Waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?

Heb je alle leugens gehoord die de narcist achter je rug heeft gesproken?

 

Heb je de zijwaartse opmerkingen gehoord die de narcist in het verleden over je maakte toen je dacht dat alles geweldig was?

Welkom op narcisme.blog want dan is deze video voor jou.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/465908

Onthoud hoe je op je tong moest bijten toen iedereen om je heen op eieren moest lopen!

 

 

Het kan moeilijk zijn om te onthouden dat als je in ernstige emotionele pijn bent.

 

Dat jouw leven en jouw reis van evolutie en groei een constante is, die nooit stopt.
Bovendien zijn we  hier op planeet Aarde, we reizen door ruimte en tijd, en onze meest exacte missie is om te blijven werken aan genezing en het vrijgeven van de persoonlijke programma’s dat ons leven aantrekt dat we niet willen. 

Allemaal zijn we hier om een ​​vreugdevol leven te ervaren. We moeten er gewoon aan werken!

Wanneer we dat doen, verbeteren de omstandigheden innerlijk en uiterlijk krachtig. We gaan een niveau omhoog, we beginnen los te komen van pijn en we beginnen een geheel andere realiteit aan te trekken in onze ervaring.

 

Belangrijk is dat we ook betere situaties kiezen.

 

We leren ons buikgevoel te vertrouwen. Daarbij weten we dat we ‘nee’ kunnen zeggen tegen wat of wie zich niet goed voelt.

In de eerste plaats beginnen we op een gezonde te spreken over onze behoeften. Natuurlijk laten we het leven niet over aan veronderstellingen, giswerk of ‘wat als’.  In plaats daarvan maken we onze keuzes over wat en wie onze waarheid is, in plaats van te leven in situaties die dat niet zijn.

Als je, net als ik, enorm veel aan jezelf hebt gedaan wees dan alsjeblieft voorzichtig.

Het is best mogelijk ondanks je inspanning dat je nog steeds teleurgesteld en pijn moet lijden.  Wees alsjeblieft voorzichtig en geef niet op.

 

Weet dat het leven je altijd dient.

 

Het geeft je altijd precies de juiste informatie om je positieve terugkoppeling te geven.

Een teleurstelling geeft je het besef dat er meer voor je is om te genezen voor je ziel.

Je ziel wil echt inbreken in de ECHTE levenservaring die je wenst.

Het probleem is dat wij als mens het spel van evolutie veel te serieus kunnen nemen.
Het kan  als tragedie en rampspoed aanvoelen, terwijl ons echt wordt getoond dat we op het verkeerde spoor zaten en dat er iets in onszelf moet veranderen om een ​​stap terug te zetten.
Je moet je ook realiseren dat wat op de goede weg is, een veel grotere realiteit inhoudt dan de weg die we bewandelden, die uit elkaar viel.

 

Verbinden met onszelf als ultieme uitkomst?

 

Wanneer we een stap terug doen op het juiste spoor, door ons te verbinden met onszelf  en om onszelf te bekrachtigen, helemaal, gaan we naar het volgende niveau van een prachtige ervaring.

Daarom beloof ik je, als de pijn een 10 op 10 is, is de bevrijding en vreugde aan de andere kant van je doorbraak een 10 op 10.

Dus, geef nooit op, je bent niet zover gekomen om op te geven.

Je bent zover gekomen om je leven goed te krijgen.

Vragen over onze werkwijze en het innerlijk proces?

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.