Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, ontdek hen.

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, ontdek hen.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en daarmee vaak de enorme hoeveelheid zeer buitengewone leugens die hun hebben bedrogen. Om dit gedrag uit te voeren gebruik sommige valsspelers om hun bedriegen te verdoezelen apps, echter zijn er ook apps om het valsspelen op te sporen.

Blijkbaar zijn er deze apps die er bijvoorbeeld uitzien als een normale rekenmachine, het werkt zelfs als één, als je de code niet kent om “in” te loggen.

Sommige zien eruit als handelsapps voor de aandelenmarkt enzovoort … en andere verwijderen de boodschappen die na een bepaalde tijd worden verzonden of blokkeren automatisch mensen zodat bepaalde mensen niet verschijnen.

Hierdoor hoeven de bedriegers zich geen zorgen te maken als hun echtgenoot de telefoon aanraakt en hem zou controleren.

In dit artikel vind je de meeste apps die valsspelers zullen gebruiken om hun zaken geheim te houden. Bovendien leer je over enkele functies van deze apps en zelfs over enkele technieken die je kunt gebruiken om erachter te komen of je partner trouw is.

Helaas is het tegenwoordig heel gewoon dat mensen in relaties vals spelen.

Het is triest maar waar.

Recente statistieken zijn zelfs nog minder bemoedigend, omdat ze suggereren dat in een derde van de huwelijken een of beide partners toegeven dat ze vreemdgaan.

Als je wilt weten hoeveel mensen kunnen rondkomen met hun bedrog, dan ben je hier aan het juiste adres.

Waarom?

Hier kunt u het soort Android- en iPhone-apps ontdekken dat ze downloaden om verdenkingen te voorkomen en hun geheimen uit de eerste hand te leren kennen.

Dat klopt, al hun geheimen.

Je kunt ook een uitgebreide lijst van de meest gebruikte ontrouw-apps verwachten, zodat je een geheim kunt bewaren, hoewel het eerlijker is om uit elkaar te gaan of om je vrouw / echtgenoot of significante andere op heterdaad te betrappen. In dit verband raad ik je aan om ook de andere artikels over bedrog en pathologisch liegen van de narcist te lezen.

Dankzij de technologie, met name smartphones, is het moeilijker en gemakkelijker geworden om tegelijkertijd vals te spelen.

Hoewel dit misschien tegenstrijdig lijkt, blijft het de waarheid.

Om te beginnen hebben telefoons de neiging om een communicatiespoor achter te laten tussen bedrieger en geliefde. Tegelijkertijd maken bepaalde apps het gemakkelijker dan ooit om deze communicatie te verbergen voor iedereen die ze kennen.

Mis het niet: apps verbergen op uw Android- of iPhone-apparaat

We zijn klaar om wat meer te weten te komen, laten we er meteen in duiken.

Eerst moet je in de geest van de bedrieger kruipen.

Ik weet zeker dat dit niet bijzonder moeilijk is om te doen.

Een van hun voornaamste zorgen is om hun ongeoorloofde gesprekken privé te houden en uit de buurt van de ogen van hun toegewijde partner te blijven, toch?

Veel berichten om te verdoezelen, waaronder regelmatige berichten over tijden en plaatsen om elkaar te ontmoeten, suggestief materiaal en zelfs berichten via sexting.

Maar dat is niet het ergste.

Nee, het ergste zijn de afbeeldingen en video’s, die soms ronduit belastend kunnen zijn. Stel je voor dat dergelijk gevoelig materiaal in de hand van een echtscheidingsadvocaat terechtkomt. Helaas of gelukkig behandelen apps allerlei soorten geheime communicatie die moet plaatsvinden.

Eerst moet je bedenken wat voor soort bedrieger dat je partner is.

Ja, je leest het goed!

Een bedrieger is niet alleen een bedrieger. Er zijn seriële cheaters, professionele cheaters en zelfs af en toe een ontrouw.

Zoals bij elk vakgebied, zijn sommige tools bedoeld voor professionals, terwijl andere eenvoud bieden voor nieuwkomers.

Laten we eerst eens kijken naar het arsenaal dat wordt gebruikt door seriële en incidentele valsspelers.

apps bedriegen
klik hier voor meer info

Laten we de vermeende eigenschappen van seriële app bedriegen samenvatten.

Hij / zij is een eenzame jager. Net als een jaguar jagen ze constant op prooien, maar ondernemen ze nooit actie met de kudde. Narcisten vertrouwen mensen niet. Ze gaan opereren op basis van een berekend plan en laten niets aan het toeval over.

Narcistische personen zullen opereren onder het mom van duisternis. Ze kiezen wapens zorgvuldig en opereren nooit, tenzij er geen risico is om gepakt te worden.

Wil je het beste / slechtste deel weten?

Seriële valsspelers hebben twee of meer affaires tegelijk en werken eraan om hun respectieve relaties uit elkaar te houden om te voorkomen dat ze door een van beide worden gepakt.

Laten we eens kijken naar de apps die populair zijn bij seriële cheaters.

Deze apps kunnen berichten verbergen of verwijderen zodra ze vanaf een telefoon worden verzonden. Hieronder staan de apps die je moet hebben van de aspirant- of huidige seriële cheater:

Viber

Deze berichtentoepassing van derden is beschikbaar op alle belangrijke apparaten. Aan de buitenkant ziet het eruit als een onschadelijke berichten-app, maar in de handen van een geïnformeerde gebruiker is het een stiekeme applicatie om zaken te laten gebeuren.

Hier zijn enkele van de kenmerken:

Geheime chats – Met Viber kunt u geheime gesprekken voeren. De berichten in dit gesprek worden automatisch verwijderd na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 1-5 minuten. Dit geeft je de vrijheid om zelfs de meest belastende berichten, afbeeldingen en video te verzenden, want binnen een paar minuten bestaat het nergens meer.

Verborgen chats – Met Viber kunnen ook verborgen chats plaatsvinden. Als uw partner bijvoorbeeld uw telefoon opneemt en door uw chats bladert, is de affaire niet zichtbaar. Zodra je een pincode hebt ingetoetst, verschijnt de chat in de hoofdlijst en kun je het gesprek voortzetten waar je was gebleven

Signal

Nog een cheat-applicatie die perfect is voor het wissen van communicatie. Dit ziet er ook uit als een onschuldige berichtentoepassing van een derde partij, maar heeft functies die het ideaal maken om zaken te laten gebeuren.

Verdwijnende berichten – Hiermee worden alle berichten en media verwijderd die na een bepaalde tijd zijn verzonden of ontvangen van een specifieke aangewezen gebruiker.

Telegram

Je kunt het alleen activeren voor gesprekken met de minnaar en een tijdsinterval zo vaak als een minuut instellen, waardoor het perfect is voor mensen met significante anderen.

Dit is ook een populaire keuze. De meeste mensen, zelfs degenen die niet vals spelen, gebruiken deze applicatie. Het zal dan geen argwaan wekken wanneer u het op uw eigen telefoon installeert.

De meest recente versies van de app hebben functies die bijna zijn ontworpen om vals te spelen:

Autodestruct – U kunt een afteltimer instellen voor de gesprekken die u met specifieke gebruikers voert.

Verborgen chats – Telegram geeft je de mogelijkheid om een geheim gesprek te voeren met elke gebruiker. Dit is voor niemand toegankelijk, omdat er een pincode voor nodig is.

Andere apps die worden gebruikt door seriële bedriegers:

Er zijn andere toepassingen om communicatie geheim te houden of om vreemdelingen te helpen nieuwe geliefden te vinden. Tinder, Fake Calculator en Vault-Hide zijn enkele voorbeelden. Als u ze op de telefoon van uw partner vindt, is dat reden tot bezorgdheid.

Hoe weet u of uw partner een seriële bedrieger is?

Als u zich zorgen maakt dat er mogelijk een derde partij in uw relatie is, is de telefoon van uw partner een goede plek om deze waarheid vast te stellen. Wanneer uw partner een of beide van deze applicaties gebruikt, met name Viber en Signal, moet u een beetje nieuwsgierig zijn naar wat ze van plan zijn. Hun redenering voor het installeren van de applicaties klopt niet, dan moet u proberen wat verder te graven.

Een van de gemakkelijkste methoden om met zekerheid te weten, is spyware zoals mSpy die op hun telefoon is geïnstalleerd en u zult alle mogelijke antwoorden hebben en meer.

Apps voor de incidentele cheater:

Gelegenheid maakt een dief, en dat is een van de meest oprechte uitspraken die ik ken.

Voor sommige mensen ben je misschien trouw aan een fout totdat zich een onweerstaanbare kans aan je voordoet. Aangezien uw partner u waarschijnlijk niet van bedrog verdenkt, heeft u een snelle en eenvoudige manier nodig om de verdenkingen op afstand te houden.

Hieronder vind je een paar van de apps die incidentele valsspelers gebruiken om met geliefden te communiceren:

WhatsApp

Dit is een zeer eenvoudige berichten-app die ongelooflijk populair is bij bijna alle smartphonegebruikers. Het voordeel van deze applicatie is het gebruik van end-to-end-codering.

Dit betekent dat de gegevens die u vrijgeeft, volledig veilig zijn en dat niemand er toegang toe heeft, tenzij ze uw telefoon gebruiken. Dus als u vals speelt en uw partner kijkt nooit naar uw telefoon, dan blijft het een goede app om te gebruiken. Houd echter in gedachten dat hij / zij een intuïtie krijgt om het van tijd tot tijd uit te proberen.

Een van de beste dingen die de cheater kan doen, is het account vergrendelen met een wachtwoord. Dit voorkomt dat iemand er toegang toe heeft vanaf de telefoon, maar het bespaart u niet als er spyware op uw apparaat is geïnstalleerd.

Vanwege zijn populariteit wordt WhatsApp intensief gebruikt door valsspelers, hoewel het gemakkelijk kan worden gehackt door een snuffelende echtgenoot. Het kan worden vergrendeld met een wachtwoord, maar wordt niet beschermd tegen spyware-apps.

Facebook Messenger

Vaak begint verraad op Facebook. Een oude klasgenoot, sportschoolpartners en ex vriendinnen / vriendjes.

Het lijkt erop dat iedereen flirt op Facebook.

Je begint door een bericht onschuldig leuk te vinden en eindigt met chatten in de Messenger.

Dit is een uitstekend platform voor valsspelers die privégesprekken willen voeren. Dit om twee redenen: de eerste is dat uw Messenger-account is beveiligd met een wachtwoord (en tweefactorauthenticatie). De tweede is dat je de Facebook Secret Chats-functie kunt gebruiken om geheime berichten naar je minnares te sturen die automatisch na een bepaald aantal seconden worden vernietigd (nadat ze natuurlijk zijn gelezen).

Het is gemakkelijker dan ooit om rechtstreeks vanaf uw telefoon berichten naar iemand te sturen.

Dus wat is de kicker?

Het is ook hackbaar, en als je partner wat trucjes kent, kun je je voorstellen wat er gebeurt.

Het geeft je meer toegang tot valssituaties dan WhatsApp kan, maar biedt hetzelfde hackbare account dat is ingesteld.

iMessage

Deze app wordt uitsluitend gebruikt door Apple-gebruikers. Het biedt ook end-to-end-codering die de veiligheid van het gesprek garandeert, maar ook bespioneerd kan worden met de juiste software.

Waarom zouden valsspelers er dol op zijn?

Met iMessage kunnen gesprekken plaatsvinden vanaf iPads, Mac-computers en iPhones. Het nadeel is natuurlijk dat hoe meer plaatsen je met je geliefde praat, hoe meer kans je hebt om gepakt te worden.

Gemakkelijk gehackt en niet zo veilig als WhatsApp of Facebook Messenger. Valsspelers gebruiken het voor eenvoud op verschillende apparaten.

Instagram Direct

Instagram is een populair foto- en mediaplatform dat gemakkelijk kan worden verdubbeld als een geweldig privécommunicatiekanaal. Vooral voor dames die een affaire hebben, biedt de app een uitstekende dekking als social media platform.

Dit is waar veel valsspelers gaan vissen op nieuwe geliefden.

Het wordt door bijna elke cheater ter wereld gebruikt om geliefden te vinden, maar het verschil tussen professionals en nieuwelingen is dat ze hun gesprekken eerst verplaatsen naar apps zoals Signal of Viber.

Dit is een paradijs voor potentiële valsspelers. Er zijn grote kansen om iemand te vinden om mee te bedriegen en gemakkelijk contact met hen op te nemen met de geïntegreerde berichten-app. Net als de andere apps is het echter gemakkelijk te hacken voor belastende informatie.

Snapchat

Een paar jaar geleden, zelfs vóór Instagram, was het Snapchat die cheaters (en niet alleen zij) over de hele wereld verleidde met zijn korte video’s, speciale effecten en zelfvernietigende berichten.

Waarom is het een van de meest populaire cheat-apps?

Vooral vanwege de mogelijkheid om zelfvernietigende berichten te verzenden. Deze berichten kunnen ook video’s zijn, dus ik laat je je voorstellen waarom het op grote schaal door ongelovigen is gebruikt.

Tot een paar jaar geleden was het de meest populaire en betrouwbare cheat-app om met je geliefde te praten. Tegenwoordig kan het, net als bijna alle andere apps, worden gehackt en kunnen zelfvernietigende berichten worden afgeluisterd.

Cheating Dating Apps die de voorkeur hebben van zowel seriële als occasionele valsspelers.

Dating-apps zijn een van de beste manieren om vluchtige contacten op te bouwen met mensen die ver verwijderd zijn van de vriendenkring van de bedrieger.

Valsspelers, zowel incidenteel als serieel, weten dit goed.

Internet staat vol met gratis en betaalde dating-apps voor vreemdgaan. Hieronder zet ik de meest gebruikte op een rij.

Tinder Cheating

Tinder is wel de beroemdste dating-app voor vreemdgaan ter wereld. Gebruiksvriendelijk, stelt de gebruiker in staat om door de foto’s te bladeren die zijn geüpload door mensen die zich geografisch dicht bij elkaar bevinden.

Maak gewoon een profiel aan met behulp van Facebook-login of vanaf nul, upload 4 foto’s, voeg een beschrijving toe en selecteer de mensen die je leuk vindt.

Elk profiel wordt gepresenteerd met foto’s, waaraan de gebruiker kan beslissen of hij een teken van waardering (een klein hartje) wil toewijzen of deze wil overslaan door simpelweg met een vinger te scrollen. Dit alles terwijl je in de metro zit, bij de tandarts, in de rij staat bij de kassa of op de bank.

Als de twee mensen interesse in elkaar tonen, begint de wedstrijd en kunnen ze beginnen met chatten, naar WhatsApp gaan of misschien besluiten om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Tinder is het meest gebruikte sociale datingnetwerk ter wereld. Degenen die deze app op hun mobiele telefoon hebben geïnstalleerd, zoeken maar één ding: een relatie met iemand. En degenen die al verloofd zijn, zijn beslist niet op zoek naar de partner van hun leven.

Bumble cheat-app

Vrij gelijkaardig aan Tinder vanwege de scrollende zoekopdracht, heeft Bumble een onderscheidend kenmerk: het is het vrouwelijke deel dat de leiding heeft over het spel.

Dit is waarom het wordt beschouwd als de perfecte dating-app voor vrouwen.

Op Bumble kunnen alleen vrouwen het initiatief nemen en gesprekken beginnen, behalve in het geval van koppels van hetzelfde geslacht (je kunt je voorkeuren wijzigen via je instellingen) of mensen met wie je bevriend bent op Facebook.

De app is gratis en momenteel beschikbaar voor Android-, iPad- en iPhone-apparaten met iOS 8 of latere versies. Er is geen versie voor Windows-apparaten. Eenmaal geïnstalleerd kun je inloggen via Facebook (van waaruit je je profielfoto’s en info zoals leeftijd, geboortedatum en opleiding krijgt), maar je moet wel minimaal 17 jaar oud zijn om het te gebruiken.

Dit is absoluut de beste cheat-app voor vrouwen die willen valsspelen maar zonder enig risico te lopen. Hoewel het risico om gepakt te worden altijd aanwezig is voor vrouwen.

Lovoo cheat-app

Een app die erg populair is onder valsspelers omdat het de mogelijkheid biedt om in contact te komen met mensen die in de buurt wonen.

De manier waarop het werkt lijkt erg op Instagram: je kunt een aantal foto’s zien en je waardering tonen.

Om de mensen bij u in de buurt te vinden, hoeft u alleen maar de radarfunctie te activeren, die foto’s laat zien van mannen of vrouwen die dicht bij u staan.

Zodra je de juiste persoon hebt gevonden, via de chatservice, kun je hem beter leren kennen en kijken of hij aan onze verwachtingen voldoet.

Het is een van de meest geliefde apps van valsspelers omdat ze het kunnen gebruiken als app om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en niet om vals te spelen. Sommige mensen gebruiken het zelfs om nieuwe vrienden te maken. Maar slechts een paar …

ASHLEY MADISON cheat-app

Ashley Madison begrijpt het duidelijk op de welkomstpagina: “Het leven is kort. Heb een affaire “, waarin staat dat de dienst bedoeld is voor volwassenen en dat het“ het bekendste datingbureau buiten het huwelijk ”is.

Behalve in Noord-Amerika is de dienst actief in veel andere landen van de wereld, terwijl het in Shanghai (China) verboden is omdat het in strijd is met de familiewaarden en omdat het overspel promoot.

Vanuit het welkomstscherm van de site moet je aangeven of je een man of een vrouw bent, of je momenteel een relatie hebt en het type partner dat je zoekt.

Het belangrijkste verschil met andere datingsites is dat er in het geval van Ashley Madison expliciet melding wordt gemaakt van mensen die al een relatie hebben die hun partner willen bedriegen.

Deze app is zowel een paradijs voor valsspelers als een onmiskenbaar bewijs als hij wordt gevonden op de smartphone van je partner.

Grindr GRINDR cheat-app

Een van de meest populaire dating-apps die worden gebruikt door homoseksuele valsspelers is Grindr, dat is gebaseerd op locatie. Om het te gebruiken, moet u zich abonneren door het formulier in te vullen met uw e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum, een profielfoto in te voegen en vervolgens op de kaart naar leden bij u in de buurt te zoeken.

Tijdens het aanmaken van het profiel kunt u uw voorkeuren invoeren via het item ‘Ik zoek naar’ om het algoritme te helpen u de mensen die het dichtst bij u staan ​​te laten zien.

Grindr is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en is beschikbaar voor zowel iOS als Android in de respectievelijke app stores.

Blader gewoon door gebruikersprofielen en blader door hun foto’s om te zien of ze mogelijk interessant zijn en besluit een chat te starten. U kunt sms-berichten, foto’s, audionotities, stickers en zelfs uw locatie verzenden, net als WhatsApp.

Hoe u uw partner kunt betrappen op vreemdgaan.

Je zult thuis op veel manieren verrast zijn om een ​​echtgenoot te betrappen op vreemdgaan, hoewel de meeste van hen het bespioneren van hun telefoon inhouden om de antwoorden te krijgen die je wilt.

Smartphones hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt om het leven gemakkelijker te maken, maar ze hebben het ook op andere gebieden volledig verpest.

Nu laat alles een spoor achter. Oproepen, sms-berichten, online transacties en meer kunnen allemaal worden getraceerd naar de afzender.

Voor degenen die verdacht worden van bedrog, zijn hier de beste manieren om deze activiteiten op te sporen.

Google Locatiegeschiedenis

Weinig mensen weten dat als je een Gmail-account hebt, je telefoon een gedetailleerd overzicht bijhoudt van alle plaatsen die je bezoekt, wanneer je locatie is ingeschakeld met je telefoon.

De restaurants, slordige motels en andere locaties worden allemaal toegevoegd en gevolgd door de telefoon.

U kunt deze gegevens eigenlijk eenvoudig openen vanaf andere apparaten waarop dezelfde gebruiker ingelogd blijft (zoals de thuiscomputer). U kunt op deze link op dat apparaat klikken of u kunt op Google ‘uw locatiegeschiedenis in Google Maps bekijken’.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat u meer moet onderzoeken als u van plan bent uw man of vrouw op heterdaad te betrappen, maar dit is een goede plek om te beginnen.

Hack de Facebook Messenger of WhatsApp van een bedrieger

Zoals ik al heb uitgelegd, is elke berichten-app die op Android- of iOS-apparaten draait, hackbaar.

Met name Messenger en WhatsApp zijn gemakkelijk te hacken.

U kunt een bewijs van een affaire vinden, zelfs als dit niet de meest favoriete apps van uw bedriegende partner zijn, door een van deze opties te hacken.

Omdat het een van de meest populaire berichten-apps ter wereld is, moeten er compromitterende berichten zijn tussen vertrouwde vrienden of de echte minnaar.

mSpy

mSpy Vang de bedrieger. Dit is de perfecte spionage-app om vreemdgaande echtgenoten te vangen. Het is niet verrassend dat veel vrouwen deze app gebruiken om de achterbakse acties van hun onbetrouwbare echtgenoten te vangen.

Er is niets wat je deze applicatie en software niet kunt gebruiken om te bespioneren, of het nu een iPhone, een Android, een Mac, pc of welk apparaat dan ook is dat de bedrieger gebruikt.

mSpy omvat al deze ongelooflijke functies:

Locatie bijhouden, Oproeplogboeken bekijken, Toegang tot alle tekstberichten, Toegang tot alle berichtenapps (WhatsApp, Messenger, iMessage etc.), E-mailtoegang, Alle foto’s en video’s bekijken die op de telefoon zijn opgeslagen, Alle geïnstalleerde apps (inclusief verborgen apps voor aansluitingen en dating), Internetgeschiedenis en -activiteit (inclusief verborgen datingsites), En steeds meer … Vanuit een veilige en niet-detecteerbare positie kun je letterlijk alles zien wat je partner doet op zijn telefoon.

Dit is zowel verbazingwekkend als beangstigend – allemaal tegelijk.

mSpy whatsapp screenshot

U kunt deze applicatie op een telefoon installeren en vervolgens de informatie aan de uwe koppelen.

Als u dit eenmaal hebt gedaan, krijgt u gegarandeerd de antwoorden die u zoekt en alle informatie over wat uw partner van plan is.

Kortom, wanneer u van plan bent om een ​​andere persoon in uw relatie te betrekken, moet u zich hierop voorbereiden met de beste applicaties die zijn ontworpen om communicatie privé te houden.

De hierboven genoemde berichten-apps van derden zijn een goede plek om te beginnen. Ze kunnen u helpen uw belastende spoor van broodkruimels voor berichten te elimineren.

Als je aan de andere kant van de zaak staat en een bedrieger probeert te betrappen, kun je de informatie die je zoekt altijd ergens op hun telefoon vinden. U kunt het spoor van bewijs vinden en zelfs naar hun locatiegeschiedenis kijken voor meer concreet bewijs.

Toepassingen zoals mSpy kunnen helpen om deze zoekopdracht te vereenvoudigen en te stroomlijnen om te bepalen of uw partner u bedriegt.

wachtwoorden van hun sociale accounts “bemachtigen”

Als je je partner op heterdaad wilt betrappen, kun je overwegen om de wachtwoorden van hun Facebook-account, Instagram of een andere app die ze gebruiken om je te bedriegen, te “stelen”.

Wachtwoorden stelen is mogelijk, maar niet eenvoudig.

De meest gebruikte techniek is phishing. Het wordt gebruikt door professionele hackers voor vertrouwelijke en gevoelige informatie zoals gebruikersnaam, wachtwoord of creditcardinformatie.

De favoriete techniek om een ​​phishing-aanval uit te voeren, is het verzenden van normale e-mails die er ongeveer hetzelfde uitzien en aanvoelen als die op legitieme websites zoals banken of Facebook.

Psychologische trucs om uw vrouw of echtgenoot te laten bekennen

Een van mijn favoriete methoden om iemand te laten bekennen, zijn psychologische methoden die worden ondersteund door een of ander technologisch hulpmiddel.

Niemand denkt er ooit over na, maar het gemakkelijkste om te hacken is de menselijke geest.

Bedenk eens dat er een wetenschappelijke tak is, bekend als social engineering, die zorgt voor al die technieken die de geest van anderen kunnen bedriegen en hen laten doen wat ze willen dat wij doen.

Ik heb twee geweldige gidsen geschreven die je helpen erachter te komen of je vrouw je bedriegt of dat je man ontrouw is. Onder de vele manieren om de bedrieger op heterdaad te betrappen, zijn er ook manieren die verband houden met social engineering. Bekijk ze eens.

Conclusie

Nu zijn we eindelijk aan het einde gekomen van deze lange gids. Ik hoop dat u een of meer van de antwoorden heeft gevonden waarnaar u op zoek was.

Ik denk echter dat het belangrijk is om je een korte samenvatting te geven, voor het geval je iets hebt gemist.

De winkels van Apple en Google staan ​​beide vol met berichten-apps. Er zijn mogelijkheden voor elke smaak.

Er zijn enkele apps die degenen die vals spelen, liever gebruiken dan andere. In deze gids heb je ze allemaal en opgesplitst op basis van het type bedrieger dat er het meeste baat bij heeft.

In het eerste deel van de gids heb ik apps geanalyseerd die worden gebruikt door Serial bedriegers, zoals Viber, Signal en Telegram. Het zijn de veiligste berichten-apps om met je “geliefde” te praten. Onder hun verschillende functies stellen ze je in staat om berichten te maken die zichzelf vernietigen en chats die worden beschermd door een wachtwoord.

Het tweede deel van de gids vermeldde apps die worden gebruikt door Occasional bedriegers. Deze vereisen niet zoveel spionage, dus gebruiken ze meestal gewoon WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage en Instagram Direct. Dit zijn de meest gebruikte berichten-apps.

Ik nam ook even de tijd om je de 3 beste technieken te vertellen om op heterdaad betrapt te worden.

Ik wilde met je praten over 10 dingen die je man waarschijnlijk doet als hij vreemdgaat.

1.Hij gaat nergens heen zonder zijn telefoongedrag, zoals het verbergen van een mobiel of het meenemen naar de badkamer of een korte trip naar buiten om het vuilnis buiten te zetten, is een indicator.

Ze hebben iets te verbergen op hun telefoons.

2 sms’t hij consequent een andere persoon, maar hij zal niet zeggen wie met een vrij kleine sociale kring.

Je kunt enkele veranderingen zien gebeuren wanneer hij op elk uur van de dag iemand een sms begint te sturen.

3 krijg je overdreven zoete en suikerachtige teksten, die je berichtenvak overspoelen op willekeurige tijdstippen

Sms’en met suiker is een goede manier om het geweten te zuiveren na ontrouw gedrag.

4, door al haar posts op sociale mediasites leuk te vinden, en grote stappen te ondernemen om zijn gevoelens voor de andere vrouw te tonen door bijna al haar posts en foto’s op sociale mediakanalen leuk te vinden.

5 brengt hij ‘s nachts meer tijd door op zijn computer.

Hij begint op een later tijdstip naar bed te gaan dan jij, en brengt de meeste tijd door op de computer of zijn mobiele telefoon.

6.Hij geeft gemakkelijk zijn wachtwoorden en telefoon op als je het op de man vraagt.

Onbelemmerde toegang geven tot een telefoon of sociale media is geen erkenning van onschuld.

Het kan een rode vlag zijn dat hun spoor van ontrouw veilig op het apparaat is verborgen.

7.Hij beheert meerdere social media-accounts tegelijk.

Het is heel goed mogelijk dat hij verborgen e-mails, aanmeldingen op sociale media of meer heeft die op een tweede telefoonapparaat worden uitgevoerd of onveilige functies van hun primaire smartphone.

8.Hij wordt boos als je wilt weten waar hij is.

Vreemdgaan is een stressvolle beproeving met hoge inzet voor alle betrokkenen. Je zou kunnen ontdekken dat hij begint te handelen alsof de kleinste vragen een terroristische ondervraging zijn.

9 Hij is vaak moeilijk te bereiken.

Er zijn veel gevallen waarin hij schijnbaar uw telefoontjes en sms’jes vermijdt.

Hij heeft misschien legitiem klinkende excuses die u moet ontcijferen, zoals hij aan het rijden was of vastzat in een vergadering.

Hij voelt zich ongemakkelijk als je zijn telefoon hebt.

Als hij zich ongemakkelijk en nerveus voelt omdat je een mobiele telefoon hebt, kan dat vaak aangeven dat er iets is dat je niet mag zien.

Vergeet je niet narcisme.blog te volgen hier onderaan.

Tot Slot

Ik hoop dat deze aflevering je helpt te weten wat de waarschuwingssignalen zijn, maar nog belangrijker, hoe belangrijk het voor je is om in je lichaam te zijn, genezen te zijn om stevig in jezelf te zijn, in staat te zijn om over je gevoelens te spreken en jezelf te zijn – zodat u uw kracht niet weggeeft.

Een narcist kan je alleen verleiden, manipuleren en oogsten als je geen zelf in jezelf bent. Je ware verdediging gaat nooit over het identificeren wie een narcist is. Het gaat er echt om dat je krachtig verschijnt als jezelf, want als je dat doet, zul je geen relaties aangaan met mensen die je misbruiken. Het zal niet eens mogelijk zijn.

De grootste verdediging, die ik ken over hoe je krachtig kunt genezen en niet alleen kunt herstellen van narcistisch misbruik, maar ook om je Ware Zelf te vormen, om in de toekomst ongevoelig te zijn voor narcisten, is het Engelstalige NARP-programma.

Het is hoe ik mezelf heb ontwikkeld en hoe honderden anderen in deze gemeenschap dit ook hebben bereikt. Je kunt het dat programma hier bekijken.

Ik hoop dat dit heeft geholpen en ik hoor graag je mening over dit artikel. Heb je er vertrouwen in dat je hier nooit meer in verstrikt zult raken? En ik wil echt van je weten, waar ben je op je helende reis met je ware kracht en bevrijding? Laat het me weten in de reacties hieronder.

Hoe gezond is je relatie met sociale media? video

Hoe de narcist bedriegt? Deel 3

Is herhaaldelijk bedriegen een kenmerk van een psychopaat?

Veilige Limieten zelfgenezing Deel 4

Limieten aan zelfgenezing?


Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees