer.

Ze voelde zich altijd veroordeeld, niet geaccepteerd en niet door haar ondersteund.

Nu zijn ze bezig met de mooiste relatie tussen moeder en dochter die ze zich ooit zou kunnen voorstellen. Ze houden van, communiceren en verbinden nu als “vrienden”.

Dat hadden ze nooit  eerder bereikt.

Dit alles gebeurde onmiddellijk na het doen van deze verschuivingen, en ze bedoelt echt onmiddellijk.

Deze veranderingen begonnen op ongelooflijke GEBEURTENISSEN te gebeuren op dezelfde dag dat ze de problemen oploste waaraan ze werkte!

Melanie en haar ouders zijn nu samen in een ontwikkelde relatie.

Het is zo mooi om nu wederzijdse wederkerigheid van eerlijkheid, authenticiteit en groei samen te ervaren – met haar voorop. Ook haar moeder en haar vader staan er verheugd op om Melanie te ontmoeten bij deze hogere vibratie van liefde.

Ik kan je niet vertellen wat een zegen het is om nu zo’n speciale relatie met je ouders te hebben na al die jaren van voorafgaande angst en pijn.

Echt dat is een wonderbaarlijk bijproduct.

Het belangrijkste aspect van dit alles was, dat ze eindelijk in staat was om zichzelf te bevrijden uit haar pijnlijke jeugd programma’s door het transformeren van wonden uit de oorspronkelijke familie en kenniskring.

Ik ben me er zeer van bewust dat je een narcistische ouder hebt.

Ik kan me alleen maar voorstellen hoe pijnlijk het zou zijn om geen authentieke ontwikkelde relatie met hem of haar te hebben, want narcisme is narcisme. Mijn hart gaat uit naar je uit.

Je zult echter in staat zijn om jezelf te genezen en vrede en sereniteit in jezelf te claimen.

Als gevolg hiervan heb je betere grenzen. Je kunt zelfs openstaan ​​voor een gezonde en veilige goedkeuring en compassie voor hen, wetende dat ze ook gewonde volwassen kinderen zijn.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees