Geleide meditaties om te kunnen ontspannen

Het grote voordeel voor de dader bij slaapdeprivatie is dat er bijna geen bewijs is dat er misbruik heeft plaatsgevonden. Geleide meditaties om te kunnen ontspannen kunnen het slaapgebrek compenseren.

Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen

Motivatie voor slaapgebrek kan woede zijn. Dikwijls is de motivatie ook een verlangen om het slachtoffer een deel van de misbruikers pijn te laten voelen. Dan voelt de narcist zich superieur.

Toch is een nog meer manipulatieve vorm dat de dader bewust berekent dat ze meer controle over het slachtoffer zullen krijgen als die een slaapstoornis ontwikkelt.

Stel je dus de vraag of je lijdt aan een slaaptekort ten gevolge van je partner, en doe er iets aan, door een intense slaap en relaxatie methode toe te passen. Geleide meditaties om te kunnen ontspannen zijn een goed middel.

Uiteindelijk kan alles een motivatie brandstof worden voor zelfverbetering.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag!

 

De geheimen van meditatie een praktische gids voor innerlijke vrede en transformatie

paperback      e-book

 

mindfulness en bevrijding van depressie

 

foto cover Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness geluk, veerkracht & intuïtie

 

e-book

 

Angst beheersen met mindfulness hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek

 

https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=53616&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fnarcissistic-abuse-recovery%2F9200000102478461%2F&name=micro-comments&subid=paperback

 

https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=53616&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fnarcissistic-abuse-recovery%2F9200000112091629%2F&name=micro-comments&subid=paperback

 

Narcissistic Abuse Recovery How to Disarming from Personality Disorder of Narcissism in Life, Relationship and Workplace. Recovery Emotional Guide for Lovers, Parents, Brothers & Sisters. (Revenge)

 

Narcissistic Abuse Recovery How to heal from emotional abuse and survive to abusive relationships. Protect yourself: you must not be attracted to people with narcissistic personality disorder ! Bonus exercises to recover from the trauma
thrive membership
klik hier voor Thrive
thrive membership
klik hier voor Thrive

Geef een reactie, vraag of antwoord.