Categorieën
Recent zelfgenezing zelfzorg

Wacht af, blijf kalm en de geheimen van de narcist komen naar boven.

We zijn gewend om voor dood te spelen. We hebben op de harde manier geleerd dat als we met een blaffende hond spreken, we gebeten zullen worden. Je wacht beter af, en je blijft beter kalm. Uit onze ervaring hebben we geleerd dat als het moeilijk wordt, we beter af kunnen wachten en kalm blijven op een explosieve situatie.

Toen ik zo weinig controle had in mijn relaties met narcisten en ze zo regelmatig chaotisch waren, wist ik dat ik het beste af was om gewoon de storm uit te rijden. Niets wat ik kon zeggen of doen, hoe dan ook iets wat zou veranderen. Ik wacht af en ik blijf kalm.

We hebben geleerd niet te vechten tegen wat we niet kunnen verslaan, maar te wachten tot de storm voorbij is en dat is wat we nu doen met het coronavirus.

Ook dit zal voorbij gaan. Houd jullie sterk lieve zielen, we zitten hier allemaal samen in. Zowel covid als narcisme.

Samenvattend, dit zijn de geheimen die de narcist voor je heeft verborgen, en waar het echt omgaat, is dit: Dit is de waarheid: “Ik heb nooit om je en je leven gegeven. Je was gewoon een object dat ik kon gebruiken om te krijgen wat ik wilde. Ik zei en deed wat ik wilde. Je hebt er niet mee omgegaan. Je hebt me niet passend gediend, dus nu moet ik van je af en je de schuld geven van alle zaken die ik nooit onder ogen had willen zien en in mezelf moesten oplossen.”

Dat is de waarheid. Dat is het. Dat is de waarheid. Stel je voor dat je dat vanaf het begin wist over jouw narcist. Je zou er nooit heen zijn gegaan. Nu weet je het wel. Nu weet je hoe je hierop moet letten.

Nog krachtiger dan dat, nu weet je wat je in jezelf moet helen om los te komen en nooit meer een innerlijke match voor dat spul te zijn.

Ik wil dat je dit meer dan wat dan ook weet. Om nooit meer door een Vals Zelf te worden meegesleept, moet je een Waar Zelf zijn. Je moet jezelf helen, een Echt Zelf hebben, wat betekent dat je het innerlijke werk aan je Innerlijke Wezen doet.

Zodat je afwacht tot je kalm blijft. Dan zul je door het leven gaan en nooit meer met deze waanzin en deze zielsvernietiging te maken krijgen. Doe het ademwerk, doe het egowerk doe reparenting en doe toekomstig dagboeken zoals beschreven in het menu.

Hoe ikzelf en zoveel anderen die upgrade bereikten, was met NARP en met de informatie voor zelfgenezers uit “How to do the work?” van Lepera.

Het is de krachtigste manier die ik ken om onze eerdere pijnlijke programma’s te genezen, zodat we echte, echte en bevredigende relaties kunnen aangaan. Je kunt het bekijken door naar de links te gaan in het menu.

Ik weet dat dit moeilijk was om te erkennen en ermee in het reine te komen, maar ik wil dat je de waarheid kent om je te bevrijden. Ik kijk zo uit naar het gesprek met u en de opmerkingen en uw vragen hieronder.

Kalme en serene gevoelens van warmte en liefde.

Een verborgen narcist of een geheime narcist. Deel 2

Gratis bronnen narcisme – traumaherstel

Hoe doe je het werk voor zelfgenezing: boek Dr Nicole Lepera video

Kalm en alert zijn, overal en altijd

Een verborgen narcist of een geheime narcist. Deel 1

Hoe de verborgen narcist te werk gaat om je te domineren?

Een verborgen narcist of een geheime narcist. Deel 3

Trauma en traumazorg in Europa

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren