Opnieuw een narcist in je leven vermijden hoe doe je dat? Deel 3

Opnieuw een narcist in je leven vermijden hoe doe je dat? Deel 3

voorbeeld 2

Eigen redder worden met als resultaat een relatie met een narcist voorkomen.

Gewoon omdat hij nog niet klaar is om zijn eigen redder te worden en toe te passen wat in Narp wordt geleerd. Je dient met het programma alle versperringen weg te werken en aan je diepste genezing te werken.

Ga naar deel 1

Ga naar deel 2

Ik hoop dat alle toepassingen die je vindt op narcisme.blog zullen helpen, want het is stap per stap dat de blokkeringen verdwijnen en dat er nieuwe ruimte ontstaat om je eigen redder te worden.

Als je begint met zelfreflectie zal dat je veel opluchting geven.

Ook al is het een tijd geleden dat je werd misbruikt, toch kun je met NARP naar je symptomen van PTSS gaan, ook al weet je nog niet wat er precies is gebeurd en ben je er zelfs bang voor.

Ook al heb je de volwassenheid om de zinloosheid en redenen voor het misbruik te begrijpen. Het weten maakt het gewoon niet ongedaan als het trauma terugkeert op rare manieren. Je kunt grenzen leren leggen als je deze doet vanuit een echt genezen centrum.

Maar je komt slechts stap voor stap tot het genezen van je centrum door elke pijn die je hebt meegemaakt uit je lichaam te verschuiven.

Dit kun je onder de beste omstandigheden met de methode en visie van het narp programma.

Het lezen van veel boeken hielp een beetje, maar na zoveel andere modaliteiten die ik 10 jaar lang heb geprobeerd, was ik drie jaar geleden nog steeds uit mijn lichaam.

Ook leefde ik in mijn hoofd en niet in mijn centrum, maar dat veranderde vanaf het ogenblik dat ik het NARP programma gebruikte.

Catharsis

Reiki heeft geholpen, NLP heeft in het begineen stuk geholpen, evenals transcendente meditatie. Maar geen totale oplossing geboden na dat niveau van misbruik en vooral na ernstig langdurig misbruik door mijn ex-partner, en alles hetzij uit de kindertijd of later bij de overval, zich samenbracht.

Ik denk dat misbruik door sociopaten op dat niveau een catharsis is. Je moet het hebben doorgemaakt om dat te kunnen beseffen./p>

Mijn jeugd was gevuld met zoveel trauma en het werd alleen maar moeilijker, dus ik snap het nu dat alleen het Engelstalige NARP kan helpen en de groeitaken. (link in het menu)

Het is zo’n zware strijd als het trauma nog steeds in je Innerlijk Wezen zit om niet opnieuw een narcist in je leven toe te laten.

Een waarde op zichzelf

De Narp – methode en visie geeft je dus een echte genezende oplossing. Het is je tijd om te genezen nu je dit leest en kunt beseffen dat ik dat meen uit ervaring.

Als je dan genoeg naar binnen ben gekeerd, in een poging je eigen ware redder te zijn, dan zie je dat het niet is om daar aan te komen en te stoppen, nee nee nee. Alleen om bepaalde dingen te stoppen, zoals het accepteren van onwetendheid over een bepaalde onbewustheid.

Op dit moment, nadat ik heb overwogen te zeggen dat ik me naar binnen keer om mijn ware redder te worden, kan ik zien dat ik, op dit moment, “naar binnen gekeerd” ben, als mijn eigen echte redder. In feite is dat ook “de voortdurende wording van je ware zelf ” dat  dat ook een waarde op zich is, als een goed dat me steeds herbront.

Perverse handeling op mezelf?

In de afgelopen decennia ben ik hier en daar gewaarschuwd dat naar binnen gericht zijn een perverse handeling op mezelf zou zijn. “Als je te ver gaat, kun je misschien niet meer terugkomen! God help je”, enz.

En ik dacht af en toe een beetje bewust dat te veel naar binnen draaien, dat je dan op de één of andere manier vast kunt komen te zitten, de totale perversheid snel zou onderdrukken.

Maar nu heb ik er een andere kijk op. Misschien heb ik vandaag juist diep genoeg gewerkt met een bijzonder diep trauma. In iets fluweel en zacht met een nederig zelfbewustzijn dat ik zelfcontact zal noemen.

Ik vraag me af of dit zijn met mezelf in dit zelfcontact, mijn eerste echt kwalificeerbare ervaring is van de staat van “zelfpartner”. Dit vind ik vooral, omdat het op dit moment feitelijk goed voelt om te zeggen dat ik mijn eigen echte redder ben. Ook wil ik dat mijn zelf dat blijft, en dat ik bereid ben zo verder te doen.

De zoektocht zelf leidt ook naar verlichting van pijn.

Maar ik moet zeggen dat het de zoektocht, het proberen en het volgen van de begeleiding is die ik sinds lang geleden zocht en waar ik langzamerhand klaar voor ben geworden, heeft naar verlichting van pijn geleid.

Een extra noodzaak hiervoor was mijn eigen spontaan opportunistische externalisering van de resultaten van de interne genezing. Door Melanie’s creatie van NARP, is ze er tot nu toe voor mij geweest sinds 3 jaar geleden.

Je was erbij, volledig opgezet en uitgerust in cyberspace, toen ik klaar was om in te stappen in wat Melanie te bieden heeft. Iedereen kan een zelfredder worden tegen een goede prijs voor degenen die er klaar voor zijn, zelfs als ze niet weten wat het is.

Op dat moment was het mijn enige behoefte een nieuwe techniek te vinden en toe te passen, omdat ik voelde dat ik niet wist wat ik anders moest doen. Velen beschreven de beslissing op dezelfde manier. Het gebeurde op een mooie dag, maar anders.

Een wazig depressief gevoel

Er was immers nog steeds een wazig depressief gevoel dat ik niet kon identificeren dat er was vanaf het begin van mijn leven. Een wazig depressief gevoel dat ik niet kon thuisbrengen en verschuiven, maar dat lukte wel met NARP.

Dus ik vond al snel NARP uitstekend. Ik zei, ik heb net ongeveer hetzelfde bedrag uitgegeven aan iets wat relatief veel meer van voorbijgaande aard is. Dus ja, ik deed mee. Ik vier ook de ruimte van die ene kleine stap, één van de vele andere ervoor – door een glorieuze, zelfs als ‘narcistische, door misbruikers bewoonde’ jungle.

Mogen we allemaal de diepe “geheimen” beseffen van die dingen waarvan we niet op de hoogte zijn dat we ons er zelfs niet van bewust zijn in vrede.

Precies goed op je eigen tempo

Het lijkt erop dat het NARP-programma bedrieglijk bekrachtigend is, en niet over- of onder-weldigend. Precies goed op je eigen tempo. Het is waar dat dit een levensreis is van zelfpartner zijn.

Blijven steken in oude psychologische paradigma’s van het ego

In de oude paradigma’s zouden we ons absoluut als we ons naar binnen keerden erin verstrikt raken.

Wanneer we alle psychologie erop bleven doen en erover nadachten vroeger, in plaats van zoals nu alleen maar het(1) trauma op te laden dat de vreselijke gedachten en gevoelens genereert, (2) het allemaal in een container stoppen, (3) het loslaten en in de ruimte brengen en (4) vervangen, ja, dan zouden we erin blijven steken zonder uitweg.

Maar je mag er niet verder over nadenken, want we dienen net voorbij dat ego te komen om te kunnen herstellen. Die manier van genezen, die ik ook deed, vóór Quanta Freedom Healing, is een hamsterwiel! Het blijft maar draaien, zonder dat je een stap vooruit komt.

Het ego zit in de weg om je onderbewustzijn te bereiken

Ik ben zo blij voor je als je de gevoelens begint te voelen van ‘met jezelf’ zijn door de NARP methode en visie.

Ik zou je echt willen aansporen om gewoon je aandacht te richten op het innerlijke trauma in je lichaam, het laden en loslaten met NARP-modules en er niet veel verder over nadenken.

Dan in plaats van te proberen te “arriveren”, zult u alleen organisch de gevoelens van minder trauma in uw lichaam ervaren, wat van nature organische heelheid en welzijn creëert.

Niet naar een staat van zijn streven

Het ding is, je hoeft er helemaal niet naar te streven iets te zijn, zoals in vrede.

Je bent dat Wezen al zonder je trauma (als het trauma verdwijnt) voel je verlichting, dat zoveel gedachten en strategieën heeft gegenereerd om een ​​manier te vinden om daar terug te komen.

Het is niet nodig om ergens op terug te komen, het enige pad dat nodig is, is om het trauma los te laten dat je niet toestond te zijn wie je werkelijk bent.

narcisme.blog
Zelfgenezingstechnieken om emotionele pijn te verlichten

Ik ben zo blij dat je op deze reis bent gekomen, alles aan het uitgraven bent om je rechtvaardige wezen te ontdekken.Blijf doorgaan met de NARP-methode en visie te gebruiken als je die hebt aangeschaft of zoek naar de taken met de zoekfunctie hier op narcisme.blog, en hoe minder je het hoeft te ontcijferen, hoe makkelijker het voor je zal zijn. Het zal allemaal krachtig beginnen te landen.

Eén van de grootste motto’s met NARP is dit: minder denken, meer verschuiven van de emotionele en fysieke pijn.

Als je liefde voor jezelf begint te voelen is er geen sprake van teveel of te weinig te verschuiven. Je hoeft niet geobsedeerd te worden met genezing zelfs. Ook jij komt hier doorheen. Het zal niet gemakkelijk zijn en soms wil je het opgeven. Maar blijf daar zo goed mogelijk hangen met de hulp van NARP en narcisme.blog en je komt tevoorschijn als een zonnestraal.

Wees aardig voor jezelf, zorg eerst voor jezelf en begrijp hoe goed je werkelijk bent.

Nu heb je een manier om het trauma van je Innerlijke Wezen los te maken, dat dan de emotionele en fysieke pijn zal doen wegsmelten. Bovendien kun je dan ook je kracht terug nemen en van je jezelf houden tot heelheid! Want daar is stap voor stap werk voor nodig, maar de resultaten zijn definitief.

Grenzen verleggen

Je kunt in ieder geval zien dat het gebruik van NARP de manier is om zelfbeheersing te krijgen en jouw persoonlijke grenzen te verleggen, zowel mentaal als ook in actie.

Ik wens jullie allemaal veel hulp en innerlijke kracht, die je via de NARP-methode en visie kunt ontwikkelen.

Het is echt een tijd van grenzen leggen en authentiek zijn, omdat het van cruciaal belang is om de trauma’s die in je worden opgewekt uit te schakelen, zodat je steeds meer in je lichaam opduikt, als kalme, duidelijke en solide persoon.

Dan weet je wat je moet doen.

Dan zul je zien hoe machteloos deze narcistische persoon werkelijk is. De narp methode en visie geeft je alle antwoorden op de vragen hoe en waarom we allemaal in deze situatie terechtkwamen. Het is een oprecht en eerlijk antwoord. Maar, vooral dat er ook diepgewortelde antwoorden zijn met een plan hoe we ook uit de situatie kunnen komen.  

Toewijding bij het helpen.

In NARP vind je oprechte toewijding bij het helpen verbeteren van zoveel verloren levens die echt de hulpmiddelen en richtlijnen nodig hebben om het geschenk te bekomen om het geweldige leven te leiden waar we allemaal vanaf het begin voor ontworpen waren zodat we kunnen genieten van het leven!!!

Ik voel me zo nederig en vereerd dat er een echte oplossing is voor het trauma van narcistisch misbruik, dat ikzelf en zoveel anderen volledig hebben kunnen toepassen.

Bovendien ben ik vereerd dat ik hebben kunnen starten met het genieten, en dat ik de absolute vreugde heb om dat elke dag met mensen te delen!

Narp is voor mij zo’n krachtige manier om het volledig uit te leggen. Ik geloof dat iedereen die echt wil genezen, dit hier moet bekijken.

opnieuw een narcist in je leven
Hoe doe je het narp proces?

Hoe kwam de narcist binnen in mijn leven?

Dat was de vraag die ik mezelf keer op keer stelde, keer op keer. Dat heb ik hem zelfs gevraagd.

Ik had in 20 jaar met niemand uitgegaan – zelfs niet in iemands richting gekeken om het niet aan te moedigen. Een relatie was het verste van mijn gedachten.

Ik was zelfs niet op afstand aan het nadenken, me afvragen of me die stap voorstellen. Ik was actief in de jeugdbeweging, in de vierde wereld beweging en ik werkte als consulente.

En ik leefde een buitengewoon gelukkig, tevreden, succesvol, druk, lonend, mooi leven vol geweldige vrienden en vrijheid vanaf het moment dat ik mijn werkelijk thuis vond in Jonge Kerk Roeselare.

Dus HOE is de narcist binnengekomen bij Annemie?

Mijn leven was heel veilig omgeven door positieve relaties, dankbare geloofsgenoten, bewonderende collega’s en gelukkige kinderen.

Dus hoe kwam de narcist binnen in mijn leven?

Hij wachtte zeven maanden op een eerste date omdat ik gewoon niet thuis was. Ik stemde in met het avondeten omdat hij prachtig, volhardend was en ik dacht dat ik misschien zou overwegen om een relatie te beginnen in mijn plannen voor een volledige levenservaring.

Tenslotte was hij ook al jaren bij de Chiro zoals ik, en ik dacht dat dit eenzelfde soort Chiro was, met dezelfde bekommernissen en waarden, met dezelfde gedragingen. Ik veronderstelde dit, zonder het effectief te controleren.

Na de verwoesting van het proberen, zijn onzin, kinderachtigheid, onbegrijpelijke acties te begrijpen en vervolgens behandeld te worden alsof hij wilde dat ik dacht dat ik niet genoeg was, liep ik weg 12 jaar later.

Ik wist dat ik goed genoeg was.

En dat zijn en mijn waarden nooit in overeenstemming waren geweest. Hij had dat alleen maar gespeeld, tot het moment dat dit spel hem te zwaar en te riskant werd. Bovendien had hij gedacht dat hij mij volledig in zijn tang had.

Maar dat verhinderde de pijn niet.

Het deed overal pijn. De lucht deed pijn. Er was niets anders dan pijn en duisternis. Ik had geen toegang tot mijn God.

Maar God stuurde me genezende woorden en programma’s om deze andere dimensie van pijn te valideren en uit te leggen om uiteindelijk te weten hoe ik die kon verschuiven en die pijn terug in Gods handen te leggen of zo je wil, terug naar het Universum te sturen.

Melanie legt in haar programma en wij hier op narcisme. blog uit dat deze narcistische mensen “Angels in Disguise” waren.

Toen ik het eenmaal in eeuwige termen had ingekaderd, was ik op weg naar herstel.

Zie je, God kan niet falen. Het is voor mijn God onmogelijk om niet TE ZIJN. En als Hij dat is, ben ik volkomen veilig en gezond.

Dus ging ik door het proces om te accepteren dat GEEN NARCIST OOIT de leiding had over mijn leven.

ALLEEN GOD IS GOD. Dus als de Narcist mij mocht vinden enz., was het uiteindelijk voor mijn empowerment, om nog meer van God te vinden.

Of zo je wil om nog meer mezelf te worden, zoals ik voorzien was om te worden. De beste persoon die ik kan zijn.

En mijn leven vandaag is exponentieel groter dan vóór de narcistische ervaringen.

Ik hou van dieper leven in verbondenheid met iedereen.

Ik begrijp dieper. Bovendien vergeef ik het absoluut iedereen. Niet alleen de Narcist. Ook ben ik zo dankbaar voor deze verbondenheid nu.

Ten vierde zal voor altijd dankbaar zijn dat God deze ervaring heeft toegestaan ​​en dat die narcistische man de opdracht heeft aanvaard. Ik zegen hem volledig.

Hij kwam binnen omdat God me toestond te laten zien waar ik geperfectioneerd kon worden in een diepere dimensie van het leven om Universele LIEFDE te bereiken.

Er is hier niets anders dan liefde, dankbaarheid en mededogen.

Niet meer zelfvoorzienend, maar volledig afhankelijk van God (of hoger Zelf). Nu weet ik hoe ik iemand anders moet evalueren die mijn tijd en aandacht probeert te krijgen. Valideren ze mij? Houden ze van MIJ zonder concurrentie of jaloezie? Of is dit pure oppervlakkigheid of zelfs tijdelijke schijn?

Ik was voorheen niet behoeftig en nu zeker niet behoeftig.

Het is zo waar dat we altijd door de Bron worden gebeeldhouwd om de liefdevolste persoon te zijn die we kunnen zijn. We komen daarvoor de nodige ervaringen op ons pad tegen.

Zo krijgen die narcistische ervaringen opeens een grote zingeving.

Daar is de goddelijke opdracht van ons allen om één ​​van onze resterende duisternissen los te laten, naar beneden te brengen en in de verankering te komen van licht voor het universum of voor wie jij God noemt. Het is zo’n mooie reis. Ik ben zo blij als dit ook VOOR jou is gebeurd!

Voorbeeld 3

In de ergste situatie van haar leven

Dit slachtoffer van narcisme is zo gekwetst en is in de ergste vorm van haar leven. Alles waar zij van hield, is haar afgenomen. Zij weet niet hoeveel zij nog kan verdragen.

Het is elke seconde in haar leven. Ze hangt gewoon aan een draad beschrijft ze. Ze haat haar leven. Bovendien heeft ze niemand die kan begrijpen wat ze heeft meegemaakt en nog steeds doormaakt. Het slachtoffer weet niet meer waar ze heen moet. Bid alstublieft en help me vraagt ze.

Ik wens haar dat ze dapper wordt.

Dat ze helderheid en wijsheid vindt tijdens haar reis. Weet alsjeblieft dat er een manier is om door het narcistisch misbruik heen te komen. Ik beloof haar dat zovelen van ons, inclusief ikzelf, zich zo verwoest en uitgeput hebben gevoeld als zij nu. En we hebben het absoluut kunnen veranderen nadat we het nodige hebben gedaan en dat proces komt in de meeste stappen helemaal met elkaar overeen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees