Waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?

Heb je alle leugens gehoord die de narcist achter je rug heeft gesproken?

 

Heb je de zijwaartse opmerkingen gehoord die de narcist in het verleden over je maakte toen je dacht dat alles geweldig was?

Welkom op narcisme.blog want dan is deze video voor jou.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/465908

Onthoud hoe je op je tong moest bijten toen iedereen om je heen op eieren moest lopen!

 

 

Het kan moeilijk zijn om te onthouden dat als je in ernstige emotionele pijn bent.

 

Dat jouw leven en jouw reis van evolutie en groei een constante is, die nooit stopt.
Bovendien zijn we  hier op planeet Aarde, we reizen door ruimte en tijd, en onze meest exacte missie is om te blijven werken aan genezing en het vrijgeven van de persoonlijke programma’s dat ons leven aantrekt dat we niet willen. 

Allemaal zijn we hier om een ​​vreugdevol leven te ervaren. We moeten er gewoon aan werken!

Wanneer we dat doen, verbeteren de omstandigheden innerlijk en uiterlijk krachtig. We gaan een niveau omhoog, we beginnen los te komen van pijn en we beginnen een geheel andere realiteit aan te trekken in onze ervaring.

 

Belangrijk is dat we ook betere situaties kiezen.

 

We leren ons buikgevoel te vertrouwen. Daarbij weten we dat we ‘nee’ kunnen zeggen tegen wat of wie zich niet goed voelt.

In de eerste plaats beginnen we op een gezonde te spreken over onze behoeften. Natuurlijk laten we het leven niet over aan veronderstellingen, giswerk of ‘wat als’.  In plaats daarvan maken we onze keuzes over wat en wie onze waarheid is, in plaats van te leven in situaties die dat niet zijn.

Als je, net als ik, enorm veel aan jezelf hebt gedaan wees dan alsjeblieft voorzichtig.

Het is best mogelijk ondanks je inspanning dat je nog steeds teleurgesteld en pijn moet lijden.  Wees alsjeblieft voorzichtig en geef niet op.

 

Weet dat het leven je altijd dient.

 

Het geeft je altijd precies de juiste informatie om je positieve terugkoppeling te geven.

Een teleurstelling geeft je het besef dat er meer voor je is om te genezen voor je ziel.

Je ziel wil echt inbreken in de ECHTE levenservaring die je wenst.

Het probleem is dat wij als mens het spel van evolutie veel te serieus kunnen nemen.
Het kan  als tragedie en rampspoed aanvoelen, terwijl ons echt wordt getoond dat we op het verkeerde spoor zaten en dat er iets in onszelf moet veranderen om een ​​stap terug te zetten.
Je moet je ook realiseren dat wat op de goede weg is, een veel grotere realiteit inhoudt dan de weg die we bewandelden, die uit elkaar viel.

 

Verbinden met onszelf als ultieme uitkomst?

 

Wanneer we een stap terug doen op het juiste spoor, door ons te verbinden met onszelf  en om onszelf te bekrachtigen, helemaal, gaan we naar het volgende niveau van een prachtige ervaring.

Daarom beloof ik je, als de pijn een 10 op 10 is, is de bevrijding en vreugde aan de andere kant van je doorbraak een 10 op 10.

Dus, geef nooit op, je bent niet zover gekomen om op te geven.

Je bent zover gekomen om je leven goed te krijgen.

Vragen over onze werkwijze en het innerlijk proces?

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.