Categorieën
Begrippen Narcisme Communicatie met de narcist Recent seks en narcisme

Signalen over vrouwelijke narcisten zal je niet beschermen

Dit artikel gaat over de overeenkomsten en de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke narcisten.

Maar geloof alsjeblieft GEEN moment, als je een heteroseksuele man of een homoseksuele vrouw bent, dat het kennen van alle waarschuwingssignalen over een narcistische vrouw of vrouwelijke narcisten je zal beschermen. Het is niet zo.

De kennis over heel specifieke eigenschappen van specifieke vrouwelijke narcisten helpt je dus niet om te herstellen. (wat ieder zijn prioriteit zou moeten zijn)

Als je je in feite uitsluitend richt op het leren over vrouwelijke narcisten dan kun je heel moeilijk inzicht krijgen. Je kunt veel leren over wie ze zijn en wat ze doen. Wanneer je niet op reflecteert op je eigen wezen om zelfpartner te worden ook dan zal je moeilijk inzicht krijgen in de persoon waarmee je een relatie opbouwt. Indien je genoeg van jezelf houdt om je eigen generatie- en jeugdwonden te genezen, dan zal je niet onbewust jezelf openzetten. Je zal je dan niet vatbaar maken voor narcisten.

Ten eerste zul je niet genezen van het trauma. Maar je kunt alleen proberen het te beheersen. Ten tweede zorgt je intense focus op narcisme ervoor dat je weer eerder voor een sluwe narcist valt.

Waarom zorgt focus op een narcist dat je hervalt?

Omdat je ziel slechts één agendapunt en slechts één agendapunt heeft namelijk om je te ontwikkelen voorbij het niveau waarop je eerder leefde. Het was een niveau dat je niet toestond om vrij te zijn om je Ware Zelf te zijn.

Wat betekent dat je de EXACTE persoonlijkheden in je leven brengt die op deze onbewuste wonden zullen drukken om ze bewust te maken, zodat je ze eindelijk kunt genezen.

Dus als je niet reflecteert, niet naar je onderbewustzijn gaat of herstelwerk, egowerk, groeitaken doet dan ga je niet veranderen. Dus zullen geen verandering in gedrags -en denkpatroon volgen.

Als je momenteel samen bent met een vrouwelijke narcist, zal dit artikel je helpen de waarheid te herkennen van met wie je nu bent.

De eerste stap naar herstel is cognitief beseffen met wie je te maken hebt. De volgende stap is dat je op weg moet naar geen contact.

Dan kan het echte werk in onszelf toegewijd worden aan … wat de genezing is van de redenen waarom we vastzitten in deze pijn.

Hoe mannelijk en vrouwelijk narcisme zich manifesteert als hetzelfde.

In deze sectie wil ik heel duidelijk maken dat de grotere, diepere dingen met de meeste impact over narcisme consistent zijn met ZOWEL mannelijke als vrouwelijke narcisten.

Het volgende, geloof ik, is het belangrijkste criterium met betrekking OF iemand lijdt aan een ongeneeslijke narcistische persoonlijkheidsstoornis of niet.

En dit is HET ENIGE dat hen onderscheidt van mensen die een NIET narcistisch persoonlijkheidsstoornis hebben. Dit is ongeacht of ze hun onopgeloste trauma uitbeelden (alle gewonde mensen kunnen “egoïstisch” handelen) en ondanks dat ze behoefte hebben aan energie van buitenaf van andere mensen. Beide dingen doen vrouwelijke narcisten als een ZEER groot handelsmerk van narcisme.

Het verschil tussen een emotionele gewonde persoon en een narcistische persoonlijkheidsstoornis?

Er is echter ÉÉN ding dat een persoon scheidt die ENKEL emotioneel gewond is en deze emotionele trauma’s nog niet heeft genezen van een persoon die lijdt aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Dit … “Ik ZAL de verantwoordelijkheid nemen om mijn wonden te verzorgen en te genezen, en aan mezelf werken om mijn leven te veranderen.”

Een persoon met NPD zal nooit het nodige echt doen om te genezen.

Hun ego-overname die woest het bewijs bewaakt van het beschamende verschrompelde Ware Zelf, dat de narcist heeft geprobeerd te doden en te begraven (verbergen) zal hen NIET toestaan hun beschadigde delen oprecht aan IEDEREEN bloot te stellen. Ze stellen deze delen zeker niet bloot aan zichzelf omdat dat de hele precaire valse zelfstructuur (imago) die ze in de plaats van het Ware Zelf hebben opgericht bedreigt.

Dat is hoe je het echt weet wie ze zijn. Dit is afgezien van het extreem gekke wrede onmenselijke gedrag dat de meeste mensen niet kunnen denken, laat staan doen.

De WARE en ENIGE bepalende factor is:

IS deze persoon bereid zijn innerlijke wezen te ontmoeten. Is hij bereidt zichzelf lief te hebben en te genezen en de trauma’s op te lossen. Dit is inclusief ALLES wat ze liever niet over zichzelf onder ogen zien – namelijk hun oorspronkelijke wonden die de chaos, vernietiging en pijn in hun leven veroorzaken voor zichzelf en voor anderen?

Dat is de deal voor zowel mannelijke als vrouwelijke narcisten.

Bovendien, zowel vrouwelijke als mannelijke narcisten:

Zijn in staat meesterlijke lastercampagnes tegen je uit te voeren.

Zijn controlerend, bezitterig en onzeker.

Bepaal hun doelen (prooien) en weet hoe ze een beroep kunnen doen met spiegelen van het gedrag van hun prooi op precies de manier wat DIE persoon wil horen en ontvangen.

Straffen genadeloos wanneer het Valse Zelf niet voldoende wordt gevoed.

Doen het duw of trek – spel: “Ik haal je binnen en dan gooi ik je eruit.”

Vind de zwakke plekken van een persoon.

Verminderen en beheersen een persoon met zijn zwakke plekken nadat hij aanvankelijk veinsde om hem of haar te steunen.

Zowel vrouwelijke als mannelijke narcisten brengen mensen, dingen en dromen die belangrijk voor je zijn in diskrediet.

Dit doen ze nadat ze je in eerste instantie veinsden deze passies in je leven te steunen.

Hebben constante “ego-voeding” nodig met dingen, aandacht, betekenis en hun versie van respect en toejuiching.

Blijven dingen naar voren brengen om je mee te straffen. Dit doen ze ondanks dat ze in het verleden al een oplossing hebben gevonden.

Gooien je zonder een tweede blik in de goot als ze niet meer van je kunnen krijgen wat ze willen en / of je bent vervangen door een volgens hen een betere bron van narcistische voorraad.

Delen straffen uit die niet bij de “misdaad” passen (behalve in hun eigen hoofd).

Behandelen woede en reageren akelig als je een grens trekt.

Geven je het gevoel dat je verdoemd bent als je het doet en ook als je dat niet doet. Het gevolg is dat deze persoon nooit echt gelukkig met je kan zijn.

Kan je emotioneel, mentaal en financieel gestript achterlaten.

Zetten de kinderen gewoonlijk tegen je op en proberen het kind te vervreemden.

Geven de schuld en maken ruzie met je op een manier waarbij je het gevoel hebt dat je hoofd ronddraait. Weiger om duurzaam verantwoordelijk te zijn.

Omdat dit is wat valse zelven (persoonlijkheden) doen.

Dit is hoe onzekere ego’s zonder functioneel Ware Zelf aan het roer zich gedragen.

Vrouwelijke narcisten (net als hun mannelijke collega’s) zijn onverzadigbare emotionele leegtes. Ze zullen nooit hun eigen stabiele, solide of vredige gevoelens kunnen maken.

En dit is volledig consistent met het gedrag van mannelijke en vrouwelijke narcisten. De resultaten zijn hetzelfde voor jou. Ongeacht of je een man of een vrouw bent, heteroseksueel of homo bent – of welk geslacht de narcist is die het doet, het resultaat is hetzelfde voor jou.

Oké … dus laten we naar de essentie van dit artikel gaan. En weet alsjeblieft dat ik zal verwijzen naar de partners van narcistische vrouwen in de zin van mannelijk geslacht, simpelweg omdat het het gemakkelijkst is om dat te doen.

Homoseksuele vrouwen, weet alsjeblieft dat dit artikel ook voor jou is. Net zoals elke vrouw die in welke hoedanigheid dan ook een narcistische vrouw in haar leven heeft zal ze geen gevoel van liefdesrelatie hebben.

De verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke narcisten.

Op dit punt vraag je je af ​​waarom ik dit artikel zelfs aan het schrijven ben … als de manifestatie van narcisme hetzelfde is?

En ECHT de resultaten zijn precies hetzelfde.

Mensen raken net zo verwoest, getraumatiseerd en in stukken gescheurd door narcistische mannen als door narcistische vrouwen.

Narcistisch misbruik is narcistisch misbruik.

Ondanks dat binnen onze gesloten VKON groep heel af en toe mannen opmerkten “Maar het zijn de narcistische VROUWEN die de kinderen krijgen en hun partners financieel vernielen – omdat ze VROUWEN zijn” dit is narcistisch misbruik.

“Neeee…. Niet waar! IK verzeker je, ik ben een vrouw die financieel werd gesmoord door narcistische mannen. Ik heb ook dierbare vriendinnen die de MEEST vreselijke zaken doormaken die je maar kunt bedenken over hun kinderen in co-ouderschap door narcistische mannen. “

In feite is het gebruikelijk! Dus alsjeblieft, geloof GEEN moment dat de schade met betrekking tot zichzelf, financiën en kinderen ALLEEN afkomstig is van narcistische vrouwen.

Ik denk dat het zo belangrijk is dat we hier over een akkoord hebben. Ik verzeker je dat onze Gemeenschap VKoN dit allemaal samen doet – ongeacht geslacht.

Dus waarover kunnen we het hier over hebben met betrekking tot narcistische vrouwen?

De verschillende manieren waarop vrouwen “narcisme beoefenen” hebben eigenlijk niets te maken heeft met narcisme zelf. Het heeft gewoon te maken met vrouw zijn.

Houd er echter rekening mee dat er NOG STEEDS een overlap is. Het meeste van wat ik beschrijf is wat mannelijke narcisten ook doen.

Laten we beginnen met het GROOTSTE en (eigenlijk het enige grote) verschil.

Narcistische vrouwelijke verschijning.

Het meest voor de hand liggende verschil is dat vrouwen vrouwelijke listen kunnen gebruiken. Vrouwelijke narcisten weten dat de gemiddelde man erg visueel is. Daarom staat het perfectioneren van haar uiterlijk vaak hoog op haar agenda.

Hetzelfde kan echter gezegd worden voor mannelijke somatische narcisten, homo of hetero. Ze gebruiken hun fysieke schoonheid om potentiële partners te strikken.

Omdat een vrouwelijke narcist geen innerlijk zelfgevoel heeft, heeft ze constant behoefte aan om van buitenaf feedback te krijgen over haar waarde. Net als haar mannelijke tegenhanger ook geen innerlijk zelfgevoel heeft.

Vaak gaat ‘waarde’ voor een narcistische vrouw over haar fysieke uiterlijk.

Kijk naar onze advertenties, tijdschriften, filmsterren en beroemdheden.

Is het een wonder dat vrouwelijke narcisten, die al op zeer jonge leeftijd met een vreselijk gevoel van eigenwaarde en onzekerheden kampen, zo veel aan hun uiterlijk kunnen werken?

Deze vrouwen kunnen vatbaar zijn voor cosmetische chirurgie, dieet, overmatige lichaamsbeweging en zelfs eetstoornissen om hun uiterlijk en lichaam te behouden om mensen te verleiden.

Bovendien kan het hebben van het juiste label kleding en accessoires erg belangrijk voor haar zijn – ongeacht de creditcardrekening.

Dit alles verbergt natuurlijk een kreupel innerlijk zelf. Het is een zelf dat zich van binnen intens lelijk, onbeminnelijk en onwaardig voelt ondanks dat mensen denken dat ze intens zelfverzekerd is.

En omdat ze provocerend en zeer flirterig is, lijkt dat waar te zijn.

Dit zijn allemaal grove overcompensaties voor hoe ze echt over zichzelf denkt.

Deze vrouwen hebben de neiging om hun uiterlijk te gebruiken om regelmatig narcistische toevoer te krijgen. Daarmee proberen ze de kwelling van het ontbreken van innerlijke identiteit te compenseren, als een hulpmiddel om het valse zelf te voeden.

Het is gebruikelijk, temidden van regelmatige tijden waarin ze zich leeg en hol van binnen voelen, dat ze nieuwe selfies zullen plaatsen om op sociale media te posten om nieuwe aandacht en uiterlijke validatie te krijgen.

Opnieuw … waardoor ze zich een korte tijd ‘waardig’ voelen … totdat de volgende dosis nodig is.

Een ander handelsmerk is dat ze niet zonder make-up gezien kan worden.

Narcistische vrouwen gebruiken hun uiterlijk en seksualiteit om te krijgen wat ze willen.

Dit verschilt van de meeste narcistische mannen, die traditioneel macht, verworvenheden, status en intellect gebruiken… omdat deze eigenschappen natuurlijk aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Narcistische vrouwen, simpelweg omdat ze vrouwen zijn met de diepe innerlijke DNA-angst voor overleving en veiligheid richten zich op de rijkdom van een man. De meeste vrouwen hebben dat sinds generaties.

Iemand die genereus genoeg is om voor haar te willen zorgen.

Ze wilt iemand die haar gelukkig maakt, Iemand met wie ze wat van jou is is van mij kan spelen. Terwijl leidt ze een zeer materialistische levensstijl en probeert ze die levensstijl veilig stellen. Dit doet ze om haar Valse Zelf zal te helpen versterken.

Narcistische vrouwen willen succesvolle, hardwerkende, goede jongens als hun partners. Of, als dit niet het geval is, is het iets anders dat ze willen om zich beter over zichzelf te voelen.

Het kan een levensstijl, connecties, een dak boven haar hoofd zijn. En als deze mannen een geschiedenis hebben gehad van worstelen om grenzen te stellen – andere mensen niet willen teleurstellen, een neiging om ‘de vrede te bewaren’ in plaats van te spreken of hun eigen grenzen te beweren behoeften dan heeft ze de jackpot gewonnen.

Narcistische vrouwen en seks

Narcistische vrouwen weten dat de zwakke punten van mannen seks en vrouwelijke schoonheid zijn. Ze zal sterk overkomen als de aanbiddende prinses die hij in het dagelijks leven wil en een slet in de slaapkamer.

Ze zal proberen hem te overtuigen dat de emotionele band en seks die ze delen uniek en fenomenaal is. Narcistische mannen kunnen dit ook doen. Ze kunnen ook een enorm beroep doen op de seksuele lust van een vrouw, met zijn charme en charisma en seksuele finesse.

De partner van een vrouwelijke narcist weet niet dat seks, eenmaal verslaafd, gewoonlijk steeds minder frequent en vaak wordt gedaan. tot bijna onbestaande.

Seks is voor haar een hulpmiddel om te krijgen wat ze wil als een vorm van controle, en om te straffen door in te houden.

De kleine variabele hier met narcistische mannen is dat hoewel ze hetzelfde doen … ze ook seks kunnen gebruiken om partners te misbruiken en te vernederen … zoals sommige narcistische vrouwen dat ook kunnen. Het is gemakkelijk om hem te overladen met aandacht en seks terwijl hij wordt meegesleept in haar “love rush”. “Je bent de beste narcistische voorraad ooit.”

Maar als dat uitgewerkt is, zal ze al begonnen zijn hem emotioneel te devalueren. Ze begint met hem weg te gooien, wat de seksuele connectie vermindert. En het gaat haar niet beletten om nieuwe seksuele contacten te creëren met versere bronnen van narcistische voorraad terwijl ze haar veilige, stabiele en succesvolle aardige man thuis heeft.

Narcistische vrouwen hebben minder kans op andere seksuele partners dan narcistische mannen, maar ze zijn nog steeds goed in staat tot overspel.

Niet-intieme seks is de perfecte bron van narcistische toevoer voor haar. Dit doet ze omdat ze dan kan worden bewonderd en verteld hoe mooi ze is.

De waarheid is dat elke vaste relatie haar er meestal toe zal brengen zich seksueel terug te trekken omdat echte intimiteit en ‘naakt’ zijn met iemand zonder masker niet is wat ze kan verdragen.

Alles zijn wat hij wil en nodig heeft

Narcistische vrouwen hebben charme. Ze weten ook hoe ze mannen aan de haak moeten slaan door ‘de beschermer’ in mannen aan te zetten.

Ze heeft de perfecte mix van voor me zorgen en van me houden. Een mix van me nodig hebben en willen dat ik doorga.

Ze is een expert in het uitzoeken welke vrouwelijke rol ze zowel praktisch als seksueel en emotioneel voor hem moet spelen.

Wil hij een slimme vrouw om hem te helpen met zijn zaken?

Heeft hij een vrouw nodig om voor zijn kinderen te zorgen als hij druk aan het werk is?

Houdt hij van bepaalde kookstijlen?

De narcistische vrouw zal veranderen in welke persona hoe dan ook om alles te worden wat je nodig hebt of wilt dat ze is en doet. De mannen doen dit ook – ontdekken wat je wilt om je leven te verbeteren en beginnen het te bieden, althans in de beginfase.

De meeste narcistische vrouwen zullen je leven omarmen en verbeteren door met toewijding, steun en aanbidding in elke rol te passen die je nodig hebt. En als gastvrouw blinkt ze uit. Ze ziet er goed uit, ruikt lekker en is buitengewoon zelfverzekerd en charmant. Ze is attent, een goede gesprekspartner en aandachtig voor mensen.

Je familie, vrienden en collega’s zijn dol op haar.

Dus… is het een wonder dat je denkt dat je dromen over je leven op ALLE niveaus ongelooflijk zijn beantwoord? Hoe kon deze vrouw zo perfect zijn? Veel mannen weten niet dat wanneer een narcistische vrouw haar veiligheid, levensstijl en materialistische rechten via een partner opbouwt, ze zich tot het uiterste zal inspannen om dit veilig te stellen.

De scheuren die verschijnen

Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen de kleine, geweldige en ondersteunende aardigheden een wending nemen voor de serieuzere. Zwanger worden is een duidelijke mogelijkheid. En … het is waarschijnlijk dat ze zal stoppen met werken en steeds minder financieel zal bijdragen (zwanger of niet).

In plaats van jou en je leven te ondersteunen, doet ze wat ze wil dat niets met jou te maken heeft, en geeft ze steeds meer van je geld uit.

Ze zal allerlei excuses hebben over hoe ze niet wordt vervuld in haar werkleven. Hoe het erom gaat hoe ze je in je leven heeft gesteund. Nu is het jouw beurt om haar te steunen.

Sommige narcistische vrouwen zijn ‘getrouwd’ met hun beroep omdat het hen een overvloed aan narcistische voorraad schenkt … en in dat geval kan het bovenstaande verschillen … hoewel ze nog steeds het gevoel heeft dat ze recht heeft op jouw geld.

Veel mannen, met narcistische vrouwen proberen hen gelukkig te maken door geld te betalen voor deze studie of die cursus, of om haar te helpen haar eigen bedrijf te starten in de hoop dat zijn geliefde iets zal vinden dat haar hart in vuur en vlam zet.

Maar wat hij zich niet realiseerde, is dat ze een ‘professionele parasiet’ is. Ze is een bodemloze put, die nooit gelukkig kan worden gemaakt, wat hij haar ook geeft.

Deze lijst met gedragingen is waarschijnlijk … en in werkelijkheid zijn er soms waarschuwingssignalen, zelfs in het begin … (rode vlaggen).

Ze zal hem vaak vertellen wat hij wel of niet geeft dat verkeerd is.

De narciste zal op veel manieren fouten bij hem vinden.

Bovendien zal ze hem straffen omdat hij dingen verkeerd heeft gedaan en dan helemaal niets doet.

Daarenboven zal ze zichzelf charmeren, vleien en seksueel aanbieden om te krijgen wat ze wil. Ze zal hem genadeloos straffen als haar onrealistische, narcistische rechtmatige verwachtingen niet worden vervuld.

De vrouwelijke narcisten zullen hem in het gezicht gooien wat andere mannen voor hun vrouwen doen. Ze proberen hem daarmee te laten concurreren.

Kortom, wat ze doet is een gevecht met hem beginnen over een akefietje. Ze vertoont gedrag dat buiten de grenzen valt dat kan escaleren tot schelden, dingen gooien, slaan, gieren in de auto of andere diverse dramatische gebeurtenissen – met weinig of geen zorgen om zich zorgen te maken dat kinderen hieraan worden blootgesteld.

Voor belangrijke bijeenkomsten of gebeurtenissen in zijn leven kan ze hem de hele nacht wakker houden. De narciste zal hem ontmaskeren door regelmatig zijn ideeën, suggesties, meningen en behoeften te negeren en belachelijk te maken. Bovendien kan ze zijn seksualiteit verbaal aanvallen.

Ze zal hem vernederen voor de kinderen om ze naar “haar zijde” te brengen. De vrouwelijke narcist wil de kinderen als haar bondgenoten te hebben.

Ook is ze zeer gevoelig voor elke kleine handeling die hij doet en die “respectloos” voor haar is.

Het is waarschijnlijk dat ze beschuldigend, wantrouwend, onzeker zal zijn en hem zelfs ronduit vreselijke dingen zal beschuldigen.

Vervolgens zal ze mensen en dingen demoniseren die zijn aandacht van haar afleiden.

Aangezien ze schandalig kan flirten met andere mannen of dingen zeggen of doen zal hij zich onzeker en jaloers voelen.

De vrouwelijke narciste zal regelmatig een afkeer van mensen hebben. Ze beoordelen, hen wantrouwen, fall-outs hebben en hem vertellen hoe andere mensen jaloers op haar zijn en erop uit zijn haar te ondermijnen. Helemaal in tegenstelling tot hoe ze zich in het begin gedroeg toen ze de dromen en ambities van haar partner volledig ondersteunde, minimaliseert en vernedert ze ze nu.

Elke beslissing die hij neemt over hun leven, geld, huis of de kinderen zonder haar toestemming, stuit op vijandigheid en woede. Ze heeft zelf geen idee van het spelen in een ‘team’.

Let op: al deze lijst is PRECIES wat narcistische mannen ook doen.

Wanneer hij zich van haar probeert terug te trekken

Als haar partner er genoeg van heeft en zich van haar af probeert te trekken, is ze in staat om de “emotionele vrouwelijke” kaart te spelen. Dan kan ze vertellen dat haar emoties en gedrag de schuld ligt aan haar hormonen of PMS.

De narciste is in staat om te liegen en te manipuleren zoals alle narcisten dat doen. Zoals bij alle narcisten heiligt ook hier het doel de middelen.

Ook is ze intern zo wanordelijk en losgeslagen dat ze eigenlijk haar eigen propaganda gelooft.

Bovendien weigert ze verantwoordelijkheid te nemen voor haar beledigende gedrag. Ze weigert verantwoording af te leggen of zijn gevoelens te erkennen, behalve wanneer hij haar gaat verlaten. Dan is de verantwoordingsplicht, zelfs als die er aan komt, nooit van kracht.

De narciste heeft er recht op. Zij is het slachtoffer. Zij is degene die onrecht is aangedaan – hoe schandalig dat ook is.

De vrouwelijke narcist heeft, net als alle narcisten, een vreselijke gebroken, egoïstische, pathologische kinderlijke persoonlijkheid die haar emoties beheerst. Ze is in staat om wraak te nemen, zijn leven moeilijk te maken en te proberen hem naar haar hand te laten buigen.

Dat is haar spitse versie van de wereld – hem laten betalen voor wat hij “heeft gedaan”.

Ze wil haarzelf zoveel mogelijk compensatie toekennen.

Narcistische vrouwen zijn in staat om seks, schuldgevoel, hulpeloosheid, vals alarm te gebruiken die zijn hulp nodig hebben, zwangerschappen en / of miskramen te vervalsen om zijn aandacht te trekken. Als hij niet naar haar toe komt rennen, kan ze zich wenden tot de goede oude truk”Misbruik door volmacht ”(Mannelijke narcisten doen dit ook) – dien valse claims in bij de politie. Ze slaat hem met allerlei beschuldigingen die ze meesterlijk naar de autoriteiten en zijn baas heeft uitgewerkt.

Een vrouwelijke narciste zal elk bewijs dat ze tegen hem heeft, gebruiken om zijn leven in een hel te veranderen.

Ze zal hem ook zoveel mogelijk straffen door de kinderen als pionnen te gebruiken… net zoals narcistische mannen dat vaak doen.

Als ze de relatie heeft beëindigd voordat hij haar verliet, zal ze proberen hem te vervangen. Ze gaat verder zonder achterom te kijken. En ze zal proberen om de beste deal voor kinderbijslag te verzekeren die ze kan bieden.

Ze gelooft dat ze voor onbepaalde tijd recht heeft op wat van hem is.

Narcistische vrouwen en kinderen

Narcistische vrouwen lijken meer voor haar kinderen te zorgen en ze lief te hebben dan de meeste narcistische mannen. De waarheid is dat een narcist niet van zichzelf houdt. Daarom is ze niet in staat om op een gezonde manier van iemand te houden – zelfs niet van hun eigen kinderen.

Ze zijn over het algemeen meer gehecht aan hun kinderen, omdat vrouwen meestal de verzorgers van kinderen zijn. Zoals alle narcisten zijn haar kinderen waarschijnlijk een verlengstuk van zichzelf. De invloed van een narcistische vrouw op haar kinderen is indrukwekkend.

Kinderen aan een narcistische vrouw kunnen worden overspoeld als een bron van narcistische toevoer, of als ze vindt dat ze zich niet meten in haar ogen, of niet meegaand genoeg zijn om een ​​narcistische voorraad over te dragen, dan projecteert ze haar niet-tevreden ego-zelf op hen in de vorm van kritiek en straf.

Ze eist de aandacht, herkenning, betekenis en niet-aflatende aanbidding van haar kinderen.

Vaak gebruikt de narcistische vrouw de uitlaatklep van haar kinderen als de dumpmaster voor haar innerlijke verbrijzelde zelf, omdat ze weerloze doelwitten zijn.

Of haar pathologische egoïsme kan ervoor zorgen dat ze verzorgers en zelfs “slaven” voor haar leven creëert. Terwijl probeert ze om verstrengeling en afhankelijkheden te creëren die complex zijn en gesmeed op schuld en plicht.

Het achterhouden en vervolgens uitdelen van “liefde” is een manier om deze banden te verstevigen. Zeker, genezing door een narcistische ouder en in het bijzonder een narcistische moeder, is essentieel om in de toekomst gezonde volwassen relaties te vormen en te onderhouden.

Helaas, totdat mensen dat doen is het zeer, zeer waarschijnlijk dat de niet-genezen trauma’s van de kindertijd in toekomstige relaties keer op keer aanwezig zal zijn. Als ze niet iemand zijn die aan NPD lijdt en in plaats daarvan de mede-afhankelijke rol in relaties op zich hebben genomen zoals ik je behaag, hou je van me en dit tot die persoon aan genezing werkt.

Helaas zullen degenen die NPD hebben ontwikkeld als resultaat van narcistisch ouderschap, niet voor innerlijke genezing kiezen. Veel mensen binnen deze gemeenschap, hebben met succes dat innerlijke trauma uit de kindertijd doorstaan met de groeitaken ​​en zijn door het werken met het Engelse NARP-programma bevrijdt in gezonde relaties met henzelf en andere gezonde volwassenen. Ook het boek “How to do the work!” levert een grote bijdrage aan jouw herstel.

Gezonde relaties versus narcisten

Het is belangrijk voor ons – zowel mannen als vrouwen (omdat we er allemaal bij zijn) – om te begrijpen dat alle liefdespartners problemen kunnen hebben.

Net zoals wij dat hebben… En… het is in feite heel waar dat de grootste groeimogelijkheden die we ooit zullen hebben de “relatie” is, waar mensen in ons de dingen naar voren brengen die we nodig hebben om te genezen, en vice versa.

Maar als we een relatie hebben met een narcistische persoonlijkheid die een vreselijk gebrek aan zelfbewustzijn heeft, en die op een akelige, verwende, rechtmatige, gewetenloze manier opereert heeft die relatie geen groeimogelijkheden.

En … wanneer deze persoon verslaafd is aan boosheid, overstuur en regelmatig drama veroorzaakt en niet leert, niet geneest of niet groeit van de gevolgen van hun gedrag en we merken dat ons leven stuk voor stuk kleiner wordt dan is er is iets vreselijk mis.

Dit is helemaal niet de liefdeservaring die onze ziel werkelijk verlangt.

Wat dit ons vertelt, is dat we moeten genezen.

We moeten uitzoeken wat er werkelijk in ons gaande is, onbewust, ons hieraan gehecht houdt, en het genezen.

Zodat we op een VOLLEDIG ander levenstraject kunnen komen.

Het volgende met betrekking tot misbruikers is een EPISCH begrip dat uw leven voor altijd verandert.

We kunnen ze niet veranderen, repareren of hen dwingen zich anders te gedragen om ons leven goed te laten verlopen. Maar we kunnen het ENIGE doen dat narcisten nooit zullen doen.

Dat is HET ENIGE dat ons, zelf gewond zijnde, onderscheidt van een narcist.

Bovendien is persoonlijke verantwoordelijkheid nemen ook het ENIGE dat ons van hun Energieveld verwijdert en ons leven op een traject zet waar narcisten niet bestaan. Persoonlijke verantwoordelijkheid is het ENIGE dat ons uiteindelijk ook verlost van alle pijn, symptomen en trauma van misbruik.

Persoonlijke verantwoordelijkheid nemen als volwassenen om de generatieve bron van onze eigen ervaring te zijn.

Dit betekent dit: We kunnen zelfpartner zijn, naar binnen komen. Door onszelf te ontmoeten en de oorspronkelijke of voorouderlijke verwonding in ons te ontrafelen, op te lossen en te genezen die ons vatbaar heeft gemaakt voor en verslaafd heeft gemaakt aan deze mensen. Dit is het innerlijke werk doen.

We kunnen de patronen stoppen die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Dan … als we dat doen … kunnen we ons losmaken en ons leven weer opbouwen na de verliezen. In feite zijn we bevrijd om het leven te ervaren op een niveau dat we nooit konden voordat we werden misbruikt. Ik beloof je – dit is de waarheid.

Ikzelf en duizenden andere mensen in deze gemeenschap leven die realiteit.

Dat is de genezing voor echt werk waar ik graag mensen van help om contact te maken met… mannen en vrouwen die ELK type narcistisch misbruik hebben ondergaan.

Ik heb elke dag de absolute vreugde om de opwinding, verwondering, hoop en levenskracht van mensen terug te horen stromen als resultaat van het werken met het NARP-programma, de groeitaken en het boek “How to do the work”.

En gelukkig, na jaren of zelfs decennia van vreselijk trauma, merken veel mensen deze verschuiving binnen maanden of zelfs weken nadat ze begonnen zijn.

Dus de jongens daarbuiten alsjeblieft weet dat deze communiteit je met open armen verwelkomt. We hebben geweldige mannelijke leden en mannelijke moderators in het forum.

Ten slotte hoop ik dat iedereen op de één of andere manier met dit artikel te maken heeft reageert:

zowel de heteroseksuele mannen en vrouwen en de mannelijke en vrouwelijke homogemeenschap. En zoals altijd hoor ik graag van je in de reacties hieronder!

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren