Categorieën
video zelfzorg

Tekenen van degenererende hersenen door ontsteking! video

Ken je “Waarom werkt mijn brein niet” van Datis Khartaziah?

Korte samenvatting: onze hersenen degenereren en verhongeren in hoog tempo. Waarom doen ze dat? Insulineresistentie en stress. Dr. Datis Kharrazian is een door Harvard Medical School opgeleide onderzoeker en auteur van “Why Is not’t My Brain Working”. De cursus Behandeling van neuro-inflammatie is gebaseerd op baanbrekend onderzoek. Dat onderzoek was naar de rol die gliacellen spelen bij neuro-inflammatie met degenererende hersenen tot gevolg. De gliacellen zijn de immuuncellen van de hersenen.

Veel dingen kunnen gliacellen stimuleren, zoals ongecontroleerde bloedsuikerspiegels, chronische ontstekingen, darmontstekingen, voedselgevoeligheden, chemische gevoeligheden, chronische of acute stress en hersenletsel.

Dr. Kharrazian heeft dit nieuwe onderzoek grondig bestudeerd en nieuwe klinische modellen ontwikkeld die hij gebruikt om zijn patiënten te behandelen.

Onze degenererende hersenen ontsteken en hongeren naar essentiële vetten.

Ik heb vandaag veel nagedacht over de mate waarin ons koolhydraatrijke dieet onze hersenen en dus ons gedrag beïnvloedt.

Als u uw hoofd stoot, of het nu een lichte bult is of als u een hersenschudding heeft, het bewustzijn verliest of een zeer ernstig traumatisch hersenletsel (TBI) heeft, hangt de ernst van de neuro-inflammatie af van vele factoren, waaronder uw bloedsuikerspiegel. De neuro-inflammatie hangt ook af of als u last hebt van een auto-immuunziekte en vele andere factoren buiten het letsel zelf.

We denken veel aan het hart of de lever. De waarheid is dat bij veel mensen van in de dertig tekenen van degenererende hersenen opduiken. De sleutels vergeten of een kamer binnenlopen en vergeten waarom je naar binnen bent gegaan, kunnen allemaal tekenen zijn.


Ik ben opgewonden om meer daarover te lezen. En jij? Laat het ons weten in de commentaren. Ook al heb ik talloze boeken gelezen die vergelijkbaar zijn met deze, het verbaast me nog steeds hoe weinig er naar voeding in de gezondheidszorg gekeken wordt.

Voedsel eten die uw hersenen ondersteunen i.p.v. ontsteken.

Patients’ chronic anxiety, sleep issues, and hyper sensitivity often linked to brain inflammation

Een gebrek aan empathie.

Wandelbetalingen: Betaald om te wandelen?

Essential oil stimulates your limbic system

Brain inflammation underlies chronic depression

Neuroinflammation Clinical Strategies and Treatment Applications

Is jouw man een narcist? Deel 3

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren