Melanie Tonia Evans 3 sleutels tot bloei na narcistisch misbruik.

Leer de vitale eerste stappen om verlichting te krijgen.

Door de eerste stap te zetten zorg je ervoor dat je je reis begint op het pad naar herstel.

Misbruik is geen levensziekte.

Leer hoe je opluchting kunt vinden in weken.  Leer hoe je je leven terug kunt krijgen in weken. Ik spreek hier niet over maanden of jaren, maar heel snel  het goede spoor vinden.

Ontvang elke dag  kritische inzichten, ondersteuning en aanmoediging voor elke fase van de hersteltraject.

Wens je een Uitnodiging voor een workshop van 3 uur met Melanie?

Leer hoe je het “bloeien-model” kunt toepassen dat duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig herstel te ontwikkelen, zonder de voortdurende symptomen te moeten beheersen.

Dit is een Gratis Live Workshop om te leren hoe je je trauma met toxische relaties kunt genezen. Je hoeft geen jaren in therapie te blijven.

Je dient je ook niet voortdurend te laten behandelen voor het narcistisch misbruik

Wat Melanie Tonia Evans in dit evenement behandelt

• De meest impactvolle eerste stap waarmee u verlichting kunt ervaren en een weg vooruit kunt zien.
• Waarom het zo gewoon is om verslaafd te raken aan misbruikers en hoe je deze verslaving kunt doorbreken. Zo word je in de toekomst ook niet meer verslaafd aan een narcist, omdat je een afweermiddel kunt worden.
• Hier wordt uitgelegd hoe de methode toe te passen die duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig te herstellen van traumasymptomen zoals posttraumatische stressstoornis.

Maar dit kan ook zijn invloed hebben op fibromyalgie, chronische depressie, angst en bijniervermoeidheid als dit het gevolg was van je stresserend leven met een narcist.

Dit kan plaatsvinden zonder de noodzaak om voortdurende symptomen te beheersen.
• Hoe de ”inside-out levensoriëntatie ” je verantwoordelijk maakt voor het doorbreken van de soort relaties die je tot nu toe had. Nu kun je persoonlijke successen hebben die je altijd al hebt gewild

Over Melanie van Melbourne, Australië

Melanie heeft het tot haar missie gemaakt om mensen te leren hoe ze echt kunnen genezen van narcistisch misbruik. Dat deed ze nadat ze zelf twee narcistische relaties had overwonnen die haar bijna tot haar einde brachten.

Het model van Melanie dat ze het ‘Thriver-model’ noemt, helpt mensen de redenen waarom de narcist je misbruikte te begrijpen. Het bloeien-model helpt ook de invloed te veranderen.

Als gevolg hiervan kunnen haar cliënten hun persoonlijke kracht opeisen. Wie haar systeem volgt kan zich losmaken van patronen van beledigende ervaringen.

Daardoor kun je een groter leven creëren dan je ooit dacht te kunnen bereiken. Dan overtref je zelfs jouw dromen voordat de narcist je misbruikte.

Tot op nu heeft het genezende systeem van Melanie, Quanta Freedom Healing  bloeien herstellingen voor duizenden mensen uit meer dan 80 verschillende landen gecreëerd. Quanta Freedom Healing is de hoofdcomponent in het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Melanie Tonia Evans is een “Narcissistic Abuse Recovery Expert”, genezer, auteur en radiopresentator. Het is niet omdat zij geen medisch diploma heeft dat ze geen ervaringsdeskundige is over narcisme.

Sinds 2007 heeft Melanie dat systeem ontwikkeld genaamd Quanta Freedom Healing en het Narcissistic Abuse Recovery Program dat duizenden herstellingen van narcistisch misbruik heeft gecreëerd voor duizenden mensen.

Melanie’s genezingsprocessen hebben een revolutie teweeggebracht in hoe we kunnen genezen van misbruik.

Ik moedig je aan die stap te zetten met ons.

De informatie die Melanie Tonia Evans brengt, betekent niet dat er geen noodzaak bestaat om uw huisarts te raadplegen, contact te nemen met psycholoog, therapeut of psychiater.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.