Over Annemie: Bruikbare Suggesties narcisme.blog

 Annemie Persyn Declercq.

 

Annemie Persyn Declercq Ouders in aktie
Mag ik me even voorstellen

Echt bruikbare suggesties.

We willen je goede bruikbare suggesties geven die je kan helpen je leven op een nieuwe manier op te bouwen, toch?

Want, ja, je wilt je omgang met narcisme verbeteren.

Alleen al het nemen van deze ene doorbraak van  loslaten van je dwangmatige behoefte aan een relatie zal je meer geluk brengen dan je je kunt voorstellen als je de dingen op de juiste manier doet.

Dus, op dit moment, volg onze website, zet je beste e-mail erin.

Klik op de knop met de tekst ‘Schrijf me in‘ en we zullen van je misschien ook op Facebook horen, omdat we je elke dag waarde gaan aanbieden en je leven helpen veranderen.

Je vindt op narcisme.blog een video-reeks vol met bruikbare suggesties voor het beter omgaan met narcisme op alle domeinen.

We richten ons enkel tot slachtoffers van narcistisch misbruik met narcisme.blog en op onze support group. Dus niet naar coaches, therapeuten noch naar personen met narcistische trekken of NPD.

Voor narcisten die een zekere mate van zelfbewustzijn hebben, zijn er manieren om zichzelf te bevrijden van de illusie van onwaarheid van hun Zelf, het proces van innerlijke genezing te beginnen en geleidelijk te evolueren naar het manifesteren van het echte, hogere zelf.

Elementen van het realiseren van het Hogere Zelf zijn onder meer zelfacceptatie, wezenlijk succes en het vermogen om echt gezonde, liefdevolle en duurzame relaties te voelen en aan te gaan. Bekijk zeker ook de open brief aan de narcist.

Als je een narcist bent moet je een gekwalificeerde professional in de geestelijke gezondheidszorg raadplegen voor individuele begeleiding en ondersteuning.

Misschien wel het allerbelangrijkste idee om in gedachten te houden voor een herstellende narcist is om op de hoogte te zijn van waar het zelf eindigt en een ander mens begint. Houd meer rekening met het bestaan, de gedachten en de gevoelens van anderen.

Praktische tips om dit te bereiken zijn:

Spreek mensen aan bij hun naam, zowel in woord als geschrift.
Luister minstens zoveel als je praat.


Geef blijk van oprechte interesse in en nieuwsgierigheid naar mensen in uw leven. Stel de juiste vragen om meer te weten te komen over wat nieuw en belangrijk voor hen is.


Pas op dat u niet onnadenkend de persoonlijke ruimte van anderen binnendringt, hun persoonlijke eigendommen gebruikt of hun persoonlijke tijd zonder toestemming in beslag neemt.

Als u verzoeken doet, vraag dan in plaats van bevelen te geven of aan te nemen dat u het het beste weet. Bewustwording en waakzaamheid zijn hier noodzakelijk, want narcisten zijn vaak goed in manipulatief vragen om te krijgen wat ze willen.

Stel niet met toonaangevende maar open vragen. Geef de ander de ruimte om vrije keuze te maken. Respecteer de keuze, ook al is het niet altijd wat je wilt.

Doe wat je zegt dat je gaat doen.

Kom beloftes, afspraken en afspraken na.
Omgekeerd: doe geen beloftes die u niet kunt nakomen.
Als u niet in staat bent om door te gaan, wees dan verantwoordelijk en neem verantwoordelijkheid.

Belangrijk is dat u proactief bent en vaststelt wat u gaat doen om de situatie in de toekomst recht te zetten.

Bouw vertrouwen op met uw eer en integriteit.


Concentreer u op het maken van een meetbaar verschil in uw werk en relaties.

Vermijd handelingen en beslissingen die ervoor zorgen dat anderen zich beknopt, bedrogen, gebruikt, gekleineerd, gemanipuleerd en dienovereenkomstig teleurgesteld voelen.

Een goede manier om te meten is of mensen na ontvangst van wat u geleverd heeft net zo gelukkig zijn als toen u in eerste instantie beloofde, en of ze uw stof voldoende leuk vinden om de interactie opnieuw te herhalen.

photo of man riding bicycle
Met schaamte en vernedering omgaan kern onvermogen van de narcist. Photo by Nick Wehrli on Pexels.com

Zelfreflectie met volgende vragen

Als je in je relaties met mensen vermoedt dat je narcistische neigingen het beste uit je kunnen halen, roep dan de hulp in van je Waarnemer Zelf door een of meer van de volgende vragen te stellen:

“Hoe komt het over wat ik ga zeggen of doen?”

“Hoe zou iemand zich kunnen voelen aan de ontvangende kant van mijn communicatie en gedrag?”

“Zou de andere persoon zich gebruikt, gekleineerd, neergekeken of genegeerd kunnen voelen aan de ontvangende kant van mijn gedrag?”

“Zijn mijn woorden en daden bedoeld om te laten zien hoe‘ geweldig ’,‘ uniek ’,‘ speciaal ’en‘ superieur ’ik ben?

Telkens wanneer we de hulp van ons waarnemerszelf inroepen, kijken we gezond in de spiegel, wat ons kan helpen over te komen als meer authentieke mensen.

Deze moedige stappen vereisen eerlijkheid en moed, zullen ups en downs hebben, maar kunnen uiteindelijk bevredigend en lonend zijn. Je bent op een wonderbaarlijke reis van zelfontdekking, en je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Zoek daarom een ervaren geestelijke gezondheid therapeut.

Hoewel het Engelstalige programma van Melanie bij het evolueren naar een gematigde narcist wel kan nuttig zijn heb je als narcist een ervaren therapeut nodig om volledig te genezen.

Meer inzichten over narcisme.

 

Meer informatie over hechting narcisme.blog.

 

Informeer je over Ouderschap met een narcist. (Eng).

 

Verander de invloed van narcistische ouders. Zal ik ooit goed genoeg zijn?

 

Bijleren over Zelfliefde.

 

Diepere informatie over automutilatie en suïcidaal gedrag.

 

Bruikbare suggesties over loslaten van de narcist.

 

Bruikbare suggesties om te lezen over veerkracht.

 

Meer informatie over hechting narcisme.blog.

 

Wat weet je over emotionele afhankelijkheid van de narcist?

 

Wat weet je over het veranderd gedrag en denken bij stoornissen? Gedrags-cognitieve processen.

 

Hoe ga je je stress-niveau verlagen in een narcistische situatie?

 

Hoe ga je scheiden van je narcist?

 

Meer over de ongekende vermogens van NLP.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Premiere Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is relevant voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstelgebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Melanie heeft me verteld dat ze ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

4 Feedbacks on “Over Annemie: Bruikbare Suggesties narcisme.blog”

 1. BEDANKT, 1.000 malen wel, voor ALLES wat jullie DOEN, publiceren, schrijven, dag na dag, allerbeste Johan en Annemie, Op NARCISME.BLOG, en, waarmee jullie my en zoveeeeel andere lieve mensen, allen slachtoffer van het Narcisme, een hart-onder-de-riem hebben gestoken, op een manier die jullie misschien niet altijd direct kunnen inschatten !

  Maar, hetgeen jullie schreven en nu weer hebben gepost, met het ZO AANMOEDIGENDE nieuws over Bill, die 74 is, en zijn droom waarmaakte, vie Ecoaching, DAT geeft me nieuwe moed… DANKUUUUvoor dit verhaal !!

  Want, net DAT is/was ook mijn droom, mensen helpen via schriftelijke, online Coaching, oa. mbt Narcisme-ervaringen… Maar, er is/was altijd dat eeuwig stemmetje dat vanbinnen tot vervelens toe herhaalt: “niks voor jou”, “je bent dat niet waard”, of, “later misschien wel, maar, nu kan het niet..” Maar, de tijd tikt verder, zeker, als je al 62 bent, en, er IETS in je binnenste blijft. schreeuwen op verwezenlijking. Dan ga je beseffen, dat je GANS je leven “ingericht” hebt, om en rond een aantal Narcistische persoonlijkheden, die er voor eeuwig hun voetafdruk hebben INGEZET, en, veeeeel pijn achterlieten in mijn hart-en-ziel…

  Ik schafte me al een basisprogramma aan via Melanie Tonia Evans zelf, 1 jaar geleden, maar, ik startte er nig niet mee. Ik was zooo blij hazr te hebben gevonden, met haar unieke aanpak… En, nu vind ik het gewoon schitterend, dat jullie met haar programma’s werken !! Whaaaawww !

  Een heeeel DIKKKKE PROFICIAT dus, voor WAT jullie realiseerden! En..DANK voor AL uw schitterende adviezen! Ook veel groetjes aan Bill, en, alle succes gewenst aan hem en jullie !!

  Fyne Kerstdagen, en, veel vrede gewenst !

  Gerdje

 2. Dag Johan en Annemie.wat ben ik blij dat ik jullie mocht leren kennen ,hoe meer ik jullie artikels lees,hoe meer ik besef in welke beerput ik gezeten heb.en hoe dankbaar ik mag zijn jullie op juste moment om raad te vragen DIE IK GEKREGEN HEB.!hoe sterker ik word hoe meer inzicht dat ik door jullie in die beerput gekregen heb.nogmaals mijn welgemeende dank
  Mvg Carine

 3. Hallo Johan en Annemie, Aan het begin van mijn nieuwe relatie in 2013 gaf mijn nieuwe vriendin mij meteen al een tweetal boeken , emotional blackmail en iets over narcisme. Op dat moment nog niet echt mee bezig wat dat met mij te maken heeft behalve het feit dat ik omgeven ben met mensen die een enorme voorliefde hebben op het emotioneel chanteren. Als je dit niet voor mij doet dan doe ik dat niet voor jou. tik for that zeg maar… Nu in 2019 na het lezen van de boeken van Melanie lijkt het erop dat gezien de eigenschappen van de narcist en de gevolgen voor die met een narcist omgaan best wel heftig zijn. Mezelf in een slachtofferrol plaatsen vind ik moeilijk maar is toch zeker het geval in deze. Wat een eye opener is het eigenlijk en wat een verschrikkelijke dingen kan een narcist aanrichten. Met mij zullen er vele andere zijn die dit ook zijn gaan inzien maar er zijn er nog genoeg die wellicht nog steeds vastzitten in een zeg maar gevangen relatie. Ik zou zeggen wees niet bang …..
  Dank
  Sjaak

 4. Dat is niet de bedoeling Sjaak dat je jezelf in een slachtofferrol plaatst. ‘k Ben blij te horen dat de inzichten van Melanie je zoveel bijbrengen en wens je een groot succes met het innerlijke werk zodat je meer geluk mag ervaren waarvan je nooit hebt kunnen dromen. Groeten Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord.