Categorieën
online training Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Melanie Tonia Evans en haar unieke herstelprogramma’s en gemeenschap

Melanie Tonia Evans komt uit Melbourne, Australië.

De laatste jaren van Melanie Tonia Evans zijn een onvoorstelbare transformatie naar vrijheid, vreugde, gezondheid en welzijn.

Sommige domeinen die ze aanbidt als onderdeel van haar toewijding en verbinding met het wonderbaarlijk leven zijn: dagelijks sporten in de natuur, yoga en eten van voedzame maaltijden.

Hoe meer ze haarzelf verschuift naar welbevinden en heelheid met “Quanta Freedom Healing, wat haar belangrijkste hulpmiddel bij het helen is, hoe meer ze organisch evolueert om haarzelf meer te willen voeden.

Melanie Tonia Evans staat dicht bij haar familie.

Haar zoon Zack werkt fulltime met haar als copywriter en Productie en Marketing Manager van MTE. Ze is dol op hun persoonlijke en zakelijke relatie.

Een van de beste aspecten over hun relatie, en Zac’s betrokkenheid bij Melanie Tonia Evans, is dat hij spiritueel is, toegewijd met zijn eigen persoonlijke ontwikkeling, en ongelooflijk oprecht over deze missie om mensen te helpen herstellen van narcistisch misbruik.

Ze is onwaarschijnlijk trots op zijn goed hart, toewijding en welwillendheid.

Melanie Tonia Evans en mensen.

Één van haar meest dierbare taken om te doen is één keer per week het avondeten en de kaart delen met haar onaannemelijk liefhebbende en gezonde ouders die in de 80 zijn.

Ze houdt ook van dansen, lekker eten, wijn, cocktails, spelen in het leven, lachen en samen te zijn met vrienden.

Melanie heeft de vrijheid om te reizen en om contact te maken met verschillende ervaringen. Ze is zo gezegend dat ze overal ter wereld kan werken. Letterlijk overal kan haar “kantoor” zijn.

Gevolgen van leren loslaten.

Haar leven veranderde ongelooflijk, omdat Melanie Tonia Evans het werk deed om de opgesloten pijnlijke en angstige emoties en overtuigingen los te laten die haar onbewust in verkeerde relaties hadden gebracht.

Door dit te doen, kon ze van een nauwkeurig leven van angstige bekrompenheid, gebrek aan vertrouwen en angst voor veiligheid voor de evolutie van haar ware authentieke zelf transformeren.

Dit betekende dat ze niet langer de Oude Melanie Tonia Evans was.

De Nieuwe Melanie Tonia Evans straalt nu een licht van liefde, waarheid en transparantie uit dat ongevoelig is voor giftige mensen.

Ze kan je vertellen hoe briljant krachtig, vrolijk, liefdevol en vrij deze oriëntatie en niveau van ontwikkeling is!

Voordat ze dit wonderlijk genezingsplan onderging, had ze echt geen idee dat ze er uit zou komen als een meer geheel persoon dan ze ooit had kunnen weten dat het mogelijk was.

Vóór deze reis had ze geen idee wie haar Ware Zelf was …

Daardoor ontwikkelde ze een fenomenale passie om haar persoonlijke reis en het helende besef te delen dat ze zo gezegend heeft ontvangen in haar leven.

Ze doet dit door het schrijven en maken van artikelen, programma’s, cursussen, boeken en het opnemen van blogradio — shows die ze deelt met haar “New Life Community“.

Ze is dol op haar leven.

Haar hele prachtige leven.

Maar het leven was niet altijd zo …

Leer hier haar verhaal kennen.

Ze heeft twee intieme relaties met narcisten doorgemaakt.

De eerste was haar man van vijf jaar die haar bijna tot zelfmoord had gebracht. Hij was fysiek, verbaal en financieel gewelddadig.

Hij gebruikte elke techniek en draaibare methode, inclusief bedreigingen en stalken. Haar narcist probeerde systematisch haar leven stuk voor stuk te vernietigen.

Haar leven was verbrijzeld en haar geestelijke gezondheid leidde tot een complete psychotische afbraak. Ze was suïcidaal en had op dat moment geen idee hoe ze zou herstellen, laat staan ​​dat ze haar leven zou herbouwen.

Ondanks alle moeilijkheden die hij haar deed, en na hem te hebben verlaten, duurde het jaren om de verslaving aan hem te overwinnen en om te stoppen met proberen haar relatie met hem te herstellen.

De tweede mishandeling was een meer sluwe altruïstische narcist.

Gelukkig, omdat ze haar veel meer bewust was en al de middelen had om te herstellen, kon ze uit de relatie stappen en wegblijven met veel minder schade. Ze was ook in staat om te genezen en zo veel sneller te herstellen — zelfs beter dan vroeger.

Toen ze enkele jaren geleden op zoek was naar antwoorden over waarom de eerste narcist de daden deed die hij deed, struikelde ze over het woord ‘narcisme’. In die tijd wist ze niet eens wat het woord betekende.

Het duurde niet lang voordat ze besefte dat mensen over de hele wereld leden aan de gevolgen van narcistische mishandeling.

Na het vinden van geen opluchting of oplossingen via hedendaagse kanalen, en het ontdekken van QFT besloot ze een website te maken.

“Quantum Healing Tools” brengen je in het bewustzijn en het vermogen om je leven te herstellen.

Met QFT kun je opnieuw je leven opbouwen. Daarvan maakte ze QFT tot haar persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen over de hele wereld te helpen herstellen van dit gruwelijke fenomeen als ze kon.

Sindsdien heeft ze 2 boeken, meer dan een dozijn e-books geschreven, talloze artikelen geschreven en honderden “Thriver tv” — afleveringen op haar YouTube-kanaal geproduceerd.

Ze is de trotse oprichter van het Narcissistic Abuse Recovery Program  (NARP).  Dat zorgt nu voor ongekende Thriver-recoveries voor duizenden mensen uit meer dan 80 landen.

Waarom is loslaten gewoon zo moeilijk?

Als je een gewelddadige relatie hebt gehad met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, zul je weten dat niemand begrijpt wat je doormaakt, maar niet als ze het zelf hebben ervaren.

Het kan heel frustrerend zijn wanneer mensen in je leven echt niet kunnen begrijpen wat je doormaakt. Ze zouden uitspraken kunnen zeggen als: “Waarom laat je hem niet gewoon achter?” of “Waarom kun je niet gewoon verder gaan en niet meer aan hem of haar denken?”

De waarheid is dat herstellen van een narcistische relatie niet hetzelfde is als herstel van een niet — narcistische relatie scheiding en afbraak.

Ik wil dat je weet dat je zeker niet alleen bent. In feite zijn er duizenden mensen op de website van Melanie Tonia Evans die dezelfde verwoesting doormaken of die ze hebben meegemaakt en die je echt begrijpen …

Haar missie is gelijklopend met mijn missie.

Mijn filosofie gaat niet alleen over het overleven van narcistische mishandeling.  Het gaat erom een ​​bloeier te worden als gevolg van narcistische mishandeling. Het gaat over het kunnen losmaken.

In het algemeen in staat zijn zich te richten op het helen van jezelf. Ten tweede is het belangrijk om krachtig te worden en vol zelfvertrouwen. Bovendien ook het jezelf verwijderen van de narcist is onmisbaar.

Dit is nodig om het vermogen van de narcist om je te beïnvloeden of te misbruiken te stoppen.

Haar genezings- en herontwikkelingsprocessen gaan niet alleen over bevrijden. Dit gaat ook over het evolueren van elk deel van je leven naar een veel grotere realiteit dan dat het toen is geweest, zelfs voordat je narcistisch werd misbruikt.

Het bloeien — proces brengt een verbazingwekkende revolutie teweeg in de manier waarop we genezen.

Het is een revolutie in het besef dat narcistische mishandeling en alle symptomen GEEN  jaren, tientallen jaren of een leven van afname, pijn en angst nodig hebben om te genezen.

Er is een ander model, een nieuw model — en dat is het bloeien – model. Dit is een model van effectieve genezing waar we hartstochtelijk en persoonlijk in leven, stand houden en duizenden mensen met ongelooflijk veel succes hebben geïntroduceerd.

Begrijp alsjeblieft, er is meer dan alleen maar hoop. Of je nu wel of niet denkt over hoe slecht u relatie op dit moment lijkt.

Ik wil dat je weet en voelt in de mogelijkheid dat ongeacht de verliezen, pijn en schade die je hebt meegemaakt.

Of de narcist nu een intieme partner, ouder, familielid, collega is — elke misbruiker überhaupt ….

Wanneer je nog steeds in de relatie zit …

Of dat je decennia geleden bent vertrokken …

Het maakt niet uit of je nu 18 of 80 jaar oud bent, en ongeacht …

Of je een man, vrouw, heteroseksueel of homo bent …

We kunnen je helpen genezen, helen of transformeren.

Haar genezingsmodel gaat over zoveel meer dan alleen fysieke vrijheid. Het gaat over het scheppen van vrijheid van pijn en angst op elk niveau.

Deze gemeenschap is er niet één waar je wordt neergehaald door slachtofferschap en mensen die pijn, beoordelingsvermogen, schaamte en verwijten willen uitdragen — zoals veel fora voor herstel van mishandeling of misbruik.

In plaats daarvan is dit een gemeenschap van meer dan 100.000 vrouwen en mannen van over de hele wereld die grote moed, ongelooflijke kracht en verbazingwekkende gelijkgestemde geest tentoonspreiden.

Dit zijn individuen die volledig zijn toegewijd aan het maken van geïnspireerd bloeien herstel voor zichzelf en anderen.

Ik beloof je dat er geen andere ondersteunings -gemeenschap is zoals deze met zo’n NARP — programma.

Toch niet dat ik ken. Er is geen waar ook ter wereld, die zo gebaseerd is op oplossing, ondersteuning en baanbrekende genezing — en precies dat mogelijk maakt.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen en te begeleiden bij de meest grandioze persoonlijke reis die je je ooit zou kunnen voorstellen. De reis om te voelen, te beseffen en te weten dat er een weg is naar de andere kant na misbruik.

Een manier om eindelijk vrij te komen in je volste bloei, hoogste potentieel en grootste vreugde te bewerken.

En het is mijn diepste verlangen om te zien dat mensen angst, pijn en misbruik transcenderen en dan op elk niveau bevrijd worden om hun Ware Zelf te worden om hun Ware Leven te leven.

Net zoals wij!

Belangrijkste boek van Melanie Tonia Evans over haar NARP-programma.
You Can Thrive After Narcissistic Abuse The #1 System for Recovering from Toxic Relationships, Melanie Tonia Evans

You Can Thrive After Narcissistic Abuse The #1 System for Recovering from Toxic Relationships. Paperback   E-book

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren