Je leven opbouwen met  het “narcissistic abuse recovery program”

Je leven opbouwen met het “narcissistic abuse recovery program”

De cyclus van mishandeling beëindigen en een prachtig leven opbouwen.

In dit artikel en deze video vind je hoe je de cyclus van mishandeling kunt beëindigen door het volgen van het Engelstalige herstelsysteem voor narcistisch misbruik (NARP) narcissistic abuse recovery program. Daarna kun je het prachtige leven gaan leven dat je verdient volgens Melanie Tonia Evans.

Haar naam is Melanie Tonia Evans.  (MTE)

We zijn er trots op je een Engelstalig healingssysteem – narcissistic abuse recovery program te kunnen voorstellen dat niet alleen haar (MTE)  leven heeft gered, maar dat duizenden levens van duizenden mensen wereldwijd heeft gered.

Je kunt gemakkelijk besluiten dat dit geen healingssysteem is dat alleen maar plaatselijk werkt. Het resultaat verkrijg je ook niet  alleen als gevolg van de persoonlijke coaching van MTE of door haar opgeleide coaches.

Neen, want je hoeft geen trainer, therapeut in een face to face opstelling want in essentie pas je een methode toe waarin je online begeleid wordt.  Door correct de online-instructies te volgen is dit ook niet louter zelfhulp.

Haar leven is meer stralend, ongelooflijk, vervullend en bekrachtigd dan zij ooit voor mogelijk had kunnen houden. Dat is het gevolg en het resultaat van haar genezingssysteem.

Ik wil dat je weet dat de volgende informatie over narcistische liefdesrelaties gaat en dat dit de context is waarin het systeem van MTE werkt.

Voor wie is het veranderingssysteem van MTE?

Toch is dit genezingssysteem – narcissistic abuse recovery program NARP – effectief en succesvol voor alle narcistische relaties inclusief deze met ouders, broers en zussen, vrienden, collega’s enzovoort.

Hoewel er nu veel vertaal mogelijkheden bestaan om e-boeken en video’s om te zetten in de gewenste taal zal het materiaal van MTE vooral geschikt zijn als je een basiskennis hebt van de Engelse taal.

Bovendien is het belangrijk voor u wat ook uw leeftijd, geslacht of uw geaardheid is. Het maakt niet uit hoe je bent. Of u een hetero, homo bent of wat dan ook.

Dit genezingssysteem van MTE is niet alleen één van herstel. Het MTE-systeem zorgt voor het persoonlijk bloeien na narcistische mishandeling.

MTE weet hoe pijnlijk een relatie met een narcist is.

Het ene moment denk je dat je het leven van je dromen leeft. Je bent verliefd. Je hebt eindelijk “De Ene” gevonden met wie je kunt genieten van je droomleven.

Het gaat zo goed.  Deze persoon lijkt alles te zijn waar je ooit op had kunnen hopen. Ze lijken precies te weten hoe je je geliefd kunt voelen. Je nieuwe geliefde weet precies hoe je aan al je behoeften kunt voldoen.

Het leven is geweldig. Alles is perfect!

Maar dan gebeurt het ondenkbare. De persoon die te dol leek op je begint te veranderen. Hij of zij lijkt geïrriteerd en ongelukkig. Bovendien begint die geliefde persoon dingen te zeggen en te doen waardoor je je ongemakkelijk, bekritiseerd, angstig en verward voelt.

Na verloop van tijd begin je je nog meer verbijsterd te voelen. Je begint jezelf in vraag te stellen. Je probeert niets verkeerd te zeggen of verkeerd te doen. Maar wat je ook doet of niet doet, het proberen de vrede te behouden lukt niet.

Volgens deze persoon die je “als geen ander aanbad”, is wat je nu doet “nooit goed genoeg“.

Je krijgt de schuld voor alle problemen in de relatie. Je geliefde heeft je nu de schuld het maakt niet uit hoeveel je probeert uit te leggen, te bewijzen, dingen op te lossen of jezelf te rechtvaardigen.

Dit gedrag escaleert. Heb je deze persoon betrapt bij het liegen of het doen van ontrouwe en zelfs overspelige activiteiten achter je rug? Maar ondanks alle gruwelijke gedragingen die deze persoon aan het doen is, ben je het die behandeld wordt als “de vijand”.

Je partner weigert verantwoording af te leggen. Hij is niet oprecht berouwvol. Integendeel hij heeft je valse verontschuldigingen. Ondanks dat hij zo zorgzaam en bezorgd was voor je welzijn in het verleden, zegt en doet hij nu vreselijke zaken.

Klinkt dit bekend?

Ze weet precies hoe moeilijk het is om te accepteren dat de ‘liefde van je leven’ je nu bedrieglijk misleidt, misbruikt, beheert en opzettelijk pijn doet.

Hoe is dit kunnen gebeuren? Wat is er zo veranderd?

Je vraagt je af: “Hoe ben ik gegaan van een gevoel dat ik zo aanbeden, gewaardeerd, veilig, beschermd en gekoesterd werd tot hoe ik me nu absoluut verwoest voel?”

“Hoe kon de persoon die beloofde van me te houden met elke cel van zijn wezen, zo wreed, zonder geweten, berekenend en gemeen worden?”

Omdat je hier nu bent in je situatie, kan het lezen van deze woorden ondraaglijk zijn geworden.

Ben je ten einde raad?

Daarom dat je probeert jezelf van deze persoon te verlossen, het maakt niet uit hoeveel hij of zij je pijn doet.

Een andere reactie is het proberen je de ‘droompartner’ terug te winnen die je dacht dat je had.

Misschien denk je nu al sterk dat er geen hoop is om deze relatie te laten werken, want niets wat je doet, werkt. Toch je inspanning nemen de lelijke, pijnlijke en zelfs gewelddadige afleveringen steeds frequenter toe.

Het wordt steeds duidelijker dat je droom van de perfecte partner en het perfecte leven steeds verder wegglijdt.

Je hebt besloten dat zelfs wanneer deze persoon zich verontschuldigt en spijt scheen te hebben, zijn of haar acties niet overeenkomen met de woorden.

Bovendien duurt het niet lang voordat hetzelfde gedrag zich herhaalt.
Dan wordt het duidelijk dat deze persoon, ondanks het nu en dan uiten van “hun liefde”, ze geen verantwoordelijkheid nemen en hun gedrag niet zullen veranderen.

Ben ik de gekke?

Hoe vaak heb je jezelf deze vraag niet gesteld?
Immers, hoe vaak heeft deze persoon je verteld hoe fout je bent. Ook heeft hij verteld  hoe slecht je bent. Bovendien dat het allemaal jouw schuld is.

Hij beweert hoe jouw problemen, verleden, familie, persoonlijkheid, gebrek aan zorgzaamheid, gebrek aan integriteit, gebrek aan liefde, gebrek aan communicatie of gebrek aan eerlijkheid precies de reden is waarom jouw partner zich gedraagt zoals hij of zij doet.

Je bent geen hopeloos geval.

Als je bent zoals de duizenden mensen die MTE heeft geholpen om te genezen van narcistisch misbruik, dan heb je al veel werk aan jezelf gedaan.

Het is heel goed mogelijk dat je veel boeken hebt gelezen, naar therapie bent geweest en zelfs een groot aantal workshops hebt gevolgd.

Misschien is dit niet je eerste teleurstellende en pijnlijke relatie.

Precies, omdat je zoveel werk aan jezelf hebt gedaan, dacht je inmiddels dat je je emotionele wonden waren genezen. Maar heb je voldoende aan je onbewuste gevoelens gewerkt die in je lichaam zijn opgeslagen en je onverwachts kunnen triggeren?

Je hebt gedacht dat je eindelijk klaar was om een langdurige, gezonde, liefdevolle relatie te maken.

Ik weet ook gewoon hoe pijnlijk het is, omdat te geloven dat je “thuis bent gekomen” tot ware liefde, alleen om te beseffen dat de droombestemming niet echt is.

Nu moet je helemaal opnieuw beginnen, omdat je terug bent in een plek waarvan je dacht dat je dat nooit opnieuw zou hoeven te ervaren.

Niets leek erop dat je weer door iets moet gaan dat zo gruwelijk en traumatiserend is als een relatie met een narcist.
Deze keer voelt je leven op de meeste, zo niet alle, niveaus verscheurd. Je voelt letterlijk dat je ziel is verkracht. Maar je kunt zeker op een onbewust niveau die gevoelens van waardeloosheid veranderen met het narcissistic abuse recovery program (NARP).

Je bent waarschijnlijk nog meer verwoest.

Eveneens besef je dat deze persoon waarvan je dacht dat het de liefde van je leven was, in feite je ergste nachtmerrie is.

Net zoals wij allemaal die op narcistische manier zijn mishandeld, is het waarschijnlijk, nu dat uw geloof in het leven verbrijzeld aanvoelt, dat u nu zich vraagt hoe u ooit weer zult vertrouwen.

Het is begrijpelijk dat je je op dit moment krachtelozer en hulpelozer voelt dan je eerder hebt gevoeld.

MTE weet hoe al deze gevoelens intiem aanvoelen. Dat is precies hoe ze eindigde na een narcistische mishandeling. Gelukkig dat Melanie (MTE) ook weet wat het is gedurende een lange periode zich niet meer zo voelen.

Hoewel Melanie duizenden mensen ontmoet heeft die allemaal deze ongewone niveaus van verwoesting en gevoelens van hopeloosheid rapporteren als gevolg van narcistische mishandeling, is ze blijven doorgaan met haar missie om te zoeken naar een efficiënt narcissistic abuse recovery program. (NARP)

Melanie gaat zelfs zo ver om te zeggen dat we allemaal deze gevoelens en denkpatronen krijgen in onze opvoeding.

Maar wat als Melanie je zou vertellen dat er een manier is om dit alles om te draaien? 

Behalve dat kan Melanie je vertellen dat je wakker kunt worden van deze nachtmerrie.

Melanie vertelt en bewijst dat je geen jarenlang lijden hoeft door te maken. Stel zelfs dat je binnen een paar maanden je je leven en je emoties nauwelijks herkenbaar kunnen worden aan de huidige situatie?

De waarheid over deze lijdensweg die je machteloos voelde om te veranderen is, dat je ondanks dat je toch echt de kracht hebt om te veranderen.

Je bent veel sterker dan je denkt met het narcissistic abuse recovery program.

Melanie weet dit, omdat ze mensen heeft gezien die zo gebroken zijn en toch voldoende veerkracht konden ontwikkelen om volledig te bloeien. Sommigen waren zo getraumatiseerd. Anderen geloven dat ze misschien nooit beter worden. Velen onder hen voelen zich zelfs suïcidaal.

Hun leven dient volledig te veranderen, maar zelfs hun artsen en therapeuten kunnen geen hoop meer geven. De hoop kwam van het narcissistic abuse recovery program, afgekort NARP.

Als mensen die compleet aan hun eind zijn kunnen opstaan, waarom zou jij dat niet kunnen. Ikzelf had het geluk dat te mogen meemaken. Ook mijn vrouw ondervindt wekelijks deze bevrijding met enkele van haar klanten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees