Werk aan je herstel: Frequentie en volgorde deel 2

NARP Community Forum

Als gevolg van het bestellen van het NARP Gold Package heeft u onbeperkte toegang gekregen tot het NARP Community Forum waar je begeleiding kunt krijgen voor werk aan je herstel. De Link vind je in het menu.

Een van de belangrijkste dingen voor iedereen die door een moeilijke tijd gaat is de steun van een netwerk.

Als NARP-lid heb je onbeperkt toegang tot een gemeenschap van mensen die begrijpen wat je doormaakt, die bereid zijn te luisteren,aanmoediging te geven om u te helpen beter te worden.

Melanie, en vele ervaren NARP bloeiers, zijn dagelijks beschikbaar in de NARP-gemeenschap Forum om u te begeleiden, je hand vast te houden en je specifieke inzichten geven om je herstel te helpen.

Deze community en VKoN is uw virtuele herstelgroep waar u op elk gewenst moment om hulp vragen wanneer je die nodig hebt.

Ik wens u veel succes met de Narcissistic Abuse Recovery Program.

Ik weet dat je nu op reis bent naar nieuwe ware zelf. De persoon die absoluut ongelooflijke liefde en een prachtig leven verdient als je van de inspanning om jezelf te genezen je hoogste missie maakt. Dan zult u uw bloeien doel bereiken.

Ikzelf en de hele Community en VKoN staat bij u en voor u – en wij zijn hier om je alle liefde, steun, begeleiding en energie te geven die je nodig hebt om je te helpen genezen.

Welkom bij het begin van uw nieuwe misbruik vrije leven!

Inleiding tot de modules

1.Waar gaat mijn pijn over?

Dit is het moment om de pijn onvoorwaardelijk te eren, zodat je het uit je lichaam kunt bevrijden.  Zijn de gevoelens van verlies met betrekking tot het verliezen van de droom die je dacht dat je had? 

Heeft de pijn te maken met de dingen die niet kloppen?  Betekent de pijn het misbruik, verraad en leugens?  Heeft de pijn te maken met het gevoel in de steek gelaten te worden met betrekking tot valse beloften en manipulatief gedrag? 

Er kunnen natuurlijk andere redenen voor de pijn zijn.  Voel in en lokaliseren deze pijn.

Accepteren dat de pijn me de kans heeft gegeven om te genezen en een betere manier te creëren.

Als we gewond zijn, voelen we ons als slachtoffers. Echter, om te stijgen in bekrachtiging en om het leven dat we willen leven te creëren, is er de noodzaak om slachtofferschap vrij te geven en te accepteren en omarmen van het geschenk. Voel je in je niveau van acceptatie van het geschenk. Voel je in je weerstand met betrekking tot dit.

Het doel – Mijn bevrijding van de pijn

Voel het doel en lokaliseren van eventuele weerstand die krijgt in de weg van volledig gevoel van het doel.

2.Loslaten van de fantasie dat hij / zij was de ‘perfecte partner / persoon’ was

In relatie tot een intieme narcistische relatie, die in eerste instantie een ontmoeting had met een narcist – voelt ‘dit als de ware’. 

Het lijkt erop dat je verbonden bent op elk niveau en dat je de persoon van je dromen hebt ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat je wilt in een relatie. 

Dit is een moeilijke ‘fantasie’ om voorbij te komen. 

Met betrekking tot een familielid, of een andere narcist kan het verwoestend voelen dat deze persoon niet is wie ze moeten zijn voor jou.

Ga in op de gevoelens van de pijn over het verliezen van de steun, liefde en behandeling die u wenst van deze persoon, en de angsten dat je misschien niet in staat bent om deze gevoelens en het niveau van verbinding te hebben, of te ontvangen wat je had moeten hebben met deze persoon in plaats van met iemand anders. U vasthouden aan de mogelijkheid dat de narcistische persoon kan veranderen van gedrag, en terug gaat naar de ‘perfecte partner / liefdevolle persoon’. U ook andere punten van pijn in verband met dit onderwerp.

Het vestigen van de ‘perfecte partner’ wordt gemaakt vanuit mij als mijn waarheid

De Ultieme Realiteit is, ‘wat je wilt’ van andere mensen is tussen jullie en bronenergie.  Door je aan te sluiten bij wat je wilt, creëer je die waarheid. We kennen veel overtuigingen in de weg van deze waarheid, zoals:

Met betrekking tot een intieme partner mag je niet geloven dat de waarheid van dat niveau van compatibiliteit en verbinding bestaat voor u. 

Immers door elke narcist gaat u twijfelen aan uw vermogen om te creëren en manifesteren ‘wat je wilt’ in liefde en leven.  U hebt moeite om te vertrouwen dat gezonde toekomstige partners / mensen kunnen bestaan voor jou.

U hebt het gevoel dat je niet van deze persoon ontvangt van het leven en anderen wat het leven u te bieden heeft. Voel je in deze angsten.

Het doel – Wetende dat ik de ‘perfecte partner’ ben en ik deze waarheid creëer

Voel het doel en lokaliseer de eventuele weerstand die je krijgt op de weg naar volledig gevoel van het doel.

3. Loslaten van de weerstand van zelf-oordeel en spijt

Denk aan alle aspecten van wat er met je gebeurd is die je nog niet hebt kunnen accepteren.  Misschien heb je in je geest kunnen conceptualiseren waarom je moet accepteren wat er is gebeurd, maar misschien heeft je ‘lichaam’ (emoties) dat nog niet gedaan. 

Ben je boos op jezelf?  Ben je boos op het leven?  Denk je dat wat er gebeurde ‘fout’ was?  Heb je het gevoel dat je jaren hebt verspild, gefaald, en dat jij en het leven de schuld zijn? Denk je dat wat er gebeurde een wrede truc en een levensdraai was? Voel deze weerstand en emotionele pijn.

De aanvaarding van mijn bevrijding als gevolg van wat er met mij is gebeurd.

Kun je accepteren dat ‘wat er met je gebeurd is’ een deel was van je onbewuste co-creatie om jezelf te genezen en te bevrijden van patronen is die je niet dienden?  Kun je accepteren dat je jezelf alles gaf wat je nodig had om te beseffen dat deze patronen niet voor je werkten? 

Kunt u nu het besef omarmen van hoe belangrijk het is om je eigen zelfliefde, zelfrespect en gezonde grenzen vast te stellen, zodat je leven binnen je macht is en nooit gevoelig voor iets of iemand buiten je die niet gezond is? Kunt u accepteren dat een deel van de bevrijding van ‘wat er gebeurd is’ te maken heeft met het weten dat de schepping van je leven jouw verantwoordelijkheid is en dat van niemand anders?

Denk aan de bevrijding die je hebt opgedaan met ‘wat er met je is gebeurd’, en als je het niet volledig voelt, identificeer dan al je emotionele weerstanden die deze bevrijding in de weg staan.

Het doel – De werkelijke vergeving

Voel het doel en lokaliseer de eventuele weerstand die je krijgt op de weg van volledig gevoel van het doel.

4. Het delen van de details van het onrecht en het verraad is werk aan je herstel

Met betrekking tot beledigende en pijnlijke relaties kunnen de emotionele ‘beschuldigingen’ van onrecht en verraad extreem zijn.
Schrijf met betrekking tot het onrecht en het verraad over wat er is gebeurd met de persoon die je pijn heeft gedaan, en alle andere omstandigheden rond de schendingen die nog steeds scherp pijn doen, en concentreer je vervolgens in detail op de pijnlijke gevoelens die bij jou oproept.

NARP modules

5. De niet-afsluiting van de relatie met de narcist.

Met betrekking tot onrecht en verraad ontvangen we vaak geen verantwoording, geen verontschuldigingen, geen ‘verantwoordelijkheid nemen’ of vergelding met betrekking tot de persoon die ons schade heeft toegebracht.

Heb je het gevoel dat je leven in het ongewisse is terwijl je wacht op je ‘afsluiting’?

Heb je het gevoel dat het onrechtvaardig is om geen afsluiting (of gedwongen afsluiting) te krijgen van de persoon die je pijn heeft gedaan, of misschien zelfs van andere betrokkenen?

Wat voor pijn doet dit gebrek aan validatie? Ga in op de gevoelens hierover.

Het doel – ik word vrijgelaten en ken mezelf als een bron voor mezelf

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

Identificatie van de noodzaak van verantwoording

Als je met een narcist te maken hebt, zijn er krachtige haken die je bezig houden met de waanzin.

Je hebt het gevoel dat je een ‘volwassene van vijf’ probeert te overtuigen en zich fatsoenlijk gaat gedragen. Probeer je hem of haar verantwoordelijk te houden? Probeer je een bepaald niveau van je eigen veiligheid te bereiken door te proberen ‘te winnen’ en de narcist verantwoordelijk te maken? Merk je dat je steeds weer argumenten aangaat die hetzelfde terrein bestrijken en die eenvoudige discussies zouden zijn als je met een ‘normaal’ persoon zou praten?

Krijg toegang tot uw emoties over uw eigen worstelingen en ‘behoefte om te winnen’.

De noodzaak om te winnen loslaten is werk aan je herstel

Als je jezelf voorstelt de noodzaak om te winnen los te laten, wat levert dat dan op?

Als je de narcist zou toestaan ​​om te zijn wie hij of zij moet zijn, en je focus zou afleiden en op jezelf zou richten, hoe voelt dit dan?

Lokaliseer angst en weerstand met betrekking tot ‘loslaten’.

Het doel – Anderen toestaan ​​om elke realiteit te zijn, en me concentreren op de mijn eigen
realiteit.

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

6. Het gevoel van verantwoordelijkheid loslaten

Het is heel gewoon om je verantwoordelijk en medelijdend te voelen voor een persoon in je leven die slecht gedrag heeft en waar je om geeft.

Heb je een drang om deze persoon voor zijn of haar ‘eigen bestwil’ te veranderen, te verbeteren of te helpen?

Heb je het gevoel dat je om de één of andere reden met deze persoon bent verbonden om hem of haar te helpen uit hun disfuncties te komen?

Zou u zich schuldig voelen als u deze persoon de rug toekeert?

Krijg toegang tot uw gevoelens van ‘verantwoordelijkheid’ tegenover deze persoon.


De verantwoordelijkheid terug bij mezelf brengen is werk aan je herstel

Als je je zou voorstellen om de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en los te laten – en zo deze andere persoon de ‘vrijheid te geven om te zijn wie ze en moeten zijn’, hoe zou dat dan voor je voelen?

Je hoofd weet misschien conceptueel waarom je verantwoordelijkheid voor jezelf moet nemen, maar je ‘lichaam’ kan nog steeds angst en pijn hebben als je je dit voorstelt.

Stel je voor dat je dat doet en let op de emoties die je voelt als weerstand in je lichaam die bij je opkomt.


Het doel – Weten dat ik volledig verantwoordelijk ben voor mezelf en waar ik ben in vrede mee ben.


Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

NARP

7. De weerstand en het oordeel over wat mij is overkomen loslaten

De narcistische misbruikervaring daagde absoluut alles uit waarvan je dacht dat het ECHT was in de wereld, omdat het leven dat je dacht te hebben met deze persoon volledig ‘afgebroken’ was.

‘Oordeel’ je nog steeds wat er met je is gebeurd? Voel het oordeel in je lichaam dat je nog hebt over ‘wat er is gebeurd’.

De nederigheid om te accepteren wat ik moest leren is werk aan je herstel

Voel je je nog steeds een ‘slachtoffer’ en is het misbruik je zomaar op een willekeurige manier overkomen?

Of heb je kunnen erkennen dat dit een ervaring was die je ziel opriep om te helen en de essentiële verbinding ook weer zelf te creëren?

Hoe comfortabel voel je je met je nederigheid in het ‘bezitten’ van de creatie van ‘misbruik’ in je leven om je leven te transformeren?

Realiseer je je volledig wat je nodig hebt om in jezelf te genezen?

Voel de weerstand die u kunt hebben met betrekking tot uw weerstand tegen acceptatie over dit onderwerp.

Het doel – Het geschenk van ‘thuiskomen bij mezelf’ voelen en kennen

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

8. De beschuldiging van het gedrag van de narcist

Ga naar de angst en de gevoelens over waartoe de narcist in staat is.

Hebben de angsten te maken met de mogelijkheid om opnieuw gecontacteerd te worden?

Is er angst voor mogelijke aanhoudende manipulatie of misbruik?

Zijn er angsten die verband houden met juridische situaties of onafgemaakte zaken met hem of haar?

Zijn er nog steeds angsten over het gedrag van de narcist in het verleden?

Ga naar deze angsten, noteer ze scherp en ga naar binnen om in detail vast te stellen wat je emotionele lading in verband hiermee is.

Het vermogen om de waarheid te bewandelen en de Bron voor mezelf te zijn is werk aan je herstel

De Ultieme Realiteit is: jouw waarheid, focus en afstemming met jezelf creëren de gemanifesteerde realiteit van je leven.

Schrijf op wat je waarheid is (wat het leven is dat je wilt leiden), en controleer dan of je uit je afstemming wordt ‘teruggetrokken’ vanwege de angst die je hebt voor de narcist.

De angst heeft betrekking op de ‘afleidingen’ die je in de weg staan ​​van het weten, en het kunnen vasthouden van je eigen afstemming – zonder de noodzaak om te controleren, een tweede keer te raden en te proberen de narcist te volgen.

Lokaliseer alle angsten die je uit je afstemming met jezelf trekken.

Het doel – De Bron voor mezelf zijn, ongeacht wat anderen doen of niet doen

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

9. De verbindingen die het loslaten moeilijk maken

Stel je voor dat je je zorg of connectie met de narcist volledig loslaat om volledig neutraal te zijn in je gevoelens jegens hem of haar.

Welke emoties roept dit bij je op?

Voelt het alsof deze persoon een deel van jou is dat je niet kunt loslaten?

Voel in alle gevoelens van de verbindingen en banden die u nog steeds energetisch, praktisch en spiritueel met deze persoon verbinden.
Het vermogen om mezelf terug te eisen en mezelf te kennen als mijn eigen waarheid.
Voel het alleen gaan zonder de narcist, energetisch en jezelf terugveroverend en je vestigt en stemt af op je waarheid.

Welke angsten roept dit op?

Voelt het echt leeg en levenloos aan?

Voelt het alsof het leven nooit meer hetzelfde kan zijn zonder de energie van de narcist?

Misschien zijn er nog tal van andere ‘minder dan’-gevoelens die ook naar boven komen.

Voel en lokaliseer deze angsten en pijn.

Het doel – Weten dat ik kan loslaten en volledig, gelukkig en veilig met mezelf kan zijn.

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

10. Mijn slechte gevoelens over van “mezelf houden” veranderen is belangrijk werk aan je herstel

Voel uzelf over hoe u zich voelt over het volledig en onvoorwaardelijk liefhebben van uzelf. Heb je moeite om je te verankeren in die gevoelens van diepe, blijvende liefde voor jezelf?

De Ultieme Realiteit is dat je geen liefde van buitenaf hoeft te ontvangen, omdat je al liefde bent.

Voel het concept van weten dat je liefde en creatie bent, die vervolgens meer van hetzelfde creëert en aantrekt.

Als je je in dit concept gelooft, hoe voelt het dan?

Twijfel je hier nog aan?

Heb je er ‘minder dan’ gevoelens bij?

Voel je nog steeds leegte, behoeftigheid of angst?

Voel en lokaliseer je angsten in relatie tot het weten dat je liefde en creatie bent.

Het doel – Mijn bevrijding, vrijheid en waarheid kennen ‘Ik ben Liefde en Creatie ’.

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen.

Het doel van mijn nieuwe leven bepalen

Bedenk wat u voor uzelf zou willen bereiken. Schrijf het op … Wat is uw score van afstemming op dit doel op 10? Noteer die beoordeling. Voel de weerstand die je hebt met betrekking tot het voelen en kennen van dit doel.

Mijn verdienste met betrekking tot het creëren van mezelf en mijn nieuwe leven

Gelooft u dat u dit verdient met betrekking tot de nieuwe richting waar u naartoe wilt gaan?

Gelooft u dat u het verdient om uzelf te vullen met uw eigen gevoel om het doel te kennen en te belichamen?

Voel elke weerstand die u in de weg staat om te weten dat u dit doel dat u wenst, verdient.

Het doel – ik heb de kracht om dit doel met al het leven te genereren.

Voel het doel en zoek eventuele weerstand op die in de weg staat om het doel volledig te voelen. Zie je de items waar je nu kunt aan weken?

Met Modules Quanta Freedom Healing herstellen van narcistisch misbruik

Programma van Melanie Tonia: om uw leven op te bouwen Deel 3

Hoe opnieuw een narcist in je leven vermijden? Deel 1

Trauma en traumazorg in Europa

De online therapeut en de limieten van zelfgenezing! Deel 2

Een nieuwe gewoonte installeren om jezelf te bekrachtigen. video

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees