Over Annemie: Bruikbare Suggesties narcisme.blog

 Annemie Persyn Declercq.

Annemie Persyn Declercq Ouders in aktie

Echt bruikbare suggesties.

We willen je goede informatie geven die je gaat helpen je leven op een nieuwe manier op te bouwen, toch?

Want, ja, je wilt je omgang met narcisme verbeteren.

Alleen al het nemen van deze ene doorbraak van  loslaten van je dwangmatige behoefte aan een relatie zal je meer geluk brengen dan je je kunt voorstellen als je de dingen op de juiste manier doet.

Dus, op dit moment, schrijf in op de nieuwsbrief, zet je beste e-mail erin.

Klik op de knop met de tekst ‘Schrijf me in‘ en we zullen van je misschien ook op Facebook horen, omdat we je elke dag waarde gaan aanbieden en je leven helpen veranderen.

Je hebt hier een video-reeks vol met concepten voor het beter omgaan met narcisme op alle domeinen.

Veel Liefde,

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

4 Feedbacks on “Over Annemie: Bruikbare Suggesties narcisme.blog”

 1. BEDANKT, 1.000 malen wel, voor ALLES wat jullie DOEN, publiceren, schrijven, dag na dag, allerbeste Johan en Annemie, Op NARCISME.BLOG, en, waarmee jullie my en zoveeeeel andere lieve mensen, allen slachtoffer van het Narcisme, een hart-onder-de-riem hebben gestoken, op een manier die jullie misschien niet altijd direct kunnen inschatten !

  Maar, hetgeen jullie schreven en nu weer hebben gepost, met het ZO AANMOEDIGENDE nieuws over Bill, die 74 is, en zijn droom waarmaakte, vie Ecoaching, DAT geeft me nieuwe moed… DANKUUUUvoor dit verhaal !!

  Want, net DAT is/was ook mijn droom, mensen helpen via schriftelijke, online Coaching, oa. mbt Narcisme-ervaringen… Maar, er is/was altijd dat eeuwig stemmetje dat vanbinnen tot vervelens toe herhaalt: “niks voor jou”, “je bent dat niet waard”, of, “later misschien wel, maar, nu kan het niet..” Maar, de tijd tikt verder, zeker, als je al 62 bent, en, er IETS in je binnenste blijft. schreeuwen op verwezenlijking. Dan ga je beseffen, dat je GANS je leven “ingericht” hebt, om en rond een aantal Narcistische persoonlijkheden, die er voor eeuwig hun voetafdruk hebben INGEZET, en, veeeeel pijn achterlieten in mijn hart-en-ziel…

  Ik schafte me al een basisprogramma aan via Melanie Tonia Evans zelf, 1 jaar geleden, maar, ik startte er nig niet mee. Ik was zooo blij hazr te hebben gevonden, met haar unieke aanpak… En, nu vind ik het gewoon schitterend, dat jullie met haar programma’s werken !! Whaaaawww !

  Een heeeel DIKKKKE PROFICIAT dus, voor WAT jullie realiseerden! En..DANK voor AL uw schitterende adviezen! Ook veel groetjes aan Bill, en, alle succes gewenst aan hem en jullie !!

  Fyne Kerstdagen, en, veel vrede gewenst !

  Gerdje

 2. Dag Johan en Annemie.wat ben ik blij dat ik jullie mocht leren kennen ,hoe meer ik jullie artikels lees,hoe meer ik besef in welke beerput ik gezeten heb.en hoe dankbaar ik mag zijn jullie op juste moment om raad te vragen DIE IK GEKREGEN HEB.!hoe sterker ik word hoe meer inzicht dat ik door jullie in die beerput gekregen heb.nogmaals mijn welgemeende dank
  Mvg Carine

 3. Hallo Johan en Annemie, Aan het begin van mijn nieuwe relatie in 2013 gaf mijn nieuwe vriendin mij meteen al een tweetal boeken , emotional blackmail en iets over narcisme. Op dat moment nog niet echt mee bezig wat dat met mij te maken heeft behalve het feit dat ik omgeven ben met mensen die een enorme voorliefde hebben op het emotioneel chanteren. Als je dit niet voor mij doet dan doe ik dat niet voor jou. tik for that zeg maar… Nu in 2019 na het lezen van de boeken van Melanie lijkt het erop dat gezien de eigenschappen van de narcist en de gevolgen voor die met een narcist omgaan best wel heftig zijn. Mezelf in een slachtofferrol plaatsen vind ik moeilijk maar is toch zeker het geval in deze. Wat een eye opener is het eigenlijk en wat een verschrikkelijke dingen kan een narcist aanrichten. Met mij zullen er vele andere zijn die dit ook zijn gaan inzien maar er zijn er nog genoeg die wellicht nog steeds vastzitten in een zeg maar gevangen relatie. Ik zou zeggen wees niet bang …..
  Dank
  Sjaak

 4. Dat is niet de bedoeling Sjaak dat je jezelf in een slachtofferrol plaatst. ‘k Ben blij te horen dat de inzichten van Melanie je zoveel bijbrengen en wens je een groot succes met het innerlijke werk zodat je meer geluk mag ervaren waarvan je nooit hebt kunnen dromen. Groeten Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord.