Vormen van seksueel misbruik door een narcist(e).

Als je met een narcist bent, nadat je het liefdesbombardement hebt doorgemaakt, waar ze perfect zijn, ben je volmaakt.  De wereld perfect en ben je gewiegd in een vals gevoel van gelukzaligheid. Daarna gaat de narcist over tot de devaluatie van jou als persoon. Alle vormen van seksueel misbruik door een narcist kunnen gebruikt worden zodra je in deze fase komt.  Als je eenmaal hebt laten zien dat je bereid bent om een deel van jezelf op te offeren om te conformeren, belonen ze je. Seks kan hier een groot deel van uitmaken. Ze zetten het patroon voort totdat je voldoende onder controle bent. Ze zullen je in deze strafbeloningsfase houden totdat ze zich volledig terugtrekken.

 

Er is een vreselijke kant aan de seksuele relatie met een narcist(e).

Narcisten zijn exhibitionisten. Je zult hun voorstellen horen om je te vernederen in het publiek, op openbare plaatsen enz.

Seks is slechts een verdere middel om te worden bewonderd.

Er bestaat geen intimiteit en je zult vaak het gevoel hebben te worden gebruikt en misbruikt.

Het kan zelfs pijn doen, ook dat hij/zij sado-masochistische spelletjes zal voorstellen.

De narcist(e) zal eisen dat je jezelf onderwerpt.

Uw eigen seksuele voorkeuren zullen worden geboycot of gedraaid.

Narcisten hebben een sterke neiging om hun partner en kinderen seksueel te misbruiken.

Hier is een lijst van enkele van deze onrechtmatige seksueel misbruik gedragingen.

Het is verboden om te masturberen of goed voor je eigen lichaam te zorgen onder de dreiging van straf.

U wordt verplicht om naar porno te kijken, hoewel je niet wilt.

De narcist(e) zal alles in het werk stellen om ‘grensverleggend’ te zijn, je daartoe verplichten.

U wordt verteld dat alles wat je wilt is seks hoewel je weet dat dit niet het geval is, maar seks is centraal in de narcist(e).

Als je geen seks wilt wordt je gewezen op je verleden waarin je seksueel werd misbruikt. Constante dreiging om vreemd te gaan ten gevolge van weigering.

Het is niet toegestaan ​​om seksuele bevrediging te hebben bij jezelf.

 

Je seksuele verleden wordt verscheurd.

Ook seksuele informatie over vroeger partners worden medegedeeld.

Je voelt je vernederd en toch is het de narcist(e) die beweert dat hij/zij werd vernederd.

Op hetzelfde moment vindt de narcist(e) vindt het grappig als je gewond raakt. Daarbij geniet Hij/zij ervan als je gewond raakt, dat kan fysiek of emotioneel zijn.

De narcist(e) zet je aan tot seks zoals het vertellen van erotische dingen. Later  kan hij/zij u foto’s of e-mails die seksueel zijn verzenden.  Maar dan beslissen op het laatste moment dat er niets zal plaatsvinden of je wordt misbruikt.

Sinds de narcist(e) je misbruikt terwijl je slaapt (slaap verkrachting), wordt u verkracht op een dagelijkse basis.

De narcist(e) doet alsof hij er seksueel voor u zal zijn, maar is enkel gericht op zijn eigen bevrediging.

Ondertussen eist de narcist(e) langdurige seks ver boven de limiet waarmee u kunt omgaan en wilt omgaan.

Te zijner tijd dwingt de narcist(e) tot seks net voor het vertrek naar werk of school, of tijdens het ontbijt van de kinderen.

Bovendien vertelt de narcist(e) je dat jij seksuele relaties met iedereen wilt hebben, hoewel de narcist(e) een sterke neiging heeft om met anderen te flirten en om ontrouw te zijn.

Je wordt verteld dat je aan het flirten was met iemand hoewel je helemaal niet flirtte.

Onmiddellijk verandert de narcist alles in een seksuele spel.

Voorafgaand gaat de narcist je lichaam vergelijken met anderen.

In de tussentijd maakt de narcist grapjes over je seksualiteit tegenover anderen. Je hebt bijvoorbeeld een kleine penis of kleine borsten.

Terzelfdertijd eist de narcist seks als je duidelijk maakt dat je dat niet wilt.

Onverwijld moet de narcist alles proberen.

Ineens is de narcist een exhibitionist en wil seks in het openbaar.

Plotseling verkleedt de narcist verkleedt zich en wil dat je kledij en lingerie aandoet die jij niet passend vindt.

Nog een andere veelvoorkomende vorm van seksueel misbruik door een narcist(e).

Deze vorm van misbruik (trauma-binding) bestaat uit vier fasen:

Ten eerste zal het slachtoffer worden gedwongen om zijn of haar seksuele voorkeuren en ervaringen aan de dader compleet te onthullen.

Ten tweede zal de dader het slachtoffer seksueel conditioneren in de richting van de dader. In dit stadium is de seksuele relatie zeer intens.

Ten derde, de dader vermindert de intensiteit van de seksuele relatie dramatisch, waardoor het slachtoffer voortdurend seksuele behoefte heeft.

Ten vierde , de dader doet seksuele handelingen enkel om de seksuele behoefte van het slachtoffer te handhaven. Nu, het slachtoffer, seksueel afhankelijk is van de dader kan het slachtoffer worden vernederd, gemanipuleerd en gebruikt.

De hoeksteen van narcisme is gebrek aan empathie.

Narcisten zien of beseffen niet de impact dat hun seksueel misbruik heeft op anderen. Ze stappen niet in de schoenen van iemand anders. Ze zien hun eigen behoeften.

Hun gevoel van gerechtigheid is van het grootste belang. Daarom hoor je professionals in de geestelijke gezondheidszorg zeggen dat zedendelinquenten moeilijk te behandelen zijn en dat volwaardige narcisten behandelingsfouten zijn.

Narcisten geven meestal de schuld aan het slachtoffer.

Ze zien het als het probleem van iemand anders. Wie zegt dat de overtuiging dat het slachtoffer zich erover heen kan zetten ooit kan werken? Dat doet het niet.

Zonder behandeling voor volwassen kinderen van narcistische ouders of kinderen van seksueel misbruik, wordt het trauma, als het niet wordt vrijgegeven, gedragen.

Het wordt gedragen als een zware wollen jas die stikt en destructieve levenspatronen creëert. Soms omvatten die patronen het trauma dat ze zelf hebben ervaren.

Veel zedendelinquenten waren zelf het slachtoffer van seksueel misbruik van kinderen. Veel narcistische ouders van vandaag hadden zelf narcistische ouders.

Dus, wat en wie gaat het verschil maken?

Hoe kunnen we het stoppen en daarom de grootste invloed hebben voor een gezondere menselijke cultuur? Hoe kunnen we stoppen met het kwetsen van kinderen?

Het antwoord ligt in verantwoording, bewustzijn, educatie en uiteindelijk sterke herstelprogramma’s. We zouden in ontkenning kunnen blijven. Het houden van grote witte olifanten in mooie externe woonkamers is op de korte termijn gemakkelijker.

Maar op de lange duur groeit die olifant en begint hij emotionele ruimte en energie in te nemen. Dit verbruikt uiteindelijk individuen, families en uiteindelijk hele culturen.

Wetende dat het oké en diep belangrijk is om zich uit te spreken over het seksueel misbruik van de narcist. Daarna kan het onuitsprekelijke omarmt worden. Dat is de eerste moedige stap. Herstel is een enorme zegen voor iedereen.

Hoe doen we dat? We praten erover! Er is voorspelbaar een beangstigende opwinding als we praten over seksueel misbruik door de narcist. Desondanks door de nasleep van trauma te begrijpen en te verwerken kom je in een staat van rust die alleen door moedige en dappere mensen wordt begrepen.

Over Johan.

Ik ben Johan Persyn, geen psychiater,  geen psycholoog en geen therapeut.

Een out-reacher die hier is om je te helpen onoverwinnelijk te worden als je dat wilt. Je kunt je interne BS en blokkades overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken!

Ik schrijf  over persoonlijke ontwikkeling, manifesteren & meer voor slachtoffers van narcisme.

Hoe ga je het verlies aan identiteit veranderen en herstel van narcistisch misbruik nu beginnen? Klik dan hier.

verlamd van agnst herstellen na seksueel misbruik Verlamd van angst.  Herstellen na seksueel misbruik.

 

 

 

#MeToo over seks, macht en verandering#MeToo over seks, macht en verandering.

 

 

 

metoo In therapieMetoo In therapie.

 

 

 

Handboek psychotherapie na seksueel misbruik Onder redactie vanHandboek psychotherapie na seksueel misbruik.

 

 

Verder na seksverslaving Herstel van vertrouwen en intimiteitVerder na seksverslaving. Herstel van vertrouwen en intimiteit.

 

 

 

De draak overwonnen - hoop en herstel als seks verslavend is Hoop en herstel als seks verslavend isDe draak overwonnen – hoop en herstel als seks verslavend is Hoop en herstel als seks verslavend is.

 

 

 

4 Feedbacks on “Vormen van seksueel misbruik door een narcist(e).”

  1. Eindelijk duidelijke en herkenbare informatie gevonden over narcisme en sexueel misbruik, confronterend, pijnlijk maar oh zo herkenbaar!

  2. Christel, Dank je wel voor je reactie. Geef niet op !

  3. Of op de laatste 20 cm van een matras gaan liggen.Zo weinig mogelijk blijven slapen. Vooral geen lichamelijk contact.Ook wel met de reden dat er geen kinderen mogen komen.(einde relatie in zicht)

  4. Dank je wel voor de reactie. Idd dat is ook een vorm van seksueel misbruik.

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.