De struikelblokken om te genezen van Narcistisch Misbruik?

Belangrijk is dat jij zo snel mogelijk van je trauma afkomt. Van je trauma genezen en persoonlijk groeien is een noodzaak omdat het trauma niet verder je leven zou vergallen en dingen onmogelijk maken.

In tegendeel als je geneest van je trauma zal je meer mogelijkheden hebben dan dat je voordien had.

Er zijn een aantal belemmeringen en verkeerde overtuigen die er voor zorgen dat een behandeling moeilijk verloopt, het speelt geen rol welke behandeling of zelfgenezing ‘het slachtoffer” gebruikt.

Het duurt soms vrij lang vooraleer een persoon een behandeling wil toepassen ook al is die persoon van de effectiviteit overtuigd.

In deze video komen nog een aantal belemmeringen aanbod die er voor zorgen dat er een hindernis dient overwonnen te worden om een bloeiend leven te kunnen leiden.

Bovendien vind je hieronder de algemene belemmeringen voor behandeling van ptss.

Deze studie vermeldt dat er online mogelijkheden zijn om ptss aan te pakken en tevens dat vrijwilligers zullen nodig zijn gezien hoeveelheid mensen die dienen behandeld te worden.

We bemerken dan ook dat de wachtlijsten voor het verkrijgen van een therapie lang zijn, zowel in Nederland als in België.

Uitdagingen voor het leveren van gezondheidszorg aan getraumatiseerde bevolkingsgroepen: belemmeringen voor PTSS-behandelingen en de behoefte aan nieuwe ontwikkelingen

In veel culturen kunnen traumalijders stigmatisering ervaren en een gebrek aan erkenning.

De negatieve rol van het ontbreken van sociale erkenning is onlangs aangetoond in verschillende onderzoeken.

Negatieve attitudes ten opzichte van overlevenden van trauma’s in een samenleving leiden tot vermijdende hulpzoekende gedragingen.

Het gebrek aan sociale erkenning van trauma’s en de gevolgen ervan resulteert in ontoereikend gezondheidszorgbeleid op nationaal niveau.

Vermijden en trauma openbaarmaking.

Een van de belangrijkste PTSS – symptomen is vermijding.

Overlevenden met PTSS – symptomen vermijden zeer vaak de onthulling van traumatische ervaringen en traumaherinneringen en zijn mogelijk terughoudend om hulp te zoeken.

Studies naar de openbaarmaking van trauma hebben aangetoond dat het een opvallende voorspeller is van PTSS – symptomen.

In combinatie met een gebrek aan erkenning van overlevenden, kan de onthulling van trauma’s worden beïnvloed.

Dit resulteert in het vermijden van gezondheidszorgdiensten, zelfs in contexten waar evidence-based behandelingen beschikbaar zijn.

Beperkte middelen. Er zijn aanwijzingen dat psychologische behandelingen (TF-CBT, EMDR, enz.) Voor overlevenden van trauma’s de meest effectieve behandelingen zijn voor PTSS.

Er zijn echter gekwalificeerde artsen of psychologen met training in traumagerichte behandelingen nodig om deze behandelingen te bieden.

Een slechte infrastructuur voor gezondheidszorg en het gebrek aan opleidingsinstituten kunnen in veel landen een opvallende belemmering vormen voor het aanbieden van op trauma geïnformeerde op bewijs gebaseerde behandelingen.

Verrassend genoeg is zelfs in veel Europese landen de toegang tot hoogwaardige evidence-based traumagerichte behandelingen beperkt, zoals blijkt uit de recente analyse van traumabehandelingen in zeven Europese landen.

Lopende conflicten en rampen.

Het is buitengewoon moeilijk om PTSS – behandelingen te geven in een land met een aanhoudend conflict of zelfs een oorlog.

Bevindingen uit studies in post-conflictgebieden geven ook aan dat de PTSS – percentages in deze landen aanzienlijk hoger zijn en in de algemene populatie tot 40% kunnen oplopen.

Toekomstige aanwijzingen voor de ontwikkeling van het veld

Daarom worden verschillende toekomstige aanwijzingen voor het traumatische stress-veld van onderzoek die relevant zijn voor nationale en internationale ontwikkelingen in de gezondheidszorg die kunnen bijdragen aan het verkleinen van de kloof van onbehandelde PTSS in getraumatiseerde populaties voorgesteld:

 1. Culturele gevoeligheid . We hebben substantieel bewijs van de interculturele validiteit van de PTSS – diagnose. Er is echter een behoefte aan culturele gevoeligheid bij PTSS – behandeling. Meer interculturele studies zijn nodig om de effectiviteit van PTSS – behandelingen in landen buiten de hoog-inkomenslanden in Noord-Amerika en Europa te valideren. Bovendien moeten therapeuten worden getraind om te kunnen oefenen in multiculturele omgevingen in de context van globalisering en migratie.
 2. Alternatieve modellen van gezondheidszorg . Er is een groeiend aantal onderzoeken dat aantoont dat op internet gebaseerde interventies even effectief kunnen zijn als traditionele face-to-face-behandelingen.
 3. Wereldwijde initiatieven voor de ontwikkeling van e-klinieken met online meertalige beoordelingen en behandelmodules kunnen de toegang tot op bewijsmateriaal gebaseerde behandelingen van PTSS vergemakkelijken.
 4. Zelfhulp Op internet gebaseerde programma’s voor stressmanagement kunnen de kosten van behandelingen aanzienlijk verminderen en kunnen een nuttige oplossing zijn als preventie- en interventiemethode.
 5. Betrokkenheid van niet-professionele vrijwilligers. We zullen binnenkort niet over voldoende geschoolde professionals in evidence-based traumabehandelingen beschikken. We moeten onze concepten van levering van geestelijke gezondheidszorg herzien.
 6. We moeten gebruikmaken van vrijwilligers en andere niet-professionals die effectieve zelfhulpprogramma’s kunnen verspreiden en kunnen helpen bij het aanpakken van de psychologische behoeften van overlevenden van trauma’s.
 7. Wereldwijde kunnen train-the-trainers-programma’s het trainen van vrijwilligers en niet-professionals om behandelingen te geven, mogelijk in zelfhulp, vergemakkelijken.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag.

e-book

paperback

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%