Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

NARP Herstelprogramma voor narcistisch misbruik. +video

Een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om los te komen van het trauma van misbruik.

Start met zelfgenezing door het herstelprogramma voor narcistisch misbruik Klik nu op de NARP-afbeelding onderaan deze pagina.

NARP

Nederlandstalige versie.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

NARP

EEN STAP-VOOR-STAPSYSTEEM voor zelfgenezing VAN NARCISTISCH MISBRUIK.

Eindelijk kun je een effectief systeem krijgen voor het genezen van je giftige relatietrauma dat geen jarenlange therapie vereist.

Door het Narcistisch Misbruik Herstelprogramma (NARP) te gebruiken, zul je:

Ontdekken hoe je de verslaving aan de narcist loslaat.  Wanneer je het systeem gebruikt, kun je vrij zijn om je leven op je voorwaarden te leiden. Verwijder deze giftige persoon die nog in je leeft.

Verwijder misbruiksymptomen zoals veroorzaakt door een echtgenoot, liefdespartner, een familielid of een andere persoon. Het maakt niet uit hoe lang je geleden hebt, je kunt de misbruiksymptomen verwijderen.

Leer hoe je kunt stoppen met het ervaren van giftige relaties die je vernietigen. In plaats daarvan kun je in staat worden om bewuste, liefdevolle, ondersteunende en vriendelijke relaties aan te trekken en te verkrijgen.

In staat zijn om vrij te leven van de traumasymptomen zoals PTSS, fibromyalgie, angst, depressie en vele andere toestanden die gepaard gaan met narcistisch misbruik.

Narp

Weet hoe je los kunt laten wat er met je is gebeurd.

Laat je giftige schaamte los en laat het in het verleden achter zonder dat je verantwoording hoeft af te leggen of wroeging van iemand. Voel, vreugde, inspiratie en hoop voor de toekomst. Geniet van energie en gezondheid om deze te kunnen creëren. Wees gevuld met diepe blijvende zelfliefde en zelfvertrouwen waarvan je nooit wist dat het bestond. Zelfs als dit op dit moment een miljoen mijl verderop lijkt, kan NARP dit echt en authentiek maken in je leven.

Start met zelfgenezing door het herstelprogramma voor narcistisch misbruik! 

Ontmoet Melanie.

Melanie is een internationaal erkende expert in het herstellen van narcistisch misbruik en de bestsellerauteur van  “You Can Thrive After Narcissistic Abuse.

Als overlevende van narcistisch misbruik zelf is ze de oprichter van het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) en Quanta Freedom Healing (QFH).

Sinds de werkwijze van NARP in 2010 heeft Melanie geholpen bij het herstel van meer dan 30.000 mensen, uit meer dan 90 landen, die nu floreren in hun leven zonder misbruik.

Melanie vindt dat trauma de rest van je leven niet op jou hoeft te wegen. In plaats daarvan is het een roeping om jezelf te transformeren in een zelfverzekerde, gelukkige, stabiele en stralende persoon, meer dan je ooit bent geweest. Het is geen terugkeer naar vroeger.

Bloeiers Succesverhalen

Iva Tijan, uit Kroatië.

Iva genas haar moederwonden uit een giftige familieopvoeding en bloeit nu voorbij haar stoutste dromen – in alle aspecten van haar leven.

Samantha Seager, uit het Verenigd Koninkrijk.

Samantha is nu bloeiend, zelfverzekerd en moedig en speelt haar droomrol in de muzikale versie van ‘Only Fools and Horses’.

Nikki Weigal, VS.

Nikki kreeg de volledige voogdij over haar kinderen en ziet als resultaat van haar genezing met NARP haar twee jongens in sprongen groeien.

Start met zelfgenezing door het herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Voor wie is NARP bedoeld?

Iedereen die er genoeg van heeft gehad om te lijden aan pijnlijke relaties met anderen, het leven en zichzelf, en die bereid is om het innerlijke werk te doen kan helen. Elke persoon die een misbruikrelatie heeft met een intieme partner, familielid, vriend, collega, buur of zelfs hun kind. Iedereen van 18 jaar en ouder. Mensen van alle religieuze stromingen, culturele achtergronden en seksuele geaardheden.

Degenen die nog in de relatie zijn of er recent één hebben verlaten; degenen die al vele jaren gescheiden zijn; en degenen die medeouderschap hebben, wel of niet in contact.

We begrijpen je.

NARP houdt rekening met je omstandigheden.

Veiligheid.

Het gebied van je lidmaatschap is beveiligd onder jouw privéaanmelding en is toegankelijk vanaf al je apparaten overal ter wereld. Het is niet nodig om fysieke goederen te ontvangen.

Ondersteuning.

Alleen bij het Gold NARP-programma.

U hebt een 24-uur per dag ondersteuningsnetwerk, compleet met begeleiding, aanmoediging en ondersteuning van duizenden “Thrivers” “bloeiers” in verschillende stadia van herstel. En daarnaast ook toegang tot VKoN. U krijgt ook directe toegang tot Melanie en het NARP-moderatorteam voor hulp en ondersteuning bij al je vragen.

Gebruik Narp in je eigen tempo.

Gebruik het programma zoveel als je wilt, wanneer je wilt. Als het leven in de weg staat, is dat oké. Je hebt levenslange toegang. Dat gaat niet veranderen!

Stap voor stap.

U hoeft niets uit te werken, omdat het programma al voor je in kaart is gebracht. Elke module wordt geleverd met instructievideo’s en leermateriaal, zodat je zich nooit vastloopt of verdwaalt.

NARP Quanta Freedom Healing Modules.

Het is bewezen dat je met NARP het effectiefste online systeem ter wereld hebt om te herstellen van narcistisch misbruik.

De tien NARP Quanta Freedom Healing Modules nemen je mee op een reis van de vroege stadia van uiterste wanhoop, schaamte, verwoesting, tot opluchting en hoop.

Narp brengt je vrede en normaliteit in je leven, om eindelijk los te komen van de narcist, jezelf te bevrijden en te beginnen aan je nieuwe, misbruik vrije leven.

Wat ook je situatie is, als je gewond bent geraakt door giftige of pijnlijke relaties, zijn de NARP-modules levensveranderend.

Herstelprogramma voor narcistisch misbruik
Quantum Healing Starter Pack

MODULE EEN.

Genees de onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies bij het loslaten van de narcist.

In module één begin je de volledige pijnlijke klachten en het trauma van narcistisch misbruik vrij te geven.

Door dit te doen, zul je beginnen los te komen van pijnlijke innerlijke vernauwing. Je paniekgedachten beginnen te verminderen naarmate ruimte in je opent.

Als gevolg van het werken met de eerste module, kun je verwachten dat je verlichting gaat voelen van pijn als je laag voor laag de pijn en angst uit je lichaam verwijdert. In dit stadium ruim je het eerste, allesverslindende niveau van pijn op om een ​​basis op te zetten om je vooruit te stuwen op je genezingsreis.

MODULE TWEE.

Verlaat de illusie dat de narcist je bron is voor je identiteit. 

Nadat je je opluchting en hoop begint te voelen, is het tijd om deze dodelijke haak los te laten: het gevoel dat je niet kunt leven of je leven kunt maken zonder de narcist.

Bij deze belangrijke tweede stap, zul je de illusie loslaten dat de narcist je bron van liefde, goedkeuring, veiligheid of overleving was, en dit omkeren om je stabiele bron voor jezelf te worden. Na het voltooien van deze module, zul je een opvallende afname van je gevoelens van verslaving, verlies en verlangen naar de narcist ervaren.

MODULE DRIE.

Vergeef jezelf voor wat er is gebeurd gedurende de relatie met de narcist.

Een van de grootste belemmeringen voor genezing door misbruik is omgaan met interne schaamte. In deze module richten we ons op schuld, schaamte en niet-acceptatie van jezelf en je leven vanwege wat er met je is gebeurd. We helen deze emoties in zelfliefde en zelfacceptatie. Als gevolg van het werken met deze module, kun je gevoelens van vrijheid, vrede en hernieuwde inspiratie voor je leven verwachten.

Start met zelfgenezing door het herstelprogramma voor narcistisch misbruik! 

MODULE VIER.

Genees de pijn van verraad door de narcist.

Stap vier van je genezingsreis gaat over het vrijgeven van je trauma gecreëerd door het gedrag van de narcist.

Deze module is van onschatbare waarde om de pijn en angst voor leugens, bedrog, lastercampagnes en andere narcistische tactieken weg te nemen. Na het werken met deze module, zul je het gevoel hebben dat een intens gewicht is opgeheven, terwijl je obsessieve gedachten wegsmelten.

Je begint vrij te leven van misbruikpatronen en het vermogen van de narcist om je pijn te blijven doen. Wanneer je niet langer trilt in de pijn van onrechtvaardigheid, houd je op er een magneet voor te zijn. Het vermogen van de narcist om tegen je te blijven handelen is ontwapend.

MODULE VIJF.

Laat de strijd om te winnen en je behoefte los om rechtvaardigheid te verkrijgen t.o.v. de narcist.

Proberen om de narcist verantwoordelijk te maken is een van de enorme haken om je vast te houden aan het overdragen van je macht.

Wanneer je jezelf bevrijdt van de pijnlijke en paniekgevoelens van het nodig hebben om gerechtigheid te krijgen of om de narcist verantwoordelijk te maken, ontstaat vrede en kracht van binnenuit.

Na het werken met deze module, het maakt niet uit wat de narcist wel of niet doet, zul je totale emotionele afsluiting hebben. Bovendien krijg je een diep gevoel van onthechting en opluchting. Het is gebruikelijk nadat je deze module hebt doorgenomen dat de narcist zijn controle over jezelf volledig verliest.

MODULE ZES.

Laat de behoefte los om verantwoordelijk te zijn voor de narcist.

Je verantwoordelijk voelen voor de narcist houdt je gehecht, pijnlijk en in de gevarenzone.

Als je empathisch bent en gehecht blijft, zul je de zondebokrol krijgen. Je krijgt dan de schuld van het slechte gedrag van de narcist.

Deze module is van vitaal belang, omdat het je verlichting, onthechting en een bevrijding geeft, omdat je denkt dat het je verantwoordelijkheid is om de narcist te repareren en de schuld te nemen voor hun tekortkomingen.

Ongelofelijke duidelijkheid en het vermogen om gezond samen te werken met jezelf en anderen, op een manier die anderen niet langer in staat stelt je pijn te doen, is het resultaat van het werken met deze module.

MODULE ZEVEN.

Verbinding met het spirituele in jezelf.

In stap zeven van je reis, zul je verschuiven naar de diepere aanvaarding en het doel waarom je een narcistische relatie had. Module zeven creëert een robuuste verankering om te beseffen dat het leven ‘door je’ werkt en niet ‘voor je’, waardoor je het vermogen krijgt om je wonden te transcenderen en te evolueren.

Na het voltooien van deze module zul je je optimistisch gaan voelen over je doelen. Naarmate dat je leven gaat bloeien zul je je veel toekomstige mogelijkheden beginnen te voelen.

MODULE ACHT.

Los de vrees voor de narcist!

Deze module is niet voor niets een van de meest gebruikte healingsessies in NARP.

Narcisten kunnen meedogenloos zijn in bewaring en nederzettingen van onroerend goed, met misbruik bij volmacht door het gebruik van autoriteiten en wanneer ze proberen je weer in de relatie te krijgen.

Wanneer je je pijn en angst uit je innerlijke wezen kunt verlichten, doof je hun vermogen om je pijn te doen uit. Omdat narcisten energieke vampiers zijn die hun energie niet kunnen maken, doof je hun vermogen om je te verwonden.

Veel NARP-leden hebben valse beschuldigingen meegemaakt, lastercampagnes tegen hen opgelost en wonderbaarlijke hechtenis en eigendomsafspraken in hun voordeel, als gevolg van het ijverig werken aan deze module.

MODULE NEGEN.

Los de emotionele verbinding met de narcist.

Deze module gaat niet alleen over het verbreken van de energetische banden; het is het proces om je energie naar je Ware Zelfstaat te brengen, waar je niet langer een vibratiewedstrijd bent voor een narcist.

Na het gebruik van deze module ervaar je het wegebben van de laatste stukjes verdriet, verlies en pijn die je met de narcist verbindt. Als gevolg hiervan zul je een veel hoger vermogen hebben om verder te gaan naar je nieuwe leven zonder herinneringen en oude wonden die weer opduiken.

MODULE TIEN.

Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid.

Met deze laatste module kun je afstemmen op leven in liefde, waarheid, integriteit, vrede en vreugde. Na stevig door de andere modules te hebben gewerkt, heb je een niveau bereikt waarop je je Ware Zelf kunt claimen in deze laatste healing sessie. Je zult groeien met gevoelens van vreugde, bevrijding, vrijheid en vertrouwen, als gevolg van het werken met deze module.

Beheers je helende reis – 8-delige videoserie.

Deze 8-delige serie bied je een stappenplan om het Quanta Freedom Healing-proces effectief te beheersen. Bovendien maakt het niet uit hoe nieuw je bent met dit soort genezing.

De modules behandelen energetische genezing bij elke wegversperring waarmee onze leden te maken hebben gekregen. Het programma geeft je hulpmiddelen en strategieën om de blokkades te overwinnen. Je leert ook de favoriete tips van Melanie om de krachtigste verschuivingen en doorbraken te krijgen.

Video EEN.

De volledige gids om zelfstandig te zijn.

In deze module leert je de onmisbare ingrediënten om effectief samen te werken, zodat je je grootste supporter en advocaat kunt worden van jezelf in elke problematische situatie.

VIDEO TWEE.

Hoe verbinden en communiceren met je innerlijke zelf?

Door in deze module te leren communiceren met je innerlijke wezen, zul je verbaasd en opgelucht zijn over hoe goed het voelt. Je zult niet alleen de liefde voelen die je altijd al wilde ontvangen, maar je zult ook tekenen naar andere echte, ondersteunende en gezonde mensen.

VIDEO DRIE.

Hoe de beste resultaten uit NARP te krijgen?

Sinds NARP voor het eerst werd uitgebracht, hebben we door het verzamelen van terugkoppeling van leden mogelijke blokkades op je manier kunnen identificeren en kunnen mensen het snelst genezen.

Deze module is gewijd aan het uitleggen van de effectiefste benadering van genezing en biedt veel tips om het proces eenvoudiger en meer de moeite waard te maken.

VIDEO VIER.

Hoe je genezing met zelfverzorging kunt versnellen.

Module vier begeleidt je hoe je jezelf kunt eren, voeden en persoonlijk ontwikkelen, een innerlijke identiteit kunt creëren, een ‘zelf’ dat niet minder accepteert en weet hoe je gezonde relaties met anderen kunt maken.

De inbegrepen zelfzorgtechnieken zijn van vitaal belang om je emotionele, mentale en fysieke wezen te ondersteunen tijdens je genezingsreis.

VIDEO VIJF.

Om de gemeenschappelijkste zaken te helen.

Met elke nieuwe richting, komen er enkele uitdagingen naarmate je verder komt. Deze module beantwoordt de meest voorkomende wegversperringen waarmee je te maken krijgt, terwijl je geneest en bied je de beste strategieën om ze te overwinnen en vooruit te blijven gaan.

VIDEO ZES.

HOE Het EGO Genezen?

Je ego wil vast blijven zitten in pijn en vasthouden aan de negatieve verhalen die je jezelf vertelt. Module zes leert je hoe te herkennen wanneer het ego zijn lelijke kop opsteekt en geeft je de effectiefste manier om los te komen van zijn vorige macht over jou.

VIDEO ZEVEN.

DE VERSCHILLENDE NIVEAUS VAN TRAUMA EN HOE HEN TE HELEN?

Wanneer je begint met het vrijgeven van trauma, is het zeker dat er een andere laag op je wacht. Deze module helpt je de waarheid te herkennen over hoe je innerlijke wezen trauma ontvouwt en hoe je jezelf kunt blijven evolueren, laag voor laag.

VIDEO ACHT.

DE Nodige ZELFSTANDIGHEID OM TE bloeien.

In deze module gaat het erom je in de krachtigste richting te plaatsen tijdens je herstelreis, die je zult voortzetten in je nieuwe leven zonder misbruik.

Hier leer je onze beste tips om niet vast te raken in slachtofferschap, zodat je jouw cyclus van pijn en misbruik zo snel mogelijk kunt doorbreken.

Wat het Narp programma je als resultaat geeft als je er regelmatig naar luistert

Empowerment van e-books.

In deze e-books leer je de impactvolste lessen over misbruikherstel die Melanie heeft ontdekt.

Het verkrijgen van een dieper begrip van deze onderwerpen zul je je duidelijkheid en verlichting brengen.

Dieper begrip door deze modules zal ervoor zorgen dat je vooruitgang boekt in je herstel en dat je persoonlijke evolutie zo effectief mogelijk is.

Hoe je je emoties kunt afstemmen op logica?

Geen contact maken, hoe doe je dat?

Hoe te identificeren en te genezen van narcistisch misbruik?

Genezing van co-afhankelijkheid?

Hoe jezelf vrij te maken met vergeving?

Wat is de kracht van zelfzorg?

Hoe stevige en gezonde grenzen te stellen?

Bonussen.

BONUS 1. Werkgelegenheid en ontspanningsmeditaties

Voel je angsten, obsessieve gedachten en spanningen wegsmelten met deze kalmerende meditaties. 

Een perfecte aanvulling op je avondroutine om je te helpen warm, comfortabel en beschermd te voelen voor een goede nachtrust.

BONUS 2 Module voor doelstelling.

Heb je ook innerlijke blokkades over zelfvertrouwen, werk, geld of liefde?

Deze module maakt gebruik van de echte kracht van Quanta Freedom Healing om deze interne barrières op te heffen en je innerlijke identiteit te hervormen als een match voor het leven dat je bent geboren om te leven.

BONUS 3. Bron van genezing en oplossing

Deze module laat je zien hoe je je kunt overgeven aan een hogere macht die kan ingrijpen en helen waar je geen macht toe hebt. Je zult ontdekken hoe je staten kunt verbeteren en oplossen op manieren die niets minder zijn dan wonderen.

BONUS 4. Levensmodule van de bloeier.

Deze module gaat je uitbreiding nog verder door je beperkende overtuigingen over elk gekozen onderwerp te wissen en je hoogste potentieel in te schakelen. Wees voorbereid na het gebruik van deze module om enorme, ongekende sprongen in je leven te maken.

Start met zelfgenezing door het herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Wat zeggen ze over NARP?

Christiane Northrup, MD

Auteur van Dodging Energy Vampires en The New York Timesbestseller  Goddesses Never Age.

‘Melanie Tonia Evans kent de persoonlijke hel van narcistisch misbruik van dichtbij en persoonlijk. Wat nog belangrijker is, is dat ze een weg uit dit vagevuur heeft ontdekt – en dat is de Quanta Freedom Healingsmethode.

De genezing van mijn collega – en die van duizenden anderen – is enorm versneld door het ongelofelijk nuttige werk van Melanie Tonia Evans dat ik enkele jaren geleden ontdekte.

Ik heb een andere vriend die tijdens haar scheiding het NARP-programma van Melanie heeft doorlopen.

Ze belde me elke dag met haar inzichten, haar emotionele instortingen tot doorbraken en haar vooruitgang. Ook zij gedijt nu op elk niveau.

Katherine Woodward Thomas, MA, MFT

Katrine is de bestsellerauteur van de New York Times van Conscious Uncoupling and Calling in “The One”.

‘De diepgang en het inzicht dat Melanie Tonia Evans biedt aan diegenen in het proces van herstel van narcistische misbruiken zijn ongeëvenaard.

De enorme rijkdom van haar wijsheid en het volume van haar warmte en zorg zullen je in een mum van tijd beter maken. Het programma gaat ervoor zorgen dat je voor altijd “persoonlijk groeit” en je macht nooit meer aan iemand weggeeft. ‘

Melanie Tonia Evans NARP herstelprogramma narcistisch misbruik

30-dagen geld terug garantie.

NARP wordt geleverd met een volledige niet-vragen-geld-terug-garantie. Dat betekent dat je het hele programma 30 dagen kunt proberen.

Als je geen fantastische, radicale en levensveranderende resultaten krijgt door het programma te gebruiken dan kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

Het enige wat je hoeft te doen is binnen de periode van 30 dagen een e-mail te sturen. Doe dit naar support@melanietoniaevans.com om je volledige geld-terug-terugbetaling aan te vragen.

Meer info over de Nederlandse editie!

WAT Zul JE ONTVANGEN?

Tien Quanta Freedom Healing Modules.

Het bewezen 10-stappen systeem om elke wond te helen die wordt opgelopen door narcistisch misbruik.    

Quanta Freedom Healing-werkboek.    

Beheers Uw Helende Reis  Video Series.

Leer de onmisbare ingrediënten om van slachtoffer naar overlevende te gaan naar Thriver in deze transformationele 8-delige videoserie    

Beheers uw helende transcripties en oefeningen.    

Levenslange toegang tot het NARP-ondersteuningsforum.

Uw 24/7 ondersteuningsnetwerk om je te begeleiden en aan te moedigen tijdens je herstel (meer dan 20.000 leden).

Zeven empowerende e-books.

Leer hoe je grenzen stelt, geneest van co-afhankelijkheid, je emoties en logica op elkaar afstemt en meer!    

Veelgestelde Vragen:

Is NARP het herstelprogramma voor narcistisch misbruik ook voor mensen die door iemand anders dan een intieme partner zijn misbruikt?

Ja, het Narcistische Misbruik Herstelprogramma heeft echte herstelresultaten opgeleverd voor mensen die misbruik maken van familieleden, vrienden en collega’s – in feite elke narcist in hun leven.

Werkt het Herstelprogramma voor narcistisch misbruik voor mij als ik nog steeds een relatie met hem of haar heb?

Ja, veel mensen hebben het Herstelprogramma voor narcistisch misbruik gebruikt, terwijl ze nog in de relatie waren. Dat deden ze  om kracht en moed te krijgen, hun macht terug te nemen en krachtige beslissingen te nemen.

Hoe lang duren de resultaten?

Het hangt allemaal af van hoeveel moeite je doet. Hoe vaker je je vastlegt aan de genezingen, hoe sneller de resultaten. De meeste leden ervaren dramatische verlichting in 1-3 maanden en ervaren vaak een volledige ommekeer in hun leven en welzijn binnen 6-12 maanden.

Wat als ik niet goed ben in technologie en niet weet hoe ik het programma moet downloaden?

Geen zorgen! We hebben een ondersteuningsteam dat je graag helpt toegang te krijgen tot al je programmamateriaal op al je favoriete apparaten.

Zonder online programma is het heel moeilijk om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze. Die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je” zelfliefdetekort”.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit her te verzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelfliefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren. Links vind je in het menu of met de zoekfunctie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees