Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Leren hoe je je Trauma met Toxische Relaties kunt genezen in Weken door Melanie Tonia Evans (video)

Leer de vitale eerste stappen om verlichting te krijgen.

Door de eerste stap te zetten volgens Melanie Tonia Evans zorg je ervoor dat je je reis begint op het pad naar herstel.

Misbruik is geen levensziekte.

Leer hoe je opluchting kunt vinden in weken.  Leer hoe je je leven terug kunt krijgen in weken. Ik spreek hier niet over maanden of jaren, maar heel snel  het goede spoor vinden.

Ontvang elke dag  kritische inzichten, ondersteuning en aanmoediging voor elke fase van de hersteltraject.

Wens je een Uitnodiging voor een workshop van 3 uur met Melanie?

Leer hoe je het “bloeien-model” kunt toepassen dat duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig herstel te ontwikkelen, zonder de voortdurende symptomen te moeten beheersen.

Dit is een Gratis Live Workshop om te leren hoe je je trauma met toxische relaties kunt genezen. Je hoeft geen jaren in therapie te blijven.

Je dient je ook niet voortdurend te laten behandelen voor het narcistisch misbruik

Wat Melanie Tonia Evans in dit evenement behandelt

• De meest impactvolle eerste stap waarmee u verlichting kunt ervaren en een weg vooruit kunt zien.
• Waarom het zo gewoon is om verslaafd te raken aan misbruikers en hoe je deze verslaving kunt doorbreken. Zo word je in de toekomst ook niet meer verslaafd aan een narcist, omdat je een afweermiddel kunt worden.
• Hier wordt uitgelegd hoe de methode toe te passen die duizenden mensen in staat heeft gesteld volledig te herstellen van traumasymptomen zoals posttraumatische stressstoornis.

Maar dit kan ook zijn invloed hebben op fibromyalgie, chronische depressie, angst en bijniervermoeidheid als dit het gevolg was van je stresserend leven met een narcist.

Dit kan plaatsvinden zonder de noodzaak om voortdurende symptomen te beheersen.
• Hoe de ”inside-out levensoriëntatie ” je verantwoordelijk maakt voor het doorbreken van de soort relaties die je tot nu toe had. Nu kun je persoonlijke successen hebben die je altijd al hebt gewild

Over Melanie van Melbourne, Australië

Melanie heeft het tot haar missie gemaakt om mensen te leren hoe ze echt kunnen genezen van narcistisch misbruik. Dat deed ze nadat ze zelf twee narcistische relaties had overwonnen die haar bijna tot haar einde brachten.

Het model van Melanie dat ze het ‘Thriver-model’ noemt, helpt mensen de redenen waarom de narcist je misbruikte te begrijpen. Het bloeien-model helpt ook de invloed te veranderen.

Als gevolg hiervan kunnen haar cliënten hun persoonlijke kracht opeisen. Wie haar systeem volgt kan zich losmaken van patronen van beledigende ervaringen.

Daardoor kun je een groter leven creëren dan je ooit dacht te kunnen bereiken. Dan overtref je zelfs jouw dromen voordat de narcist je misbruikte.

Tot op nu heeft het genezende systeem van Melanie, Quanta Freedom Healing  bloeien herstellingen voor duizenden mensen uit meer dan 80 verschillende landen gecreëerd. Quanta Freedom Healing is de hoofdcomponent in het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Melanie Tonia Evans is een “Narcissistic Abuse Recovery Expert”, genezer, auteur en radiopresentator. Het is niet omdat zij geen medisch diploma heeft dat ze geen ervaringsdeskundige is over narcisme.

Sinds 2007 heeft Melanie dat systeem ontwikkeld genaamd Quanta Freedom Healing en het Narcissistic Abuse Recovery Program dat duizenden herstellingen van narcistisch misbruik heeft gecreëerd voor duizenden mensen.

Melanie’s genezingsprocessen hebben een revolutie teweeggebracht in hoe we kunnen genezen van misbruik.

Ik moedig je aan die stap te zetten met ons.

De informatie die Melanie Tonia Evans brengt, betekent niet dat er geen noodzaak bestaat om uw huisarts te raadplegen, contact te nemen met psycholoog, therapeut of psychiater.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees