Ontdek select deals bij bol.com om “narcisme.blog” te steunen!

Neem nu de verbazingwekkende tevreden select deals van bol.com voor 9,99 per jaar via onze bol.com en profiteer van alle voordelen die tevreden select Deals je te bieden heeft! Geen verzendkosten meer en in huis wanneer het je uitkomt. Ook vandaag, ‘s avonds of op zondag.

Met de opmerkelijke select kan dit allemaal. Daarnaast profiteer je met het tevreden Select aanbod van voordelen op de populairste producten van bol.com, exclusief voor Select-leden.

Als je je nodige aankopen doet bij bol.com ontvangen we een kleine commissie als je dat doet via een banner op onze website.

Dus ook als je abonnee bent via Select krijgen we een kleine commissie. Door te klikken op een foto van bol.com die verschijnt in een artikel die we publiceren.

Is het niet leuk dat de prijs van jouw aankopen daarbij niet stijgt? Dit is ook zo voor de tevreden select deals.

Als je er gelukkige van wordt door ons meer te doneren kun je dat ook via het menu.

Die kleine commissie van 3, 6 à 8 % op de producten betekent veel voor ons, omdat we daardoor de toenemende grote kosten die we maken voor het openhouden van “de” website een beetje kunnen betalen.

Als tevreden select deal abonnee heb je een jaar lang geen verzendkosten, leveringen op zondag, in de avond en vandaag! Profiteer nu van Select en maak gratis en onbeperkt gebruik van diverse bezorgopties. 24/7 klantenservices. Winkelen zonder zorgen. Gratis Retourneren. Veilig Betalen.

Het Nieuwe Select deal abonnement is een juweeltje!

Ja, Bol.com biedt dit voordeelabonnement aan waarmee voor de duur van 12 maanden en eventuele verlengingen zonder extra betaling gebruik kan worden gemaakt van:

1.de Bezorgopties;

2.Voordeelassortiment;

3.en standaard bezorging bij bestellingen onder 20 Euro.

tevreden select deals
Klik op de foto

Bij bol.com heb je heel wat keuze aan producten. Bol.com biedt dus veel aan dat jij kunt kopen en nodig hebt waarop we dan een kleine commissie krijgen. Vele kleintjes maken een grote. Dat betekent dat je zowat alles wat je dagelijks koopt kunt doen via bol.com om ons te steunen. Zoals je weet maakt dat ons gelukkig, maar dat is geen verplichting. Het maakt niet uit wat je zoekt, je vindt het steeds weer op bol.com.

Ik veronderstel dat je het nodige vertrouwen in bol.com hebt. Bekijk natuurlijk of je product in voorraad is en wanneer het geleverd zal worden. Je krijgt ook een email wanneer het geleverd wordt en soms kun je aanduiden wanneer het product best geleverd wordt.

Je kunt het product ook leveren op een ander adres dan het besteladres. Dat is interessant om een aanstekelijk verjaardagscadeau te sturen. Bekijk bij je bestelling ook of het aan te kopen product ook goede reviews heeft.

Waar je zeker kunt van zijn is dat je een snelle levering hebt en dit zowel in Nederland als in België en dat je bol.com kunt vertrouwen, een bedrijf dat trouwens meer dan 20 jaar bestaat!

Geef toe Bol.com biedt naast het eigen assortiment ook artikelen aan van externe verkopers.

Dit zijn particuliere verkopers van tweedehands artikelen of (online) winkels die hun assortiment ook via bol.com aanbieden. Het aanbod van externe verkopers biedt je als klant een aantal ijzersterke voordelen.

De voordelen voor je:

  • meer keuze, duizenden unieke artikelen extra;
  • aanbod van specialisten;
  • soms kortere levertijden mogelijk;
  • soms goedkoper aanbod;
  • je bestelt en betaalt gewoon via bol.com.
  • Er zijn ook afhaalpunten als je niet thuisbent.
  • Er is vandaag bezorgt, avondbezorging en zondagbezorging.
  • retourneren is gratis
  • Het is een echt webwarenhuis.
  • het e-book abonnement Kobo Plus lanceert onbeperkt digitaal lezen. 

Het is dikwijls dat een authentiek artikel door zowel een externe verkoper als door bol.com wordt aangeboden. Je kunt zelf kiezen naar gelang de buitenkans prijs en levertijd, bij wie je het artikel bestelt. Accurate verkopersbeoordelingen kunnen je helpen bij je keuze.

Dank je wel voor de steun die je ons biedt en dit niet alleen door jouw aankopen via bol.com.

Hier nog een gratis en exceptionele tip: Alles over narcisme in Knack!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees