Emotionele manipulatie met een stille behandeling.

Ten eerste is de stille behandeling is een tactiek om op iemand anders emotionele manipulatie toe te passen.

Tezelfdertijd doet dat emotioneel pijn. Daarbij kun je het als een straf beschouwen.

Geen contact is een hulpmiddel om jezelf te beschermen tegen emotionele manipulatie door toxische persoon die de stille behandeling op je toepast. Meestal is dat een narcist of iemand die romantische fraude gebruikt als psychologische oplichterij.

U hoeft NIET in contact te blijven met iemand die u schaadt. Of het nu fysieke, emotionele manipulatie, psychologische manipulatie of door romantische fraude is personen die u in cycli je schaden daar dien je mee te breken.

Laten we zeggen dat je reactie uit zelfbescherming is. Dit kan “geen contact” worden genoemd. Het is absoluut niet hetzelfde als de stille behandeling.

Ten tweede staan narcisten erom bekend meedogenloos te zijn met de stille behandeling.

Waarom geven ze het? Hoe ziet het eruit? En wat moet je eraan doen?

9 zekere tekenen dat je emotionele manipulatie of romantische fraude ondergaat:

Deze toxische mensen geven je ultimatums.

Zulke giftige personen gebruiken tranen tegen je.

Gewiekste Mensen geven je de stille behandeling.

Oplichters spelen het slachtoffer.

Deze gevaarlijke individuen laten je op eierschalen lopen.

Narcistische mensen maken je schuldig.

Schadelijke particulieren verdraaien de feiten.

Doortrapte mensen verdraaien je woorden.

Geslepen narcistische individuen zuigen het leven uit je.

Je wordt met onverschillig behandeld door de persoon die je ooit met genegenheid heeft overladen.

Verder is zijn ‘stille behandeling‘ zijn manier om je te devalueren. Als je begint afstand te nemen, zal de narcist zijn stofzuig techniek gebruiken.

Geloof me, een narcist weet wanneer hij zijn valse zelf moet inschakelen om ervoor te zorgen dat je hem nooit verlaat. De narcist herinnert je er altijd aan dat hij of zij je begrijpt zoals niemand anders dat kan of ooit zal doen. Niet alleen is het essentieel dat hij of zij je laat geloven dat alleen hij of zij je kan begrijpen.

Maar ook wanneer de narcist je constant vertelt dat je problemen en eigenaardigheden hebt. Daarbij is hij of zij het alleen die je kan begrijpen. Ook gelooft de narcistische persoon dat je afhankelijk van hem of haar wordt.

Verder is het zijn conditioneringstechniek die codependentie veroorzaakt. Verder weten we niet op zijn programmering al dan niet bewust toegepast wordt. Is het hier dat de narcist zijn jarenlange ervaring gebruikt? Vervolgens zijn ook zijn onvoorspelbaarheid en stemmingswisselingen de oorzaak dat diegenen die met de narcist leven psychologisch afhankelijk worden.

Meer over Quatum Healing Starters Pack

Ten derde is Gaslighting gecombineerd met een stille behandeling een efficiënte psychologische manipulatie.

Weliswaar door je te vertellen dat hij of zij van je houdt hoopt hij daarbij dat je je op een vreemde paranoïde manier niet geliefd zult voelen. Niettemin voegt de narcist er aan toe dat dat ondanks je gebreken is. En de reden waarom is het effect van extra vernedering en zelfverheerlijking.

Daaruit blijkt dat dit zijn manier is om ervoor te zorgen dat je hem nooit zult verlaten. Het is een narcistische emotionele manipulatie met boetes en beloningen om je hulpeloos te maken. Je moet het herkennen.

Dus nu wil ik je uitnodigen om aan de slag te gaan en een narcistisch-proof persoon te worden, wat je kunt doen door je aan te melden met je beste email en deze website volgen onderaan de pagina.

Volg ons gratis en lees verder


Het is belangrijk om te zeggen dat dit geen stap is naar een betaalmuur. We hebben meer lezers nodig die ons volgen om onze onafhankelijke blog te ondersteunen. Dan krijgt u ook een email als er een nieuw artikel is.

Zonder dat u deze eenvoudige stap zet, lopen we inkomsten mis uit gepersonaliseerde advertenties – een cruciale financieringsbron voor onze toekomst.

Door dit te doen, helpt u ervoor te zorgen dat onze rapportage gratis beschikbaar blijft voor iedereen, en als we u herkennen wanneer u terugkomt, kunnen we ook uw nieuwsbeleving verbeteren.

U kunt nog steeds uw eigen privacy-instellingen beheren. Dank U.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren.

Commentaar geven en delen is waarde toevoegen voor meer bewustzijn rond narcisme.

Zoek een therapeut met de bedoeling om over jouw gevoelens te praten (vooral als je zelfmoordgedachten hebt).

Een gekwalificeerde therapeut die narcisme begrijpt kan u helpen uw gezond verstand en gevoel van eigenwaarde te behouden terwijl u te maken hebt met een narcist.

Ten slotte heb je hier geen relatietherapeut voor nodig, als de narcist in je leven toevallig je echtgenoot is. In feite kun je beter alleen naar de therapeut gaan. 

Zorg ervoor dat de therapeut enige expertise in narcisme heeft. Als de therapeut niet begrijpt wat er gaande is zoek dan een betere. 

Meer over Transforming Family of origin wounds

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen.

Immers die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Overweeg het beëindigen van de relatie.

Ook door het cultiveren van uw gevoel van eigenwaarde en gevoel van verbinding met anderen buiten uw gewelddadige relatie, zult u tegelijkertijd in staat zijn om de volgende stille storm af te weren.  

De narcist zal niet in staat zijn om je emoties  te activeren,  en je kan uiteindelijk de moed ontwikkelen om eindelijk een einde aan de relatie te maken. 

Vergeet niet je goed voor te bereiden op financieel en juridisch vlak.

Vervolgens maak contact met andere vrienden en geliefden.

Een van de beste manieren om negatieve gevoelens te overwinnen van de stille behandeling is het stimuleren van positieve gevoelens van verbondenheid. Hoe doe je dit? Maak contact met andere vrienden en familieleden die van je houden en om je geven. 

Natuurlijk, veel narcisten en emotioneel beledigende partners zullen proberen om je te isoleren van je vrienden en je sociale kring te verminderen. Het zal een inspanning vergen om daar te komen en nieuwe verbindingen te maken. Onze Facebook support groep, de werkwijze van narcisme.blog, therapie en contact met geliefden zal daarbij helpen. 

Bovendien bekijk ook deze video, maar …

Zorg ervoor dat je je complete aandacht kunt vestigen als je een video bekijkt..

Bereik dat je comfortabel zit om te kijken en te luisteren.

Maak dat je iets bij de hand hebt om uw eigen reacties te noteren. Kijk natuurlijk ook om iets te kunnen drinken.

Zorg dat je de gepaste kledij aan hebt om je comfortabel te voelen.

Sluit de deuren zodat je niet kunt gestoord worden.  En wees bij ons.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

meer info over NARP

Kennismaking met scheidingsadvocaat Rebecca Zung

Geleide meditaties om te kunnen ontspannen

Waarom zou je de narcist terug binnen laten?

Share
Leave a Comment
%%footer%%