Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Daag jij de status quo uit? Deel 2 +video +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Ik denk dat God, het universum, de bron enz. wil dat je de armen en gemarginaliseerden helpt.

En om hen te helpen hebt u fondsen nodig. Dus begin maar al te sparen als je je wilt vrij maken van de narcist zoals ik investeer om anderen te helpen zich vrij te maken.

Om hen te helpen in de praktijk hebt u kennis nodig.

U zult deskundigheid nodig hebben. Nog  iets meer dan 1 maand en voor Annemie is de taak van diploma Orthopedagogie af.

Kennis, technologie, en geld is er nodig om te dienen, niet voor jezelf.

Denk niet dat God wil dat je een consumenten machine wordt.

Geen enkel van deze hypocrisie wordt onderwezen in de Bijbel!

In feite is net het tegenovergestelde dat wordt onderwezen in de Bijbel!

Helaas, we leven in een wereld vol tegenstrijdigheden en tegenstellingen en ik heb vaak gevonden dat als het gaat om de waarheid dat de waarheid meestal juist het tegenovergestelde is van wat de wereld verkondigt als waarheid.

Ik hou echt van Melanie, de grondlegger van mijn netwerk.

Weet je, zij houdt van jullie allemaal.

Jullie allemaal.

En als je je afvraagt ​​hoe het eigenlijk met mijn netwerk  gaat, we zijn ongeveer 20% gestegen tegenover dezelfde dag vorige maand.

Dat is een van de redenen waarom ik niet reageer op nonsens.

Het is niet omdat ik dat niet kan. Het is omdat ik dat niet wil. Ik reageer nooit op nonsens, en het gevolg is dat het stil valt. Ik zal alleen maar opbouwende uitspraken doen over mijn relaties om mijn bedrijf op te bouwen.

Toen ik online begon in 2010, was het niet omdat mijn inkomen lager was dan vroeger. Het was omdat mijn inkomen hoger was – maar ik wilde mijn team helpen om meer te hebben.

En de waarheid is – ze hebben daardoor meer gekregen.

Iemand vergeleek kortgeleden dit in een recente persoonlijke e-mail. Het is niet hetzelfde.

Als ik online ben begonnen was dat op het moment dat ik de meest welvarende organisatie had in alles wat ik in die laatste jaren had verwezenlijkt tot aan het moment van de lancering van mijn visie – en zelfs dan:

Ik bleef bouwen aan van alles wat ik aan het bouwen was tevoren – allemaal tegelijk. Ik las over psychologie, antropologie, theologie maar ook over persoonlijke ontwikkelen en online marketing en verkoop.

Door mijn chronische pijnen moet ik gebruikmaken van wat de mogelijkheden zijn, niet van wat ik niet meer kan. Omdat ik nooit iets gestopt ben dat ik begonnen was sinds 2010. Ik heb al heel mijn leven over psychologie gelezen.

Niet één keer.

Laat geen vervorming en excuus dat verhaal veranderen van wat het is. Ik had een besluit genomen om voor eens en voor altijd één team te scheppen dat een verandering zou maken voor mensen die slachtoffer zijn geweest van narcisme tot aan het einde van mijn leven, of voor altijd als ik onsterfelijk zou worden.

En de waarheid is – ik zeg nooit iets slechts over anderen op of buiten het internet – ik ben gewoon iets nieuws aan het opbouwen. Voor zover het mijn team betreft was het niet zonder succes. Ze gingen er allemaal op vooruit meer dan ooit. Het systeem dupliceerde ook veel beter.

Ze groeiden allemaal in verdiensten tegenover de vorige maand en het vorige jaar.

Maar het affiliatiemodel zelf was gebroken.

En naar waarheid – is gebroken. Het is niet gebroken omdat de mensen zijn gebroken. Het is gebroken als gevolg van de harten. Ze willen niet hard genoeg werken.

Omdat ze bereid zijn om te bedriegen en een loopje te nemen met de waarheid.

Zij waren bereid om te bedriegen. En eerlijk gezegd, ik ben niet bereid dat te doen. Ik maak alleen maar promotie voor wat ikzelf gebruik. Niet voor het hoogste bedrag denkbaar.

Het kan me niet schelen welke de beloning ook zou mogen zijn. Ik ben hier voor mijn visie over het zelftekort aan liefde dat narcisme mogelijk maakt. Natuurlijk als we geboren worden hebben we allemaal een zelftekort aan liefde.

Zonder liefde van een ander kunnen we niet groeien. Daarom precies kan het zolang duren eer we kunnen ontsnappen aan die slachtofferrol.

Zoals u hebt gezien, is mijn visie consequent de hele tijd, het maakt niet uit wat de externe stimulus is.

Wanneer de stimulus geweldig is, ben ik hier. Als het niet geweldig is, ik ben hier juist hetzelfde. Hoe dan ook – besef maar dat ik hier altijd ben. En mijn visie is niet afhankelijk van de ups en downs, of de zijwaartse beweging van charisma of het ontbreken daarvan.

Ik heb charisma de hele tijd – onafhankelijk – of ik door de markt geduwd of getrokken word. Want Charisma is wat wordt bepaald door een geschenk (onderzoek van de Griekse taal). En ik loop in mijn Charisma, onafhankelijk van de waardigheid of mijn vermogen. Ik werk in een samenhangend patroon, het maakt niet uit wat de ups en downs zijn.

Ik loop in een samenhangende zegen, het maakt niet uit wat het drama is of het ontbreken daarvan.

Niet omdat ik beter ben – maar omdat ik besef dat ik niet beter ben. Omdat ze niet zien wat ik zie, maar wat ikzelf schep. Omdat ik maak wat ik zie. En dat – als er een filter voor de schepping – is alles wat er is:

Creatie door visie. En mijn visie is uw succes zoals compleet loskomen van narcisme, en compleet herstellen. Dat mijn vriend – is de reden waarom ik hier altijd zal zijn.

En net, zodat u weet (als je je afvraagt) hoe doen we het eigenlijk nu, we doen het goed. Geweldig, in feite.

Vergeet niet dat ik altijd hier ben geweest.

En ik zal altijd hier zijn. En ik ben altijd hetzelfde gebleven. Dat zal altijd consequent zijn. En als je erover nadenkt – dat is de enige samenhangende ding sinds u op het internet bent geweest en ons hebt leren kennen. ls dat niet waar? – vertel het me. Want ik weet niet alles. Alleen dit.

Ik hou van jou.

* Het werkt GOED.

Niet van vermoedens of horen zeggen, maar als feit.

Dus jullie weten nu allemaal dat er een groot misverstand gemaakt wordt in het openbaar dat niets te maken heeft met wat er gaande is. Maar ik hou van je sowieso. Ik besef net dat onze gedachten geweldig verstoringsmachines zijn. Ten goede of ten kwade.

Maar jij, mijn vriend bent gefocust: Gericht. Of niet soms?

Besef je wat er gebeurt twee keer per jaar, en het gebeurt een keer per jaar groter en overtuigender dan de andere keer.

En elke versie loopt steeds opnieuw vast. Niet omdat het niet werkt. Omdat het niet kan. En andere dingen kunnen wel. Nogmaals: Volg je dromen. Besef gewoon dat ik in één richting ben geweest om u te helpen, zonder excuses of redenen de afgelopen jaren. Ik zal hier zijn in de volgende jaren. En op dat punt zal mijn team tien keer zo veel succes hebben dan nu.

Waarom?

Door het negeren van de onzin die zich de hele tijd herhaalt.

Door het zoeken naar de waarheid en de harten van de mensen die liefde hebben – en van anderen houden zoals ik dat doe. En ze zijn daar. Er zijn verschillende zo’n liefdevolle mensen. Er zijn krachtige en geïnspireerde mensen. Ik hou van jullie allemaal. Omdat je de makers bent van de wereld. De herstellers zelf.

Jullie zijn de makers van de schepen waarop de mensen springen.

En je zult hier zijn met mij tot het einde, omdat je iets anders weet — Na al is gezegd en gedaan – Ik ben nog steeds hier. Zij, niet. En ik zal hier altijd zijn. En ze zullen hier niet altijd zijn. Sommigen van hen zullen terugkeren. Sommigen van hen zullen de richting van coaching kiezen. Sommigen van hen zullen verhuizen en dat is niet zo slecht.

Maar het punt is: Ik ben hier. En velen zijn met mij. Als je er één van bent en hier zal blijven deel dan dit bericht. Vertel ons wie je bent.

En de waarheid is – als je niet bestaat, is het niet de moeite waard voor mij.

Ik ga dan in een busje gaan leven. Opzettelijk. Omdat ik dit niet doe voor geld. En ik heb dat niet voor geld gedaan sinds ik begon te schrijven over narcisme. Misschien heb ik het nooit voor geld gedaan wat ik deed. Net als een marathon lopen of 100 km. Dus vertel me als je hier bent – en waarom.

Vertel me de waarheid van wat je ziet. Want wat ik zie, grappig genoeg – ben jij. En ik hou van je.

Dit is niet ‘wij tegen zij’ – want het is hen tegenover ons – en wij net liefdevol voor iedereen – samen met ons en hen.

Als je dat ook denkt – laat het me weten. En dus weet je – net als iedereen die loyaal is aan me – Ik  loyaal ben tegenover hem of haar.

Als zijn of haar familie zou worden aangevallen door dolken, pistolen en messen in de handen van haters – dan zou ik voor hen springen om mogelijks mezelf te offeren om hem in veiligheid te brengen. Of ik leef of niet.

Fundamenteel, dat is het verschil.

Het is omdat jullie van me houden dat ik hier nog steeds ben. Ik weet dat niet iedereen dat verhaal kent – maar ooit zullen ze dat horen. Door jou. Dank je wel. Ik hou van je. Ik sprak met jullie, en op één of andere manier hebben jullie het overleefd.

Er zijn veel mensen die nog in leven zijn als gevolg van hetzelfde. Omdat er iemand was die het juiste deed op het juiste moment. Soms kan 1 woord genoeg zijn. Ik zal uw naam niet vermelden – weet je, en ik weet waarom je hier bent. Een van jullie is de meest bekende van allemaal.

Maar je zou niet zo goed gekend zijn had ik je opgeheven. Net zoals ik niet zo bekend zou zijn als God mij had opgeheven, of zonder veel mensen onder mijn vrienden – en nog veel meer.

Onthou dit:

Ik hou nog steeds van jullie allemaal. Ik weet dat sommigen dat alleen maar doen om aandacht te krijgen, en ik vergeef je. Het is nog steeds niet de beste beslissing.

Een groot deel van de reden waarom sommigen de kracht hebben om anderen te helpen komt door hun visie. Zij doen of zeggen het juiste en daardoor kunnen ze iemand redden. Zo zegt Melanie ook het juiste en je ziet: ik ben er nog.

Helderder schijnend dan ooit. Hier om mensen uit de verdrinking te helpen. En het is niet alleen hen. En niet alleen jij.

Wij zijn hier om verandering te scheppen.

Verandering wordt opgebouwd door consistentie en een visie. En als je wilt om te komen in ons netwerk luister dan niet naar de “onzin” die zegt dat je niets kunt doen aan je tekort aan zelfliefde. Dat is uiteindelijk je verantwoordelijkheid.

Ik weet zeker dat veel christenen die dit lezen argwanend zullen zijn, en zich zullen afvragen waarom ze dit nooit van anderen te horen hebben gekregen?

En ze zullen dit willen onmiddellijk wegwuiven zoals ze met de meeste andere dingen doen die uitdagen of zich vragen stellen over ‘wat Jan en alleman’ denkt als ze slachtoffer geweest zijn van een narcist.

Het is goed dat ze hun Bijbel lezen, maar ik wilde dat ze alles zouden lezen wat er in de bijbel staat over geld, over het delen van kennis, over leiderschap, over consumentisme en precies wat er niet staat over narcisme en hoe je gelukkig wordt.

De Bijbelse Jezus was een revolutionair.

Sorry dat daardoor enkele illusies kunnen verdwijnen zoals zeepbellen in de zon, maar de Bijbelse Jezus was een revolutionair en een rebel en hij vertelde zijn Vaders wil tegen de wereldlijke macht in.

Als je echt wilt om de authentieke en historische Jezus te vinden en / of terug te keren naar de wegen van het vroege christendom dan moet je gewoon deze waarheden omarmen zoals in Handelingen. Anders kunt u blijven geloven in de mythe over Jezus en de eerste gelovigen.

De waarheid is dat Jezus de mythische visie over God, geweld en rituelen deconstrueerde.

De waarheid is dat de narcist niet zonder slachtoffer kan. Dus de beste manier om de narcist uit te schakelen is de slachtofferrol uit te schakelen, want dat kun je namelijk zelf.

Daarom dat ik dikwijls aan Jezus denk. En wat verrijzenis zou kunnen betekenen. Hij deconstrueerde zelfs de visie over waarden en de invloed van de massa. Denk maar aan hoe het mogelijk was dat Jezus’ beste vriend Peter hem zou verloochenen, tot drie maal toe, toen hij onder de massa was. Trouwens Jezus had dat voorspeld.

Je mag vooral alleen niet vergeten dat het tijd is om je diepste doel te volgen.

Vergeet niet te beginnen om uit te vinden wat je tevreden zal maken. Ik geloof in je meer dan ik ooit heb geloofd in mezelf. Dit is de reden waarom ik mijn tijd investeer in het studeren op online marketing, op ontwaken van anderen door zelfliefde en hoe je kwetsuren genezen.

De kinderen zijn onze toekomst. Het is onze verantwoordelijkheid om de kinderen te leren, niet door hen te vertellen wat te doen of te zeggen wat ze in het leven moeten worden, maar door hen te machtigen en bekrachtigen om de stap naar een eigen hogere macht te zetten.

Zo kunnen zij ook leven van hun droom buiten hun wildste verbeelding. We dienen ook het narcisme te doorbreken.

In de afgelopen 30 jaar is de situatie zeer verslechterd in de wereld, het wordt hoogtijd dat de antropologie van René Girard en de mimetische theorie onder de massa gekend is, zodat ze zich niet laten meeslepen door angst en dat er met alle goede krachten aan oplossingen voor wereldvrede,  armoede en ecologische problemen kan gewerkt worden.

Heb je een droom?

Als je een droom hebt, en je bent bereid te werken en te doen wat nodig is om die droom in realiteit om te zetten, kunt u die droom delen in de commentaarsectie onderaan deze pagina en ons zeggen waarom dat zo belangrijk voor je is.

Mensen vragen me vaak: “Wat is het dat je doet voor de kost? ‘ En omdat ik niet graag in een schuif word geëtiketteerd en omdat ik er niet van hou om mezelf te beperken zeg ik “Ik ben een ‘sociale online ondernemer’ maar ook de thuisblijfvader.

Ik inspireer anderen om de dingen die hen inspireren online te doen. Hun ervaringen in de strijd met het narcisme te delen en hun dromen te bereiken, zodat ze anderen met hun leven helpen.

Het is mijn bedoeling om u te helpen succesvol te zijn in alle gebieden van je leven als je ooit slachtoffer bent geweest van een narcist of daar nu wenst een einde aan te maken aan die slachtofferrol.

We gaan in tegen de onderdrukking in alle vormen samen!

Liefde & Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Doe de liefde en welvaart stijgen zelfs voor de armen.

Ik kijk uit naar het lezen van uw commentaar beneden.

Als u wist dat je zeker zal slagen met uw droom, en echt geloofde zonder een schaduw van twijfel dat je dus niet kan mislukken, wat zou u doen en waarom? Plaats uw antwoorden hier beneden.

Lees meer

Ga naar Daag jij de status quo uit? Deel 1

Het leven rond de armoedegrens is een trauma!

Kijkend naar de wolken die me een goed gevoel geven. Video

Hoe te veranderen zonder terug slachtoffer te worden van een narcist? D 2

Hou weer van jezelf! Online training en cursus met audio en video!

Meditatie kan de narcistische wereld veranderen.

narcistisch misbruik herstelprogramma

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees