Categorieën
Complex trauma groeitaak Recent zelfgenezing

Lichaam-ziel connectie: Hoe ons verbinden met onszelf? Deel 2

De grot ingaan.

Als je voor het waarheidsgetrouwe antwoord staat, weet je dat je ermee moet stoppen met je innerlijke kind te vermijden. Je moet de grot inlopen en naar de draak lopen voor herstel van de lichaam-ziel connectie.

Je innerlijke kind is een draak geworden.

Hij of zij snauwt, puft en brult: “Kom hier! Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat je van me houdt. Weet je, wat je moet doen zodat je me accepteert, me helpt, me vasthoudt en er bent voor mij?

WAT moet ik doen om je aandacht te trekken en ervoor te zorgen dat je hier KOMT?! ” Dat je met me spreekt in plaats van naar de fles te grijpen, in plaats van intensief te sporten, in plaats van allerlei spullen te kopen, in plaats van naar prono te kijken enz. om mijn pijn stil te leggen.

Dat is je volledig opgeblazen PTSS. Het is NIET wat er met je is gebeurd. Het is je ontkoppeling van jezelf.

Dat is je manische greep op misbruikers — valse bronnen toewijzen als de oplossing van je Innerlijke Kind in plaats van dat jezelf heel wordt door met je innerlijke kind te praten. Door dat niet te doen veroorzaakt dat je verder desintegreert terwijl je innerlijke wezen meer en meer getraumatiseerd en vernietigd raakt.

Dus nogmaals, de oplossing is naar binnenkomen — reflecteren en de lichaam-ziel connectie herstellen.

Stop met overal rond te rennen terwijl je probeert weg te komen van jezelf, wanneer je deze wonden gewoon overal tegenkomt.

Het totale pad van de martelaar of het slachtoffer is het volledig opgeblazen bewijs daarvan — het feit dat het wordt vervolgd door de narcist, anderen, volgelingen, het rechtssysteem, alles echt niet wetend dat wanneer we onszelf integreren dat dan het leven niet langer het bewijs van zelf-ontkoppeling is.

Hoe creëren we de lichaamsverbinding?

Dit gedeelte gaat over “Hoe we ons verbinden in ons lichaam” waarvan ik zeker ben dat je het echt wilt begrijpen.

Ik ga je het ECHTE antwoord geven.

Dit is hoe het proces begint.

Het is geen cognitief proces.

Stop met proberen je geest te gebruiken om emotionele pijn (het signaal) uit te werken, want dat houdt je alleen afgesloten. Je voegt alleen maar toe aan de pijn.

Denk aan je leven als je ernstig wordt getriggerd. Je logische geest begint obsessies aan te nemen en je te verslaan.

Nu begrijp je waarom je alles hebt gedaan om te voorkomen dat je wordt geactiveerd en je pijn voelt, omdat het je geest is die je heeft vernietigd.

Stop ook met denken dat je je triggers moet vermijden. Met andere woorden, stop met proberen “neem je gedachten af” met uiterlijke reddingsmiddelen.

In plaats daarvan zegen en accepteer je triggers. Je triggers geven je altijd het vermogen om een ​​pijnlijk trauma in je lichaam terug te volgen naar zijn oorsprong. Ze kunnen het bevrijden en te vervangen door een gezondere overtuiging en staat.

Omdat dat is hoe je zelf evolueert weg van zo’n situaties.

Dat is hoe je je leven van binnenuit verandert, zonder beschrijving.

Dat is precies hoe ik mijn leven nieuw leven heb ingeblazen, het exponentieel heb uitgebreid en tientallen andere mensen heb geholpen om ook te groeien.

Klik op de foto voor meer info!

Hoe ga je een zelfpartner worden?Zelfpartneringsoefening

1) Ga met jezelf naar een rustige ruimte waar je niet gestoord zult worden en neem je dagboek mee.

2) Sluit je ogen, open je hart en adem en neem je aandacht in jezelf.

3) Vraag jezelf waar de pijnlijke trigger zich in je lichaam bevindt … waar voel je het? Het kan in je hart zijn, je solar plexus, waar dan ook. Het kan zo groot zijn dat je het overal onder je huid voelt.

4) Stel jezelf de vraag: “Hoe oud is dit deel van mij?”

Probeer volledig te begrijpen dat de manier waarop je emotioneel bent opgedoken niet als een volwassen volwassene is.  Het heeft te maken met jonge, kwetsbare, niet-genezen wonden.

Ik verzeker je dat dit waar was voor ons allemaal. Dit is waar onze volwassen misbruikers vandaag op reflecteren – onze onvoltooide jeugdzaken.

5) Laat je onderbewustzijn je het antwoord “vertellen”. Het zal een gevoel zijn, een flits in je hoofd, het is een boodschap van je darmen. Het is  geen logische gevolgtrekking.

6) Vraag dan: “Waar gaat dit over lieverd?”.

De onthulling vanuit je jonge gewonde deel!

Neem echt contact op met die plaats. Laat je jonge gewonde deel je de angst, de pijn en / of de gebeurtenissen die deze wond veroorzaakten onthullen.

Hier moet je vertrouwen in hebben en niet oordelen over wat “opkomt”.

Vertrouw het omdat dit is hoe je onderbewustzijn dat alles van je weet contact met je maakt.

Je moet dit doen met liefde en toewijding, anders zul je je innerlijke kind je niet vertrouwen.

Je innerlijke kind zegt: “Ik heb de sleutel tot je genezing, maar ik geef het je niet voordat je van me houdt.” En waarom zou hij of zij? Waarom zou een kind?

7) Wees liefdevol aanwezig, terwijl je schrijft waar dit allemaal over gaat. Oordeel niet, of voel de afstoting niet of wend je niet af. Straal liefde uit en houd de ruimte voor je Innerlijke Wezen om je gehoord en ondersteund te voelen.

8) Beloof je Innerlijk Wezen dat je nooit meer zult vertrekken.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Een geïntegreerde relatie creëren met je innerlijke kind door een lichaam-ziel connectie te vestigen.

Verklaar met alle liefde die je kunt opbrengen dat je gaat helpen om je Innerlijke Kind te laten genezen en te ontwikkelen. Dat betekent dat dit de grootste missie nu is om deze essentiële geïntegreerde relatie te creëren met je innerlijke kind, dat betekent met jezelf.

Ik beloof je dat je door dit te doen opluchting gaat krijgen omdat je innerlijke wezen zal beginnen te ontspannen en niet meer in paniek raakt. Dit is het gevolg van het feit dat je innerlijke kind eindelijk weet dat je “bent komen opdagen” na al die tijd andere dingen belangrijk gevonden te hebben.

De mensen die zich met deze praktijk bezighouden, begonnen zich ongelooflijke rust en opluchting te voelen, zelfs voordat ze over het supergereedschap konden beschikken dat ze ervoeren in het Webinar met Quanta Freedom Healing.

Met liefde verbinden.

Opluchting kwam omdat ze zich met liefde verbonden voelden voordat ze het proces leerden om hun onderbewustzijn te herprogrammeren en te verschuiven.

De diepe opluchting was omdat het geschreeuw van paniek en angst van binnenuit (innerlijke emotionele wonden) begon te verdwijnen en zei: “Dank God dat je eindelijk hier bent!”

Als gevolg daarvan was er een onmiddellijke verschuiving terug naar gezondheid, gezond verstand, helderheid en herwinnende kracht. Door 180 graden naar binnen te draaien en de enige echte oplossing te vinden die er is – thuiskomen bij onszelf.

Ik spoor je ook aan om deze oefening te doen. Daarom heb ik ze je gegeven. Het moet gedaan worden met liefde en openheid in je hart. Je kunt dat doen met de totale toewijding om volledig aanwezig te zijn en jezelf lief te hebben in het proces.

Je moet stoppen met het geven van macht aan de zelfvernietigende overtuigingen die je hebben geschaad.

Nu wil ik echt enkele vragen beantwoorden die mensen deze week hebben gesteld over “De lichaamsverbinding”.

Klik op de foto voor meer info!

Vragen en antwoorden over de lichaamsverbinding.

Het moeilijkste is om jezelf te verbinden wanneer je in een moment van woede, frustratie of pijn bent. Omdat je eerst gewend bent om in jouw hoofd op te gaan en daar verlies je al jouw kracht. “

Ons antwoord:

we moeten ons volledig herscholen om niet in ons hoofd te gaan.

Het werkt niet!

Dat heeft het nooit gedaan!

We moeten los van de buitenwereld en gebeurtenissen, alleen zijn, naar binnen gaan. Je kunt de trekker vinden en bewerken om te kunnen naarbinnen gaan. Dat is niet alleen de echte oplossing. Het betekent ook dat wanneer we die trigger met succes upgraden, het leven ons die “wond” niet hoeft te blijven leveren om onze aandacht te krijgen om eraan te voldoen.

Dissociatie

Je hebt vaak het gevoel dat je de wereld om je heen waarneemt alsof je ervan droomt, in plaats van een actieve deelnemer te zijn. En jouw geheugen is slecht. Je hebt zo lang in een konijnenhol geleefd dat je denkt dat je soms in een film zit.

Ons antwoord:

Zo voelt dissociatie, veroorzaakt door de ontkoppeling met onszelf, de manieren waarop we ziek worden, de manieren waarop we hebben geprobeerd te verdoven en de manieren waarop we door anderen worden gecontroleerd.

Wanneer we beginnen met zelfpartnering en genezing, wordt dat alles omgekeerd en geneest het. We beginnen een verbinding te ervaren met onszelf. Dan met het leven en anderen. We ervaren een levensvreugde waar we nooit toe in staat waren voordat we een samenwerking aangaan met anderen.

Sommige triggers brengen dissociatieve gevoelens naar voren. Je weet zeker dat het erop aan komt dat het jouw keuze is om daar te blijven waar je jou zo afgescheiden voelt van jezelf.

Je vindt het moeilijk om jezelf te vertrouwen om jezelf tegen kwaad te beschermen wanneer je niet in staat bent om weg te komen van triggers in voldoende tijd voordat ze oude trauma’s ontwaken.

Nu lukt dat door in een dissociatieve staat te gaan. Niet prettig. Maar je rust en verwent jezelf. Je denkt er zo op een langzame manier te kunnen aanwerken.

Ons antwoord:

De echte oplossing gaat niet over het proberen te beschermen tegen triggers. Het gaat erom de triggers volledig onder ogen te zien en dan hoef je niet onbewust terug te gaan naar hen om te proberen je wakker te maken om je onbewuste delen te helen.

Wat we weerstaan ​​blijft bestaan. We denken dat het proberen om voor onze triggers te vluchten ons zal redden — in schril contrast onze ongenezen delen zullen ons blijven terugdringen tot precies wat en wie ons schade toebrengt totdat we geconfronteerd worden en de ware oorsprong van onze triggers helen.

Kun je begrijpen waarom je teruggaat en waarom je jezelf nu niet beschermt? Ons wezen zal ons in het spel houden, wat het ook is, totdat we de oorsprong van de wond genezen.

Je  bent zo geconditioneerd geweest om de vrede te bewaren en te doen en te zeggen wat maar een ander gelukkig houdt (niet in woede) dat je nu jezelf niet echt ken. Je staat nog steeds op automatische piloot. Hoe maak je opnieuw contact met jezelf.

Ons antwoord

Kijk uit naar wat emotioneel pijn doet bij alles wat je net hebt geschreven. Volg het door je lichaam en wees met die delen van jezelf. Als je supergereedschap wilt om je onderbewustzijn te helen, kom dan naar mijn volgende Webinar om Quanta Freedom Healing te ervaren (details aan het einde van dit artikel). Dan zul je een directe en krachtige verschuiving ervaren, nadat je de emoties terug hebt gevolgd.

Hoe kun je weten

1 – De stappen om de hersenen te genezen en van de verslaving aan stresshormonen.

2 – De stappen om de neurologische verwondingen en fysiologische schade te genezen die optraden tijdens de tijd van narcistische trauma.

3 – Tekens die aantonen dat de verslaving is genezen.

4 – Hoe niet terug te vallen in de peptideverslaving.

Ons antwoord:

1) Wanneer je de onderbewuste programma’s in je lichaam verplaatst, schakelen je hersenneuronen onmiddellijk over om die verandering te weerspiegelen.

Het zijn niet de hersenen die je wilt genezen. Het zijn de overtuigingen in het lichaam omdat de hersenen het lichaam altijd volgen. Proberen om de hersenen te veranderen zonder in het lichaam te werken werkt nooit, het is net alsof je een kar voor een paard zet.

2) Hetzelfde als nummer 1. Wanneer de overtuigingen alles over het “trauma” verschuiven en de “schade” begint te helen en zich herstelt naar welzijn (Ware Zelf-functie). Een organisch welzijn dat al vóór misbruik een grote verbetering is in uw toestand.

3) Je zult niet verslaafd zijn!

Groeitaken voor zelfgenezing!

Daarbij zal je geen obsessie, emotionele haken en aantrekkingskracht hebben.

Je zult eenvoudigweg ruimte, vrede en opwinding hebben over het creëren van je leven.

Ook zal je weten dat je het beste voelt dat je ooit hebt gevoeld, omdat je zelfpartner bent en niet langer buitenste bronnen als je bron van eigenwaarde toewijst.

En de enige gedachten die je zult hebben over de narcist zal complete onverschilligheid zijn en dan ongelooflijke dankbaarheid dat deze persoon de genezende kracht in je leven was die je terugleidde naar de noodzaak om met jezelf samen te werken.

4) In essentie ben je alleen in peptideverslaving wanneer je je geest probeert te gebruiken om emotionele verwondingen op te lossen.

De cyclus van verslaving aan peptiden doorbreken.

Elke keer dat je in je lichaam komt en de emotionele trigger naar de bron volgt om jezelf te verbeteren, doorbreek je de cyclus van verslaving aan peptiden.

Als je eenmaal bekend bent met peptideverslaving — is peptideverslaving meer een keuze dan een toestand.

Als je mentaal probeert je onderbewustzijn te helen in plaats van intern emoties te ontmoeten, creëer je automatisch vervelende peptiden die je cellen binnengaan en je verslappen aan negatieve emotionele toestanden.

Hoe meer je omhoog gaat door je lichaam, hoe minder intensiteit van de triggers, en stuk voor stuk per stuk verbreek je de cyclus,

Je verwijst nog steeds naar jouw lichaam als een afzonderlijke entiteit. Je hebt gemerkt door spiertesten tijdens het leven en de modules dat je de wijsheid van jouw lichaam vertrouwt.

Jouw lichaam is altijd in overeenstemming met jouw intuïtieve innerlijke stem. Binden we natuurlijk contact met ons lichaam terwijl we ons integreren? Probeert het zich ermee te verbinden, al dat doen en het ego dat je drijft nastreven?

Hoe zit het met de ingesloten energie die we vrijgeven?

Dat blokkeert samenvoegend toch?

Maar onze ego’s blokkeren het ook.

Er lijken blokken en weerstand te zijn om op alle vier de niveaus samen te komen, emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal.

Het is fascinerend hoe het allemaal samenwerkt.

Als we het hebben over zelfzorg, lijkt het erop dat we onze vorm verzorgen. Als we het hebben over zelfliefde lijkt het meer emotioneel en mentaal. Het lijkt erop dat het lichaam een ​​soort poort is naar ons hogere wezen, de Bron en de interne ouder. We moeten er doorheen gaan.

Je weet dat je vroeger “in jouw hoofd” leefde, wat een ego was.

Je gaat door jouw lichaam om jouw wonden te helen.

Dat betekent door de emotionele pijn, maar ook brengen we ons bewustzijn naar het fysieke lichaamsdeel waar de energie gevangen zit.

Ons antwoord:

De reden waarom we dit hebben opgenomen is omdat dit een veel voorkomend geval is van het volledig overdenken van dit alles – en nog steeds proberen het mentaal uit te werken!

Dit is gelijk aan hoe te verliezen in dit zelf-partnerende spel, en ons hoofd is hier zo slim in — ons ego, onze mentale constructies die proberen antwoorden te krijgen die proberen te compartimenteren, formuleren en controleren.

Ik zou serieus kunnen zoeken in je lichaam “Mijn hoofd wil alles onder controle hebben.”

Haal het op in je lichaam, volg en vind de oorsprong van die behoefte.

Het zal iets zijn als “Ik moet dit perfect oplossen” “Als ik het niet goed doe, zal ik gestraft worden “of iets dergelijks. Je moet het originele trauma genezen dat ervoor zorgt dat je geest teveel wordt betrokken bij je genezingsproces.

Het genezingsproces is zo eenvoudig. Ik verzeker het je, ondanks hoeveel ons hoofd dat te ingewikkeld wil maken.

Voel de negatieve staat in ons lichaam inclusief verwarring, willen weten, angst of gevoelens van angstig niet weten.

Doorloop naar zijn oorsprong en breng de bronvervanging in met het Quanta Vrijheidsgenezingproces. Dan in plaats van alles te weten zul je je gewoon geweldig, vrij, uitgebreid en wijs gaan voelen in het weten dat je niet hoeft te weten.

Het doel is om te “zijn”, niet om je leven bewust te beheersen, eerder in het totale wetende en verankerde geloof dat een grotere en hogere kracht (je Hogere Zelf / Super Bewuste / God Element) je leven perfect in de hand, verzorgd, heeft gebloeid en gevoed voor jou.

Dat is de toestand waarnaar je op zoek bent door afstand te doen van “het moeten weten” en simpelweg één wond op te heffen per keer.

En ik beloof je als zelf een vorige over analysator geweest te zijn die elke dag te lijden heeft gehad van ‘analyse verlamming’ dat wanneer je daar bent, het geobsedeerde gaat en de ruimte en de vrede gewoon ‘is’. Dat is onze ware zelf toestand.

Klik op de foto voor meer info!

Ik hoop echt op” Herverbinden met je lichaam dummy’s “lol.

Pas kortgeleden realiseerde ik me hoe verbroken ik was, toevallig terwijl ik luisterde naar een van de bloeiersverhalen waarin over dit onderwerp werd gesproken. Ik had geen idee over dat onderwerp en het was een grote doorbraak voor mij.

Ik denk dat het nuttig zou kunnen zijn enkele van de tekenen van een gebrokenheid op te sommen voor degenen die zich niet realiseren dat ze zich op die plek bevinden. 

Ook enkele manieren om te verankeren, eenvoudige babystapjes … Ik beoefen al tien jaar yoga. Daarbij heb ik nog steeds moeite met het juiste gebruik voor dit doel.

Vaak lees ik ergens dat de natuur een goede plek is om te beginnen, zoals wandelen. Ik heb dat geprobeerd maar zou graag meer ideeën hebben.

Ons antwoord:

Ik geloof echt door mijn eigen reis van massale dissociatie, toen ik me alleen realiseerde dat ik uit mijn lichaam was, toen ik in mijn lichaam begon te komen dat de reden waarom we niet in ons lichaam zijn, is omdat het zo verstopt is met trauma dat we er niet in kunnen “zijn”.

Waarom zouden we ons in een oorlogsgebied vestigen?

We voelen de voortdurende behoefte om aan onszelf te ontsnappen, dus dingen als meditatie, yoga en de natuur kunnen ons een brug geven om te tolereren dat we een tijdje bij onszelf zijn, maar nadat die processen zijn afgelopen, blijven we met onze wonden en begint alles opnieuw.

Zelfs als we in het algemeen alleen zijn voor “een moment” zonder ons te obsederen en iets als afleiding te doen, voelen we de ongemakkelijkheid van wat er in ons omgaat.

Voor dat ik  Quanta Freedom Healing leerde kennen had ik alles geprobeerd. Elke meditatie en verbinding met de zelfgenezingstechniek die ik kon vinden.

In this English paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Ik was al tientallen jaren op dat pad.

Wat we nu hebben gevonden als resultaat van het richten en loslaten van wonden uit ons lichaam en het binnenhalen van de bronvervangingen (ons Ware Zelf) om te vervangen waar de wonden waren, is dit: dat er nu nergens anders meer te vinden is dan in mijn lichaam.

Wij zijn gewoon “daar”, en dat is geweldig. De reden dat onze mentor er is is omdat zij de weg naar haar lichaam binnendringt doelbewust om haar wonden te ontmoeten en los te maken en hen te transformeren.

Dat is wat het proces van Quanta Freedom Healing doet en we als gevolg van ons innerlijke werk gevonden hebben, je bent in jouw lichaam!

Het is echt gek, want je zou kunnen zeggen: “Ik zit vast in mijn innerlijke wereld”, maar zo is het helemaal niet.

Naar een natuurlijke organische staat.

In ons lichaam verbonden zijn met onszelf is een natuurlijke organische staat die we niet hoeven te forceren als we vrij zijn van voldoende innerlijke verwonding.

Je bent echter nooit zo verbonden geweest met mensen.  Je was nooit zo verbonden met het leven, de natuur en yoga. Bij alles wat je doet ben je meer aanwezig als gevolg van verankerd te zijn in jouw lichaam.

Tegenwoordig is het een heel ongewone gebeurtenis om je uit jouw lichaam te gooien — en als dat gebeurt, kom je terug om de valse overtuigingen en wonden te vinden die werden geactiveerd, op een hoger niveau met Quanta Freedom Healing om dan nog meer op de voorgrond te komen — geëgaliseerd, geëvolueerd en verankerd “thuis” in jouw lichaam.

Je bent nu bijna een jaar lang genezen na het doorlopen van de stappen.

Bovendien heb je gewerkt met een therapeut. Natuurlijk kijk je terug en ziet zoveel dingen die je hebt veranderd en over jezelf hebt geleerd!

Op unieke manier heb je ook dingen geleerd die je nog moet veranderen en één daarvan is precies dit onderwerp ” de verhouding met het lichaam”.  Je weet niet hoe je voor jouw lichaam moet zorgen in dit scenario.

In het verleden, toen we waren verwikkeld in onze co-afhankelijke houding wilde we gewaardeerd en geliefd worden en hadden we altijd iets of iemand om voor te zorgen. Het pushte haar om te trainen en voor haarzelf te zorgen. 

Wat probeert je lichaam je te vertellen?

Nu dat ze helemaal alleen is, en ze bedoelt volledig, stelt ze haar verzorging zelfs uit en ontmoedigt haarzelf meer dan ooit! Ze kijkt er naar uit om te leren hoe ze dingen voor haarzelf kan veranderen en hoe ze haar kan afstemmen op wat haar lichaam haar probeert te vertellen!

Klik op de foto voor meer info!

Ons antwoord:

Het antwoord hierop is precies het proces in de oefening die ik in dit artikel heb gedeeld. Als we niet in onszelf naar onze negatieve emoties kijken en ons ermee verbinden, zijn we volledig aan het gissen wat we met onszelf hebben.

We logeren in ons logisch brein, losgekoppeld van onszelf. Dat is als kijken naar een kap van een gesloten auto en proberen te raden wat er mis is met de motor.

Dit is waarom je niet weet wat de wonden zijn die je verbinding met jezelf blokkeren of hoe je ze kunt verbeteren en ze kunt helen omdat je geen contact met hen hebt. Slaat dat ergens op?

Je wordt erg gespannen in menigten. Bovendien heb je het gevoel alsof je claustrofobisch bent. Je wedt dat het gerelateerd is aan dit onderwerp en iets waarvan je zal genezen, wanneer je de relatie kan identificeren.”

Ons antwoord:

Absoluut alle aandoeningen van het zenuwstelsel zoals C-PTSD, agorafobie, sociale angst enz. gaan over het zich niet veilig voelen in ons lichaam, en de enige reden waarom we ons niet veilig voelen in ons lichaam het maakt niet uit wat ons is overkomen is omdat we nog niet een zelfpartner zijn van onszelf. Wanneer je thuiskomt en je partner bent, zullen de angsten wegsmelten. Absoluut. Dat doen ze altijd.

Het lichaam begrijpen versus de geest.

Terwijl ik dit artikel afmaak, wil ik dat je dit meer dan wat dan ook begrijpt — narcistisch misbruik is de grootste kans en noodzaak om zelfpartner te worden, denk ik dat we ooit zouden kunnen hebben.

Omdat het leven niet meer normaal kan doorgaan.

Onze wonden schreeuwen zo hard dat ze onze volle aandacht hebben.

Alles in onze uiterlijke wereld wordt over het algemeen onherstelbaar opgeblazen. Alle rekwisieten, mensen en dingen waarvan we dachten dat ze ons verlichting zouden geven van de innerlijke leegte en de angsten zijn verdwenen.

Wat ons alleen laat met onszelf of als we ons nog niet op dat niveau bevinden en we ons blijven vastklampen aan de narcist en / of ons eigen slachtofferschap, zijn we daar zeker op uit.

En dat is toepasselijk. Dat is de bedoeling om te gebeuren! Onze ziel heeft een agenda – “Stop het losgekoppelde leven en kom thuis bij.” “Wie je werkelijk bent.”

Samenwerken met je eigen emoties.

Dat moet via je lichaam gebeuren.

Dat betekent dat je moet samenwerken met je emoties.

Dat betekent dat je je aandacht “binnen” van jezelf moet brengen.

Als we thuis willen komen naar onze verbinding met onszelf, anderen, Leven en onze Hogere Macht dan is dat door ons lichaam, door te luisteren naar ons geweten en emoties.

Die toegang gebeurt niet in je geest, het gebeurt in je lichaam, je hart en je ziel – allemaal synoniemen voor je emotionele verbinding met “Al Dat Is”.

Je geest is niet je wezen. Het is slechts een “idee” of “een concept”,  het is geen belichaamd weten.

Daarom zijn deze vragen zeer relevant:

“Breng je tijd alleen door?” “Verbind je je met de oneindige wijsheid van je Innerlijke Wezen?” “Houd je van en accepteer je jezelf met al je problemen en wonden met de volledige toewijding van verloskundige van je eigen inzinkingen, hoe klein ook of groot, tot hun juiste doorbraken?

En deze …

“Ben je geëngageerd om jezelf te partneren en meer volledig en toegewijd van jezelf te houden dan enig ander mens ooit?”

Zo niet, dan ben je nog niet in je lichaam een zelf-partner en ben je nog niet thuis.

Dat betekent dat je op zoek gaat naar uiterlijke substituten die je niet van je zelfpartnerschap zullen voorzien. Ze zijn in deze holografische kwantumrealiteit opgezet om je te herinneren aan alle manieren waarop je nog niet zelfpartnert en van jezelf houdt.

Ook al kun je als gevolg van dit artikel ‘het begrijpen’, als je nog niet in je lichaam zit, zal je geest een ‘logische’ manier willen.

Dit is een ding om te ervaren, het is niet logisch.

Het zou logisch zijn om te zeggen: “Je verliest 20 kilo voordat je gaat trainen en gezond eten.”  Je kunt het bewustzijn pas ervaren als je eraan begint te werken. Je kunt geen verschuiving in je brein krijgen “wetende” totdat je eerst de verschuiving in je lichaam hebt gedaan.

Daarom is dit in eerste instantie een sprong van vertrouwen.

De meeste mensen beginnen het pad van zelfpartnering na te streven wanneer ze elke optie buiten zichzelf hebben geprobeerd om hulp te krijgen.

Narcistische mishandeling is zo’n tijd. Het is naar mijn mening de ultieme wake-up call.

Door de ervaring van narcistische mishandeling ontdekken we de volle laag van de prijs van ons los te maken van onszelf.  En natuurlijk wisten we het niet. Maar hierdoor (het misbruik) kwamen we erachter.

We ontdekken de overtuigingen dat we een slachtoffer zijn.

Terwijl hadden we ook de overtuiging dat het leven willekeurig is. In het bijzonder dachten we dat we andere mensen en hun gedrag kunnen verbeteren om ons leven te veranderen. Maar die overtuigingen werken niet.

Dit is ons ontwaken allemaal met het doel om thuis te komen bij onszelf. Het gevolg is dat we ontdekken dat Liefde alles is wat er is. En het moet thuis beginnen.

Zelfpartnering is het hele uitgangspunt van ons genezingsmodel. Zelfgenezing betekent dat je jezelf in je lichaam krijgt. Dat je voor jezelf een eigen partner bent om los te komen van misbruik. Het gevolg is dat je gezonder wordt dan je ooit in je leven bent geweest.

Ik hoop zo dat dit artikel heeft geholpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig. Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

En als je dit artikel goed vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je contacten en groepen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. Vergeet je niet te abonneren. Bekijk het menu.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met u? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

e-book

e-book

Hoe ons terug verbinden met onszelf? Lichaam-ziel connectie. Dl 1

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren