Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt? +video

Heb je alle leugens gehoord die de narcist achter je rug heeft gesproken?

Heb je de zijwaartse opmerkingen gehoord die de narcist in het verleden over je maakte toen je dacht dat alles geweldig was? Welkom op “narcisme.blog” want dan is deze video “over waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?” voor je. Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Onthoud hoe je op je tong moest bijten toen iedereen om je heen op eieren moest lopen! Je blijft je afvragen “waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?”, is het niet?

Het kan moeilijk zijn om te onthouden dat als je in ernstige emotionele pijn bent.

Dat jouw leven en jouw reis van evolutie en groei een constante is, die nooit stopt.
Bovendien zijn we  hier op planeet Aarde, we reizen door ruimte en tijd, en onze meest exacte missie is om te blijven werken aan genezing en het vrijgeven van de persoonlijke programma’s dat ons leven aantrekt dat we niet willen. 

Allemaal zijn we hier om een ​​vreugdevol leven te ervaren. We moeten er gewoon aan werken!

Wanneer we dat doen, verbeteren de omstandigheden innerlijk en uiterlijk krachtig. We gaan een niveau omhoog, we beginnen los te komen van pijn en we beginnen een geheel andere realiteit aan te trekken in onze ervaring.

waarom heb je narcistisch misbruik meegemaakt
@zelfzorgHelp

Belangrijk is dat we ook betere situaties kiezen.

We leren ons buikgevoel te vertrouwen. Daarbij weten we dat we ‘nee’ kunnen zeggen tegen wat of wie zich niet goed voelt.

In de eerste plaats beginnen we op een gezonde te spreken over onze behoeften. Natuurlijk laten we het leven niet over aan veronderstellingen, giswerk of ‘wat als’.  In plaats daarvan maken we onze keuzes over wat en wie onze waarheid is, in plaats van te leven in situaties die dat niet zijn.

Als je, net als ik, enorm veel aan jezelf hebt gedaan wees dan alsjeblieft voorzichtig.

Het is best mogelijk ondanks je inspanning dat je nog steeds teleurgesteld en pijn moet lijden.  Wees alsjeblieft voorzichtig en geef niet op.

Weet dat het leven je altijd dient.

Het geeft je altijd precies de juiste informatie om je positieve terugkoppeling te geven.

Een teleurstelling geeft je het besef dat er meer voor je is om te genezen voor je ziel.

Je ziel wil echt inbreken in de ECHTE levenservaring die je wenst.

Het probleem is dat wij als mens het spel van evolutie veel te serieus kunnen nemen.
Het kan  als tragedie en rampspoed aanvoelen, terwijl ons echt wordt getoond dat we op het verkeerde spoor zaten en dat er iets in onszelf moet veranderen om een ​​stap terug te zetten.
Je moet je ook realiseren dat wat op de goede weg is, een veel grotere realiteit inhoudt dan de weg die we bewandelden, die uit elkaar viel.

Meer info over de Nederlandse editie!

Verbinden met onszelf als ultieme uitkomst?

Wanneer we een stap terug doen op het juiste spoor, door ons te verbinden met onszelf  en om onszelf te bekrachtigen, helemaal, gaan we naar het volgende niveau van een prachtige ervaring.

Daarom beloof ik je, als de pijn een 10 op 10 is, is de bevrijding en vreugde aan de andere kant van je doorbraak een 10 op 10.

Dus, geef nooit op, je bent niet zover gekomen om op te geven.

Je bent zover gekomen om je leven goed te krijgen.

Vragen over onze werkwijze en het innerlijk proces?

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees