Categorieën
partnergeweld seks en narcisme video

Seks met een narcist. Geen seksuele intimiteit. Deel 1a1 video

Welke zijn de probleemgebieden bij seks met de narcist voor de partner?

In sommige omstandigheden is narcisme minder voor de hand liggend. Het kan dat de tekens niet intuïtief worden aangevoeld. Dit is vooral het geval in de slaapkamer als je seks met een narcist hebt.

Hier vind je een beschrijving van enkele seksuele kenmerken van narcisten.

Sommigen zullen je niet verbazen, maar anderen kunnen je vooroordelen over narcisme uitdagen.

Geen intimiteit.

https://videos.files.wordpress.com/RaHH3FwH/waarom_kan_seks_met_een_narcist_zo_niet_voldoen_of_zo_heerlijk_zijn.mp4

Één van de gebieden die men het minst bespreekt en problematisch is, wanneer je leeft met een narcist(e) is seks.

Het kan worden beschreven op twee manieren:

Hij of zij heeft een constant verlangen naar seks en wil dat je beschikbaar bent op elk moment, volgens zijn of haar gril en wat er gebeurt in zijn of haar broek gebeurt. Hij of zij heeft behoefte aan seks en je gaat voor lange periodes zonder. Je moet bedelen en zelfs dan draait het vaak uit op niets.

Wat er vreemd is voor narcisten op het vlak van seks,  waar ze op andere gebieden vrij voorspelbaar zijn, lijkt het net het tegenovergestelde als het gaat om seks. Onvoorspelbaar!

Wanneer je voor het eerst in bed met een narcist ligt.

Zul je een geweldige tijd hebben of zul je de ontmoeting saai en lastig vinden, net als met iemand anders? Het verschil is dat je, in andere relaties, waarschijnlijk samen leert en samen groeit als een paar. In de loop van de tijd word je  meer en meer seksueel uitwisselbaar. Je krijgt een beter begrip van elkaars voorkeuren en tegenzin.

Tijdens het daten met een narcist en de relatie, kun je steeds meer ontkoppeling ervaren in de tijd, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Als je partner een narcist is, zul je uiteindelijk erkennen dat hoe technisch hoogstaand die persoon ook is, de seks niet echt over jouw genot of kenmerken gaat en al zeker niet over jou liefhebben.

Je moet niet vergeten dat alles wat een narcist(e) doet, is proberen om je te overheersen.

Seks met een narcist(e) is om controle te verkrijgen.

Jou onder controle houden, omdat hij of zij haar of zijn doelstelling zou kunnen bereiken. Een andere reden is ook hoe ze door die controle ervoor zorgen dat ze zich goed voelen. Immers dan kunnen ze je energie aftappen.

Net als een emotionele vampier hij of zij  jouw energie wegzuigt waar hij het kan krijgen. Als jij geniet, dan geniet hij of zij omwille van de macht die hij of zij over je krijgt.

Seks is voor de narcist(e) één van de beste manieren om controle over jou te krijgen.

Jouw zelfvertrouwen breekt de narcist(e) door je net niet te geven waar je recht op hebt. Op lange termijn zorgen ze dat je verslaafd bent aan hen.

Je weet dat de gruwelijke details van een mislukt seksleven met een narcist(e) kan zijn dat hij of zij bleek homo te zijn, een pedofiel, transgender of travestiet dat zijn voorkeur shemales zijn. In de eerste plaats is er de pijn en verwarring die dat met zich meebrengt voor de partner.

In één woord, een gevoel van compleet waardeloos te zijn steekt weer de kop op, want wat je dacht dat fijn was blijkt voor de narcist(e) onvoldoende.

Seks met een narcist als controle wapen. Deel 2

Vormen van seksueel misbruik door een narcist(e).

Waarom voel je je uitgeput na seks met een narcist?

Hersenscans over seks

8 reacties op “Seks met een narcist. Geen seksuele intimiteit. Deel 1a1 video”

Ik wil je graag toevoegen op fb maar dan zien mijn vrienden op fb dat ook
Kun je geen besloten groep aanmaken
Dan zouden slachtoffers ook met elkaar kunnen praten zonder dat iemand mee leest
Want het lucht misschien ook op als je met medeslachtoffers je ervaringen deelt
Of vragen hebt.
Gedeelde smart is halve smart
Groet, Yvonne

Mijn ex-man ( narcist) is onze hele huwelijksreis niet één keer met mij naar bed geweest.
Later ontweek hij rustig een jaar lang sex te hebben.
Wel ging hij tijdens onze huwelijksreis met een man mee en liet mij alleen een middag aan een stil strandje zitten.

Ik heb een relatie gehad met een narcist en heb hier veel herkenning gelezen,het is echt niet gemakkelijk geweest,maar hoop dat het mij nog eens zou overkomen dat ik het vlug zou herkennen en daar kan naar handelen. Bedankt voor de informatie .

Eindelijk nog een punt ter bevestiging
Vanaf het eerste moment weet ik dat de narcist met psychopatische trekken,waar ik 3 jr in 1 huis henb gewoond (een spanjaard in Catalonie) een groot probleem heeft, ik dacht aan trauma, seksueel misbruik etc etc. Met mijn grenzeloze emphatische vermogen bleef ik mijn liefde geven, ondanks het feit dat het niet werd gewaardeerd sterker nog, er volgde , na het eerste jaar (toen ik nog in NL woonde en we heen en weer reisden om elkaar te zien en hij mij overspoelde met de meest mooie woorden en verhalen en “liefde” -woorden-) een berg van afwijzing, kritiek, manipulatie, agressie, bedreigingen, opzettelijk pijn doen, stiltebehandelingen, depressies, obsessies, alcohol en voedselverslavingen, vluchtgedrag, woede aanvallen waarin hij spullen van mij kapot gooide etc etc.
Maar over het seksuele aspect vond ik nooit zo’n heldere herkanbare (!!!) uitleg in mijn zoektocht naar zijn “trauma”.
Seks met hem was als necrofilie, of als n wilde (als hij dronken was) maar altijd was het ego seks. De meest laag -bij – de-grond ervaring ooit.
Meneer wilde ofwel nooit seks (te moe, geen tijd, geen zin, nee nu niet ik ga nu sporten – afwisseling van uren sporten tot de dag erna flessen bier en wijn tot zich nemen en alles te eten wat ‘god verboden heeft’.
Als er dan seks was, was het inderdaad zo dat hij er niet bij was.
Geen zoen (zoenen hebben we sowieso alleen maar in het 1e jaar gedaan, daarna werd hij boos als ik hem wilde zoenen en beet dan keihard op mijn tong en draaide zijn hoofd weg)
Geen aanraking, niets
Hij heeft mij in die 4 jaar nooit aangeraakt, omhelst geknuffeld, gestreeld niks.
Hij zei als ik vroeg of seksueel misbruikt is, of homoseksueel is dat ik meer wilde dan hij kon geven. Kan ik nu om lachen Hoe Absurd is dat..
Ik voelde me echt heel lelijk ( ik ben niet lelijk integendeel) vies, afgewezen, wanhopig.
Soms zei hij
Je hebt t me zo vaak gevraagd of ik homoseksueel ben, ik ga het nog geloven.
Het meest absurdistische was ( en dat gevoel had ik meteen al vanaf het begin; alles is een leugen bij dit soort reptielenbreinen…)
Vorig jaar juli kwam ik erachter dat hij met 6 verschillende vrouwen over seks aan het appen was. En dan geen intieme “normale” woorden, maar de meest gore woorden die je niet in je vocabulaire zou willen hebben.
Het feit dat hij op seksueel gebied, idem intimiteit (dat woord komt totaal niet voor in zijn wereld) nooit met mij iets wilde delen, alleen als een soort opvangbak, maakte dat gedrag van hem in die appjes zo surrealistisch.
Vanaf dat moment ben ik aan mijn ontsnappingtocht begonnen. Ontsnappen, immers ik heb huis en haard en NL verlaten voor die “zielenmaat” die hij pretendeerde te zijn.
Woon en werk nu in een appartement aan zee en ben verlost van dit soort ellende.
Mijn empatische vermogen, mijn mentaal zo sterke staat van zijn, mijn engelengeduld en mijn gevoel voor -sarcastische- humor hebben mij gered.
Nu mijzelf weer terug zien te vinden.

Dank je wel voor je getuigenis. Je bent een sterke vrouw. Maar je bent ook zo waardevol zonder je in te zetten voor een narcist. Geef jezelf die onvoorwaardelijke liefde die je mist. Sterkte Johan

Je uitdagen om sexy voor hem te dansen en je vervolgens rollend over de grond uitlachen omdat je te lachwekkend bent voor woorden! Sex alleen nadat er een ruzie was beslecht en meneer geil was van zijn overwinning en mijn tranen. Er op en er af, a minute max. Oh en spontaan een jaar lang impotent nadat hij had beloofd een kind met me te willen. Jaaa hemelse jaren… I remember.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren