Een narcistisch spel van woede en stille behandeling. +video

De stille behandeling is gek op de meest zeer ongewone manier. Alles wat je tot je emotionele reactie heeft gebracht is een zo subtiel narcistische spel en gesofisticeerd narcistische manipulatie dat je niet eens weet dat het gebeurt.

Laat staan dat de buitenwereld weet wat er binnen het gezin of de relatie van de narcist gebeurt. 

De narcist manipuleert zorgvuldig en verraderlijk uw gedrag om het beest bloot te leggen waarvan ze willen dat u zo afgebeeld wordt, zodat ze het slachtoffer kunnen worden. 

een subtiel narcistisch spel van manipulatie
klik voor meer info

De stille behandeling is een subtiel narcistische spel van psychologische oorlogsvoering.

Het is het favoriete wapen van de narcist. 

Narcisten leven en ademen om aandacht, of het nu positief of negatief is, het doet er niet toe. 

De hele reden waarom ze u de stille behandeling geven, is omdat uw inspanningen om tot hen door te dringen hen voedt. 

De reden dat ze optreden met een subtiel narcistische spel wanneer dingen schijnbaar goed gaan, is om uw reactie op hun gedrag voor te zijn. 

De reden dat ze vals spelen door ontrouw te zijn, is omdat ze back-up-bronnen nodig hebben, voor het geval je stopt met vallen voor hun aandacht zoekende manieren. 

Niet meer hun subtiel narcistische spel spelen.

De grootste, meest ware en meest effectieve manier om je kracht terug te nemen en tegelijkertijd de narcist te verslaan, is door helemaal niet in hun subtiel narcistische spel te spelen. 

Je schouders ophalen, het gebrek aan reactie van jou, je totale gebrek aan interesse en onverschilligheid is het eerste hulpmiddel dat je kunt gebruiken om een narcist pijn te doen. Het accepteren van de situatie zoals ze is, zonder de narcist te willen redden. Het is een stoornis die jij niet kunt veranderen noch enige liefde.

Narcisten haten het om geconfronteerd te worden met hun misbruik of slecht gedrag van subtiele narcistische spel. Narcisten kunnen niet verantwoordelijk zijn voor hun daden. 

Als je probeert een grens te stellen of met hen in discussie gaat over dergelijke onderwerpen, zullen ze ongetwijfeld een narcistische verwonding oplopen. Dan gaan plots over van subtiel narcistische manipulatie in een narcistische woede. 

Een narcistische woede is vaak het tegenovergestelde van wat we als een boze ‘woede’ beschouwen, het komt vaak in de vorm van een stille behandeling; maar vergis je niet, alleen omdat ze niet slaan of schreeuwen, wil dat nog niet zeggen dat het geen misbruik is. 

Bekijk de video maar

Tekens van emotionele manipulatie 

1.Alles is altijd jouw schuld. Je liet ze het doen, als je deed wat ze wilden, zou dit nooit zijn gebeurd. Je hebt het uitgelokt.

2. Ze negeren je of geven je de stille behandeling. Ze willen dat je je onbelangrijk voelt. Wat je te zeggen hebt, is voor hen zinloos of onbelangrijk. Je bent onbelangrijk. Dat is uiteindelijk wat ze willen dat je een niemand voelt. 

3. Ze beschamen je. Ze geven je het gevoel dat er van nature iets mis met je is. ‘Hoe durf je je zo te gedragen? Ze manipuleren je door te denken dat je gebrekkig of beperkt bent. 

Ze verdraaien alles wat je zegt. Als u zegt dat ze de serveerster beter behandelen dan mij zeggen ze: Je bent jaloers op de serveerster. Alles wordt gedaan om u er verkeerd of slecht uit te laten zien.

Ze proberen je gek te maken en je in verwarring te brengen. Dit is een vorm van gaslighting. 

Wanneer een narcist heeft besloten dat je te dicht bij de waarheid bent.

Je weet wat er onder het masker zit en ze kunnen eventueel worden blootgesteld, of als ze je hebben afgetapt van alles wat je zou kunnen geven, of als je niet langer het spul dat hun leven interessant en spannend genoeg maakt levert, of als er een betere (voor hen) narcistische aanbod verschijnt, of als je alleen ooit werden gebruikt als een instrument om tijdelijk bevrijding van hun ego of om een huidige partner te straffen … of om welke reden ze hebben besloten dat je niet meer past in hun agenda – dan zul je worden ontslagen uit hun leven. 

Permanente narcistische stille behandeling als listig narcistische manipulatie is gebeurd om deze reden.

De narcist heeft gewoon van filmset veranderd. De dingen en mensen die niet langer relevant zijn voor de huidige grandioze, fictieve, pathologische behoeften van het Valse Zelf, worden als overbodig beschouwd en dienovereenkomstig weggegooid. 

klik voor NARP info

Met dit gesofisticeerd narcistische spel heb je een ernstige zielsbreuk geleden.

Je voelt je depressief, emotioneel en mentaal gebroken, verward, onwaardig, behoeftig en constant geactiveerd. Niets van dit alles verlicht en de narcist is absoluut niet beschikbaar, onwillig en niet in staat om uw pijn weg te nemen. Er is geen oplossing daar. Het leven daar lijkt zinloos.

Het is tijd dat we elke gelegenheid nemen om het belangrijkste werk van ons leven te doen.

Stop de doortrapte narcistische manipulatie

Dat is los koppelen van het geraffineerde narcistische spel, omdat het al onze aandacht naar hen trekt in plaats van naar binnen te keren, naar onszelf. Daar kunnen we de gebroken delen van onszelf genezen.

Dit zijn alle delen van ons die we niet genoeg vinden. Ook de overtuigingen dat we alleen de moeite waard zijn als iemand anders van ons houdt, in plaats van te weten dat we genoeg waarde hebben om van onszelf te houden en weg te gaan als ze dat niet doen. 

Doorbreek je focus op het uitgekookt narcistische spel en begin met zelfzorg.

Zonder online programma is het heel moeilijk om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze. Die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je” zelf-liefde tekort”.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelf-liefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren. Links vind je in het menu of met de zoekfunctie.

Je kunt je geïnspireerd voelen om nu te dingen te doen. Laat je helpen om het volgende niveau van herstel te bereiken.

Ik kijk uit naar het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Gevolgtrekking

Ik weet hoe verwarrend het allemaal is, en daarom heb je echt goede begeleiding en middelen nodig om je te helpen je helderheid en kracht terug te krijgen. En dat is wat ik graag geef, zodat mensen niet alleen de informatie over narcisten krijgen, ze kunnen echt genezen van al deze giftige relaties.

De eerste bron die ik je graag zou willen geven, is Melanie’s gratis narcistische quiz. En dat zal je helpen duidelijkheid te krijgen over hoe je precies wordt bedrogen en voorgelogen, en wat dat echt voor jou betekent.

En ook Melanie’s gratis webinar, gaat helpen om uit de angst en het trauma en de verwarring van voorgelogen te worden te komen, zodat je je kracht terug kunt nemen. Al deze links en nog veel meer vind je in het menu.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om echt duidelijk te worden over die subtiele dingen waarnaar je moet zoeken. En ik kijk zo uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder. En als je hiermee te maken hebt gehad en dit is je overkomen, laat het me dan weten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

over manipulatie