Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Quanta freedom Healing Techniek van MTE Deel 2 +audio

Direct werken met het onderbewustzijn

We hebben toegang tot ongelooflijke persoonlijke kracht als we weten hoe we toegang hebben tot en werken met ons onderbewustzijn. Het ongelooflijk teleurstellende is dat we niet zijn opgeleid om te weten hoe dat werken met ons onderbewuste onmisbaar is.Daarom dit artikel hoe quanta freedom healing toepassen.

Interessant genoeg is het proces veel minder ingewikkeld dan het proberen om emotionele problemen met onze geest op te lossen.

Onze geest heeft feitelijk geen enkele mogelijkheid om onze intense emotionele problemen op te lossen. Daarom dat het zo verwarrend en volledig te ingewikkeld wordt. Daarom ook dat het complicaties en geteisterde emoties voortzet.

Met deze uitspraken realiseer je hoe gebroken en belachelijk ze zijn: ‘Ik vind het verwoestend’, ‘Ik denk dat ik het heb geschonden’, ‘Ik denk dat ik het in de steek is gelaten’

Verwonding op onbewust niveau aanpakken

In plaats van vruchteloos proberen om ons weg te denken uit emotionele pijn, kunnen we een effectief proces gebruiken dat onze emotionele verwonding op een onbewust niveau aanpakt, verschuift en transformeert.

Dan proberen we niet langer onszelf te veranderen, terwijl we gevangen zitten in emotionele pijn.  Immers als we gevangen zitten in emotionele pijn hebben we alleen toegang tot gedachten die passen bij het bewustzijn van het interne trauma.

En onze Innerlijke Identiteit blijft niet langer geblokkeerd voor het ontvangen van belangrijke nieuwe informatie …

Juist die vitale informatie die we nodig hebben om beter te worden.

quanta freedom healing
quanta freedom healing starter pack

De verschuiving in “hoe we genezen”

Er vindt nu een revolutionaire beweging plaats over hoe we problemen onder ogen zien en genezen in ons leven.

Het is een verschuiving die onze wereld op micro- (persoonlijk) en macro (wereld) niveau hard nodig heeft.

Als we willen stoppen met de cycli van misbruik dat levens verwoest, en de voortzetting van pijnlijk slachtofferschap en misbruik — cycli moeten we op een andere manier genezen.

Immers dat is allemaal het gevolg van niet-genezen innerlijke verwonding die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Deze “hoe te helen” verschuiving neemt toe bij blootstelling. Ze creëert zulke wijdverspreide en krachtige resultaten dat veel mensen het niet langer dan “luchtig” “nieuw” of “vreemd” beschouwen.

Narcissistic Abuse Recovery Program

Wereldwijd adviseren medische professionals, gezondheidsdiensten, maatschappelijk werkers, misbruikservices, psychologen en counselors evenals wereldberoemde relatiedeskundigen het Narcissistic Abuse Recovery Program, omdat ze misbruikherstellingen creëren die het ‘oude systeem’ gewoon niet kan produceren.

Veel van deze therapeuten en medewerkers van de gezondheidszorg gebruiken nu het Quanta Freedom herstelprogramma om hun eigen leven op te waarderen

Gesprekstherapie werkt met bèta-hersengolven

Het is geen diepe herkenning en toegang tot het innerlijke lichaam, wat thèta hersengolven wel is. Beta-hersengolf zoekt naar buiten toe weg van de wond. Thèta hersengolven zoeken naar de wond

De juiste frequentie

Het gebruik van gesprekstherapie om diepgaand innerlijk emotioneel trauma aan te pakken, is hetzelfde als proberen toegang te krijgen tot een specifiek radioprogramma, terwijl je de knop op een heel andere frequentie gebruikt.

Hoe groter de wond en het bijbehorende trauma, des te sneller de hersengolven (bètafrequentie), waardoor een persoon verder verwijderd wordt van het vinden en genezen van de wond.

Dit is de staat van beschuldigen. Dit is de staat van het tot slachtoffer maken, anderen verantwoordelijk houden, machteloos en benadeeld voelen. Maar ook de status van paniek, angst en trauma in stand houden

Direct in de wond gaan

Pas wanneer we onszelf trainen om naar binnen te keren, vertragen onze hersengolven, de “verhalen” van de geest kunnen we dan loslaten. Wanneer we naar binnen voelen dan kunnen we direct in de wond gaan.

Vanaf hier hebben we het vermogen om toegang te krijgen tot het trauma.

We kunnen het te laden en weer vrij te maken. We kunnen ons opnieuw  verbinden met ons Hogere Zelf, de staten van zelfliefde en zelfacceptatie.

De verbinding met ons vermogen om innerlijke soliditeit, innerlijke wijsheid en innerlijke empowerment te maken, wordt geactualiseerd.

Dat is wanneer ons Ware Leven begint. Dat is evenals ons vermogen om de verandering te zijn die we willen maken in ons eigen leven, het leven van onze kinderen en onze wereld.

Quanta Freedom Healing verandert hoe je omgaat met pijn

Verander hoe je omgaat met pijn.

Quanta Freedom Healing verandert de manier waarop je emotionele pijn verwerkt volledig.

Het leert je hoe je je hoofd kunt afsluiten als emotionele pijn toeslaat.

Nu ga je in plaats van vruchteloos “proberen je weg eruit te denken”,  naar binnen gaan naar je onderbewustzijn waar je het vermogen hebt om “jezelf te bevrijden” — voor echt

Je onderbewustzijn slaat al je emotionele overtuigingen en wonden op

Als je weet hoe je er direct toegang toe hebt, kun je je verwonding vinden, omhelzen en loslaten.

Ik weet hoe het was om jaren in  “mijn hoofd te denken”, wetende dat ik problemen had, maar niet precies wist wat ze waren.

Mijn problemen waren in feite mijn “normale” manier van leven. Ik had tientallen jaren met hen geleefd. Voor het narcistisch misbruik wist ik hoe ik op de één of andere manier met hen kon functioneren.

We zijn allemaal hetzelfde

Wanneer we in “normale werking” zijn, hebben we blinde vlekken, omdat we van niets anders weten

Mensen schrijven me voortdurend in blogs en forumberichten: “Hoe kan ik weten of ontdekken wat ik moet vrijgeven? Wat moet ik loslaten? “

Het antwoord van Melanie Tonia Evans is altijd hetzelfde.  “Pas als je een module (QFH-proces) ingaat, en het proces volgt dat je onderbewustzijn je laat zien pas dan zul je je het weten. Tot dat dit gebeurt, raad je het alleen maar.”

Dit is waarom zoveel mensen, zelfs met “het besef van wat ze doen” dat hen niet dienen, nooit de ware reden hebben gevonden waarom ze het doen.

Met andere woorden, ze hebben nooit de emotionele verwonding gevonden en losgelaten die deze angst, verslaving, behoeftig gedrag maakt, macht overhandigt, terreur van verlating, eeuwige gevoelens van onwaardigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst om in het openbaar te spreken, zichzelf te zijn — en de lijst gaat maar door

Nederigheid en zelfbewustzijn is de eerste stap

“Ik weet dat ik dit probleem heb”, maar dat is nog steeds mijlenver verwijderd van het probleem. De verlichting kan alleen gebeuren als je een partner bent. Dat betekent dat je in partnerschap bent met je onderbewustzijn — in communicatie ermee —  Dan onthult dit partnerschap precies wat de wond is.

Ik beloof je dat dit niet alleen ‘begaafde’ mensen kunnen doen. Het is in feite de meest organische manier van ontmoeten en bij jezelf zijn.  Het is krachtig natuurlijk.

Hoe meer je het proces doet, hoe meer je begint te voelen hoe gemakkelijk en “goed” het is.  — Alsof je het altijd al hebt gedaan

Voor wie is het Quanta Freedom herstellingsproces van Melanie Tonia Evans

Het is een proces voor iedereen met opgesloten intern trauma op elk gebied van zijn leven. Het is niet alleen om een systeem voor narcistische mishandeling te transformeren.

Er zijn veel mensen in onze gemeenschap die, om welke reden dan ook, teleurstellende levensomstandigheden hebben gehad met zichzelf. Het leven en anderen die tot het uiterste willen komen om het echt te genezen en compleet te maken.

Ze willen volledig gecompliceerde en vasthoudende getraumatiseerde emoties transformeren. (C-PTSS)

Met Quanta Freedom Healing kan iedereen dat doen.

De valstrik van schuld en schande.

Ik begrijp heel goed hoe je kunt zeggen: “Hoe kan het mijn fout zijn of mijn schuld wanneer deze persoon zulke vreselijke dingen met me doet?!”

Inderdaad ik voelde mezelf ook zo!

Dit gaat niet over onszelf de schuld geven.

Ons onderbewustzijn maakt veertig miljoen stukjes informatie per seconde, in tegenstelling tot de veertig bits per seconde van ons bewuste brein.

Dit is informatie waarvan we ons normaal gesproken niet bewust zijn. Ons onderbewustzijn heeft zoveel meer macht dan we ons realiseren. Het heeft zoveel meer macht dan onze logische geest

We hebben allemaal emotionele programma’s die op de achtergrond werken, met onze gedachten, emoties

Dat is de lens waar we de wereld doorheen kijken. Hoe we opduiken in specifieke situaties, de soorten mensen en situaties die we aantrekken Ook waar we ons toe aangetrokken voelen hangt samen met onze emotionele programma’s.

Neurowetenschappers geloven dat op de leeftijd van 35 jaar minstens 85% (meestal 90 — 95%) van ons leven wordt aangedreven door onze onderbewuste programma’s op automatische piloot

Dus wat maakt onze onbewuste programmering

Veel emotionele componenten hebben we NIET logisch gekozen. Eigenlijk werd er maar heel weinig bewust door ons gekozen. Ons onderbewust programmeren werd niet gecreëerd door logisch denken.

Ons onbewust programma werd gecreëerd door onze emotionele reacties op gebeurtenissen in ons leven. Elke emotionele gebeurtenis terug in onze tijdlijn tot op de dag van vandaag schiep samen ons onbewust programma. Ons onderbewustzijn bevat dan ook alles.

Bovendien bestaat onze onbewuste programmering uit de onopgeloste emotionele overtuigingen van onze vorige voorouders die we via ons DNA hebben geërfd.

Het bevat ook onze emotionele programmering uit onze jeugd waarvan we geen kracht hadden om het los te laten of te negeren

Als kinderen hadden we geen ontwikkeld, veilig ‘zelf’ dat kon loskomen

We konden onze reacties niet personaliseren. Toch  bracht dat pijnlijke, angstige emoties teweeg.

We waren in puur emotionele reactie op onze omgeving die ons gevormd heeft.

Bruce Lipton, een gerenommeerd bioloog, spreekt van een foetus die drachtig is in een vijandige, onveilige, trieste, pijnlijke, traumatische of panische omgeving.

Hij vertelt hoe de achterkant van de hersenen groter werd om angstigere geloofssystemen te bevatten.

Zelfs wanneer nieuwe baby’s worden verwekt en geboren in een veilige omgeving krijgen ze nog steeds trauma’s uit vorige generaties door.

Dit betekent dat je bent geboren met al bestaande angsten en verdedigingen om je uit te rusten voor opgroeien in een angstige omgeving. Toen werd je natuurlijk geconfronteerd met de ouders die je meer angstige en pijnlijke emotionele innerlijke overtuigingen schonken. Het patroon gaat verder eens volwassene

Het is belangrijk om te begrijpen dat we niet de schuldige zijn

We hadden geen keus in zoveel! Je persoonlijk laten beoordelen en de schuld krijgen van wat er met je is gebeurd, of anderen de schuld geven voor ‘wat er is gebeurd’ is geen bekrachtiging, en het zal je niet helpen beter te worden

Wat een empowerment oriëntatie is, is dit realiseren: zo binnen – zo binnen

Dit betekent dat als ons leven pijnlijke gebeurtenissen heeft veroorzaakt dan is dat, omdat er een trauma vastzit in ons onderbewustzijn dat daarmee overeenkomt.  Als we willen dat dit stopt, is ons enige punt van kracht het veranderen van het interne onderbewuste programma

Het pad van het bloeien is dit

“Zodra het trauma in mijn lichaam en in mijn cellen zit, ben ik er 100% verantwoordelijk voor, het maakt niet uit hoe het daar is gekomen. Alleen ik kan ernaar toe gaan, het ontmoeten, het omarmen, het vrijgeven en transformeren in zoiets gezonder.”

Het pad van het slachtoffer is dit:

“Ik zal mezelf blijven concentreren buiten mijn interne wonden. Ik zal mezelf haten, omdat ik deze pijn voel. Bovendien zal ik anderen verantwoordelijk houden voor deze verwonding. In plaats van er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen, zal ik vasthouden aan het idee dat ze het moeten repareren.”

Natuurlijk belemmerd het pad van het uiterlijk slachtoffer alle groei, evolutie en genezing. Terwijl het pad van de innerlijke bloeier voor onbeperkte groei, uitbreiding en evolutie zorgt.

Om bekrachtigd te worden en je leven te beheersen, moet je je aandacht in je lichaam krijgen. Je moet bereid zijn om aan jezelf te werken op dit niveau

De innerlijke kinderkwetsuren

Onze logische geest (puur oppervlak / symptoomniveau) kan geloven dat het trauma een ding is dat daar nog maar pas is.

Ik voel nu alleen nog pijn, en dat is alles wat met mijn pijn te maken heeft — wat mij nu is overkomen.

Wanneer we onze innerlijke transformationele reis beginnen, onze onbewustheid bewust maken, realiseren we bepaalde diepere, bredere en veel grotere waarheden.

We beginnen te handelen op het niveau van de oorzaak in plaats van te proberen alleen de symptomen van de wonden te beheersen.

We realiseren ons dat we in onze ervaring van narcistische mishandeling niet opkwamen uit een volwassen, genezen, ontwikkeld innerlijk centrum.

Ik beloof je met mijn hele hart dat we “hiaten” hadden.

We hadden wonden die ons NIET in staat stelde om de gelukkige mensen te zijn die zich niet onbewust aangetrokken voelen tot narcisten.

We waren niet de individuen die, wanneer scheuren opkwamen of iets ‘aanvoelden’, gemakkelijk konden spreken, onderzoeken, verhelderen, duidelijke grenzen konden stellen, zichzelf konden eren of ongezond gedrag van narcisten konden observeren zonder te personaliseren, zich verslaafd of verwoest te voelen.

In tegenstelling tot deze individuen voelden we ons machteloos om emotioneel los te komen

“Niet Mijn Realiteit” te kennen, zelfs voordat het misbruik en de vernietiging begon.

Deze natuurlijke narcotica — vrije mensen zijn niet “slimmer” dan wij.  Hun vermogen om niet door narcisten te worden opgenomen heeft niets te nemen met hun logische beslissingen.

Niemand zou logischerwijze een misbruiker kiezen. Het heeft ook niets te maken of ze een enorme kennis over narcisten hebben, of zelfs assertiviteitstraining

De reden waarom bepaalde mensen nooit in een relatie met narcisten zullen zijn

Dat is, omdat hun niveau van emotionele gezondheid gevestigd in hun innerlijke wezens anders was dan de onze.

Kinderen met een gezond genetisch DNA, ervaren emotioneel gezonde zwangerschappen, ontvingen onvoorwaardelijke liefde vanaf de geboorte wetende dat ze lief en waardig waren, omdat ze bestonden.

Deze kinderen waren niet onderworpen aan de voorwaarden van wat je wel of niet doet.

Ze waren niet onderworpen aan hoe je eruit ziet of wat je kon bereiken.

Deze kinderen leerden gezonde grenzen te trekken.

Ze leerden hoe te kalmeren.

Ze leerden hoe vertraagde bevrediging te verwerken.

Bovendien leerden ze hoe geloof, liefde en goedkeuring vanuit jezelf te bronnen en te ontvangen.

Daardoor zijn deze kinderen goed uitgerust om nooit vatbaar te zijn voor narcisten.

Deze kinderen begrepen de gezonde emotionele boodschap: wat je hebt gedaan dat verkeerd is, betekent niet dat JIJ schuld hebt

Dit waren wij niet.

Het is een totale denkfout die wijdverspreid is in sites voor narcistische mishandeling dat iedereen kan vallen voor of wordt opgenomen door een narcist.

Ik vind het slachtoffermodel “Ik was volledig door een narcist bedrogen en er is niets aan mij dat aangepast moet worden”, ongelooflijk verontrustend, machteloos en beledigend wanneer dat voortgezet wordt door forum organisatoren — Want met dat model is er geen hoop dat iemand beter wordt

Ik weet het, omdat ik een tijd in lijn met dat model leefde. Het heeft me bijna kapot gemaakt

In de vele ware terugslagen had ik de vreugde om er deel van uit te maken. Toch heb ik nog nooit iemand gezien dat iemand genas door vastbesloten te zijn om vast te houden aan het slachtoffermodel.

Integendeel, ik zie dat deze mensen maanden achtereen dezelfde pijn, dezelfde problemen en hetzelfde trauma publiceren op sociale media en in herstelgroepen, zonder vooruitgang.

Dus, eindelijk kunnen we de waarheid begrijpen — ons trauma waarvan we dachten dat het een uiterlijk probleem was, is in feite een innerlijk probleem.

Wanneer we ons onderbewust programmeren veranderen, zullen we de mensen zijn die geen innerlijke mishandeling hebben en programmeren.

Dan kunnen we narcisten van een gezond volwassen innerlijk centrum observeren in plaats van te verschijnen in misbruik met jonge, niet-genezen innerlijke verwondingen.

We zullen ons niet tot hen aangetrokken voelen, verslaafd raken aan hen of hen energie geven en we zullen ons niet langer genoodzaakt voelen om ze te veranderen, of vruchteloos proberen hen te dwingen verantwoording af te leggen

In plaats daarvan maken we ons volledig los en beginnen we het gezonde leven te maken dat een match is voor onze getransformeerde, gezonde Innerlijke Identiteit

Dat is wat het bloeien — model creëert als we vastbesloten zijn om naar binnen te gaan en onszelf te helen.

De waarheid over het ontmoeten van onze innerlijke identiteit.

Ontmoeting met onze innerlijke identiteit.

Ik begrijp dat het voldoen aan je innerlijke emotionele verwonding angstaanjagend lijkt

De meesten van ons hebben tenslotte geleerd om zichzelf te vermijden en zichzelf te verlaten

Ons is verteld “denk er niet over na”.  Neem een ​​stukje chocoladetaart. Spring op sociale media.  Drink iets, rook een sigaret, heb seks of wat dan ook om onze pijnlijke emoties te verdoven in plaats van rechtstreeks naar hen te gaan.

Misschien namen we zelfs een intens gezondheidsdieet, of zelfontwikkeling of oefenen we om te proberen te ontsnappen aan de angst en depressie die altijd op de achtergrond zweefden.

Maar ik beloof je, er is een ongelooflijke opluchting wanneer je jezelf opdraagt ​​om naar jezelf toe te gaan. Het is grandioos om erbij te zijn en te voelen wat het werkelijk is, zonder oordeel.

De absolute waarheid is: gecompliceerde en posttraumatische stressstoornis is de innerlijke weerspannigheid van het onderzoeken dat er geen huis is dat neigt naar buitengewone, schreeuwende wonden

Melanie Tonia Evans heeft ontelbare gevallen van C — PTSD opgelost zien zodra mensen begonnen aan de innerlijke reis van het accepteren

Ze zijn eerst met hun kwetsuren. Ze  kunnen hun innerlijke wonden lossen met Quanta Freedom Healing.

Deze symptomen gaan weg, omdat uiteindelijk het “Innerlijke Wezen” het ‘zelf’ kent die de enige persoon is waar het Innerlijke voor schreeuwt — in plaats van “Valse Substituten” die eindelijk verschenen.

Wanneer we ons in het hoofd bevinden en ons losmaken van ons emotionele centrum en Innerlijke Wezen, is de pijn intens, ondraaglijk, willekeurig en onhandelbaar.

We raken in paniek. Dan proberen we ervan weg te rennen. We hebben zelf een hekel, omdat we onszelf haten, omdat we pijn hebben

Dat is een vorm van valse liefde met voorwaarden

We hebben verslavingen of nemen medicatie om te proberen de pijn te doen te zwijgen (zelfverloochening). Echter, de pijn achtervolgt ons om onze aandacht te trekken. We dienen om bij de pijn te komen. Wees erbij en genees het.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees