Jouw streven naar gemoedsrust!

Wat mij fascineert aan de wereld van vandaag, is dat alles verandert. Veranderingen gingen allemaal heel snel de afgelopen jaren, maar nu is er een totale verandering. En ik bedoel alles waardoor de innerlijke vrede soms verloren gaat.

We zien de beperkingen in van de huidige wetenschap terwijl de meesten dachten dat we veel verder stonden. Daarnaast is er meer dan wetenschap zoals ook moraal, spiritualiteit en ethiek …

Dit leidt soms tot de aanname dat er geen objectieve werkelijkheid meer is. Iedereen denkt alles juist te weten over virologie, ecologie enz. al naar gelang je emotie van het moment.

Maar zo is het natuurlijk niet. Er zijn de feiten en er zijn de resultaten.

Zonder kennis van feiten ook geen resultaten. Dat allemaal is ook zo in de wereld van genezing van narcistisch misbruik. Zonder feiten geen resultaten in het overstijgen van de angst en dreiging van onze onzekere wereld op dit moment.

Om resultaten te bereiken is het belangrijk om een stabiele mindset te hebben door het bereiken van gemoedsrust. Wanneer je zowel het positieve als het negatieve onder ogen kunt zien, maar ook compassie, mededogen en barmhartigheid met de andere en een gezonde zelfliefde, dan kom je tot innerlijke vrede.

Innerlijke vrede is niet gemakkelijk te verkrijgen als je HSP bent of trauma aan het verwerken bent. Toch is DIT streven naar innerlijke vrede het eerste wat je moet doen.

Het werk dat je kunt doen voor het bereiken van innerlijke vrede

Je terugtrekken in stilte, een beeldmeditatie doen, rustig ademen in de natuur. Je lichaam aftasten en luisteren en beschouwen wat in je geest naar boven komt zijn methodes die je kunt doen om gemoedsrust te bereiken.

Als je weet hoe je je van binnen voelt, daar naar toegaat in plaats van er van te vluchten of dit te verdoven, “dat” EERST verandert, dan zul je je leven volledig transformeren. Dat werkt stap per stap zodat je innerlijk tot rust komt, in plaats van te proberen te herstellen wat er aan de buitenkant gebeurt.

Die emotie tot rust brengen is absoluut nodig om de objectieve werkelijkheid te veranderen.

Ongeacht wat iets of iemand anders doet. Hoe weet ik dat? Omdat ik het elke dag leef. Ik heb de resultaten gezien in de levens van veel andere mensen binnen mijn gemeenschap die het ook leven.

De groeitaken op “narcisme.blog” gaan helemaal over het wegnemen van je overtuigingen en machteloze gevoelens over mensen en dingen die je niet kunt beheersen zoals narcisten, invloeden van buitenaf, om je volledig in controle te krijgen over je keuzes, kansen en leven.

Als je weet hoe je je kracht terug kunt nemen en verankeren in je Ware Zelf van binnen, is er niets en niemand om bang voor te zijn. Ons werk hier is om jou de directe lijn te geven naar deze levensveranderende verschuiving. Je kunt stoppen met pijn doen en gekwetst te worden, zodat je begint te genezen, gezond te leven en lief te hebben.

Als je deze werkwijze activeert, zul je zien dat narcisten geen macht meer over je hebben. Je eigen emotionele afhankelijkheid vermindert. Je zult ook de kansen, steun en zelfs wonderen beginnen te ontvangen die je leven veranderen, ongeacht de verwoesting, liefdesverdriet en verliezen die je hebt geleden waardoor je gemoedsrust krijgt.

Ik weet gewoon dat we in de toekomst samen een GEWELDIGE tijd zullen hebben die je verlichting, hoop en echte oplossingen zal schenken. Er zal een genezende kracht zijn die een katalysator is voor meer inzichten en genezing. Iedereen die innerlijk werk doet zoals in de werkwijze op “narcisme.blog” zal vooruitgang ondervinden zelfs dagen nadien.

gemoedsrust
Groeitaken

Het is belangrijk elke dag een gemoedsrust meditatie te doen.

Als je op zoek bent naar echte genezing en om te gedijen na narcistisch misbruik, kan ik niet wachten om je te helpen door het aanbieden van onze groeitaken te luisteren en te reageren.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees