Het Engelstalige NARP (narcistisch misbruik herstelprogramma) +audio

Gaat het volgende stukje artikel over u

Je voelt je ongeldig, gemanipuleerd, belogen en verraden. Je weet niet wat je kunt doen om te herstellen van narcistisch misbruik. Bovendien voel je je geschokt door hoe iemand je in een oogwenk kan aanbidden en vervolgens verachten. Ruzies met deze persoon laten je wankelen, of denken dat dit misschien je schuld is. Daarbij heb je nog nooit gehoord van een narcistisch misbruik herstelprogramma noch van het Engelstalige NARP. Dat is dit artikel voor jou geschikt.

Je hebt geprobeerd dit te begrijpen, ermee te redeneren en dingen op te lossen. Het gevolg was alleen nog meer misbruik, verwarring en je afgedankt voelen. Erger nog, je bent mogelijk geld, middelen, degenen van wie je houdt en zelfs je gezond verstand, gezondheid en ziel kwijtgeraakt door toedoen van deze persoon. Je geest is geobsedeerd door te proberen dit op te lossen. Het blijft je achtervolgen, ook al is het tientallen jaren geleden gebeurd.

Als dit u beschrijft dan is er een oplossing, namelijk Het Engelstalige herstelprogramma voor narcistisch misbruik – NARP en de gratis groeitaken voor emotionele zelfgenezing en zelfzorg.

Als je de controle over je leven terug wilt en het trauma van misbruik werd helen dan is hier de plaats waar je moet zijn. Het is anders dan traditionele therapie. Je zet jezelf aan het werk. Bovendien creëer je een diep innerlijk pad dat je van slachtoffer naar overlevende en dan naar succes brengt (waarmee ik geluk bedoel). Je beschadigde ziel kan herstellen en je begint het leven te leiden dat je verdient.

Kom hier meer te weten over het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma – NARP. Zodat u:

Je verlammende verleden en levensverpletterende trauma’s achterlaat en loslaat zonder wroeging, angst of spijt. Zodat je innerlijke zelfliefde en zelfvertrouwen omarmt dat begraven lag onder het misbruik. Je de controle en je levenskracht terug neemt van giftige individuen. Bovendien kun je gezonde, oprechte mensen aantrekken die van je houden en je steunen, in plaats van je te bespotten, uit te buiten en te misbruiken. Zodat je gezonder, gelukkiger wordt en herstelt op manieren waarvan u niet wist dat ze mogelijk waren.

Wat kan Melanie voor u betekenen?

Melanie Tonia Evans overleefde en bloeide als gevolg van haar Engelstalig NARP-systeem na bijna fataal misbruik. Ze is een internationaal erkende expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik. Ze is de auteur van de nummer 1 Amazon-bestseller – You Can Thrive After Narcissistic Abuse.

Melanie is geïnterviewd door verschillende wereldwijde mainstreamkanalen. Ze ontving in 2019 de prestigieuze “Kindred Spirit Global Personality of The Year Award” voor haar bijdrage aan wereldwijde genezing van misbruik.

Haar unieke Engelstalig NARP-systeem wordt wereldwijd aanbevolen door doktoren, hulpverleners, psychologen, specialisten, hulpverleners op het gebied van huiselijk geweld en relatiedeskundigen. Dit deden ze na te hebben waargenomen hoe mensen van een trauma overgaan in genezing, op manieren en in een periode dat hun gebruikelijke verwachtingen tartte.

Wat kan het Engelstalige NARP voor u betekenen?

NARP is geformuleerd met specifieke Quanta Freedom Healing “meditaties” om je gedachten te omzeilen, je onderbewustzijn direct te helen en je innerlijke trauma snel te vervangen door rust, inzicht, kracht, hoop en moed. Quanta Freedom Healing is een krachtige tool die de symptomen van pijnlijke relaties en giftige mensen omkeert. Het maakt je ongevoelig voor aanhoudend misbruik door toxische personen, hetzij thuis, in de familie, op het werk of in organisaties.

Het baanbrekende Gold Engelstalige NARP-systeem met de Private Community Group biedt u liefdevolle ondersteuning, duidelijkheid, antwoorden, oplossingen en coaching, geleverd door toonaangevende NARP-traumagenezers. Deze mensen waren eerder slachtoffers van misbruik. Nu zijn ze, als resultaat van NARP-genezing, zelfverzekerd, succesvol, gelukkig, gezond, vrij van misbruik en stralend, en zullen u helpen hetzelfde te worden.

Het Engelstalige NARP is onvoorwaardelijk levenslang voor u!

Ongeacht uw geslacht, leeftijd, overtuigingen of met wie de pijnlijke of giftige relatie was – d.w.z. familielid, minnaar, echtgenoot, baas, buurman enz. Of de andere persoon een narcist was of niet. Ook als je nog bij deze persoon woont of al decennia geen contact meer hebt gehad. Als u lijdt aan een relatietrauma, verslaving, co-afhankelijkheid of verwarring.

Het Engelstalige NARP (narcistisch misbruik herstelprogramma) is een VITALE levenslijn van ondersteuning en genezing, als u:

Als je dient om te gaan met de stress van co-ouderschap, stalking, stofzuigen of rechtbank- en voogdijkwesties. Worstelt met liefdesverdriet, in de steek gelaten of vervangen worden, obsessieve gedachten en verslavende gevoelens hebt. Wanneer je niet in staat bent om los te laten en verder te gaan met je leven. Indien je vecht tegen ernstige problemen met het zenuwstelsel en gezondheidsproblemen, zoals complex posttraumatische stressstoornis, depressie en angst, fibromyalgie, bijnierstoring, agorafobie net als elke diagnose als gevolg van het misbruik, zoals ADHD of autisme.

Door de NARP-genezingen in het Engels en de NARP-gemeenschap met vele talen (gold lidmaatschap) zijn er ongekende vooruitgangen behaald, waaronder spectaculaire juridische en voogdijoverwinningen. Zowel geestelijke, emotionele, fysieke als spirituele genezingen, zelfs diegene die werden beschouwd als psychologisch en medisch onmogelijk, vonden plaats.

Waarom is het Engelstalige NARP-genezingssysteem uniek tegenover andere therapieën? (narcistisch misbruik herstelprogramma)

Je probeert niet langer te genezen met mensen die je niet kunnen helpen genezen of niet geloven dat het mogelijk is. Je hoeft niet te proberen uit te zoeken hoe je jezelf kunt genezen.

Het Engelstalige NARP is een veelbelovend, doeltreffend en eenvoudig te volgen stap-voor-stap-genezingssysteem, met echte, bewezen resultaten. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen over je symptomen, gedachten en gevoelens van trauma. In plaats daarvan zult u volledig onafhankelijk van hen zijn.

NARP-gemeenschap

Uw levenslange middelen en Private meertalige NARP Community-ondersteuning doet een inspanning van 3 therapiesessies, zonder verborgen of verdere kosten. Het programma heeft een restitutiebeleid zonder vragen, geld-terug-garantie.

Er is geen risico voor u om het te proberen, terwijl u vanaf de eerste dag van uw proefperiode alle voordelen ontvangt, inclusief meertalige NARP Community-toegang. Uw Engelstalige NARP-genezingen en gemeenschapsondersteuning kunnen op elk moment en elke dag plaatsvinden, vanuit het comfort van uw eigen huis of elke locatie. De NARP-gemeenschap is zachtaardig, liefdevol, bekrachtigend en gericht op echte verlichting en helende oplossingen, in plaats van u vast te houden in een trauma – in tegenstelling tot traditionele “overlevingsherstel”.

Het hele Engelstalige NARP-systeem is bedoeld om u te helpen los te komen van pijn, angst, misbruik en narcistische individuen. Daardoor kunt u uw hoogste potentieel in het leven en de liefde leven. Dit systeem werkt consequent voor iedereen die het toepast. Zelfs als je het gevoel hebt dat je te beschadigd bent, te oud of te veel hebt verloren om te genezen.

Kun je nog je droom uitwerken en beleven na misbruik?

Het is niet te laat voor je! We hebben mensen die, sommigen tegen alle verwachtingen in, herstelden om hun droomleven te leven op alle leeftijden, zelfs in de 80!

Ben je klaar om je trauma te helen en weer te gaan leven? Kom meer te weten!

Uw Engelstalig NARP-lidmaatschap omvat:

Het is bewezen dat NARP het effectiefste systeem ter wereld is om te herstellen van narcistisch misbruik dat je van totale wanhoop, schaamte en verwoesting naar opluchting, hoop, vrede en normaliteit in je leven brengt. Vervolgens versnelt u uw genezing om u te bevrijden van de narcist en uw nieuwe, misbruik vrije leven te beginnen als een zelfverzekerder, capabeler en uitgebreider persoon, meer dan u vroeger had zelfs voor het misbruik had gedacht dat mogelijk was. Ongeacht uw situatie, als u gekwetst bent door giftige of pijnlijke relaties, veranderen de NARP-modules van dit systeem uw leven. Ze transformeren je diep van binnen en veranderen je hele levenservaring ingrijpend.

Dit volgende proces van 10 stappen (10 modules) is specifiek opgebouwd om u te ontgiften van alle traumatische mensen en gebeurtenissen, het opruimen van het huidige trauma, de pijn uit het verleden en de angst voor uw toekomst.

1. MODULE EEN van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Deze genezing begint met het behandelen van de meest traumatiserende gedachten en gevoelens die je verteren. Terwijl deze dichte energie wordt vrijgegeven uit je onbewuste, somatische, emotionele lichaam, voel je snel opluchting en beginnen de obsessieve gedachten tot rust te komen.

Je merkt dat er nu “ruimte” is om te eten, te slapen, te functioneren en uw doelen te formuleren. Je begint te erkennen, zelfs in dit vroege stadium dat er een uitweg is uit de marteling die je hebt ondergaan.

2. MODULE TWEE van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Het tweede sleutelgenezingsproces is gemaakt om te beginnen met het loslaten van de gevoelens waarmee je niet kunt leven of je leven kunt scheppen zonder de giftige persoon, of de verraderlijke energetische verbinding met hen. Diep vanuit je onderbewustzijn creëert dit vrijheid van de afhankelijkheden en verslaving met deze persoon die een bron van liefde, goedkeuring, veiligheid of overleving voor je was. Deze gevoelens worden omgekeerd om je terug naar huis te brengen en een solide bron voor jezelf te zijn. Na het beëindigen van deze module ervaar je een opvallende afname van je gevoelens van verslaving, verlies en verlangen naar de narcist.

3. MODULE DRIE van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Een van de grootste blokkades voor genezing van misbruik is het omgaan met interne schaamte. In deze module richten we ons op schuld, schaamte en het niet accepteren van jezelf en je leven vanwege wat er met je is gebeurd. We genezen deze emoties tot zelfliefde en zelfacceptatie. Als resultaat van het werken met deze module kun je gevoelens van vrijheid, rust en hernieuwde inspiratie voor je leven verwachten. (Let op: deze genezing is het krachtigst in harmonie met de e-Book-oefening in “Hoe u uzelf kunt bevrijden met vergeving.”)

4. MODULE VIER van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Stap vier van je genezingsreis gaat over het loslaten van je trauma dat is veroorzaakt door het gedrag van de narcist. Deze genezingsmodule is van onschatbare waarde om de pijn en angst voor leugens, bedrog, lastercampagnes en andere narcistische tactieken weg te nemen.

Je zult het gevoel hebben dat er een intens gewicht van je af is gevallen terwijl je obsessieve gedachten wegsmelten. Bovendien begin je vrij te leven van misbruikpatronen en het vermogen van de narcist om je pijn te blijven doen. Je trilt niet langer in de pijn van onrechtvaardigheid. Daarbij ben je niet langer een magneet voor narcisten en toxische personen. Het vermogen van de narcist om zich tegen u te blijven uiten, is ontwapend.

5. MODULE VIJF van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Proberen de narcist verantwoordelijk te maken, is een van de grootste haken om je gehecht te houden aan het overdragen van je macht. Wanneer je jezelf bevrijdt van de pijnlijke en paniekerige gevoelens om gerechtigheid te krijgen of om de narcist verantwoordelijk te maken, ontstaat er vrede en kracht van binnenuit. Na het werken met deze module, het maakt niet uit wat de narcist wel of niet doet, zul je een totale emotionele afsluiting hebben. Je krijgt een diep gevoel van onthechting en opluchting. Nadat je deze module hebt doorlopen, is het gebruikelijk dat de narcist de controle over u volledig verliest.

6. MODULE ZES van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Je verantwoordelijk voelen voor de narcist houdt je pijnlijk en gevaarlijk gehecht. Als je empathisch bent en gehecht blijft, zul je tot zondebok worden gemaakt en de schuld krijgen van het slechte gedrag van de narcist. Deze module is van vitaal belang omdat het je opluchting, onthechting en bevrijding geeft van het geloof dat het je verantwoordelijkheid is om de narcist te repareren en de schuld op je te nemen voor zijn tekortkomingen. Ongelooflijke helderheid en het vermogen om op een gezonde manier met jezelf en anderen samen te werken, op een manier die anderen niet langer in staat stelt je pijn te doen, is het resultaat van het werken met deze module.

7. MODULE ZEVEN van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

In stap zeven van je reis verschuif je naar de diepere aanvaarding van jezelf en het doel van waarom je in een narcistische relatie zat. Dit creëert een krachtige verankering in het besef dat het leven ‘door je’ werkt en niet ‘tegen je werkt’, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je verwonding te transcenderen en te evolueren. Na het voltooien van deze module zult u zich optimistisch gaan voelen over uw doelen. Terwijl uw leven begint te bloeien voel je veel toekomstige mogelijkheden.

8. MODULE ACHT van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Deze module is een van de meest gebruikte genezingssessies in NARP, en met een goede reden. Narcisten kunnen meedogenloos zijn in voogdij- en eigendomsregelingen, met gaslighting, misbruik bij volmacht door het gebruik van autoriteiten (zoals rechtbank, politie, jeugdzorg, schoolmedewerkers, CAW enz.), omdat ze proberen je weer in de relatie te krijgen en te kwetsen.

Deze genezing stelt je in staat om elke hoeveelheid pijn en angst uit je innerlijke wezen te halen, waardoor je aantrekkingspunt van “meer van hetzelfde” verdwijnt. Als deze genezing regelmatig wordt gedaan, is gebleken dat het het vermogen van een giftig persoon om je op welke manier dan ook pijn te doen, aan te vallen of te beïnvloeden, volledig letterlijk en krachtig wegneemt.

Veel NARP-leden (diegenen die het NARP-programma uitvoeren) hebben valse aanklachten laten vallen, lastercampagnes doen verdwijnen en wonderbaarlijke voogdij- en eigendomsregelingen in hun voordeel als resultaat van ijverig werken aan deze module.

9. MODULE NEGEN van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Deze genezing is het proces om je energie naar je Ware Zelfstaat te brengen, waar je niet langer een vibrerende match bent voor een giftig individu. Module negen is de krachtigste “snijmethode” dat je je kunt indenken. Na het gebruik van deze module ervaar je het loslaten van de laatste stukjes verdriet, verlies en pijn die je met deze persoon verbinden. Het resultaat is dat je je losmaakt om je nieuwe leven te creëren zonder dat herinneringen en oude wonden boven komen drijven.

10. MODULE TIEN van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Deze laatste module stelt je in staat om je af te stemmen op het leven in liefde, waarheid, integriteit, vrede en vreugde. Nadat je de andere modules grondig hebt doorlopen, heb je een niveau bereikt waarop je je Ware Zelf kunt claimen tijdens deze laatste genezingssessie. Je zult groeien met gevoelens van vreugde, bevrijding, vrijheid en vertrouwen, als resultaat van het werken met deze module.

Het Engelstalige NARP, narcistisch misbruik herstelprogramma, NARP-systeem.

Uw Engelstalig NARP-lidmaatschap omvat ook:

Een 8-delige videoserie die je een stappenplan biedt om het Quanta Freedom Healing-proces effectief onder de knie te krijgen, hoe nieuw je ook bent met dit type genezing.

Je leert werkwijzen hoe je blokkades kunt overwinnen en Melanie‘s tips voor de krachtigste verschuivingen en doorbraken.

1. VIDEO ÉÉN: de volledige gids voor zelfpartnering van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Zelfpartnerschap is de ware sleutel tot het genezen van trauma door misbruik, maar helaas is het iets wat, maar weinigen van ons is geleerd. In deze video leer je de onmisbare ingrediënten voor effectief zelfpartnerschap, zodat je je grootste supporter en pleitbezorger kunt worden in elke moeilijke situatie.

2. VIDEO TWEE: Hoe verbinden en communiceren met je innerlijke wezen van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Door te leren communiceren met je Innerlijke Wezen, zul je verbaasd en opgelucht zijn over hoe natuurlijk en geweldig het voelt. Deze video zal je helpen de liefde te voelen die je altijd al wilde ontvangen, om andere oprechte, ondersteunende en gezonde mensen aan te trekken.

3. VIDEO DRIE: Hoe de beste resultaten uit NARP halen van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Door de feedback van leden hebben we door de jaren heen mogelijke blokkades op uw weg kunnen identificeren en wat mensen helpt om het snelst te genezen. Deze video is gewijd aan het uitleggen van de effectiefste benadering van genezing, en geeft ook veel tips om het proces krachtig en lonend te maken.

4. VIDEO VIER: Hoe je je genezing bevordert met zelfzorg van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Video vier laat je zien hoe je jezelf kunt eren, koesteren en voeden en een ‘zelf’ kunt creëren dat weet hoe je gezonde relaties met anderen kunt aangaan. De meegeleverde zelfzorgtechnieken zijn van vitaal belang bij het ondersteunen van je emotionele, mentale en fysieke wezen tijdens je genezingsreis.

5. VIDEO VIJF: Leer de voorkomendste genezingsproblemen van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Bij elke nieuwe richting zijn er uitdagingen die naar boven komen naarmate je verder komt. Deze video beantwoordt de voorkomendste blokkades waarmee u te maken krijgt terwijl u geneest, en biedt u de beste strategieën om deze te overwinnen en vooruit te blijven gaan.

6. VIDEO ZES: Hoe het ego genezen met het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Je ego wil vast blijven zitten in pijn en vasthouden aan de negatieve verhalen die je jezelf vertelt. Deze video leert je hoe je kunt herkennen wanneer het ego de leiding heeft en geeft je de effectiefste manier om los te komen van zijn eerdere macht over u.

7. VIDEO ZEVEN: De verschillende niveaus van trauma en hoe ze te genezen met het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Wanneer je begint met het loslaten van trauma, ligt er nog een laag onder je op je te wachten. Deze video helpt je de waarheid te herkennen over hoe je Innerlijke Wezen trauma ontvouwt en hoe je jezelf laag voor laag kunt blijven ontwikkelen.

8. VIDEO ACHT: DE nodige zelfbetrokkenheid om te floreren met het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma.

Deze video gaat over het ontwikkelen van een krachtige zelforiëntatie die je kunt gebruiken in je nieuwe leven zonder misbruik. Hier vind je onze beste tips om niet verstrikt te raken in slachtofferschap, zodat je de cyclus van pijn en misbruik zo snel mogelijk kunt doorbreken.

Deze 7 E-books bij het NARP-programma versterken je herstel

In deze e-books van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma leer je de impactvolste lessen over misbruikherstel die door Melanie zijn ontdekt. Een beter begrip van deze onderwerpen zal u duidelijkheid en opluchting brengen. het zorgt ervoor dat uw vooruitgang in uw herstel en uw persoonlijke evolutie zo effectief mogelijk is

Engelstalig boek van Melanie Tonia Evans You can trive after Narcissistic Abuse
Klik voor meer Info

Bonussen bij het NARP-programma

BONUS 1 van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Empowerment-en ontspanningsmeditaties.

Voel je angsten, obsessieve gedachten en stress wegsmelten met deze kalmerende meditaties. Een perfecte aanvulling op je avondroutine om je warm, comfortabel en beschermd te voelen voor een goede nachtrust.

BONUS 2 van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Module voor het stellen van doelen.

Heb je ook innerlijke blokkades wat betreft zelfvertrouwen, werk, geld of liefde? Deze module maakt gebruik van de ware kracht van Quanta Freedom Healing om deze interne barrières op te heffen en je innerlijke identiteit opnieuw vorm te geven zodat deze past bij het leven waarvoor je bent geboren.

BONUS 3 van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Module voor genezing en oplossing door de bron.

Deze module laat je zien hoe je je kunt overgeven aan een Hogere Macht die kan ingrijpen en genezen waartoe je de kracht niet hebt. Je zult ontdekken hoe je toestanden of beperkingen in je leven kunt helen en oplossen op wonderbaarlijke manieren.

BONUS 4 van het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

De levensmodule van de mens die bloeit.

Deze module brengt je expansie nog verder, door je beperkende overtuigingen over elk gekozen onderwerp op te ruimen en je hoogste potentieel in te schakelen. Wees voorbereid na het gebruik van deze module om enorme ongekende sprongen voorwaarts in je leven te maken.

Ben je klaar om nu te beginnen met genezen met het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma?

Getuigenissen over het Engelstalige narcistisch misbruik herstelprogramma

Auteur van Dodging Energy Vampires en The New York Times-bestseller Goddesses Never Age «Melanie Tonia Evans kent de persoonlijke hel van narcistisch misbruik van dichtbij en persoonlijk. Wat nog belangrijker is, ze heeft een weg uit dit vagevuur ontdekt – en dat is de Quanta Freedom Healing-methode. De genezing van mijn collega en die van duizenden anderen is enorm versneld door het ongelooflijk effectieve werk van Melanie Tonia Evans dat ik enkele jaren geleden ontdekte. Ik heb nog een vriendin die tijdens haar scheiding het Engelstalige NARP-programma van Melanie heeft doorlopen. Ze belde me elke dag met haar inzichten, haar emotionele inzinkingen tot doorbraken en haar vooruitgang. Ook zij bloeit nu op elk vlak.

CHRISTIANE NORTHRUP, ARTS The New York Times bestsellerauteur van Bewust ontkoppelen en “The One” oproepen. De diepte en het inzicht dat Melanie Tonia Evans biedt aan degenen die in het proces van herstel van narcistisch misbruik zitten, is ongeëvenaard. De enorme rijkdom van haar wijsheid, het volume van haar warmte en zorg zullen je in een mum van tijd beter maken. Dit zorgt ervoor dat je voor altijd leert om nooit meer je kracht aan iemand weggeven.

Welke Garantie krijgt u bij aanschaffen van het Engelstalige NARP-programma?

NARP wordt geleverd met een volledige geld-terug-garantie zonder vragen, wat betekent dat je het hele programma 30 dagen kunt proberen en als je geen fantastische, radicale en resultaten krijgt, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Het enige dat u hoeft te doen, is binnen de periode van 30 dagen een e-mail sturen naar support@melanietoniaevans.com om uw volledige geld-terug-terugbetaling aan te vragen. Welke Steun krijg bij het werken met het Engelstalige NARP-programma?

Weet alsjeblieft dat we je hartstochtelijk al onze liefde en steun verlenen, om ervoor te zorgen dat je ons volgende succesverhaal wordt. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze ongelooflijke online NARP-community – de mooiste, moedigste en inspirerendste zielen van over de hele wereld die je hebt ontmoet.

Heb je genoeg van de pijn dan kun je vandaag NARP-lid worden.

Wat u zult ontvangen als je investeert in jezelf door NARP aan te schaffen.

Het beproefde 10 stappensysteem om elke wond te genezen die is opgelopen door narcistisch misbruik.

Leer de onmisbare ingrediënten om van slachtoffer naar overlevende naar levende persoonlijkheid te gaan in deze transformationele 8-delige videoserie. Beheers uw genezingsreis Transcripties en oefeningen. Deze transcripties zijn ook gemakkelijk te vertalen met de Google translate app.

Levenslange toegang tot het NARP Steun Forum

Uw 24/7 ondersteuningsnetwerk om u te begeleiden en aan te moedigen tijdens uw herstel (meer dan 20.000 leden).

Je hebt de keuze tussen verschillende pakketten zowel met eenmalige betaling of met een 6 maandelijkse opties betaling. Welke vragen hebt u over het Engelstalige NARP (narcistisch misbruik herstelprogramma)?

Is NARP ook voor mensen die misbruikt zijn door iemand anders dan een intieme partner?

Ja, het Engelstalige Narcissistic Abuse Recovery Program (narcistisch misbruik herstelprogramma) heeft echte herstelresultaten opgeleverd voor mensen die lijden onder misbruik door familieleden, vrienden en collega’s – in feite elke narcist in hun leven.

Zal het programma voor mij werken als ik nog steeds een relatie met hem of haar heb?

Ja, veel mensen hebben NARP (narcistisch misbruik herstelprogramma) gebruikt terwijl ze nog in de relatie zaten om kracht en moed te krijgen, hun macht terug te nemen en krachtige beslissingen te nemen.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat hebt met het narcistisch misbruik herstelprogramma?

Het hangt allemaal af van hoeveel moeite je erin steekt. Hoe vaker je je inzet voor de genezingen, hoe sneller de resultaten. De meeste leden ervaren dramatische verlichting in 1-3 maanden en ervaren vaak een complete ommekeer in hun leven en welzijn binnen 6-12 maanden.

Wat moet ik doen als ik niet goed ben in technologie en niet weet hoe ik het programma moet downloaden?

U hoeft zich geen zorgen te maken! We hebben een ondersteuningsteam dat je graag helpt toegang te krijgen tot al je programmamateriaal op al je favoriete apparaten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees