Melanie Tonia Evans 3 sleutels tot bloei na narcistisch misbruik.

 

 

Hoe kun je ook toegang krijgen tot de nieuwbrief van Melanie Tonia Evans ?

Door hier in te schrijven op de nieuwsbrief van Melanie krijg je directe toegang tot een video. In die video is te zien wat de 4 dingen zijn die het herstel van Melanie mogelijk maakte na narcistisch misbruik.  Dit zijn items waar zelfs psychologen, counselors of steungroepen niet over spraken.

U ontvangt twee van Melanie Tonia Evans eBooks.

Evenals vele andere bronnen, als een geschenk om te helpen om uw herstel te starten. “How To Do No Contact”  +  “Narc Abuse – The Truth” . Hoe doe je geen contact, ( 1st e-boek) en “De waarheid over narcistisch misbruik” (2de e-boek).

Leer de vitale eerste stappen om verlichting te krijgen.

Door de eerste stap te zetten zorg je ervoor dat je je reis begint op het pad naar herstel. De eerste stap is inschrijven op de nieuwsbrief, onze website volgen en onderschrijven op ons videokanaal.  Onze website kun je volgen door  hiernaast op de zijbalk je beste email in te vullen.

Misbruik is geen levensziekte.

Leer hoe je opluchting kunt vinden in weken.  Leer hoe je je leven terug kunt krijgen in weken. Ik spreek hier niet over maanden of jaren maar heel snel  het goede spoor vinden.

Door in te schrijven op de nieuwsbrief  krijg je 16 dagen tot uw nieuwe leven.

Ontvang elke dag een nieuwe e-mail vol met kritische inzichten, ondersteuning en aanmoediging voor elke fase van de hersteltraject.

 

Wens je een Uitnodiging voor een workshop van 3 uur met Melanie?

Leer hoe je het “Thriver-model” kunt toepassen dat duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig herstel te ontwikkelen, zonder de voortdurende symptomen te moeten beheersen.

Dit is een Gratis Live Workshop om te leren hoe je je trauma met toxische relaties kunt genezen. Je hoeft geen jaren in therapie te blijven. Je dient je ook niet voortdurend te laten behandelen voor het narcistisch misbruik. Om toegang te krijgen en een plaats te reserveren klik je hier.

Wat Melanie Tonia Evans in dit evenement behandelt …

• De meest impactvolle eerste stap waarmee u verlichting kunt ervaren en een weg vooruit kunt zien.
• Waarom het zo gewoon is om verslaafd te raken aan misbruikers en hoe je deze verslaving kunt doorbreken . Zo word je in de toekomst ook niet meer verslaafd aan een narcist omdat je een afweermiddel kunt worden.
• Hier wordt uitgelegd hoe de methode toe te passen die duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig te herstellen van traumasymptomen zoals posttraumatische stressstoornis. Maar dit kan ook zijn impact hebben op fibromyalgie, chronische depressie, angst en bijniervermoeidheid als dit het gevolg was van je stresserend leven met een narcist . Dit kan plaatsvinden zonder de noodzaak om voortdurende symptomen te beheersen.
• Hoe de ” inside-out levensoriëntatie ” je verantwoordelijk maakt voor het doorbreken van de soort relaties die je tot nu toe had. Nu kun je persoonlijke successen hebben die je altijd al hebt gewild.

Over Melanie from Melbourne, Australia.

Melanie heeft het tot haar missie gemaakt om mensen te leren hoe ze echt kunnen genezen van narcistisch misbruik. Dat deed ze nadat ze zelf twee narcistische relaties had overwonnen die haar bijna tot haar einde brachten.

Het model van Melanie, dat ze het ‘Thriver-model’ noemt, helpt mensen de redenen waarom de narcist je misbruikte te begrijpen. Het Triver-model helpt ook de impact te veranderen.

Als gevolg hiervan kunnen haar cliënten hun persoonlijke kracht opeisen. Wie haar systeem volgt kan zich losmaken van patronen van beledigende ervaringen. Daardoor kun je een groter leven creëren dan je ooit dacht te kunnen bereiken. Dan overtref je zelfs jouw dromen voordat de narcist je misbruikte.

Tot op heden heeft het genezende systeem van Melanie, Quanta Freedom Healing  thriver-recoveries voor duizenden mensen uit meer dan 80 verschillende landen gecreëerd. Quanta Freedom Healing is de hoofdcomponent in het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Melanie Tonia Evans is een “Narcissistic Abuse Recovery Expert”, genezer, auteur en radiopresentator. Het is niet omdat zij geen medisch diploma heeft dat ze geen ervaringsdeskundige is in verband met narcisme.

 

Sinds 2007 heeft Melanie dat systeem ontwikkeld genaamd Quanta Freedom Healing en het Narcissistic Abuse Recovery Program dat duizenden herstellingen van narcistisch misbruik heeft gecreëerd voor duizenden mensen.

Melanie’s genezingsprocessen hebben een revolutie teweeggebracht in hoe we kunnen genezen van misbruik.

Ik moedig je aan die stap te zetten met ons.

Johan Persyn

PS: De informatie die Melanie Tonia Evans brengt betekent niet dat er geen noodzaak bestaat om uw huisarts te raadplegen, contact te nemen met psycholoog, therapeut of psychiater.

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.