Het loslaten en het opbouwen van je leven met het Engelstalig programma van Melanie Tonia Evans.

De cyclus van mishandeling beëindigen en een prachtig leven opbouwen.

In dit artikel en deze video vind je hoe je de cyclus van mishandeling kunt beëindigen door het volgen van het Engelstalige herstelsysteem voor narcistisch misbruik (NARP) . Daarna kun je het prachtige leven gaan leven dat jij verdient volgens Melanie Tonia Evans.

Haar naam is Melanie Tonia Evans.  (MTE)

We zijn er trots op jou een Engelstalig healing-systeem te kunnen voorstellen dat niet alleen haar (MTE)  leven heeft gered, maar dat duizenden levens van duizenden mensen wereldwijd heeft gered.

Je kunt gemakkelijk besluiten dat dit geen healing-systeem is dat enkel plaatselijk werkt. Het resultaat verkrijg je ook niet  enkel ten gevolge van de persoonlijke coaching van MTE of door haar opgeleide coaches.

Neen, want je hoeft geen trainer, therapeut in een face-to-face opstelling want in essentie pas je een methode toe waarin je online begeleid wordt.  Door correct de online instructies te volgen is dit ook niet louter zelfhulp.

Haar leven is meer stralend, ongelooflijk, vervullend en bekrachtigd dan zij ooit voor mogelijk had kunnen houden. Dat is het gevolg en het resultaat van haar genezingssysteem.

Ik wil dat je weet dat de volgende informatie over narcistische liefdesrelaties gaat en dat dit de context is waarin het systeem van MTE werkt.

Voor wie is het veranderingssysteem van MTE?

Evenwel is dit genezingssysteem effectief en succesvol voor alle narcistische relaties inclusief deze met ouders, broers en zussen, vrienden, collega’s enzovoort.

Hoewel er nu veel vertaal mogelijkheden bestaan om e-boeks en videos om te zetten in de gewenste taal zal het materiaal van MTE vooral geschikt zijn als je een basiskennis hebt van de Engelse taal.

Bovendien is het relevant voor u ongeacht uw leeftijd, geslacht of uw geaardheid. Het maakt niet uit hoe je bent of u een hetero of homo bent of wat dan ook.

Dit genezingssysteem van MTE is niet alleen één van herstel. Het MTE-systeem bewerkstelligt het persoonlijk bloeien na narcistische mishandeling.

MTE weet hoe pijnlijk een relatie met een narcist is.

Het ene moment denk je dat je het leven van je dromen leeft. Je bent verliefd geworden. Je hebt eindelijk “De Ene” gevonden met wie je kunt genieten van je droomleven.

Het gaat zo goed.  Deze persoon lijkt alles te zijn waar je ooit op had kunnen hopen. Ze lijken precies te weten hoe je je geliefd kunt voelen. Jouw nieuwe geliefde weet precies hoe je aan al je behoeften kunt voldoen.

Het leven is geweldig. Alles is perfect!

Maar dan gebeurt het ondenkbare. De persoon die ooit te dol leek op je begint te veranderen. Hij of zij lijkt geïrriteerd en ongelukkig. Daarenboven begint die geliefde persoon dingen te zeggen en te doen waardoor je je ongemakkelijk, bekritiseerd, angstig en verward voelt.

Na verloop van tijd begin je je nog meer verbijsterd te voelen. Je begint jezelf in vraag te stellen. Je probeert niets verkeerd te zeggen of verkeerd te doen. Maar wat je ook doet of niet doet, het proberen de vrede te behouden lukt niet.

Volgens deze persoon die je “als geen ander aanbad”, is wat je nu doet “nooit goed genoeg“.

Je krijgt de schuld voor alle problemen in de relatie. Jouw geliefde heeft je nu de schuld ongeacht hoeveel je probeert uit te leggen, te bewijzen, dingen op te lossen of jezelf te rechtvaardigen.

Dit gedrag escaleert. Misschien heb je deze persoon betrapt bij het liegen of het doen van ontrouwe en zelfs overspelige dingen achter je rug. Maar ondanks alle gruwelijke dingen die deze persoon aan het doen is, ben jij het die behandeld wordt als “de vijand”.

Je partner weigert verantwoording te afleggen. Hij is niet oprecht berouwvol. Integendeel hij heeft je valse verontschuldigingen. Ondanks dat hij zo zorgzaam en bezorgd was voor je welzijn in het verleden, zegt en doet hij nu vreselijke dingen.

Klinkt dit bekend?

Ze weet precies hoe moeilijk het is om te accepteren dat de ‘liefde van je leven’ je nu bedrieglijk misleidt, misbruikt, beheert en opzettelijk pijn doet.

Hoe is dit kunnen gebeuren? Wat is er zo veranderd?

Je vraagt je af: “Hoe ben ik gegaan van een gevoel dat ik zo aanbeden, gewaardeerd, veilig, beschermd en gekoesterd werd tot hoe ik me nu absoluut verwoest voel?”

“Hoe kon de persoon die beloofde van me te houden met elke cel van zijn wezen, zo wreed, consciëntloos, berekenend en gemeen worden?”

Omdat je hier nu bent in jouw situatie, kan het lezen van deze woorden ondraaglijk zijn geworden.

Misschien ben je ten einde raad.

Vandaar dat je probeert jezelf van deze persoon te verlossen, ongeacht hoeveel hij of zij je pijn doet.

Een andere reactie is het proberen je de ‘droompartner’ terug te winnen die je dacht dat je had.

Misschien denk je nu al sterk dat er geen hoop is om deze relatie te laten werken, want niets wat je doet werkt. Desondanks je inspanning nemen de lelijke, pijnlijke en zelfs gewelddadige afleveringen steeds frequenter toe.

Het wordt steeds duidelijker dat je droom van de perfecte partner en het perfecte leven steeds verder wegglijdt.

Je hebt je misschien gerealiseerd dat zelfs wanneer deze persoon zich soms verontschuldigt en berouw scheen te hebben, zijn of haar acties niet overeenkomen met de woorden.

Tevens  duurt het niet lang voordat hetzelfde gedrag zich herhaalt.

Dan wordt het duidelijk dat deze persoon, ondanks het soms uiten van “hun liefde”, ze geen verantwoordelijkheid nemen en hun gedrag zullen veranderen.

Ben ik de gekke?

Hoe vaak heb je jezelf deze vraag niet gesteld?

Immers, hoe vaak heeft deze persoon je verteld hoe fout je bent. Ook heeft hij verteld  hoe slecht je bent. Bovendien dat het allemaal jouw schuld is.

Hij beweert hoe jouw problemen, verleden, familie, persoonlijkheid, gebrek aan zorgzaamheid, gebrek aan integriteit, gebrek aan liefde, gebrek aan communicatie of gebrek aan eerlijkheid precies de reden is waarom jouw partner zich gedraagt zoals hij of zij doet?

Je bent geen hopeloos geval.

Als je bent zoals de duizenden mensen die MTE heeft geholpen om te genezen van narcistisch misbruik, dan heb je misschien al veel werk aan jezelf gedaan.

Het is heel goed mogelijk dat je veel boeken hebt gelezen, naar therapie bent geweest en zelfs een groot aantal workshops hebt gevolgd.

Misschien is dit niet je eerste teleurstellende en pijnlijke relatie.

Precies omdat je zoveel werk aan jezelf hebt gedaan, dacht je inmiddels dat je je emotionele wonden waren genezen.

Je hebt misschien gedacht dat je eindelijk klaar was om een langdurige, gezonde, liefdevolle relatie te creëren.

Ik weet ook gewoon hoe pijnlijk het is omdat te geloven dat je “thuis bent gekomen” tot ware liefde, alleen om te beseffen dat de droombestemming niet echt is.

Nu moet je helemaal opnieuw beginnen omdat je terug bent in een plek waarvan je dacht dat je dat nooit opnieuw zou hoeven te ervaren.

Niets leek erop dat je weer door iets moet gaan dat zo gruwelijk en traumatiserend is als een relatie met een narcist.

Deze keer voelt je leven op de meeste, zo niet alle, niveaus verscheurd. Je voelt letterlijk dat je ziel is verkracht.

Je bent waarschijnlijk nog meer verwoest.

Eveneens realiseer je dat deze persoon waarvan je dacht dat het de liefde van je leven was, in feite je ergste nachtmerrie is.

Net zoals wij allemaal die op narcistische wijze zijn mishandeld, is het waarschijnlijk, nu, dat uw geloof in het leven verbrijzeld aanvoelt.  Terwijl vraagt u zich hoe u ooit weer zult vertrouwen.

Het is begrijpelijk dat je je op dit moment misschien krachtelozer en hulpelozer voelt dan je ooit eerder hebt gevoeld.

MTE weet hoe al deze gevoelens intiem aanvoelen. Immers dat is precies hoe ze eindigde na een narcistische mishandeling. Gelukkig dat Melanie (MTE) ook weet wat het is gedurende een lange periode zich niet meer zo voelen.

Hoewel Melanie duizenden mensen ontmoet heeft die allemaal deze extreme niveaus van verwoesting en gevoelens van hopeloosheid rapporteren als gevolg van narcistische mishandeling is zij blijven doorgaan met haar missie.

Melanie gaat zelfs zo ver om te zeggen dat we allemaal deze gevoelens en denkpatronen krijgen in onze opvoeding.

Maar wat als Melanie je zou vertellen dat er een manier is om dit alles om te draaien? 

Behalve dat kan Melanie je vertellen dat je wakker kunt worden van deze nachtmerrie.

Melanie vertelt en bewijst dat je geen jarenlang lijden hoeft door te maken. Stel zelfs dat je binnen een paar maanden je je leven en je emoties nauwelijks herkenbaar kunnen worden aan de huidige situatie?

De waarheid over deze lijdensweg die je machteloos voelde om te veranderen is dat je ondanks dat je toch echt de kracht hebt om te veranderen.

Je bent veel sterker dan je denkt.

Melanie weet dit omdat ze mensen heeft gezien die zo gebroken. Sommigen waren zo getraumatiseerd. Anderen geloven dat ze misschien nooit beter worden. Velen onder hen voelen zich zelfs suïcidaal.

Hun leven dient volledig te veranderen doch zelfs  hun artsen en therapeuten kunnen geen hoop meer geven.

Als mensen die compleet aan hun eind zijn kunnen opstaan, waarom zou jij dat niet kunnen. Ikzelf had het geluk dat te mogen meemaken. Ook mijn vrouw ondervindt wekelijks deze bevrijding met enkele van haar klanten.

Melanie zal je laten zien hoe je de veranderingen kunt aanbrengen.

Die veranderingen die jij kunt aanbrengen kunnen je niet alleen bevrijden van narcistische mishandeling. Door die veranderingen kan je alle antwoorden ontdekken over waarom je leven niet is uitgekomen zoals je dacht dat het zou zijn.

Door deze veranderingen te maken met het NARP programma gaat je leven voor altijd veranderen op ongelofelijke manieren.

Melanie gaat  je op een moment vragen je voor te stellen hoe het voelt om volledig boven deze persoon te staan, geen gehechtheden, gedachten en gevoelens over hem of haar te hebben.

Ook gaat ze je vragen je voor te stellen wat er met jou is gebeurd.

Stel je voor dat je verder kunt met je leven. Jij kunt weer genieten dan van het leven. Behalve dat kun je ook creatief zijn en het doel ervaren van je leven en weten hoe echte vreugde aanvoelt.

Dit is precies wat het “Narcissistic Abuse Recovery Program” voor duizenden andere mensen heeft gedaan, net zoals het dat ook zou kunnen voor jou.

Het Engelstalige Narcissistic Abuse Recovery Program  (NARP) is een specifiek stapsgewijs proces dat bevrijding schept van de dodelijke grepen van narcistische mishandeling. Hier op de rechterzijkant kun je intekenen op dit programma .

“Melanie heeft een groot aantal zelfhulpboeken gelezen, zoals de meesten van ons maar niets had grondige invloed gehad op wat ze wilde veranderen over haar en haar leven. Meestal lazen we ook zoveel om ook anderen te kunnen redden.

Ze vindt dat dit is wat haar programma zo speciaal maakt. Het bevat diepe kennis over psychologie, metafysica en het menselijk lichaam en spiritualiteit.

Getuigenis.

Bedankt Melanie voor de grote veranderingen die er in mijn leven gebeuren. Zonder jou en het “Narcissistic Abuse Recovery-programma” zou ik vastzitten in hetzelfde oneindige patroon en pijn van mishandeling als waarin ik altijd heb gezeten. ‘

Julie Parker, VK.

Getuigenis .

“Als gevolg van de toegang tot het Narcissistic Abuse Recovery Program heeft hij in een ongelooflijk korte tijd vertrouwen, zelfvertrouwen en eigenwaarde herwonnen.

Van het feit dat hij nauwelijks kon functioneren, kon hij zichzelf herwinnen en zijn leven gaan leiden. met inspiratie, het verkrijgen van een nieuwe carrière, spel en vermaak.

Hij heeft nu een geweldige nieuwe vrouw in zijn leven. Het allerbelangrijkste is hij is veranderd: hij is een meer bekrachtigd, bewust en vervulde mens. “

Pete Norton, Australië.

Terwijl u het 10-stappen proces volgt, zult u:

Zoeken naar de verborgen blokken in jezelf die ervoor hebben gezorgd dat je aanvaardt dat mensen in je leven jou beledigen.

Laat de verslaving aan hem of haar los zodat je kunt loskoppelen en niet meer last hebt van geestverruimende en zielvernietigende mishandeling.

Laat de repetitieve, pijnlijke gedachten en gevoelens los, zodat je weer kunt gaan functioneren en je weer gezond kunt voelen. Daardoor kun je je leven hervatten, je levensonderhoud kunt aanhouden. Opnieuw kom je in contact met de mensen en activiteiten waar je om geeft.

Ontdek hoe u de obsessieve gedachten in uw hoofd kunt omzeilen en uw emotionele trauma’s krachtig en direct kunt loslaten.

Ervaar de opluchting van het loslaten van al het verraad, wreedheid en onmenselijk gedrag zonder een onbereikbare validatie of verantwoording van deze persoon te krijgen.

Voel de opluchting van echte afsluiting waar je niet langer achtervolgd wordt door het verleden.

Ervaar de inspiratie om weer verder te gaan in de richting van je doelen.

Weet wat het is om elke dag opnieuw vreugde, geluk en creativiteit te voelen.

Ervaar wat het is om thuis te komen en ervaar authentieke zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ervaar diepere, grotere niveaus van liefde voor jou, voor anderen en voor het leven zelf dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Wees getuige van de gebeurtenissen en liefde die je leven beginnen te betreden om je te ondersteunen en je te verrijken terwijl je geneest.

Dit zijn slechts enkele van de fantastische werkelijkheden die je binnen een paar korte maanden kunt ervaren als een resultaat van het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Getuigenis.

“Ik heb een graad in geestelijke gezondheid en heb nooit kunnen begrijpen hoe deze twee fenomenen namelijk narcisme en mede-afhankelijkheid zich samen creëren.

Het werk van Melanie brengt dit allemaal samen. De e-boeken zijn krachtig op zichzelf, en perfect gecomplimenteerd met de healing-sessies. Na het vinden van NARP had ik eindelijk validatie, kennis en begrip, en vooral een weg voorwaarts. “

Janifer Smith, Australië.

 

Start nu om te genezen. 

 

Melanie’s Narcistische Misbruikverhaal.

Het sprookje van MTE.

Op 35-jarige leeftijd dacht MTE eindelijk heb ik die ene gevonden.

Hij leek alles te zijn waar zij van droomde. Hij was “perfect”, hij was haar ridder in glanzend harnas.

Zij was er vast van overtuigd dat hij de man voor haar was op elke denkbare manier. Daarbij was zij ervan overtuigd dat hij het antwoord was op al mijn gebeden.

Zij werd letterlijk van haar voeten geveegd en door het gangpad gesleurd. Binnen enkele maanden nadat zij hem had ontmoet, was zij in haar droomhuwelijk op een luxe boot.

Zij dacht dat het sprookje was uitgekomen.

De waarschuwingssignalen.

Vanaf het begin waren er dingen die niet klopten. Hij zou haar bizarre verhalen, halve waarheden vertellen. Hij vertoonde vreemde gedragspatronen  die zij nog nooit eerder had meegemaakt.

Omdat hij zo overduidelijk aanbidding en toewijding voor haar was, rationaliseerde zij zijn gedrag in haar gedachten. Terwijl wilde zij zijn gevoelens niet kwetsen door het naar voren te brengen. Zij hield te veel van hem om hem pijn te willen doen.

Haar gevoel kolkte van binnen met gevoelens van ‘iets klopt niet’, maar zij negeerde ze en maakte excuses omdat hij tenslotte “de man van haar dromen” was.

Nadat ze getrouwd waren, leken zijn vragen, onzekerheden en de behoefte om haar voortdurend te controleren een beetje verontrustend. Maar zij bleef haarzelf vertellen dat hij zich zo gedroeg, simpelweg omdat hij zoveel van haar hield.

Zij kon haar niet voorstellen ooit bij iemand anders te zijn. Zij geloofde echt dat zij alleen nog meer van hem moest houden. De liefde overwint immers alles had ze geleerd.

De vernietiging.

Binnen enkele maanden escaleerde zijn vreemde, controlerende en jaloerse gedrag en liep het volledig uit de hand.

Het werd zo erg dat zij geen excuses meer verzon en ontkende wat er aan de hand was. Pas 18 maanden nadat ze getrouwd waren, was zij nauwelijks herkenbaar als de persoon die zij ooit was.

Zij is veel vrienden en zakenrelaties kwijtgeraakt omdat hij hen wegjoeg, of ze tegen haar opzette.

De eeuwige beledigingen, micro-management, wantrouwen en bedreigingen verbrijzelden haar zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Haar partner maakte haar gek. Hij liet iedereen geloven dat het haar schuld was dat de relatie niet werkte.

Deze geliefde overtuigde hun vrienden ervan dat zij overspelig was, een leugenaar en een vreselijke persoon. Hij overtuigde hendat hij de mishandelde persoon was.

Uiteindelijk kreeg zij de kracht om te vertrekken. Toch zij kon het niet laten om naar hem terug te gaan. Niemand begreep het. De weinige mensen die beseften wat hij met haar deed, zeiden: “Laat hem maar liggen! Wat ben je in vredesnaam aan het doen?”

Ondanks het gruwelijke misbruik en advies van mensen die dicht bij haar stonden, klampte zij haar koppig vast aan de droom.

Zij bleef bidden, vechten en wegkrabben om te proberen hem terug te laten keren naar de man hoe zij dacht te zijn waarvan zij dacht dat zij mee getrouwd was.

Als een drugsverslaafde bleef zij hem zien en verstopte het, zelfs nadat ze gescheiden waren. Zij loog tegen de mensen in haar leven die zij liefhad, inclusief haar zoon en haar ouders.

Zij zou wegblijven, dan zou zij terugkeren telkens opnieuw, altijd biddend dat de dingen dit keer anders zouden zijn.

In plaats van beter te worden, werden de straffen en het misbruik steeds erger. Hoe slechter hij haar behandelde, hoe gruwelijker en manischer haar verslaving aan hem werd. Haar schaamte, hopeloosheid en machteloosheid sprongen omlaag in een groot zwart gat.

De splitsing.

Na jaren van deze zelfvernietigende cyclus, gebeurde het onvermijdelijke. Zij had een complete psychotische afbraak.

Een vriend droeg haar letterlijk naar een therapeut waar zij werd gediagnosticeerd met agorafobie, gecompliceerde traumatische stressstoornis, relatieverslaving want zij kon nog steeds niet bij hem wegblijven.

Haar werd verteld dat zij anti-psychotici nodig had. Ook volledige rust en intensieve therapie om van hem weg te kunnen blijven,  te herstellen  en om het vermogen te herwinnen om te functioneren.

Zij kwam die avond thuis en stortte in op haar badkamervloer. Daarna smeekte zij God om haar het antwoord te geven. Onmiddellijk wist zij dat het pad van antipsychotica voor haar het einde zou zijn.

Ondertussen wist zij gewoon dat zij dat spoor niet kon afleggen.

Toen gebeurde er een wonder.

Het wonder bij MTE.

Het was alsof alles waarvan zij dacht dat zij het wist verdwenen was. Toen kwam er een krachtig ontwaken binnenstormen om haar gedachten te vervangen.

In die fractie van een seconde kende zij de waarheid: de pijn die zij voelde had niets met hem te maken, het had allemaal te maken met haarzelf.

Zodra zij haar volledig van hem losmaken zou ze de juiste richting vinden. Dus ook ongeacht wat het zou kosten. Zij wist dat zij nooit meer terug kon, hoezeer zij ook dacht dat zij zonder hem zou sterven.

Dus zij wist dat haar enige optie was om hem los te laten en aan haarzelf te werken als zij ooit beter zou willen worden.

Bovendien verbrak zij alle contact met hem. Toen weigerde ze ook de antipsychotica en de conventionele therapie. Zij vond dat die alleen de hoop hadden de symptomen te beheersen en niet haar te genezen.

In plaats daarvan begon zij aan een diepgaande reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij zij elke dag uren besteedde aan het genezen van haarzelf.

Zij las elk gerelateerd persoonlijk ontwikkelingsboek dat zij kon vinden. Melanie studeerde boeken over grenzen, relaties, persoonlijke ontwikkeling, wet van aantrekking en kwantummechanica.

Zij heeft vele helingmodaliteiten bestudeerd, waaronder kinesiologie, tijdlijnregressie, theta-genezing en Emotional Freedom Technique (EFT). Ik oefende ontelbare verschillende technieken zoals ik ijverig aan mezelf werkte.

En gedurende deze hele reis struikelde ze over iets ongelooflijks.

Zij ontdekte de vier gecombineerde waarheden over misbruik dat niemand ooit had gerealiseerd. Zelfs geen artsen, geen psychologen, geen raadgevers, geen huiselijk geweldwerkers en zeker geen misbruikherstel of steungroepen.

Het werd haar glashelder waarom mensen over de hele wereld aan misbruik leden. Ze kreeg duidelijkheid waarom de meesten van hen niet beter werden. Zelfs niet na tientallen jaren na hun beledigende ervaring werden ze niet beter.

Deze informatie was de sleutel tot haar herstel, maar wat zij toen niet besefte, was dat het ook een essentiële sleutel was om andere mensen in de wereld te helpen om narcistisch misbruik te voorkomen.

Op basis van dat inzicht ontwikkelde MTE het Narp systeem waar je hier op de zijkant de laatste versie van vindt.

Dit zijn de 4 feiten over narcistisch misbruik:

FEIT 1.

Onze emotionele programma’s.

Onze narcistische ervaring is een match voor de wonden van onze “Innerlijke Identiteit”.

Het is gebruikelijk om te geloven dat ons leven wordt gecreëerd door onze logische geest, maar er is feitelijk een veel krachtiger kracht die het controleert.

De waarheid is dat de meeste van onze emotionele programma’s werden gemaakt vóór de leeftijd van 7 jaar oud toen we opereerden in theta en alpha hersengolven.

We waren droge sponzen die alle berichten die we van onze zorgverleners kregen absorbeerden. We hadden niet het cognitieve vermogen om te bepalen of een bepaalde boodschap goed of fout was.

Het zijn de jonge delen van onszelf die overtuigingen ontwikkelden over voorwaardelijke liefde.

Omdat we opgevoed werden door volwassenen die hun eigen wonden hadden zelfs als ze de beste bedoelingen hadden, werden we opgevoed met de valse premisse dat we lief en acceptabel waren voor wat we wel of niet deden in plaats van te weten dat we lief waren eenvoudig voor wie we zijn.

Op zoek naar onvoorwaardelijke liefde.

Toen we de narcist ontmoetten, hadden we de innerlijke onbewuste wonden die we in onze kindertijd hadden opgelopen nog niet geheeld.

De narcist bleek iemand te zijn die onvoorwaardelijk van ons hield en ons accepteerde en precies wist hoe we ons goedgekeurd en heel moesten laten voelen.

Deze persoon kwam in plaats van ons onze ontbrekende heelheid toe te staan in ons leven om terug te reflecteren en onze diepe onderbewuste kinderwonden naar de oppervlakte te scheuren, zodat we ze eindelijk konden helen.

Het maakt niet uit hoe pijnlijk het is om deze wonden onder ogen te zien.

Het is van vitaal belang om onze kinderenwonden onder ogen te zien  want als ons zelfgevoel voor onze heelheid, waardigheid en goedkeuring afhankelijk is van de narcist, houden we het op en proberen we deze persoon te repareren en te veranderen om zorg voor de liefde en veiligheid waar we naar hunkeren.

Het resultaat is dat we verstrikt, mishandeld en verslaafd blijven.

Pas als we onze eigen pijnlijke onderbewuste wonden genezen, kunnen we ontsnappen aan de aantrekkingskracht van intense aantrekking, verslaving, obsessie.

Dan stoppen we pas met het proberen de narcist verantwoordelijk te houden om onze kinderwonden voor ons te genezen.

Na twee ervaringen met narcistische mishandeling en het helpen van duizenden mensen om te herstellen van mishandeling, ontdekte Melanie een heel belangrijke waarheid.

Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de niet-helende wonden.

Enkel en alleen door het vinden en het nemen van verantwoordelijkheid voor het helen van de oorspronkelijke, niet-helende wonden die we bij ons hebben kunnenwe die opbreken. Het is door die genezing van de oorspronkelijke wonden dat de cyclus van mishandeling in ons leven beëindigt.

FEIT 2. 

We creëren mentale afweer rond onze innerlijke wonden als ze niet direct worden genezen

Omdat de narcist onze diepe onderbewuste wonden naar de oppervlakte heeft gebracht worden we ze bewust. Die wonden zijn zo energiek en de emotionele pijn is zo erg geworden dat we niet anders kunnen dan aandacht aan die wonden te besteden en ze niet langer kunnen negeren.

Dus nu hebben we twee keuzes:

 

Naar binnengaan om onze wonden aan te pakken

of in ons hoofd blijven proberen onze pijn logisch te rationaliseren en de verantwoordelijkheid ergens anders toe te wijzen.

Helaas geloven we dat het gemakkelijker zal zijn om onze innerlijke wonden te verdoezelen. Immers we proberen om ons een weg uit de pijn te denken. (rationaliseren)

We beginnen verhalen van slachtofferschap met beschuldigen en  verontschuldigingen.  Bovendien wijzen we naar buiten weg van onze innerlijke wonden om onszelf ervan te overtuigen dat onze pijn niets te maken heeft met het moeten genezen van onze eigen kinderwonden.

Dit is de kracht die je vasthoudt aan en geobsedeerd is door de persoon of zaak die je schade toebrengt.

Tevens  is dit je geest die je elk “verhaal”, elk “excuus” en elke “rechtvaardiging” vertelt om je af te leiden van het naar binnengaan om je onderbewuste wonden te genezen.

Je geest overtuigt je dat het de schuld van iemand anders is dat je bent beschadigd en je daarom niets hoeft te doen aan jezelf.

Deze persoon is daarom verantwoordelijk, ook al kan geen enkele persoon je ooit van jezelf redden, laat staan een onbewuste persoon die nog niet met zijn eigen innerlijke wonden is omgegaan.

Als we niet naar binnen gaan voor onze eigen pijn, en in plaats daarvan naar buiten kijken en andere mensen de schuld geven, verloochenen we onze innerlijke wonden.

Ze blijven buiten bewustzijn en we blijven verwikkeld in alle situaties en met de mensen die ons nog meer zullen blijven verwonden.

Om te herstellen van narcistisch misbruik, moeten we naar binnen gaan en deze wonden direct ontmoeten.

Het is de enige manier.

FEIT 3.Ons lichaam haakt ons chemisch aan misbruikers.

Dit cruciale concept is absoluut enorm belangrijk. En toen ik het eenmaal begreep, kon ik me realiseren waarom mensen niet kunnen stoppen om terug te gaan naar misbruikers.

Toen begreep ik waarom het zo moeilijk is om verder te gaan zonder de obsessieve gedachten en gruwelijke verslaving die hun leven beheerst.

De beste manier om dit uit te leggen is door te praten over wat er zich feitelijk afspeelt in ons lichaam.

Wanneer een gebeurtenis in ons leven plaatsvindt, creëren onze gerelateerde geloofsystemen een perceptie dat is een “beslissing” over die gebeurtenis.

Dit stuurt dan een elektrisch signaal naar onze hypothalamus in onze hersenen, die de chemicaliën produceert die overeenkomen met onze waarnemingen.

Deze chemicaliën, peptiden genaamd, worden vervolgens door ons lichaam verspreid. Dit creëert de emotie die past bij onze perceptie van het evenement.

Er is een peptide voor woede, verdriet, liefde, geluk en elke emotie die we ervaren.

Wanneer we een episode van een misbruiker ervaren die overeenkomt met een al bestaande wond uit de kindertijd, triggeren onze hersenen ‘machteloosheid’, ‘slachtofferschap’, ‘waardeloosheid’ en andere angstwekkende percepties.

We gaan letterlijk terug naar de emotionele leeftijd van onze oorspronkelijke, niet-genezen wonden.

De chemische productie van niet-genezen wonden is in herhaling.

De cellen van je lichaam zijn letterlijk verslaafd aan deze pijnlijke emoties. Als bedrog, ontrouw, onrecht, verraad, verlating of afwijzing enzovoort je innerlijke wonden zijn, gaat je geest voortdurend terug naar denken over hoe de narcist je pijn deed.

Je geest probeerde uit te zoeken waarom hij of zij deed. Ook zoekt je geest hoe/ waarom hij of zij zo wreed en liefdeloos kunnen zijn.

Peptides.

Als je lichaam al een tijdje zijn peptide naar keuze niet heeft ontvangen, houdt het een klein deel van dat peptide tegen en geeft het af in je bloedstroom, die dan naar je hersenen gaat en je hersenneuronen triggert om opnieuw na te denken over het onrecht en verraad .

Dit stuurt dan het signaal naar de hypothalamus om meer van het peptide te produceren en de pijnlijke peptideverslavingscyclus gaat door.

Dit is de reden waarom, wanneer je verslaafd bent aan narcistische mishandeling, het niet uitmaakt hoe vaak je de gebeurtenissen nog steeds pijn doet.

Je kunt niet stoppen met obsederen over de traumatische dingen die plaatsvonden. Je blijft teruggaan naar de pijn, machteloosheid en slachtoffering omdat je lichaam fysiologisch verslaafd is aan het ontvangen van meer van die pijnlijke peptiden.

Dit is waarom het maakt niet uit hoeveel we kunnen weten dat een persoon slecht voor ons is. We kunnen niet stoppen met obsederen over hen of zelfs teruggaan naar hen.

Chemische verslaving.

Dit is de manier waarop ons lichaam ervoor zorgt dat zijn chemische verslaving wordt vervuld.

Zelfs als je erin geslaagd bent om alle communicatie met je misbruiker te verbreken tot je deze chemische cyclus doorbreekt, zul je het misschien onmogelijk vinden om door te gaan met je leven.

FEIT 4.Je kunt niet denken aan een uitweg uit intens emotioneel trauma. 

Wanneer je grote hoeveelheden pijnlijke emoties ontvangt, worden je hersenen geactiveerd in de overlevingsmodus ook bekend als high-range beta-hersengolffunctie.

In deze frequentie ben je losgekoppeld van het ontwikkelde en verstandige deel van je brein. In plaats daarvan handel je vanuit het primitieve centrum van de hersenen.

Handelen vanuit het primitieve centrum.

Dit is waarom je geest voortdurend komt met gedachten van hulpeloosheid, hopeloosheid, verraad, trauma, angst, verlangen, behoeftigheid, paniek en excuses.

Die gedachten dienen je te overtuigen om door te gaan met vast te hangen aan de hoop voor een goede relatie met de narcist.

Daardoor neem je opnieuw contact op met de narcist. Teven blijf je geobsedeerd  door de narcist. Dan kom je met ideeën zoals “Ik heb je nodig om verantwoordelijk te zijn”, “Misschien ben ik het echt, en niet hij / zij,” of “Als ik dit doe.

Opnieuw is dit de reden waarom je misschien impulsieve beslissingen neemt die meer pijn voor jezelf veroorzaken, hoewel je diep van binnen beter weet.

Elke keer dat je probeert je geest te gebruiken om uit de pijn te komen en wegblijven van de narcist, zal het een manier vinden om terug te blijven gaan voor meer  vanwege de pijnlijke peptideverslaving.

De waarheid is dat je het probleem NIET logisch kunt genezen.

Het is onmogelijk om je een uitweg te denken uit extreme emotionele pijn omdat je hersenen alleen binnen het bereik van de pijnlijke chemicaliën van trauma kunnen werken, ongeacht hoe intelligent je weet dat je bent.

Je denkt misschien dat je je verstand verliest, maar echt je lichaam heeft de controle over je hersenen overgenomen.

Het is een fysiologisch fenomeen dat niet door ‘denken’ kan worden beheerst. Pas als je begint met het aanpakken van de innerlijke wonden en het verbreken van de peptide-verslavingscyclus zullen de traumachemicaliën van het lichaam verdwijnen  en dan volgt je brein natuurlijk.

De ironie van herstel is dit:

Onze geest vertelt ons dat we er gewoon nog meer over dienen na te denken, misschien kunnen we het oplossen en een oplossing vinden.

Het denkt dat als we meer over zijn / haar gedrag onderzoeken, we de antwoorden kunnen vinden die de pijn zullen stoppen.

Toch blijft ons hoofd alleen maar meer en meer machteloosheid, trauma en depressie genereren.

De ontdekking die MTE heeft gedaan is dit:

De pijnproblemen in de cellen van het lichaam waar het trauma echt gaande is kunnen niet worden vrijgegeven met het gebruik van onze geest.

Dat het een verloren strijd is omdat het lichaam met de emoties de meester is, terwijl de hersenen met de gedachten de dienaar zijn.

We moeten de pijn in ons lichaam aanpakken en dan zal ons denken ook automatisch veranderen.

Nadat ik al deze schokkende feiten had ontdekt, besefte ik waarom ik zo’n gevecht had om beter te worden.

Innerlijke Programmering veranderen.

Ik wist dat ik niet zou genezen tenzij ik iets vond dat mijn innerlijke programmering zou verschuiven waardoor ik verslaafd was en bleef contact met hem maken ondanks dat dat zo slecht was.

Iets dat de obsessieve gedachten loslaat.

Ik wist dat ik iets nodig had dat de obsessieve gedachten over hem en wat hij mij had aangedaan, zou loslaten. Op die manier zou ik mijn eigen kracht, functie en mijn leven opnieuw kunnen creëren.

Tevens  had ik iets nodig dat mijn pijn kon aanpakken op een niveau dat mijn geest zou omzeilen, omdat mijn geest maar rond bleef cirkelen in cirkels die de pijn voedden en me vasthielden.

Dus begon ik te werken met energetische healing-systemen.

Die systemen konden mijn gedachten omzeilen en direct aan mijn onderbewustzijn konden werken om het trauma uit mijn cellen vrij te maken en de peptide-verslavingscyclus te stoppen.

Ik wist dat het werken aan mijn onderbewustzijn mijn innerlijke verwonding zou herprogrammeren en transformeren naar gezondere, krachtiger geloofsystemen die mijn eerdere misbruikpatronen zouden herschrijven.

Energetische hulpmiddelen.

Ik was al een tijdlijntherapeut en ik studeerde vervolgens en was gecertificeerd als toegepaste kinesioloog en geavanceerde theta-genezer.

Al deze energetische hulpmiddelen die ik gebruikte om met mijn onderbewustzijn te communiceren, waren krachtig, maar geen van hen stond me toe echt los te breken.

Ik genas snel, maar ik worstelde nog steeds met een ernstige slopende agorafobische aandoening die ik “gewoon” kon beheersen en niet kon genezen. Mijn leven was nog steeds beperkt.

Vanwege de hoeveelheid onderzoek en het leren dat ik had gedaan, wist ik dat het mogelijk moet zijn om een wond energetisch los te laten, te vervangen door krachtig gezond weten en het onmiddellijk te verplaatsen naar een geëvolueerde staat op elk emotioneel onderwerp.

Aha moment.

Kwantificeerbare fysiologische wetenschap erkent dergelijke onmiddellijke verschuivingen dat wanneer een intern emotioneel geloofssysteem wordt vrijgegeven, het brein die verschuiving automatisch weerspiegelt.

De meesten van ons kennen deze momenten als “ah-ha momenten” wanneer niet alleen een idee is veranderd over iets, We zijn ook letterlijk veranderd.

Vanwege mijn intense verlangen om de diepe wonden te helen die mijn agorafobische toestand voedden, ontstond er een inspiratie toen ik op het idee kwam om het beste van de drie genezingsmodaliteiten samen te voegen als een combinatie.

Plotseling “wist” ik gewoon hoe ik ze moest combineren. Het was echt een intuïtieve ervaring.

De geboorte van Quanta Freedom Healing.

In december 2007 heeft MTE haar eerste Quanta Freedom Healing-sessie ooit bij haarzelf gedaan en twee uur later had zij geen agorafobie meer. Zij ging naar een drukke hoofdstraat van Koh Sumui, vrij en vredig.

Hoewel zij eerder die dag verlamd was van angst, alleen al bij het idee buiten het hotel te lopen voelde ze haar  eigenlijk meer zelfverzekerd dan ze zcih ooit zou kunnen herinneren tijdens haar hele leven.

Op dat moment wist zij dat zij iets had ontdekt dat letterlijk een wonder was.

Zij moest deze ontdekking gewoon delen met anderen.

Uitproberen van QFH bij anderen.

MTE begon te communiceren met andere mensen die op narcistische wijze waren mishandeld en nodigde hen uit om Quanta Freedom Healing voor zichzelf te proberen.

Deze personen ervoeren dezelfde onmiddellijke verlichting die MTE voelde, wat verbazingwekkend was omdat sommige mensen eerder alles hadden geprobeerd zonder resultaat.

Sommige van deze door narcistische mensen misbruikte mensen hadden jaren en duizenden dollars geprobeerd om vrij te zijn van de pijn van misbruik.

Ze verwonderden zich consequent over wat er met hen gebeurde, omdat niets hen onmiddellijk verlichting had gebracht zoals Quanta Freedom Healing (QFH) deed.

Word verspreidde zich als een lopend vuurtje en het duurde niet lang voordat ik met 7-8 klanten per dag werkte.

Dramatische veranderingen in alle delen van je leven.

Het duurde niet lang voordat ik me realiseerde dat dit proces niet alleen mensen hielp om te herstellen van narcistische mishandeling.

Het veranderde kinderwonden en innerlijke geloofssystemen die hen niet alleen onbewust mishandeld hadden gehouden, maar ze ook beperkt, angstig en vasthielden op vele andere gebieden van hun leven.

Mensen herstelden zich niet alleen van misbruik.

Daarbij kregen ze vertrouwen, werden geïnspireerd en voerden actie voor hun dromen. Ook kregen ze genezende relaties met hun familie, kinderen en vrienden.

Alle delen van hun leven verbeterden dramatisch.

Mensen evolueerden snel en breekten vrij om een hogere versie van zichzelf te worden en begonnen echte vreugde en verbondenheid in hun leven te ervaren.

MTE wilde dit proces graag op een veel grotere schaal delen dan wat ze kon bereiken met één-op-één genezingen. Dus ging MTE aan de slag.

Ik heb mijn genezingsproces samengevoegd als een stapsgewijs programma dat het Narcissistic Abuse Recovery Program wordt genoemd. Als afkorting gebruiken we NARP, zodat het door iedereen, overal ter wereld vanuit huis kan worden benaderd.

Voordelen van NARP.

Ze zouden de genezingen ook veel regelmatiger kunnen gebruiken dan hun sessies van één keer per week met mij.

De genezingen werkten net zo goed als mijn één-op-één sessies. In feite werkte NARP beter vanwege de verhoogde frequentie.

Voordelen online programma.

Het bewijsmateriaal was overtuigend dat mensen sneller verbeterden dan mijn cliënten van één keer per week als ze regelmatig met het NARP programma werkten,

Bovendien was een ander voordeel dat hun resultaten slechts een fractie van de kosten van persoonlijke sessies met mij waren.

Sinds het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) is uitgebracht, is het toegankelijk gemaakt door duizenden mensen uit meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat me zo ongelofelijk gezegend doet voelen, is dat ik weet dat het leven van mensen wordt gered. Ik ben blij dat er zoveel NARP-leden zijn die niet alleen vrij zijn van de cyclus van misbruik, maar nu ook spectaculaire, vreugdevolle en zinvolle levens creëren die veel verder gaan dan hun eerder misbruikte levens.

Hoe werkt NARP?

Wat maakt NARP zo succesvol en behaalt resultaten die weinigen anderen kunnen bieden?

Het Quanta Freedom Healing-proces in NARP ontslaat je van beta-hersengolven met een hoog bereik en neemt je mee naar de theta-hersengolven die je logische geest omzeilt en rechtstreeks spreekt tot je onderbewustzijn waar je pijn wordt vernietigd.

Identificeren van de pijnlijke emoties.

Met behulp van visualisatietechnieken en een andere taal die je onderbewustzijn begrijpt, ben je in staat om de pijnlijke emoties en geloofssystemen te identificeren.

Je kunt die pijnlijke emoties ook vrijlaten die je niet alleen hebben vastgehouden in de misbruik-cycli, maar die je hele leven negatief hebben beïnvloed.

Je Ware Zelf.

Dit schept een verschuiving weg van je vorige zelf die de resultaten van machteloosheid, waardeloosheid en slachtofferschap beleefde en transformeerde je in je Ware Zelfstaat van zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfacceptatie en zelfbekrachtiging.

Je wordt een persoon die weet hoe je je leven effectief, zelfverzekerd en authentiek kunt genereren – natuurlijk en organisch.

Door dit standpunt in te nemen en dit innerlijke werk te doen, zal je vorige zelf onherkenbaar worden maar toch zul je je meer als je Ware Zelf voelen dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Dit is belangrijk om te begrijpen:

Willekeurig innerlijk werk zonder richting en het echte begrip van hoe je pijnlijke emoties en overtuigingen kunt benoemen, claimen en vrijgeven, kan nergens toe leiden.

Daarom heb ik specifiek een proces in tien stappen gemaakt om de haken, pijnlijke emoties en negatieve overtuigingen van narcistische mishandeling te vinden en los te laten.

Dit stapsgewijze proces is keer op keer bewezen waar de verbindingen systematisch oplossen en de haken aan je misbruiker, je werkelijke emotionele kracht teruggeven en je de vrijheid  geven om het leven te leiden dat je wilt leven.

10 stappen proces.

Hier is wat je als Narp-lid zult ontvangen.

 

Volledig instructieboekje.

Deze volledige handleiding beschrijft de inhoud van het Narcissistic Abuse Recovery Program en is de complete stap-voor-stap handleiding en instructies van het programma.

Hoe haal je het meeste uit je genezingen?

Deze krachtige “tips” – module biedt u de basis voor hoe u kunt genezen van narcistisch misbruik.

Deze module legt precies uit wat je moet doen en hoe je het meeste uit de Healings kunt halen, zodat je zo snel en effectief mogelijk kunt herstellen.

Module 1: De onmiddellijke pijn en gevoelens van verlies vrijgeven.

In Module 1 begin je met het loslaten van de intense pijnlijke beschuldigingen en trauma’s van narcistische mishandeling.

Door dit te doen zul je beginnen los te komen van de pijnlijke vernauwing waar je lichaam in opgesloten zit, en het trauma waar je geest voortdurend aan geobsedeerd is.

Als resultaat van het werken met Module 1 kun je verwachten dat je reliëf begint te voelen, terwijl je laag voor laag de pijn en angst uit je lichaam verwijdert en meer ruimte begint te openen voor genezing.

Module 2: Ontgrendel en genees de illusie van de perfecte partner.

Nadat ruimte, opluchting en hoop zich openen, wordt het tijd om een van de meest dodelijke haken los te laten namelijk de gevoelens dat je niet zonder de narcist kunt leven of je leven zonder hem of haar kunt genereren.

Nadat je deze module hebt doorlopen, kun je de illusie loslaten dat de narcist je bron van voldoening, geluk en / of veiligheid was.

Je kunt jezelf voelen, kennen en integreren als “De Ene” waar je voor moet jezelf zijn.

Als gevolg van het werken met deze module ervaart u een aanzienlijke afname van uw gevoelens van verslaving, verlies en verlangen naar de narcist.

Module 3: Vergeef jezelf en leven voor wat je hebt doorgemaakt.

De volgende fase van de reis gaat over het oplossen van de beperkende overtuigingen van slachtofferschap.

Wanneer we door een narcist zijn mishandeld, is het buitengewoon gemakkelijk om het slachtoffer te worden.

Wanneer je de pijnlijke overtuigingen en emoties loslaat over schuld en schaamte, en niet-acceptatie van “wat is er met je gebeurd”, zul je verschuiven naar overtuigingen en emoties van acceptatie en eigenliefde.

Dit is de energetische frequentie waarmee je je opent voor het leven, de mogelijkheden en wonderen.

U kunt gevoelens van vrijheid, vrede en hernieuwde inspiratie voor uw leven verwachten als resultaat van het werken met deze module.

Module 4: Los en geneest de pijn van onrecht en verraad.

Deze fase van je helende reis gaat over het loslaten van de haken van pijnlijke gehechtheid als gevolg van het gedrag van de narcist.

Deze module is van onschatbare waarde om de pijnlijke overtuigingen en emoties weg te nemen met betrekking tot de pijn en angst voor leugens, bedrog, lastercampagnes en andere narcistische tactieken.

De consistente feedback die ik hoor van mensen die met deze module werken, is een gevoel alsof een intens gewicht is opgeheven.

Als je niet langer mee vibreert met de pijn van onrecht, houd je niet langer een magneet die deze ervaring aantrekt.  Dit ontwapent het vermogen van de narcist om tegen jou te blijven acteren.

Module 5: Laat de strijd los om te winnen en fatsoen te creëren.

Deze module lijkt misschien op Module 4, maar zij is diepgaand uniek en een essentiële stap voor uw volledig energetisch herstel.

Proberen om de narcist verantwoordelijk te stellen is een van de grootste haken om je verbonden te houden met de narcist en je macht aan hen over te dragen.

Het is essentieel dat je jezelf verlost van de verhoogde, pijnlijke en panische lading van “nodig om te winnen”  dat de narcist moet wakker worden. Ook dat je de andere mensen nodig hebt om je te realiseren wie de narcist werkelijk is is een waanidee.

Na het werken met deze Module zul je een diep gevoel van onthechting ervaren als je de verlichting ervaart van het hebben van een emotionele afsluiting en niet langer de neiging voelt om de narcist te dwingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

Het is gebruikelijk dat, nadat je deze module hebt doorlopen, de narcist zijn macht over je verliest.

Module 6: Ontgrendel en genees de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor de narcistische.

Je verantwoordelijk voelen voor de narcist is een van de krachtigste haken waarmee je hem of haar vast kunt houden.

Als je empathisch bent en het gedrag van de narcist mogelijk maakt, door hem of haar je te laten misbruiken, maak je het heel gemakkelijk om als zondebok te worden beschouwd en de schuld te krijgen voor het slechte gedrag van de narcist.

Deze module is van vitaal belang, en nadat je ermee gewerkt hebt, voel je opluchting, onthechting en een vrijlating van medelijden met de narcist, denkend dat het jouw verantwoordelijkheid is om hem of haar te repareren, en de schuld te nemen voor de projecties van de narcist.

Ongelooflijke duidelijkheid en het kunnen samenwerken met jezelf komt voort uit het werken met deze module.

Module 7: maak verbinding met de gave van je eigen persoonlijke en spirituele bekrachtiging.

In dit stadium van de reis ga je over op de diepere acceptatie en het doel van waarom je in een narcistische relatie zat.

Dit creëert een krachtige verankering in het besef dat het leven “door jou” en niet “tegen jou” werkt, wat je de mogelijkheid biedt om je gewondheid te transcenderen en te evolueren.

Dit geeft je de kracht om je eigen leven te creëren.

Na het voltooien van deze module zul je je optimistisch gaan voelen over je doelen, en zul je veel toekomstige mogelijkheden gaan voelen, terwijl je leven begint te openen en te bloeien.

Module 8: Ontgrendel en genees de angst voor de narcist en wat er daarna kan gebeuren.

Deze module is een van de meest gebruikte healing-sessies in NARP om heel goede redenen.

Narcisten kunnen meedogenloos zijn wanneer ze zich bezig houden met bewarings- en bezitsregelingen, wanneer ze misbruik door een proxy uiten, of wanneer ze “hooveren” en proberen om je weer in de relatie te krijgen.

Narcisten zijn energetische vampieren die hun eigen energie niet kunnen opwekken.

Wanneer je de pijn en angst uit je cellen kunt verschuiven van wat de narcist aan het doen is, of kan doen, stop je met het voeden van hem of haar energie.

Veel NARP-leden hebben een einde gemaakt aan valse beschuldigingen en lastercampagnes doen stoppen en een gunstige voogdij en geschillenbeslechting gekregen als gevolg van het ijverig werken aan deze module.

Module 9: Ontgrendel en genees de verbinding met de Narcissist.

Deze module gaat niet alleen over het afsnijden van de energetische banden maar het is een deel van het proces om je energietrilling naar je “Ware Zelf”  in staat te stellen te laten stijgen, waar je essentiële zelf niet langer een vibrationele match is voor een narcist.

Na het gebruiken van deze Module zul je de verlichting van de laatste stukjes verdriet, verlies en pijn ervaren.

Als gevolg daarvan zul je een veel groter vermogen hebben om door te gaan naar je nieuwe leven zonder herinneringen uit het verleden en oude wonden weer op te duiken.

Module 10: Realiseer je bevrijding, vrijheid en waarheid.

Met deze laatste module kun je afstemmen op je Ware Zelf. In deze staat leef je in liefde, waarheid, integriteit, vrede en vreugde.

Nadat je stevig door de andere modules hebt gewerkt, heb je een niveau bereikt waarop je je ware zelf kunt claimen in deze healing-sessie.

Je zult je openen in een staat van uitgestrektheid met gevoelens van vreugde, bevrijding, vrijheid, liefde en vertrouwen als resultaat van het werken met deze Module.

Als lid heb je Onbeperkte toegang tot het NARP Community Forum.

Een van de belangrijkste dingen voor iedereen die een moeilijke tijd doormaakt is een ondersteunend netwerk.

Als NARP-lid krijgt u onbeperkte toegang tot een gemeenschap van mensen die begrijpen waar u doorheen gaat, die bereid zijn te luisteren, aanmoediging te geven en u te helpen beter te worden.

Veel ervaren NARP-thrivers zijn dagelijks beschikbaar in het NARP Community Forum om u te begeleiden, uw hand vast te houden en u specifieke inzichten te geven voor uw herstelproces.

Deze community is uw virtuele herstelgroep waar u op elk gewenst moment om hulp kunt vragen.

 

7 extra ebooks voor Empowering.

Bonusmodule – Doelinstelling.

 

Na het voltooien van de 10 modules ervaren veel mensen een staat van vrijheid en ruimte om te beginnen met het creëren van het leven dat ze willen.

Deze bonusmodule is perfect voor het instellen van de intentie en het opheffen van elke weerstand die je blokkeert van het leven dat je wilt leiden en wat je wilt bereiken in je nieuwe, vrije leven.

Bonus – Empowerment en ontspanningmeditatie.

Als NARP-lid ontvang je twee bonusmeditaties namelijk een full body ontspannings- en empowermenttraject dat is ontworpen om je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te bieden.

Deze modules zijn je continue bron die je op elk moment kunt gebruiken.

De modules zijn voor jou om op elk moment van nood terug te gaan naar de juiste healing. Met die modules kun je voortdurend blijft veranderen, evolueren en uitgroeien tot de hoogste expressie van wie je bent.

Je kunt deze genezingen ook gebruiken voor elk misbruik dat je in je leven hebt geleden. Dat kan misbruik zijn zoals van ouders, broers en zussen, bazen of iemand met wie je nog steeds emotionele pijn hebt.

Herstel van narcistische mishandeling gaat niet alleen over een intieme relatie die je misschien hebt ervaren.

Getuigenis.

“Ik was op dat moment al ruim 7 jaar in dure therapie. Niettemin had ik nog nooit oplossingen en echte heling zo diep of langdurig gevonden.

Als gevolg van het genezingsproces van Melanie heb ik niet alleen mijn pijnlijke relatiepatronen ver achter me gelaten. Ik ben nu ook in een prachtige relatie met een mooie man.

We plannen samen een leven. Hij is vriendelijker en meer in lijn met mijn waarheid dan elke man die eerder bij me was. “

~ Laurie, Canada.

Getuigenis over NARP.

“NARP gaf me niet alleen een diep begrip van wat narcisme was, maar ook een diep begrip van wat er in mij omging. Ik was in staat om de pijn, de angst en het oude trauma op te ruimen dat ik gedurende mijn hele leven had opgebouwd.

Na 6 maanden NARP te hebben gebruikt, ben ik nu in staat om grenzen te stellen. Sindsdien heb ik beperkt contact met mijn vader zonder schuld, pijn of welke last dan ook.

Bovendien onderneem ik nu stappen om mijn ideale leven te creëren. Ik zou NARP aanraden aan iemand die misbruik heeft ervaren met een narcistisch familielid. “

Louise, Australië.

Wat Global Renowned Healers zeggen.

Getuigenis over NARP.

Arielle Ford, auteur.

The Soulmate Secret: Manifest the Love of Your Life met de

Law of Attraction .

Melanie is een zeer bekwame leraar die veel inzicht, wijsheid en transformatie biedt voor degenen die genezen van het misbruik van narcisten en sociopaten. Als je toegewijd bent aan genezing, mis dan geen gelegenheid om van haar te leren.

Getuigenis over NARP.

Christiane Northrup, MD.

NY Bestverkopende auteur van Vrouwenlichamen, Vrouwenwijsheid

en godinnen. Nooit leeftijd .

Melanie’s werk over herstel van narcistische mishandeling is een godsgeschenk voor deze epidemie die zoveel mensen wereldwijd treft. Ik raad haar programma’s ten zeerste aan.

Getuigenis over NARP.

Katherine Woodward Thomas,

MA, MFT, NY Times Bestselling Auteur van bewust loskoppelen en aanroepen van “The One“.

De diepgang en het inzicht dat Melanie Tonia Evans biedt aan degenen die bezig zijn met het herstel van narcistische mishandeling is ongeëvenaard.

De enorme rijkdom van haar wijsheid en hoeveelheid warmte en zorg zal je in een mum van tijd beter maken. Dat zorgt ervoor dat je voor altijd afstudeert en je kracht weer aan iemand kunt geven.

Gezondheidsexperts Praten over NARP.

Getuigenis over Narp.

Mag. Katharina Schuldner Psychotherapeut Wenen.

Ik ben klinisch en gezondheidspsycholoog en psychotherapeut in Wenen. Ik had al jaren last van de gevolgen van narcistische mishandeling.

In de loop van tien jaar kon ik manieren vinden om mijn symptomen van PTSS en depressie onder controle te krijgen, maar ik vond geen oplossingen om de oorzaak van mijn problemen aan te pakken, waardoor ik geen vervulde levenservaring had.

Melanie’s Narp heeft me geholpen mijn negatieve emoties op een energetisch trillingsniveau vrij te geven. Ze begeleidde me op een persoonlijke reis om mijn pijnlijke jeugd en liefdeservaringen te overwinnen.

Daardoor kon ik een gezonde en krachtige versies van liefde in mijn leven creëren.

Ik ben Melanie’s missie zo dankbaar dat ze het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt voor mij en voor duizenden mensen over de hele wereld.

Getuigenis over Narp.

Dr. Thinus Coetzee PhD.

Specialist Counsellor- lid Amnesty International  Zuid-Afrika .

Als een specialist-adviseur, auteur, docent en onderzoeker van de afgelopen 25 jaar, kan ik echt zeggen dat het moeilijk is om  nog een persoon te vinden van Melanie’s kaliber.

Het is uitzonderlijk iemnad te vinden die narcistische mishandeling zelf heeft gehad , die echt zijn / haar passie leeft zoals Melanie dat doet.

Ik heb de eer gehad om het werk van Melanie te herzien. Daarnaast heb ik ook patiënten, die lijden aan narcistische mishandeling, doorverwezen naar haar website.

Mijn patiënten kunnen zich aanmelden voor haar Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP).  Die mogelijkheid maakt mijn werk zoveel gemakkelijker.

Melanie is inderdaad een gloeiend voorbeeld van herstel van Narcistisch Misbruik.

Ze heeft bewezen een leider te zijn op dit gebied doordat ze absolute geloofwaardigheid geeft aan een heel belangrijke wijsheid.  “Je kunt alleen leiden waar je geweest bent.”

Zij is bij uitstek een Thriver! Ze is namelijk geweest in elk stadium waarin een slachtoffer zich zou kunnen bevinden.

Getuigenis over NARP.

Fannie LeFlore.

Licensed Professional Counsellor and Educator USA .

Ik ben een psychotherapeut op masterniveau die eerder diende als schrijver / redacteur voor een boek van wijlen M. Scott Peck, MD, auteur van de bestseller The Road Less Travelled en andere boeken.

Melanies expertise op het gebied van narcisme is solide. Ze begrijpt de impact van misbruik in intieme relaties en de dynamiek van herstel van narcistische partners.

Dit komt als gevolg van toegepaste kennis.  

Die kennis heeft zich gedurende vele jaren heeft ontwikkeld. Zij kon ontwikkelen door haar eigen persoonlijke en professionele ervaringen. Tevens haar werk om duizenden mensen te helpen bracht haar die diepe toegepaste kennis.

Ze voedt en daagt mensen uit als ze proberen verder te gaan dan slachtofferschap om hun leven terug te winnen. Veel mensen raken los, omdat iemand als Melanie duidelijk weet wat ze hebben doorstaan.

Melanie kan hen leiden totdat ze overlevenden worden die dan gedijen zoals zijzelf.

 

 

U kunt vandaag hier beginnen met genezing.

 

Als lid van NARP ontvangt u onmiddellijk:

 

• De instructiemodule ‘Hoe haal je het meeste uit je genezingen?‘, zodat je kunt zien hoe je kunt genezen van narcistisch misbruik.

 

Quanta Freedom Healing. QFH

Meer dan 16 uur Quanta Freedom Healing uitgelegd in een eenvoudig maar krachtig 10-stappen proces. QFH zorgt ervoor dat je de pijn zal loslaten.  Je geloofsystemen, percepties en emoties zullen opnieuw bedraad worden. Immers het was die bedrading waardoor je in de cyclus van beledigende en onbevredigende relaties bent gebleven.

 

Extra E-boeken.

Zeven extra e-Boeken die u krachtige extra hulpmiddelen geven om uw helings- en herstelproces te ondersteunen.

Relaxatie.

Bonus-ontspanningstraining voor het volledige lichaam. Ook  empowerment-meditaties die u fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn bieden.

Visie en doelstellingen.

Je krijgt een Bonusmodule voor het instellen van uw doel en om eventuele blokkades op te heffen. Blokkades kunnen er voor zorgen dat het veel te lang duurt voordat u uw gewenste resultaten bereikt.

De mogelijkheid om toegang te krijgen tot al het materiaal vanuit uw huis of waar u maar wilt. De download is beschikbaar op elk elektronisch apparaat online.

 

De NARP Gemeenschap en forum.

Een gemeenschap van duizenden mensen zoals in het Narp forum, waaronder ervaren NARP-thrivers die begrijpen waar u doorheen gaat. Deze leden zijn er om u te begeleiden.  Ze houden uw hand vast terwijl u herstelt.

U kunt ook een beroep doen op MTE jarenlange ervaring met narcistische mishandeling. Zij is er ook binnen het NARP Community Forum, om u te helpen in zelfs de moeilijkste omstandigheden.

Een genezingssysteem.

Al deze gecombineerde middelen bieden een genezingssysteem dat je niet alleen in staat stelt om narcistische mishandeling te overleven. Dit systeem maakt dat je resultaten kunt behalen in de creatie van een gloednieuw leven.

Je kunt je leven dan opbouwen rond je ware doel, liefde en vreugde. Dan pas krijg je dat ook.

Zal je het programma zich financieel kunnen veroorloven?

Als je net als de meeste NARP-leden bent, heb je mogelijk veel geld gehad. MTE begrijp echt dat geld op dit moment beperkt kan zijn. Dat is de reden waarom MTE verschillende lidmaatschapsniveaus en eenvoudige betalingsopties hebt. Op die manier maakt MTE dit diepgaande genezingssysteem gemakkelijk toegankelijk voor jou.

Niet alleen zal NARP u mogelijk duizenden euro’s besparen op counseling of andere soorten therapie. Daarenboven zal het u toelaten om uit te breiden naar een veel effectievere versie van uzelf. Die versie zal in staat zijn meer overvloed in uw leven te genereren.

Zal NARP voor mij resultaat geven?

OK, dus je denkt misschien: “Zal NARP voor mij werken? Natuurlijk heeft het gewerkt voor duizenden andere mensen  maar ben ik misschien anders?”

Ik begrijp dat je het gevoel hebt dat je een risico neemt. Je wilt zeker niet worden bedrogen. Bedrogen worden zoals je in het verleden bent geweest dat ken je.

Het is goed om sceptisch te zijn.  Ik sta er volledig achter. Daarom ga ik je aanbieden om je vandaag te registreren zonder enig risico.

30 dagen niet tevreden is geld terug.

 

Je mag het hele programma 30 dagen uitproberen. Stel dat je geen fantastische, radicale en levensveranderende resultaten krijgt, dan krijg je al je geld terug.

We vragen je geen verantwoording. Dus geen vragen over de terugbetaling. Toch mag je het volledige programma behouden.

Het enige wat u hoeft te doen, is binnen 30 dagen een e-mail verzenden. Je verzendt die naar support@melanietoniaevans.com om uw volledige teruggave van geld terug te vragen.

Dus waar wacht je nu nog op? Ga nu inschrijven .

Kun je zien hoe moeilijk het is om je uit de pijn te denken? Kun je de strijd zien die je hebt gehad om je uit de pijn te doen? Zie je het verlies aan tijd en energie door te proberen jezelf uit de pijn te denken?

Heb je geprobeerd om op verschillende manieren hulp te krijgen, alleen maar om gefrustreerd te raken over de beperkte resultaten?

Voelt u zich onmachtig om uw leven op gang te krijgen?  Voelt het alsof u ondertussen uw emotionele, mentale en financiële gezondheid verliest?

De waarheid is :

Je zou de weg kunnen inslaan om honderden of zelfs duizenden dollars te besteden aan counseling. Maar er zijn ook andere vormen van therapie die veel geld kosten.

Of u kunt hier het NARP-programma starten dat duizenden mensen heeft geholpen.

Het zijn mensen net als u die misbruik hebben meegemaakt. Ze zijn verspreid over meer dan 80 landen.

Ze overleven niet alleen narcistisch misbruik overleven maar zijn ook succesvol na het programma te volgen.

Bovendien hebben ze een nieuwe vrolijke en vrije leven. Dit leven hebben ze tegen een fractie van de kosten van wat extensief en doorlopend therapie zou kosten.

En vergeet niet dat dit programma met 30 dagen geld terug om het hele programma zonder risico’s uit te proberen. We stellen geen vragen over de oorzaak.

Kun je  “weten” dat dit je beste kans is om te beginnen om eindelijk beter te worden en verder te gaan met je leven?

Kun je voelen hoeveel plezieriger je leven zal zijn als je nu gaat helen?  Of kies je in plaats ervoor om maanden of jaren in dezelfde cyclus te blijven? Het kan tientallen of misschien wel voor altijd zijn dat je in dezelfde cyclus blijft?

Maal je klaar om deze toewijding voor jezelf te maken. Dan ben ik  bij je bij elke stap om je te helpen.

Ik wil je iets vertellen dat ik met absolute zekerheid weet .

Het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt. Ook niet hoe vaak je hart is gebroken of hoeveel je hebt verloren. Toch verdien je het meest uitgebreide, bloeiende en vreugdevolle leven.

En dat is precies waarvoor Melanie hier is om u te helpen te bereiken.

Selecteer gewoon de lidmaatschaps- en betalingsoptie die het beste bij u past.

Ik zal tevens beschikbaar zijn aan de andere kant om u te helpen uw succesvol leven realiteit te maken.

Inhoud van het MTE NARP Systeem.

• Volledig boekje.

• Hoe haal je het meeste uit je genezingsmodule.

• 10 NARP Quanta Freedom Healing-modules die je direct kunt downloaden naar je favoriete luisterapparaat .

• 7 Aanvullende Narcissistic Abuse Recovery eBooks .

• Onbeperkte toegang tot het NARP Community Forum. 

• Bonus # 1 Empowerment en Ontspanning Meditaties. 

• Bonus # 2 Goal Setting Module. 

• 30 dagen “geen vragen gesteld” geld-terug-garantie. 

* NARP Community Forum is alleen beschikbaar met dit Gold NARP-pakket.

 

De cursus is 100% digitaal. Je ontvangt de volledige cursus direct via download.

Ga naar de advertentie op de zijkant en bekijk de verschillende betalingsopties.

 

Nog enkele vragen over NARP?

 

In welke valuta staat het programma en hoeveel kost het in mijn valuta? 

Het programma is in Australische dollars (AUD). U kunt erachter komen hoeveel het in uw valuta kost door onze Currency Converter te gebruiken.

Is het NARP programma ook voor mensen die zijn misbruikt door iemand anders dan een intieme partner?

Ja, het Narcissistic Abuse Recovery Program (NARP) heeft echte herstelresultaten opgeleverd. De resultaten zijn er voor mensen die misbruik maken van familieleden, vrienden en collega’s. In feite helpt het elk slachtoffer van een narcist.

Werkt het programma voor mij als ik nog steeds in de relatie met een narcist zit? 

Ja, veel mensen hebben NARP gebruikt terwijl ze nog in de relatie waren om kracht en moed te krijgen. Door het Narp programma konden ze hun kracht terug te nemen. Dankzij Narp namen ze bekrachtigende beslissingen in hun leven.

Hoe lang duurt het voordat je resultaten ziet?

Het hangt allemaal af van hoeveel moeite je doet. Hoe vaker je je toewijdt aan de genezingen, hoe sneller de resultaten. De meeste leden ervaren een dramatische opluchting in 1-3 maanden.

Meestal ervaren ze vaak een complete ommekeer in hun leven en welzijn binnen 6-12 maanden.

Wat als ik niet goed ben in technologie en niet weet hoe ik het programma moet downloaden?

Je hoeft je geen zorgen te maken! We hebben een ondersteuningsteam die u graag helpen bij het downloaden van het programma naar uw favoriete lees- en luisterapparatuur.

 

Start nu met loslaten en schrijf in op het programma van MTE. Klik op de advertentie aan de zijkant.

Getuigenis over NARP.

Door het werken met Melanie’s systemen wordt mijn connectie met het leven sterker en mijn relatie met anderen wordt elke dag groter. Mijn uiterlijke veranderingen bevestigen voortdurend mijn innerlijke veranderingen.

Mijn Life Coach is totaal verbaasd over de veranderingen die hij in mij waarnam. Toen ik het systeem van Melanie toepaste kwam een fenomenale helderheid, begrip en vreugde naar voren.

Echt het Melanie’s genezingssysteem werkt omdat energetische heling aanpakt wat normale communicatie niet kan. “

Gil John Espinoza, VS.

Getuigenis over NARP.

“Vanwege de grote bezorgdheid over mijn problemen met narcistisch misbruik, vond ik het vermogen om te ontspannen in mijn eigen huis en Melanies stem te volgen en diep in de audiosessies te gaan, ongelooflijk rustgevend en genezend.

Ik ben zo dankbaar voor de resultaten die ik heb gevoeld bij het doen van dit programma.

De toegevoegde bonus is dat ik elk aspect van het programma steeds opnieuw kan benaderen. Misschien zal dit in de toekomst nog nodig zijn.

Het NARP-programma is een geweldige oplossing voor iedereen zoals ik die tijdproblemen heeft ten gevolge van mijn drukke leven. Het programma trok mijn aandacht ondanks dat ik werd geabsorbeerd door werkgerelateerde zaken.

Omdat het online werkt was het dus mogelijk om er toegang toe te hebben toen ik de juiste momenten vond.

Jeff Malesa, Australië.

Getuigenis over NARP.

 

“Melanie hielp me om de onvoorstelbare en ongelooflijke effecten van narcistische mishandeling te begrijpen. Ik was zwaar depressief, agorafobisch en extreem angstig. Sinds Melanie mij een fantastisch herstelprogramma aanbood en ik het afwerkte  geloof ik in mij en in de liefde.

Dat programma bevat trouwens evenzeer ongelooflijke steun van een supportgroep. Het resultaat is dat Ik veranderde van een dode vrouw in een Thriver! “

Nikki Morgan, Dubai UAE.

Getuigenis over het herstelprogramma van MTE.

“Ik heb met succes twee kinderen grootgebracht en daarom heb ik ook een sterke, positieve reputatie op mijn gebied.”

Ik ben de algemeen directeur van een bedrijf met meer dan vijftig werknemers. Toch heb ik een misbruikende narcistische relatie gehad. “Dankzij het Narcissistic Abuse Recovery Programme ben ik op weg naar genezing en vrijheid.

Melanie is cruciaal en bijna profetisch geweest in vele stadia van mijn nieuwe leven. Ik heb nu eindelijk mijn grensfuncties . Niettemin begrijp ik mijn verantwoordelijkheid tegenover mezelf om de bron van mijn eigen geluk en vervulling te zijn. “

Data R, USA.

Getuigenis over Narp.

“Mijn ervaringen met Melanie’s werk hebben mijn kijk op mijn hele leven veranderd.  Dat was een leven van zeer ruwe behandeling van een intiem narcistisch familielid.

Ik heb jarenlang gewerkt om mijn ervaringen te begrijpen en geen enkele tool of behandeling heeft me ooit de vrijheid en vrede gegeven die ik nu voel na het Narcissistic Abuse Recovery Program  NARP van Melanie Tonia Evans. “

Beth Lawson, Australië.

Getuigenis over Narp.

“Ook al ben ik nog niet volledig klaar met het NARP programma,toch voel ik me zo beduidend anders. Bijgevolg wil ik je bedanken omdat ik je heb gevonden.”

Ik kan echt niet zeggen hoe dankbaar ik ben, ondanks wat ik als negatieve, pijnlijke recente ervaringen zag.

Toch voel ik me vrijer dan ooit in mijn leven. Nu ben ik eindelijk op een plek waar ik mezelf kan toestaan ​​om dicht bij iemand te staan. Ik heb geen twijfels meer dat ​​die een echt warme metgezel blijkt te zijn.

IZolang als ik weet heb ik me nog nooit zo veilig gevoeld. Mits ik toegang heb tot de Bron en onvoorwaardelijke liefde blijft mijn veilig gevoel wat er ook gebeurt. Het maakt het leven zoveel gemakkelijker. Ik laat me nu ontspannen en kan ervan genieten 🙂

VS.

Getuigenis over Narp en MTE.

Opgenomen in mijn lijst met levensveranderende genezingswerk is het NARP-programma van Melanie Tonia Evans.”

Dit programma en haar werk hebben diepe niveaus genezen die ik nooit had gerealiseerd, nodig om te genezen. Niet alleen om te herstellen van een narcistische relatie, biedt ze herstel van een verloren zelf, beginnend van binnenuit. “

Mary Ellen Telesha, VS.

Getuigenis over Narp.

“Het duurde tot mijn vroege jaren 40 tot het misbruik doordrong. De impact van afschuwelijke seksuele, fysieke en mentale mishandeling trof me met volle kracht. Dat misbruik van broers en zussen had plaats vanaf mijn vijfde levensjaar.

Als gevolg van NARP gedij ik ook op ongelooflijke manieren. Ik ben niet alleen bezig met het genezen van diepgewortelde patronen van misbruik in mijn kindertijd.

Ik gedij ook op ongelooflijke manieren.

Dit op manieren die ik niet geloofde die mogelijk waren na zo’n gruwelijke mishandeling.

NARP is een ongelooflijk herstelprogramma voor alle kindermishandeling, met inbegrip van de meest extreme situaties.

Ik heb een heel grote passie voor het aanmoedigen van iedereen die worstelt met hun abusieve familieverleden.  Vandaar dat ik hen laat werken met het ongelooflijke herstelprogramma van Melanie. “

Annie, Australia.

 

Getuigenis over NARP.

 

“Mijn ex-narcist kreeg volgens de staatswet 50 procent vrijheidsbeneming en elke advocaat vertelde me dat dat het geval zou zijn. Mijn afschuw voor dat gebeurde was vreselijk.

Door de angst en de pijn uit de cellen van mijn lichaam te verschuiven met ongelofelijke vastberadenheid gebeurde iets heel speciaals.  Tegen alle verwachtingen in kreeg ik bij een rechterlijk bevel dat mijn kinderen full-time bij mij wonen.

Dit en andere ongelooflijke wonderen zijn gebeurd als gevolg van het werken met Melanie’s herstelproces. Ik geloofde nooit dat ik geen overgebleven haken, geen pijn en geen angst meer zou hebben, maar dat deed ik!

Ik heb nu een ongelooflijke dankbaarheid voor deze ongelooflijke reis van mijn eigen bevrijding en groei. ‘

Val, VS.

 

De video-versie van dit artikel vind je op mijn Youtube video kanaal.

 

Onderschrijf voor een online cursus en laten we alles vanaf het begin ongelooflijk duidelijk krijgen. Ik kan niet wachten om je te laten zien hoe eenvoudig het is, en je zult dol zijn op de resultaten die je krijgt. Morgen zal het te laat zijn. Dit is je kans. Wat verwacht jij van dit programma? Laat het me weten in de commentaren.

 

Liefs xx

 

Johan en Annemie Persyn Declercq.

 

PS: Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten en je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Melanie Tonia Evans om te herstellen van narcistisch misbruik.

Je krijgt ook een nederlandstalige inspiratie  wanneer je deze video bekijkt.

 

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.