Rode signalen voor narcisme. +video

Rode signalen voor narcisme. +video

Mensen zijn gemakkelijk gecharmeerd van een narcist, vooral codependenten. Narcisten kunnen verleidelijk en charismatisch zijn. Eén onderzoek toonde zelfs aan dat hun sympathieke fineer pas na zeven ontmoetingen doordringbaar was. Alle rode signalen voor narcisme werden niet opgemerkt want er zijn onbewuste verklaringen waarom je een narcist misschien niet ziet.

Als je een laag zelfbeeld hebt of codependent bent, ben je je misschien niet bewust van je gevoelens. Je gevoelens kunnen je dan ook niet leiden. Het kan zijn dat je het normaal vindt dat je geen recht hebt op respect. Je vindt het nooit echt nodig dat jouw partner je behoeften en wensen vervult, omdat je in zo’n situatie bent opgegroeid. Omdat het als familiair aanvoelt, lijkt het tussen jullie een speciale scheikunde.

Sommigen met een laag zelfbeeld voelen zich aangetrokken tot charismatische figuren omdat dit hen een beschermend en zeker gevoel heeft. Als die persoon dan ook nog speciale talenten heeft, is het gemakkelijk om hem of haar te idealiseren.

Sommige narcisten weten dat om te verleiden; ze heel goed moeten kunnen luisteren, want dat flatteert hun partner. Ook goed kunnen vertellen maakt hen aantrekkelijk. Als ze dan ook nog kwetsbaarheden etaleren dan kun je niet vermoeden dat het narcisten zijn.

Als er veel seksuele energie in het spel is, door dat een bepaald type persoon een grote aantrekkingskracht op je heeft, maakt het je blind voor de mentale energie van een persoon.

Narcisten:

1. Hebben de neiging om te kritisch te zijn.

Ze moeten zich superieur voelen.

2. Zijn niet emotioneel beschikbaar.

De enige behoeften die zij belangrijk vinden, zijn de hunne.

3. Zullen gesprekken kapen.

Je gaat ze iets vertellen. Ze zullen je aandacht vestigen op iets wat ze hebben meegemaakt of waarover ze willen praten. Ze hebben weinig interesse voor de behoeften van anderen.

4. Zullen je gevoelens minimaliseren.

Ze doen dit omdat ze niet willen over gevoelens met jou te praten. Zo kunnen ze dat gesprek vermijden.

Ze zullen dingen zeggen als: ‘Dat is geen probleem’ of ‘Dat is niet belangrijk.’ Of ze zullen je negeren, of lijken ongeïnteresseerd, zodat ze je niet hoeven te betrekken.

5. Zijn buitengewoon jaloers op andere mensen.

Ze hebben het moeilijk om gelukkig te zijn voor de successen van anderen. In feite hebben ze een hekel aan de successen van andere mensen. Narcisten doen alsof je het van hen wegneemt.

6. Ze geven nooit toe aan hun fouten, ze kunnen excuses vinden voor elke mislukking of fout die ze ooit hebben gemaakt.
7. Kunnen verslaafd zijn aan alcohol of drugs.

Narcisten willen zich altijd goed voelen.

8. Denken dat hun behoeften belangrijker zijn dan wie dan ook op de planeet.

Ze zullen doen wat ze willen. Narcisten zullen altijd in staat zijn om de redenen te rationaliseren waarom ze doen wat ze doen.

9. Ze hebben geen vaardigheden voor conflictoplossing.

Een conflict wordt meteen een spel. Het gaat om winnen, niet om mogelijke oplossingen of oplossingen te vinden.

Manipulators zijn mensen die je zouden dwingen te doen wat ze willen zonder noodzakelijk geweld te gebruiken. In plaats daarvan spelen ze op je intelligentie en humor. Hier zijn 30 tekens die je doen beseffen dat je te maken hebt met een manipulator.

10. Ze liegen.

Met een manipulator is er altijd een reden voor hun acties. Ze aarzelen niet om excuses te geven voor wat ze hebben gedaan, zelfs in situaties waarin dat niet nodig is. Voor elk van hun acties is er iemand anders in fout en nooit zichzelf.

11. Al grappend en met zijn sarcasme veroordeelt de narcist jou.

Manipulators en narcisten verbergen hun beledigingen onder de sluier van grappen. Ze werpen kwetsende en vernederende opmerkingen over jou. Narcisten doen alsof het allemaal een grote grap is. Als je er tegen protesteert, geven ze je de schuld, omdat je geen gevoel voor humor hebt.

12. De narcist zal zich nooit inspannen om jou of anderen te begrijpen.

Om iemand te begrijpen, moet je jezelf allereerst in hun schoenen plaatsen. Als je dingen vanuit het perspectief of perspectief van mensen ziet, heb je meer kans om hun acties te begrijpen en minder om te oordelen. Manipulators zullen zichzelf nooit in de schoenen van mensen plaatsen. Ze kunnen ze daarom niet begrijpen.

13. De narcist heeft altijd iets negatiefs te zeggen.

Mensen die egocentrisch en jaloers zijn, zien nooit positiviteit in iets. Ze staan ​​altijd kritisch tegenover mensen en dingen. Ze laten de positieve energie in elke omgeving wegvloeien. Bovendien brengen ze mensen altijd in een sombere of droevige stemming.

14. Narcisten praten voortdurend over hun gekke ex.

Als je in gesprek bent met een narcist of manipulator, zullen ze altijd praten over die gekke ex die ze nooit lijken te willen laten gaan. Ze zullen altijd praten over hoe dit hen voortdurend teistert, gewoon zodat je denkt dat ze geweldig zijn.

15. Je bent nooit op je gemak in de buurt van een narcist.

Je bent altijd op scherp om hen heen. Dit komt doordat ze altijd klagen over het één of het ander. Om hen te plezieren, vraag je je constant af wat je om hen heen moet doen!

16. Je moet vechten voor de aandacht van een narcist met anderen.

Als je een relatie hebt met iemand die je constant manipuleert, moet je altijd strijden om hun aandacht met hun vele vrienden en bewonderaars. Meestal lijken ze er niet om te geven, of je er nu wel of niet bent.

17. Narcisten vergelijken je altijd met iemand anders.

Met manipulators kun je je nooit meten. Er zal altijd iemand zijn die beter is dan jij. Het kunnen hun familieleden zijn, hun ex of mensen die hen bewonderen. Er is altijd een maatstaf om jouw waarde te meten.

18. Narcisten maken je jaloers.

Manipulators zullen niet aarzelen om elke gelegenheid te grijpen om je jaloers te maken. Ze vinden het leuk je ongemakkelijk te zien als je ze met iemand ziet. Het kan hun ex zijn of iemand waarmee ze flirten. Het belangrijkste probleem is dat ze je opzettelijk scherp houden.

19. Ze zijn gierig met aandacht.

In het begin, toen je ze ontmoette, overladen ze je met veel aandacht en complimenten. Plots hield de aandacht op. Het is bijna alsof je niet bestaat. De liefde en aandacht vloeit niet zo gemakkelijk meer als vroeger, waardoor je wanhopig naar hun aandacht snakte.

20. Narcisten zijn heerlijk met liefdesbeslissingen.

Ware liefde kost tijd. Liefde bouwt voort op veel kwaliteiten van beide partijen, waaronder respect, vertrouwen en communicatie. Met de manipulator gebeurt alles zo snel, en voordat je het weet, verklaren ze onsterfelijke liefde voor jou. is allemaal een daad om je in te halen voor een ramp.

21. De narcist benadrukt jouw fouten en ontkent de zijne.

Zoals eerder vermeld, zal de manipulator zichzelf als perfect en zonder fouten beschouwen. Jij daarentegen bent gebrekkig en vol fouten. Volgens hen kun je nooit iets goed doen. Daarbij aarzelen ze nooit om je te laten weten hoe gelukkig je bent om ze te hebben in jouw leven.

22. Narcisten vleien je onzekerheden.

Als je onzekerheden hebt over een deel van je leven, zullen ze moeite doen om je te vlijen en je het gevoel geven dat ze proberen te helpen. Uiteindelijk proberen ze alleen maar je vertrouwen te winnen en je comfortabel te doen voelen wanneer je bij hen bent.  

23. Narcisten maken je bewust over hoe je eruitziet.

Een manipulator en narcist zijn geobsedeerd door hun fysieke uiterlijk. Na verloop van tijd zullen ze je ook geobsedeerd maken. Ze zullen je constant bewust maken van hoe je eruit ziet, wat je draagt ​​en geleidelijk zul je merken dat je lang in de spiegel staart.

24. Als je leeg bent verlaat de narcist jou.

Zoals alle narcisten, houden manipulators zich meer bezig met wat ze van je kunnen krijgen. Het enige wat ze doen is nemen. Nemen en nemen. Ze zullen niet stoppen totdat je helemaal leeg bent van al je waarde, en dat omvat emotioneel, mentaal en psychologische waarde.

25. Narcisten vernederen je continu.

Dit is een ding dat ze geen tijdverspilling verspillen. Ze zullen je constant vernederen, zelfs in het openbaar, zonder om je imago of reputatie te geven. Ze plaatsen je in een positie waar je moet vechten met je kalmte en integriteit.

26. Narcisten zijn hypocrieten.

Manipulators zijn ook goede motivators. Ze verwachten zoveel integriteit, toewijding, vertrouwen en verschillende andere goede eigenschappen van je, maar ze doen geen moeite om hetzelfde te doen. Er wordt van je verwacht dat je perfect bent. Van hen wordt verwacht dat ze hun weg vervolgen.

27. Plots zijn narcisten herboren.

Nog niet zo lang geleden stond je in het middelpunt van de belangstelling. Je betekende de hele wereld voor hen. Nu willen ze gewoon geen tijd meer met je doorbrengen. Ze vinden je saai. Ze raken snel geïrriteerd en geïrriteerd door wat je doet.

28. Ze spreken voortdurend over hun ex- en.

Met de manier waarop ze doorgaan met de mensen die ze eerder hebben gedate is het bijna alsof je ze kent. Je kent hun namen, hun persoonlijkheden, hun voorkeuren en antipathieën, zelfs tot hun favoriete kleuren. Dit komt doordat ze niet stoppen met praten en roddelen over hen.

Hoe kun je je positie veranderen als je die signalen opmerkt?

Er is geen manier om contact op te nemen met een narcist en hier verlichting en emancipatie van te krijgen door er over te praten. In tegendeel ze zullen bij elk gesprek de cognitieve dissonantie (verwarring) versterken door tegenstrijdige boodschappen.

Echte vooruitgang in je leven is een innerlijke taak.

De narcist is niet jouw oplossing.

Jij bent jij, en dit vereist het losmaken van de verslaving, onder ogen zien en de nodige genezing in jezelf doen. Je hebt hier geen andere keuze of je gaat breken in de toekomst.

Als je dit nu echt begrijpt en erkent, schrijf hieronder: “Ik ga nu mijn eigen echte redder worden door te reflecteren bij mezelf!”

Dit is van vitaal belang, want de afbraak gaat door of neemt toe. Of de afbraak verandert in een ongelooflijke doorbraak van persoonlijke groei – waar je je ware essentie kunt genezen en claimen: zelfliefde, eigenwaarde en de heiligheid van je eigen ziel, emoties en leven.

Ik hoop dat dit artikel voor je heeft geholpen te begrijpen hoe de narcist je leven uit elkaar heeft gerukt. Dat je hierdoor beseft dat er hoop is en een echte oplossing om hieruit te komen.

Ik wil echt dat je weet dat er een definitieve manier is om jezelf te genezen. Je kunt je bevrijden van alle symptomen van narcistisch misbruik, en nooit meer vatbaar zijn voor het opnieuw aan stukken laten scheuren van je ziel, hart en leven.

Het is zo’n mooi gevoel als je je realiseert dat je dit niveau hebt bereikt! Ik kan niet wachten om je te helpen daar te komen! De beste manier waarop ik je kan helpen om daar te komen.

29. Narcisten misbruiken je emotioneel.

Een manipulator zal emoties in je uitlokken. Hij of zijn zal zich omdraaien en je de schuld geven dat je erop hebt gereageerd. Ze zullen je jaloers noemen, omdat je boos op hem werd toen ze met iemand anders aan het flirten waren. Ze noemen je gek omdat je eerlijk je gevoelens daarover vertelde.

Rode signalen voor narcisme
Groeitaken voor zelfgenezing!
30. Je verdedigt jezelf zelfstandig in plaats van samenwerken. 

In tegenstelling tot andere stabiele relaties waarin een paar samenwerkt om hun verschillen op te lossen, houdt een relatie met een manipulator altijd in dat je voor jezelf opkomt en jezelf verdedigt tegen al zijn beschuldigingen. Je moet hem altijd je laten begrijpen.

31. Je kunt de narcist niet raken zodat ze emoties voelen voor jou.

Iemand die heel goed is in het manipuleren van de emoties van mensen, zul je het ene moment X vertellen en het volgende Y betekenen. Ze kunnen je bijvoorbeeld vertellen dat ze zoveel van je houden, maar hun acties spreken zich volledig tegen. Zelfs hun ogen zullen je vertellen dat ze dat niet voor jou zijn. Hun ogen zijn tenslotte dood.

32. Jij bent de enige die de narcist kent zoals ze zijn. 

Bovendien ben je degene die constant tijd met hen doorbrengt. Jij bent de enige die hun leugens en bedrog doorziet. Daarbij ben je de enige die weet wat er in hun hoofd omgaat. Daardoor zullen ze je belasteren tot de slechte persoon.

33. Narcisten zetten iedereen tegen je op.

Ze zorgen ervoor dat iedereen je als de slechte of gekke persoon ziet. Ze schilderen zichzelf af als het slachtoffer. Narcisten laten iedereen geloven dat zij degenen zijn die pijn hebben. Dit gebeurt meestal wanneer je moet hebben ontdekt wie ze echt zijn.

34. Narcisten maken je smal.

Het is leuk voor hen, om je te zien hoe je jezelf van binnen uit scheurt met zorgen. Het is niet iets wat je gewend bent, maar plotseling merk je dat je om hem heen snuffelt voor aanwijzingen dat hij iets van plan is.

Meer info over de Nederlandse editie!
35. Narcisten nemen verschillende persoonlijkheden aan.

Het ene moment zijn ze charmant voor een gast, het volgende moment zijn ze vijandig en neerbuigend naar je. Ze worden verschillende personen voor verschillende mensen, waardoor je je afvraagt ​​welke de echte is.

36. Narcisten maken je bang dat je hen zal verliezen.

Wanneer ze je diep in hun greep hebben, maken ze je volledig afhankelijk van hen, zodat je ze niet zou willen verliezen. Ze zorgen ervoor dat je je excuses aanbiedt en smeekt, om de relatie verder te zetten.

37. Narcisten hebben plezier om het geluk van mensen te vernietigen.

In dit geval gaat het niet alleen om je geluk. Iedereen die gelukkig en tevreden lijkt, neemt het op zich om hun relaties te verpesten. Ze ontlenen vreugde aan het zien van mensen die pijn hebben.

38. Ze liegen.

Dit is de manier waarop ze zich een weg banen in het leven van mensen, door leugens te vertellen. Ze laten de andere persoon geloven dat het waar is. Ze vertellen je precies wat je wilt horen, omdat ze al de tijd hebben genomen om veel over je te weten te komen.

39. Ze verwachten dat je op hen vooruitloopt.

Als er iets misgaat, is het jouw schuld, omdat je moest weten wat je moest doen. Narcisten doen zelf iets verkeerd. Daarna draaien ze de schuld om en geven je de schuld, omdat je moest weten wat ze willen en wat ze niet willen.

Wat is jouw antwoord op de rode signalen?

Er is geen manier om contact op te nemen met een narcist en hier verlichting en emancipatie van te krijgen door te praten.

Echte evolutie hiervan is een innerlijke taak.

De narcist is niet jouw oplossing. Jij bent, en dit vereist het losmaken, onder ogen zien en de nodige genezing in jezelf doen. Ofwel stop je dit contact ofwel ga je breken.

Als je dit nu echt begrijpt en erkent, schrijf hieronder: “Ik draai me naar binnen om nu mijn eigen echte redder te worden!”

Dit is van vitaal belang, want de afbraak gaat door of neemt toe, of de afbraak verandert in een ongelooflijke doorbraak van persoonlijke groei en zelfpartner worden.

Dan kun je je ware essentie genezen en claimen: zelfliefde, eigenwaarde en de heiligheid van je eigen ziel, emoties en leven.

Ik hoop dat deze aanduiding van rode signalen je heeft geholpen te begrijpen hoe de narcist je leven uit elkaar heeft gerukt en kan rukken.

Alle artikels in narcisme.blog zijn er op gericht je de hoop te geven dat er een echte oplossing is om hieruit te komen.

Ik wil echt dat je weet dat er een definitieve manier is om jezelf te genezen. Je kunt je bevrijden van alle symptomen van narcistisch misbruik, en nooit opnieuw vatbaar te zijn voor het opnieuw aan stukken laten scheuren van je ziel, hart en leven.

Als je dit artikel leuk vond, geef het een duim omhoog en weet dat als je mijn WordPress blog volgt, je automatisch op de hoogte wordt gebracht wanneer nieuwe artikels verschijnen.  En zoals altijd kijk ik uit naar jouw opmerkingen en vragen hieronder.

Deze zelfgenezingsmethode gebruik ikzelf om echt te genezen van ELKE giftige relatie of dat nu met een narcist is of niet.

En als ik echt kon genezen bedoel ik ook volledig zodat er GEEN traumasymptomen meer zijn zoals angst, PTSS, fibromyalgie of bijniermoeheid.

GEEN stress, paniekaanvallen of activerende afleveringen meer. GEEN schuldgevoel, onopgeloste hartzeer en pijnlijke herinneringen.

Eindelijk na het herhaaldelijk volgen van het innerlijk proces kun je echt verder gaan met je leven, weten hoe je nieuwe gezonde banden met anderen kunt aangaan en genieten van een vervullende, prachtige relatie met jezelf.

En … niet langer ENIGE angst, trekken of misbruik van de vorige narcist voelen, of de toekomst vrezen omdat het opnieuw zou kunnen voorvallen.

Ik wil dat JIJ ervaart hoe het voelt om niet ALLEEN misbruik te overleven.

Ik wil dat je weet hoe het voelt om op te staan ​​uit de as en op te stijgen – echt bloeien in jouw leven.

Honderden mensen wachten op je aan de andere kant van narcistische misbruik of giftige relaties. Klinkt dat niet te goed?

Ik ben blij dat je sceptisch bent omdat ik dat ook zou zijn!

Je verdient zoveel meer. De afgelopen 10 jaar heeft Melanie’s systeem, Quanta Freedom Healing, herstel geleverd aan mensen over de hele wereld die lijden aan narcistisch misbruik, en nu is het uitgegroeid tot het succesvolste systeem voor het herstellen van misbruik ter wereld, met tientallen duizenden leden over de hele wereld.

Dag in dag uit laten mensen hun giftige verleden achter zich.

Hopen van angst, pijn, schuld en schaamte worden vrijgegeven.

Herstellende mensen laten los en creëren strikte grenzen met hun misbruikers.

Zo scheppen ze de ruimte om vreugde te brengen en hun vrijheid te versterken. Ze bouwen opnieuw aan spannende levens, waar misbruik en giftige mensen hen niet langer definiëren.

Ik wil dit ook voor jou en kan niet wachten om de methode met je te delen.

Ik wil niet dat je deze kans voor een nieuw misbruikvrij leven misloopt. Dus, als je je al hebt aangemeld, laat het me dan weten door te reageren op ‘Ik doe mee en ik ben er klaar voor!’

Dus je hoeft niet te bepalen wanneer het zal zijn, meld je gewoon aan en kies tussen een ochtend- of avond masterclass … Deze gratische sessies lopen vol, dus stel het niet uit – boek nu je plek!

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees