Seks met een narcist. Deel 1

Soms is narcisme minder voor de hand liggend, en zijn de tekens mogelijk niet intuïtief aan te voelen. Dit is vooral het geval in de slaapkamer als je seks met een narcist hebt.

Hier vind je een beschrijving van enkele seksuele kenmerken van narcisten.

Sommigen zullen je misschien niet verbazen, maar anderen kunnen je vooroordelen over narcisme uitdagen.

Geen intimiteit.

Één van de gebieden die men het minst bespreekt en problematisch is, wanneer je leeft met een narcist(e) is seks.

Het kan worden beschreven op twee manieren:

Hij /zij heeft een constant verlangen naar seks en wil dat je beschikbaar bent op elk moment, volgens zijn of haar gril en wat er gebeurt in zijn of haar broek.

Hij of zij heeft behoefte aan seks en je gaat voor lange periodes zonder. Je moet bedelen en zelfs dan draait het vaak uit op niets.

Wat er vreemd is voor narcisten op het vlak van seks,  waar ze op andere gebieden vrij voorspelbaar zijn, lijkt het net het tegenovergestelde als het gaat om seks. Onvoorspelbaar!

Wanneer je voor het eerst in bed met een narcist ligt.

Zul je een geweldige tijd hebben of zul je de ontmoeting saai en lastig vinden, net als met iemand anders?

Het verschil is dat je, in andere relaties, waarschijnlijk samen leert en samen groeit als een paar. In de loop van de tijd word je  meer en meer seksueel uitwisselbaar. Je krijgt een beter begrip van elkaars voorkeuren en tegenzin.

Als seks verslavend wordt Hoe je jezelf en je relatie kunt redden
klik voor meer info

Tijdens het daten met een narcist en de relatie, kun je steeds meer ontkoppeling ervaren in de tijd. zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

Als je partner een narcist is, zul je uiteindelijk erkennen dat hoe technisch hoogstaand hij of zij ook is, de seks niet echt over jouw genot of kenmerken gaat en al zeker niet over jou liefhebben.

Je moet niet vergeten dat alles wat een narcist(e) doet, is om jou te overheersen.

Seks met een narcist(e) is om controle te verkrijgen.

Jou onder controle houden, omdat hij of zij haar of zijn doelstelling zou kunnen bereiken. Een andere reden is ook hoe ze door die controle er voor zorgen dat ze zich goed voelen. Immers dan kunnen ze jouw energie aftappen.

klik voor meer info

Net als een emotionele vampier hij of zij  jouw energie wegzuigt waar hij het kan krijgen. Als jij geniet, dan geniet hij of zij omwille van de macht die hij of zij over je krijgt.

Seks is voor de narcist(e) één van de beste manieren om controle over jou te krijgen.

Jouw zelfvertrouwen breekt de narcist(e) door je net niet te geven waar je recht op hebt. Op lange termijn zorgen ze dat je verslaafd bent aan hen.

U weet dat de gruwelijke details van een mislukt seksleven met een narcist(e) kan zijn dat hij of zij bleek homo te zijn, een pedofiel, transgender of travestiet dat zijn voorkeur shemales zijn. In de eerste plaats is er de pijn en verwarring die dat met zich meebrengt voor de partner.

In één woord, een gevoel van compleet waardeloos te zijn steekt weer de kop op, want wat je dacht dat fijn was blijkt voor de narcist(e) onvoldoende.

Het brengt je in alle geval in een moeilijke positie als je kinderen hebt met een narcist(e).

Hoe ga je daarmee om als hun vader of moeder plots niet de seksuele oriëntatie heeft waardoor de kinderen dachten uit liefde geboren te zijn? Wat als blijkt dat uw kinderen het resultaat is van zijn misbruik en leugenachtigheid? Of een verkrachting?

Handboek psychotherapie na seksueel misbruik Onder redactie van
klik voor info

Jouw kinderen zijn door hem of haar niet gewild met jou, maar gemanipuleerd. Een gepland bedrog? Je voelt je geen ouder meer, maar een baarmoeder of spermadonor.

En als boete krijg je een oudervervreemding, want ze beschouwen jullie kinderen als hun bezit.

Voor de nieuwe partner van de narcist(e), wil ik dat je weet wat je te wachten staat als je dat liefdespad met de narcist(e) bewandelt.

Intimiteit staat niet op het menu bij seks met een narcist(e).

Intimiteit is een vereiste voor goede en gezonde seks. Het gaat om meer dan de fysieke reacties zoals iedereen in een gezonde relatie kent. Uw narcistische man of vrouw of ex is niet in staat tot intimiteit. Intimiteit zou hem of haar kwetsbaar  maken. Intimiteit is tweerichtingsverkeer.

Als jij genoot van de intimiteit, de geborgenheid en het seksueel genot weet je later dat je er ingeluisd werd. Seks van een narcist(e) is een middel voor zijn of haar agenda. De intimiteit was vals, tot zo’n emotionele empathie komt “meneertje of mevrouwtje “seksfie” niet.

Ze gaan proberen om intimiteit te faken, zonder die te voelen, dus een soort cognitieve empathie die ze geleerd hebben of over hebben gelezen. Het uiten van hun gevoelens is over het algemeen problematisch.

De narcist(e) staat boven intimiteit, terwijl seks technisch bevredigend kan zijn, heb je altijd het gevoel dat er iets ontbreekt.

Zelfs de intimiteit die de partner voelt kan het gevolg zijn van de vervulling van zijn co-dependentie probleem.

Bovendien is er de problematische bereidheid om zich volledig over te geven aan de ander in de wanhoop om de eigenwaarde te versterken, wat dan later bleek een illusie te zijn.

Er kan hier ook sprake zijn van een omgekeerde projectie, waar het toekomstig slachtoffer de narcist idealiseert, omdat ze nog nooit dat beetje aandacht heeft gekregen van een man of een vrouw. Dat kan het gevolg zijn van verwaarlozing door één van de ouders.

De narcist(e) kan vragen naar je seksuele wensen om die te triggeren. Daarbij kan “meneertje of mevrouwtje prikkel” vragen naar je negatieve ervaringen ook om die te triggeren. Deze rollercoaster op seksueel gebied zorgt voor je afhankelijkheid van hem of haar. Daarnaast krijg je een obsessie om hem of haar in de juiste stemming te brengen;

Je voelt alsof de narcist(e) niet echt bij u is.

In het algemeen is er geen spirituele of emotionele band. Hoewel de narcist(e)  bedreven kan zijn in het maken van plezier als hij of zij wil, lijkt het bijna alsof je er niet toe doet.

Natuurlijk ben je een object dat past in een doelstelling van de narcist(e), o.a. zijn controlemechanisme te verfijnen en een verslaving bij jou te programmeren.

Dat komt, omdat narcisten hun partners gebruiken als opblaaspoppen. Ze masturberen. Alleen ben jij het middel tegen de saaiheid en leegheid van hun bestaan. Een mens heeft het voordeel warm te zijn, van huid enz. In de ogen van super- narcist ben je een hoer of slet.

De narcisten willen niet masturberen bij zichzelf.

Ze houden van het gebruiken van anderen daarvoor. Ze gebruiken hun partner voor dat doel.

seks met een narcist
klik voor info

Meestal vindt de narcist(e) het een groot probleem als zijn partner zou masturberen. Dat zou immers afbreuk doen aan zijn bezitterigheid. Het zou je immers minder afhankelijk kunnen maken.

Mogelijk is de relatie voldoende opwindend in het begin, maar als dat een patroon wordt, of als dat je eigen bevrediging gaat verminderen als je eerst moet ‘werken’ ga je vragen stellen bij de verhouding

De narcist(e) kent drie fasen in de ontwikkeling van zijn of haar seksuele relatie met zijn of haar prooi.

Als u zich niet kunt terugvinden met wat ik heb gezegd hierboven kan je in een van de eerdere stadia van de relatie bevinden. Misschien kan uw narcist(e) een andere reden hebben voor de inspanning die hij of zij doet om uw warm te houden.

seks met een narcist
klik voor meer info

Zit “meneertje of mevrouwtje omgekeerd” in de fase om je te leren kennen, om u dan beter te kunnen manipuleren? Ja, zeker.

Hoorde “meneertje of mevrouwtje altijd in de douche “dat u vertelde aan een vriend dat de seks met hem of haar zo leuk was? Dat streelt zijn of haar imago. Hij of zij denkt zo gemakkelijker nieuwe partners te krijgen.

Hij of zij zal niet nalaten jou te vertellen dat hij of zij veel seksuele kansen laat liggen sinds de seks met jou als partner.

De narcist vergelijkt om te controleren tot in de details.

Dat is om je verlangen te bevorderen door triangulatie.

“Meneertje of mevrouwtje butt plug” kan een seksueel probleem zelfs faken, zodat jij  zijn redder denkt te moeten worden.  Dat heeft je dan een boost en is handig meegenomen in de emotionele manipulatie. De geloofwaardigheid van de narcist stijgt daardoor.

seks met een narcist
klik voor meer info

De sociopaat denkt graag van zichzelf dat ze begerenswaardig zijn. Meneertje of mevrouwtje spring in het veld houdt de illusie hoog dat ze zeer goed zijn voor hun partner.  In het algemeen lonkt in feite de agressie en vernedering al om de hoek.

Door zijn ervaring in seksuele manipulatie kan hij op deze manier meer mensen misleiden.

In ieder geval, de narcisten gaan door de volgende drie fasen met hun partner:

Eerste fase:  overtuigen.

Je hebt de vrouw of man ontmoet. De date lijkt een sprookje.

De narcist is geweldig in elk opzicht, in feite is het bijna niet te geloven.

“Chumpie” is romantisch, fluistert sexy zoete dingen in je oor.

De narcistische lul geeft aan jou een voetmassage. Hij koopt je bloemen.

De kannibaal besteedt al haar of zijn aandacht aan je.

Uren kan hij/ze naar je luisteren. Jullie blijken vaak dezelfde ideeën te hebben.

Je voelt je aanbeden in alle opzichten.

Hier is wat er werkelijk aan de hand is.

“Meneertje of mevrouwtje orbit”  vindt dat u aan zijn behoeften voldoet op dit moment. Je maakt dat de narcist(e) er goed uitziet op een bepaalde manier. In de ogen van zijn collega’s denkt hij of zij dat hij of zij stijgt in waarde door zijn nieuwe verovering.

Had iemand anders een oog op jou? In sommige gevallen is het hof maken van jou zelfs een ​​heimelijke concurrentie om je weg te stelen van een tegenstander.

Doordat mogelijk iemand van zijn collega’s of vrienden je zag zitten, werd jij plots een prooi voor hem. Jouw waarde moet verminderen. Dat is belangrijk genoeg om een inspanning te doen, om zijn verlangen om de meerdere te zijn te bevredigen.

Wie seks met een narcist(e) heeft, krijgt daardoor wel een status die minder is dan mogelijk.

Jij bent zijn speeltje. En veel anderen weten dat.  In elke gebeurtenis gaat “meneertje of mevrouwtje spiegel”  zijn tegenstander bewijzen dat je een gemakkelijke prooi bent.

U kunt er zeker van zijn dat het niet uitmaakt wat hem of haar interesseerde in jou. Sinds hij of zij voelt dat seks hem dichterbij zijn doelen zal brengen zal het op een bepaalde manier voor zijn prestige zorgen.

Tweede fase: het bezit nemen.

De laatste rijstkorrel is nauwelijks weggeborsteld uit je haar, je bruidsboeket is nog vers en plotseling krijg je het gevoel dat er iets is veranderd. Op jullie huwelijksnacht is hij of zij het geld aan het tellen.  Maar er is één ding waar je niet helemaal je vinger op kunt leggen wat het is.

Het is niet altijd vanaf het huwelijk waar het bezit nemen van jou start. Jij staat niet meer op de eerste plaats. Je heeft hem wat tijd, in de hoop dat je droom verder blijft duren. Wellicht is het de drukte van de afgelopen weken.

Soms is het een ring, samenwonen, een baby, of dat u stopt met uw taak om een ​​huisvrouw te zijn of dat je huisvrouw wordt.

Zodra de narcist(e) de toezegging heeft dat hij of zij u op één of andere manier zijn bezit bent, dat de narcist(e) je overheerst, dat je onder zijn invloed bent gekomen, begint de werkelijke innerlijke agenda van de narcist(e).

Genoeg geduld gehad, genoeg gespeeld, genoeg gedaan alsof. Teveel inspanning voor iemand die hem niet doorziet en stilaan groeit de minachting, tot de druk op die ketel te groot wordt.

Misschien is het een minimale persoonlijkheidsstoornis waar hij of zij zich niet van bewust is.  Hij/zij had toch veel moeilijke relaties in het verleden. Je denkt dat het wel zal beteren als je wat langer bij elkaar bent, want het ging toch allemaal heel snel.

Maar wat blijkt, is dat er nu niet langer een noodzaak is om een ​​inspanning te leveren.

Meneertje of mevrouwtje ‘mis je ‘hoeft u niet meer te overhalen, om zijn prooi te zijn. Je bent zijn redder geworden. Eindelijk is hij een man, omdat hij een vrouw heeft die nog zijn kijk op de wereld dient over te nemen. Ten slotte is hij een vader, omdat hij een kind heeft of verwacht.

seks met een narcist
klik voor info

Uiteindelijk voelt hij of zij zich niet meer minderwaardig zegt hij of zij. In essentie is dat, omdat hij dankzij u zijn bezit heeft uitgebreid. Dan kan een huis zijn, een auto, een moto, nieuwe kleren enz.

Was het niet zijn vorige relatie waardoor hij zo veel kwijt was?  Maar het saldo van die ervaring is dat u denkt dat u een deel van hem bent geworden.

Nu ben je  net als zijn arm of been. Jullie zijn één.

Narcisten zijn vaak minder ‘experimenteel’ dan ze zich voordoen.

Veel narcisten willen zichzelf als altijd in controle en aantrekkelijk beschouwen. Dit sluit niet goed aan bij het spel voor een breed scala aan creatieve acts. Sommige narcisten scheppen op over alles wat ze in bed kunnen spelen, maar ze komen niet in bepaalde posities waar ze er niet op hun best uitzien.

Meestal gaan ze geen dingen doen waarvan ze denken dat ze er gek uitzien.

Per definitie zijn narcisten erg zelfbewust; ze zijn zich alleen van hun eigen zelfbewust. Ze eisen overgave, maar blijven zelf in hun denken, maar niet als er drugs of alcohol bij betrokken wordt waar ze hun rare behoeftes dan kunnen verschuilen.

seks en de narcist
klik voor meer info

In de slaapkamer kan zijn narcisme de creativiteit, doorstroming en overgave onderdrukken. Het cliché is waar dat narcisten graag in de spiegel kijken of foto’s en video’s van zichzelf maken tijdens en als op stapje naar seks.

Als je met een narcist slaapt, is de kans groter dat je op één van die foto’s bent. Vergeet niet dat hij of zij foto’s kan delen met anderen van zijn speeltje en ze later als chantage zal gebruiken.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

thrive membership
klik hier voor Thrive

8 gedachten over “Seks met een narcist. Deel 1

 1. Ik wil je graag toevoegen op fb maar dan zien mijn vrienden op fb dat ook
  Kun je geen besloten groep aanmaken
  Dan zouden slachtoffers ook met elkaar kunnen praten zonder dat iemand mee leest
  Want het lucht misschien ook op als je met medeslachtoffers je ervaringen deelt
  Of vragen hebt.
  Gedeelde smart is halve smart
  Groet, Yvonne

 2. Mijn ex-man ( narcist) is onze hele huwelijksreis niet één keer met mij naar bed geweest.
  Later ontweek hij rustig een jaar lang sex te hebben.
  Wel ging hij tijdens onze huwelijksreis met een man mee en liet mij alleen een middag aan een stil strandje zitten.

 3. Ik heb een relatie gehad met een narcist en heb hier veel herkenning gelezen,het is echt niet gemakkelijk geweest,maar hoop dat het mij nog eens zou overkomen dat ik het vlug zou herkennen en daar kan naar handelen. Bedankt voor de informatie .

 4. Eindelijk nog een punt ter bevestiging
  Vanaf het eerste moment weet ik dat de narcist met psychopatische trekken,waar ik 3 jr in 1 huis henb gewoond (een spanjaard in Catalonie) een groot probleem heeft, ik dacht aan trauma, seksueel misbruik etc etc. Met mijn grenzeloze emphatische vermogen bleef ik mijn liefde geven, ondanks het feit dat het niet werd gewaardeerd sterker nog, er volgde , na het eerste jaar (toen ik nog in NL woonde en we heen en weer reisden om elkaar te zien en hij mij overspoelde met de meest mooie woorden en verhalen en “liefde” -woorden-) een berg van afwijzing, kritiek, manipulatie, agressie, bedreigingen, opzettelijk pijn doen, stiltebehandelingen, depressies, obsessies, alcohol en voedselverslavingen, vluchtgedrag, woede aanvallen waarin hij spullen van mij kapot gooide etc etc.
  Maar over het seksuele aspect vond ik nooit zo’n heldere herkanbare (!!!) uitleg in mijn zoektocht naar zijn “trauma”.
  Seks met hem was als necrofilie, of als n wilde (als hij dronken was) maar altijd was het ego seks. De meest laag -bij – de-grond ervaring ooit.
  Meneer wilde ofwel nooit seks (te moe, geen tijd, geen zin, nee nu niet ik ga nu sporten – afwisseling van uren sporten tot de dag erna flessen bier en wijn tot zich nemen en alles te eten wat ‘god verboden heeft’.
  Als er dan seks was, was het inderdaad zo dat hij er niet bij was.
  Geen zoen (zoenen hebben we sowieso alleen maar in het 1e jaar gedaan, daarna werd hij boos als ik hem wilde zoenen en beet dan keihard op mijn tong en draaide zijn hoofd weg)
  Geen aanraking, niets
  Hij heeft mij in die 4 jaar nooit aangeraakt, omhelst geknuffeld, gestreeld niks.
  Hij zei als ik vroeg of seksueel misbruikt is, of homoseksueel is dat ik meer wilde dan hij kon geven. Kan ik nu om lachen Hoe Absurd is dat..
  Ik voelde me echt heel lelijk ( ik ben niet lelijk integendeel) vies, afgewezen, wanhopig.
  Soms zei hij
  Je hebt t me zo vaak gevraagd of ik homoseksueel ben, ik ga het nog geloven.
  Het meest absurdistische was ( en dat gevoel had ik meteen al vanaf het begin; alles is een leugen bij dit soort reptielenbreinen…)
  Vorig jaar juli kwam ik erachter dat hij met 6 verschillende vrouwen over seks aan het appen was. En dan geen intieme “normale” woorden, maar de meest gore woorden die je niet in je vocabulaire zou willen hebben.
  Het feit dat hij op seksueel gebied, idem intimiteit (dat woord komt totaal niet voor in zijn wereld) nooit met mij iets wilde delen, alleen als een soort opvangbak, maakte dat gedrag van hem in die appjes zo surrealistisch.
  Vanaf dat moment ben ik aan mijn ontsnappingtocht begonnen. Ontsnappen, immers ik heb huis en haard en NL verlaten voor die “zielenmaat” die hij pretendeerde te zijn.
  Woon en werk nu in een appartement aan zee en ben verlost van dit soort ellende.
  Mijn empatische vermogen, mijn mentaal zo sterke staat van zijn, mijn engelengeduld en mijn gevoel voor -sarcastische- humor hebben mij gered.
  Nu mijzelf weer terug zien te vinden.

 5. Dank je wel voor je getuigenis. Je bent een sterke vrouw. Maar je bent ook zo waardevol zonder je in te zetten voor een narcist. Geef jezelf die onvoorwaardelijke liefde die je mist. Sterkte Johan

 6. Je uitdagen om sexy voor hem te dansen en je vervolgens rollend over de grond uitlachen omdat je te lachwekkend bent voor woorden! Sex alleen nadat er een ruzie was beslecht en meneer geil was van zijn overwinning en mijn tranen. Er op en er af, a minute max. Oh en spontaan een jaar lang impotent nadat hij had beloofd een kind met me te willen. Jaaa hemelse jaren… I remember.

Geef een reactie, vraag of antwoord.