Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Stimuleren zelfgenezing met Quantum Healing Techniek Deel 3 +audio

Hoe meer we zelf vermijden, hoe harder de pijn schreeuwt.

Je emotionele verwoesting, mentale pijn en fysieke pijn komen allemaal voort uit het trauma dat in de niet – genezen, onderontwikkelde innerlijke delen van jou vastzitten. Dat kan losgemaakt worden met de quantum healing techniek. Dat is een effectieve tool voor traumaherstel en traumaverwerking door zelfgenezing.

Kun je je voorstellen dat je vijf jaar oude dochter of zoon naar je toekomt met één voor de leeftijd passend, onopgelost trauma en je de rug toekeert met:

“Ga weg, hou je mond. Je bent een idioot.”

En dat je reactie zou zijn … Dit eten, sigaret, drankje of pijnen na deze beledigende persoon is zo veel belangrijker dan jij! “

Hoe gekweld, vernietigd en verwoest zou hij of ze nu zijn?

In plaats daarvan, wat zou er volgens jou gebeuren als je je tot deze vijfjarige wendt, en je volledige aandacht schenkt? Wat zou er gebeuren als je hem of haar liefdevol vasthoudt? Wat is het resultaat als je naar haar of hem volledig luistert? Kun je je realiseren wat het is als je een proces hebt om het trauma te transformeren?

Zodra je beseft dat je innerlijke wezen de sleutel is tot al je problemen en ook om je ware leven te doen opkomen, weet je dat de “buiten” focus “de verkeerde status” is. Het kan nooit de resultaten produceren die je wilt.

Je zelfbevrijding kan alleen van binnenuit worden geactiveerd. Wanneer je liefde, bewustzijn en emancipatie brengt naar je eigen niet – geheelde, vroegere verstoten delen die nog niet waren onvoorwaardelijk geliefd, word je teruggebracht naar je heelheid.

Ik wil dat je echt voelt wat je net gelezen hebt – omdat het van vitaal belang is.

Als je dat doet, begrijp je eindelijk de verwoestende kosten – energie – tijd – inspanning  voor jezelf van het negeren van je innerlijke wonden.

Deze vreselijke prijs is een kwellende emoties en verwoestende aanhoudende gedachten. De prijs is ook zich aanmelden voor meer misbruik. Niet naar je innerlijk gaan bepaalt zelfmisbruik en het gereflecteerde misbruik van anderen. Zeker een leven van gegarandeerd doorlopend slachtofferschap.

Ben je bereid om zo’n zware prijs te blijven betalen voor het niet doen van innerlijk werk?

Ik hoop dat je het beeld krijgt van de persoonlijke transformatie die kan plaatsvinden, als je je naar binnen keert, naar je “innerlijke” met liefde, zonder oordeel, helemaal klaar om je te openen en super – aanwezig te zijn om hem of haar (innerlijke kind) te helpen genezen.

Als je dat doet zul je goed, krachtig en snel herstellend beginnen te worden. Het is nodig dat je de juiste hulpmiddelen hebt om te gebruiken op je Innerlijke Wezen. Je zult gezonder worden dan je ooit je hele leven bent geweest.

Wat houdt ons echt veilig?

Wanneer we wonden loslaten en opzettelijk innerlijke emotionele verschuivingen beginnen te creëren, komt wijsheid organisch naar voren.  Dat proces houdt ons veilig.

We beginnen diepgaande algemene waarheden te begrijpen waar we vroeger niet over waren onderwezen. Vroeger geloofden we dat we ons moesten vasthouden aan angst en pijn. We geloofden dat dit onmisbaar was om ons te beschermen. Dit is een enorme misvatting.

Wanneer je pijn en angst uit je lichaam loslaat, ontstaat er meer ruimte, wijsheid en weten op de plaats waar de pijn en angst vroeger waren.

Je wordt de nodige empowerment van “Wie je werkelijk bent.” Je bent een wezen van liefde, eenheid en expansie zonder angst en pijn.

Vanuit deze innerlijke, vaste staat, begrijp je diep dat je veiligheid afhangt van observatie. Dat is geen emotioneel oordeel. Net zo is er de rustige wijsheid: “Is dit mezelf of dien ik dit?” zonder pijnlijke emotionele gehechtheid.

Wanneer je je “Innerlijk Wezen” gezond wordt, kun je de “Waarheid” waarnemen zonder dat je jonge wonden en onderontwikkelde delen erbij betrokken zijn en je triggeren tot emotionele pijn.

Je neemt gemakkelijk beslissingen die “jezelf” eren. Het zijn beslissingen die zelfliefde vertegenwoordigen — van een plaats van volwassenheid, solide integriteit en zelfbekrachtiging.

Je emoties ontsporen niet meer.

Je emoties haken je niet meer in nog meer van die pijnlijke emoties.  Daarbij geef je niet langer je macht over. In het algemeen blijf je anders jezelf beschadigen door reactie en machteloosheid. Misschien probeer je misbruikers te dwingen je emotionele toestand voor jou te herstellen.

Je staat geen misbruik toe of co – genereert geen misbruik wanneer je emotionele angst voor “kritiek, afwijzing, verlating of straf” (crap) verdwijnt. Wanneer je het niet meer nodig hebt om liefde en goedkeuring van buiten jezelf te krijgen sta je niet langer misbruik toe.

Er is geen emotionele gehechtheid aan “wat niet gezond voor je is” wanneer je jouw innerlijke wonden opruimt.

Wat is er met onze energie gebeurd?

Uiteindelijk, wanneer we pijn en angst loslaten, beseffen we dat onze energie werd gecorrumpeerd, geblokkeerd, verbrand en uitgelekt. Terwijl probeerden we om met deze wonden om te gaan en te leven.

Wanneer we de wonden loslaten, geven we onze eigen levenskracht vrij die in hen vastzit. Deze eerder gevangen energie breekt los. Deze energie breidt zich uit in ons als haar pure organische essentie.

We ontgrendelen ons pure, ware onbeperkte potentieel om het leven te ervaren als creatieve, dynamische, zich uitbreidende, liefhebbende en vreugdevolle wezens. Weet je, dat is onze natuurlijke staat. We voelen het!

Hoe groter de innerlijke wond die we loslaten, hoe groter het deel van ons dat we terug winnen. Wanneer we de echte en ongelooflijke resultaten hiervan gaan ervaren — wordt het spannend! We krijgen de directe resultaten van onze eigen expansie en innerlijke bloei.

Vanwege dit proces kunnen we onszelf evolueren om onze emotionele angst en pijn niet langer te “haten”.

We zien er zelfs naar uit om ons aan “ons innerlijke zelf” voor te stellen. Immers we weten dat we onmiddellijk aspecten van ons leven waar we eerder mee worstelden kunnen verbeteren – als we naar binnen gaan, deze pijn claimen en het vrijgeven.

Laten we nu het Quantum Healing techniek proces onderzoeken.

Stap 1: Zoek de wond.

Lokaliseer de wond!

Het “Quantum Healing techniek proces” begint met het vragen van je toestemming om energetisch verbinding te maken met je innerlijke ruimte.

Als het je bedoeling is om je volledige aandacht te schenken aan de genezing vertragen je hersenen. Om te verbinden en deel te nemen zonder afleiding, vertragen je hersenen. Dat betekent dat ze in een thèta hersengolfstadium terecht.

Teta-hersengolven brengen je geest terug naar de frequentie van het 4-7 Hertz-bereik.

Dit is dezelfde hersenfrequentie waar je vaak als kind mee aan het werk was, maar als volwassene, na 12 jaar (meestal), kun je alleen toegang krijgen tot deze langzamere frequentie als je slaperig bent of mediteert.

Thèta hersengolven geven je toegang tot jezelf. Hiermee kun je de buitenwereld buitensluiten. Het is de buitenwereld die we constant in onze cognitieve geest verwerken in bèta – hersengolven. Met thèta hersengolven kun je diep samenwerken met je Innerlijke Wezen.

Thèta hersengolven zijn nodig. Ze proberen om met je innerlijk samen te werken.

In bèta – hersengolven een innerlijk probleem oplossen is als naar een auto te staren om een ​​mechanisch probleem te raden zonder de kap op te tillen. Je kunt in de bèta – hersengolf niet voorbij de “gesloten poort” van je onderbewustzijn komen.

Het Quantum healing techniek (een geleide zelfgenezingsmeditatie om trauma te herstellen) proces opent deze “poort”. Dat leidt je rechtstreeks naar binnen naar de emotionele verwonding die verantwoordelijk is voor alle negatieve gedachten, emoties, fysieke manifestaties, angsten, twijfels, verwarring. Het leidt tot alles wat niet werkt in je leven.

Vooral de vreselijke dingen die je overkomen zijn. Het misbruik, de straf en de gruweldaden die je ervaart, zijn precies dat omdat ze overeenkomen met innerlijke wonden die je nog niet hebt gevonden. Helaas heb je ze ook nog niet bevrijd?

Het Quantum healing techniek proces stuurt je aandacht naar waar je de emotionele angst in je lichaam voelt.

Dit is de eerste stap om uit je hoofd te komen en naar binnen te gaan. Het is namelijk zo dat als je in thèta hersengolf bent je in de energiecontainer van de genezing bent. Je hebt dan toegang.

In het begin kost dit wat oefening, omdat we er allemaal zo aan gewend zijn om machteloos naar buiten te kijken met onze emotionele pijn.

Wanneer we onze aandacht vestigen op het deel van ons lichaam dat de wond vasthoudt, kunnen we beginnen te werken aan de wond die nu schreeuwt om de meeste aandacht.

Met Quantum Healing techniek heb je het vermogen om de energie — afdruk van de emotionele trauma’s te bereiken en te laden en los te laten.

Elke emotionele of mentale pijn vertegenwoordigt een gevangen innerlijke emotie in ons lichaam. Hoe groter en hoe “meer” de innerlijke wond “geïnfecteerd” is, hoe meer het doorbreekt in ons bewustzijn als trauma van binnenuit en vanbuiten.

Wanneer we deze genezen – begint alles te verschuiven.

Stap 2: De wonden loslaten.

Om de wonden los te krijgen, moeten we de wond één voor één energetisch opladen zodat deze kan worden vrijgegeven. Vroeger dachten we dat huilen een vrijlating was.  Dat komt doordat huilen een groot deel van de traumatische energie vrijgeeft die bewust gevoeld wordt.

Als de oorzaak van de wond echter niet wordt vrijgegeven, worden de negatieve gedachten, emoties en eventuele lichamelijke symptomen eenvoudig opnieuw opgebouwd. Dan komt de pijn na een tijdje rond hetzelfde terug.

In feite veroorzaakt het re-agitatie wat bekend staat als “peptideverslaving” die alleen meer machteloosheid in het innerlijke cementeert. Dit is de reden waarom mensen dagelijks kunnen huilen, zelfs jarenlang, zonder beter te worden. Evenwel worden ze vaak depressiever of erger.

QFH is een geformuleerd proces.

“Quantum Freedom Healing techniek” is een geformuleerd proces dat de energie opvoert die specifiek is voor de wond waarmee een verschuiving wordt gericht. Door toegang te krijgen tot de gerelateerde pijnlichaamsenergie, de tijdlijnenergie en de verbonden generatie-energie van het DNA kun je een transformatie uitvoeren.

De tijdlijnenergie is de associaties die die specifieke wond uit het verleden maakt.

quantum healing techniek
Meer over het Narp programma

Deze energie wordt vervolgens verzameld en in een opslagruimte (containing) in het lichaam geplaatst om te worden vrijgegeven.

Dit deel van het Quanta Freedom Healing-proces, of het nu in een transformatiemodel is of wanneer iemand persoonlijk met een klant werkt, gebeurt automatisch zoals aangegeven vanuit haar bedoeling, overtuigingen, specifieke woorden, visualisaties en spiertesten. Die spiertesten zijn energetische afdrukken.

Het opladen voor genezing gebeurt zonder dat je iets doet.

Als je toegang hebt gehad tot de wond en je gewoon kunt openhouden, ademen en jezelf niet door je “hoofd” verhalen uit je lichaam kunt laten trekken, gebeurt het laden zonder dat je iets hoeft te doen. Het enige dat je doet, is stil staan zoiets als  “wees” in de helende ruimte.

Dan samen door een eenvoudig visualisatieproces dat wordt uitgevoerd in de taal die je onderbewustzijn begrijpt, is de release – de bevrijding – het loslaten – voltooid. De negatieve, pijnlijke energie en alle verwante oorzaken componenten worden uit je lichaam bevrijd.

Door dit te doen, word je vrijer, lichter, ruimer. Door dit proces te doen ervaar je vaak onmiddellijk emotionele somatische verlichting.

Stap 3: Breng uw ware Zelf-functie (Bron-energie) in om de wond te vervangen.

Het inbrengen van je ware Zelf-functie.

Het volgende deel van het Quantum Healing techniek genezingproces is om de Bron – Leven – God – waarheid naar beneden te brengen in het onderbewustzijn.

Dit heeft betrekking op uw persoonlijk begrip van een Hogere Macht. Voor jou is dit misschien gewoon “levenskracht” of “bewustzijn” – de energie waar het hele universum mee werkt. Levenskracht of bewustzijn daar is alles mee verbonden. Het is ook door bewustzijn dat het universum zich ontvouwt.

Omdat de wond is vrijgegeven, is er nu een ruimte beschikbaar waar de energie van het Leven – wijsheid, kalmte, zelfliefde, eigenwaarde, zelfacceptatie, veiligheid, geborgenheid, ondersteuning, co – partnering en bloei naar beneden kan komen. Die energie kan naar de ruimte waar de wond ooit was.

Dit is “Welzijn – de energie” van een verbinding met “Leven en Zelf” op een gezonde, krachtige en onzelfzuchtige manier. We creëren de wijsheid van “hoe het leven te doen” op een natuurlijke en organische manier.

Deze Hogere Machtswaarheid weet hoe hij – zij zichzelf en het leven holistisch moet eren. Deze energie is geen zelfverwerping, zelfverloochening, zelf-straf of het mogelijk maken van misbruik door misbruikers.

Dit is de energie van Verbinding en Liefde in plaats van scheiding en angst.

Met de energie kun je verbinding maken. Je kunt verbindingen maken met “De Waarheid” dat je een magnifiek wezen bent dat één is met Bron – Leven – God. Immers je waarde is niet afhankelijk van omstandigheden.

Deze Energie stelt je in staat om somatisch te weten dat je aanbeden bent door heel het Bestaan, simpelweg, omdat je bestaat.

Dit is de “Quantum Weg om te genezen” waar je rationele of cognitieve geest simpelweg geen toegang toe heeft.

Deze energie is je directe verbinding met de bron met alle waardigheid, liefde, geloof, vertrouwen en veiligheid die je altijd probeerde te verkrijgen van buiten jezelf door in authentieke bronnen.

Dit is het thuiskomen voor jezelf.

Dit is de co – samenwerking en opvoeding van deze energie die je alle wijsheid, liefde, begrip en veiligheid biedt die je hebt gemist van je ouders, van liefdespartners en vooral van jezelf.

Hoe meer en meer je je wonden reinigt en je verbindt met deze Ware Bron, hoe meer je begint je ware uitstraling uit te drukken – Wie je echt bent. — Wie je echt bent is een wezen van liefde, vreugde, expansie, geluk en vertrouwen zonder dat je bepaalde voorwaarden hoeft te stellen.

Simpelweg, omdat je Liefde wordt en je Levenskracht zelf, niet gehinderd wordt door wonden.

Dan begin je een leven te maken dat precies de bloei, vreugde, hoop en liefde vertegenwoordigt die inherent zijn aan deze staat. Het Leven begint dan precies op jou te reageren. Je laat gemakkelijk  situaties en mensen los die niet “Je Werkelijkheid” zijn.

Je wordt het wonder van binnen en van buiten. Toch besef je diep dat het allemaal hetzelfde is.

Niet als een stelling waar je jezelf van probeert te overtuigen. Het wordt een diep absoluut weten dat verankerd is in je volledige lichaam.

Tot slot.

Wat een compleet fenomeen is, is elke keer dat je een verandering in je lichaam krijgt, je meteen en letterlijk van gedachten bent veranderd. Toch telkens wanneer je het QHT proces doet, wordt het meer en meer “natuurlijk”.

De eerdere pijnlijke gedachten zijn weg. Je hebt er gewoon geen toegang toe.

Waar de pijnlijke, boze, verwarde of verwoeste emoties ooit waren, wordt nu vervangen door kalmte, wijsheid, een natuurlijke staat van vastheid, goedkeuring, helderheid en empowerment. Er is een totale verschuiving van onderwerpen die alleen enkele minuten eerder verschrikkelijke angst en zorg veroorzaakten.

De absolute waarheid van het menselijk bestaan ​​is dit:

Uw geest herinstalleert uw almachtige onderbewustzijn niet gemakkelijk. Het is een afmattend heuvellandschap. Wanneer er verwoestende emoties en intense innerlijke wonden bij betrokken zijn, is dat proces bijna onmogelijk. Dat is wat ikzelf en vele andere mensen hebben ontdekt.

Verheffing van je leven was nooit bedoeld om op die manier te werken. Het op niveau brengen van je leven heeft alles te maken met het doorbreken van de cyclus van onbewustheid.

Onbewustheid is het onvermogen tot zelfreflectie. Onbewustheid is ook het niet beseffen dat we de emotionele scheppers zijn van onze eigen ervaringen …

Het is de machteloosheid om te proberen buiten onszelf situaties te beheersen en te veranderen in plaats van onszelf te evolueren en onze ervaring van binnenuit te veranderen.

Vaak is het alleen wanneer we gruwelijke inzinkingen in ons leven hebben dat onze innerlijke wonden echt onze aandacht krijgen. In zo’n situatie weten we tenslotte dat het leven niet verder kan gaan als “gewoon doorgaan”. Dit is niet geval als we een oplossing vinden om beter te worden.

Vaak gaan we alleen naar binnen nadat we elke mogelijke weg buiten ons hebben uitgeput.

Ik twijfel er niet aan dat het trauma van narcistische mishandeling niet minder is dan deze massale “wake-up call” in ons leven. Is narcistische mishandeling niet ongeveer net zo emotioneel traumatisch is als het leven krijgen – geboren worden?

Het ware doel van onze emotionele pijn is dit:

Om onze onbewuste wonden bewust te maken, zodat we naar binnen kunnen gaan. Daar naar binnen te gaan kunnen we deze wonden vinden. Uiteindelijk kunnen we evolueren. Dan pas komen we thuis bij “Wie we werkelijk zijn”.

Dit gaat niet alleen over het creëren van een gezondere toekomst voor onszelf. Ook gaat dit over het stoppen van de cyclus van slachtofferschap en pijn voor onze toekomstige generaties.

Gelukkig hebben we nu een hulpmiddel. Dat middel is een proces dat absoluut werkt. Het schept evolutionaire genezing. Dit hulpmiddel is echte snelle bevrijding die ons geëvolueerd recht is om te claimen en te ervaren.

We hoeven niet langer te vechten en te lijden …

Godzijdank … omdat onze wereld wanhopig moet veranderen.

Quantum Healing techniek Genezingsbronnen.

Tot op vandaag hebben we “Quanta Freedom Healing” met tientallen mensen gebruikt in één-op-één sessies. Maar je kunt het zelf doen, door de procedure te volgen of het Engelstalige programma aan te kopen.

Het specifieke Quantum Healing techniek transformatie – programma

Hiermee kunnen mensen van over de hele wereld betaalbaar en direct toegang krijgen tot dit diepe genezingssysteem … Zo kunnen mensen op elk gewenst moment met NARP werken vanuit het comfort van hun eigen huis. Ten tweede krijgen ze ook tot de ondersteuning van de ongelooflijke bloeiers-gemeenschap.

Het Quantum Freedom Healing Techniek Programma waar ik vooral gepassioneerd over ben, is het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP).

Dit quantum healing techniek programma dat speciaal is ontwikkeld om innerlijke identiteit te herstellen, gebruikt geloofssystemen en wonden. Narp heeft herstellingen gecreëerd voor duizenden mensen uit meer dan tachtig verschillende landen.

NARP heeft vrouwen en mannen tussen de 18 en 80 jaar oud bevrijd uit alle lagen van de bevolking Het bevrijdde hen uit de klauwen van de verwoesting van abusieve intieme partners, familieleden en andere schadelijke personen.

Dit programma maakt regelmatig genezingsresultaten die medisch en psychologisch onmogelijk worden geacht, binnen tijdsperioden die ook ongekend zijn.

NARP heeft niet alleen mensen gered van letterlijke en emotionele dood, het heeft mensen de directe weg geboden om een ​​groter leven te creëren dan ze ooit eerder toegang hadden.

Meer informatie over Quantum Healing techniek Resources.

Het Narcissistic Abuse Recovery Program is de eerste onmisbare stap van de Herhalingsprogramma’s.

Het NARP-programma is belangrijk voor alle misbruiksituaties — inclusief misbruik door intieme partners, ouders, broers en zussen, familieleden, bazen, vrienden en zelfs kinderen.

Voor wie is de quantum healing techniek?

Dit genezingssysteem is belangrijk als je weet of vermoedt dat de persoon narcistisch, asociaal, een psychopaat of een sociopaat is. QFHT kan ook gebruikt worden bij een andere persoonlijkheidsstoornis zoals borderline of een breinaandoening zoals bipolair of Asperger – Ook als je vermoedt dat deze persoon misschien egoïstisch of niet beschikbaar is en misschien toch geen persoonlijkheidsstoornis heeft kan de quantum healing techniek gebruikt worden.

Bovendien werkt dit genezingssysteem. Het werkt of je nu mannelijk, vrouwelijk, heteroseksueel of 20 of 80 jaar oud bent. Het werkt ook als je vorige week of 30 jaar geleden het gewelddadige persoon hebt verlaten.

Om verder op te sommen: het werkt zelfs als je nog steeds verbonden bent met hem of haar.

Het genezingssysteem in dit programma – Quantum Healing techniek – omzeilt je logische geest om de emotionele pijn en onderbewuste geloofssystemen te bereiken. Eens die geloofssystemen bereikt zullen ze je transformeren, omdat ze misbruik in je leven veroorzaken.

Dit is het proces dat bloeien herstellingen maakt die alle hedendaagse narcistische herstelmodellen voor mishandeling trotseren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

ga vandaag nog aan de slag
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees